Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #39964 üzenetére
Rosszul írtam , bocs. F5-re gondoltam csak mellé nyomtam .
-
válasz Rigormortiis #39964 üzenetére
Nekem meg a 99 eurós chromebook-ra is engedné. De nem érdekel a játék.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vacs
veterán
válasz Rigormortiis #39955 üzenetére
Google Pixelre nem engedi telepíteni és a Xiaomi Pad 5-re sem...
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #39957 üzenetére
Köszönöm, lehet teszek vele egy próbát.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #39955 üzenetére
touchpadal élvezetes, vagy kontroller nélkül felejtős?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
válasz Rigormortiis #39951 üzenetére
Régen is kár volt megvenni. A nagyja ma már nem is működik.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #39943 üzenetére
Már ott kéne tartania az android gaming-nek is, ahol az IOS, nem leragadni pixel art játékok portolásánál. Persze elismerem jó játék ez a Blasphomeus, de már 4 és fél éve, mikor a Pascal's Wager megjelent el kellett volna kezdődnie egy komolyabb android gaming fejlődésnek, ehelyett mi van? Legfeljebb 2-3 minőségi címet kapunk évente és azt is főként az ilyen pixel art kategóriából.
-
Narxis
nagyúr
válasz Rigormortiis #39943 üzenetére
80%-os kedvezmény van most rá Steam-en, inkább ott veszem meg mint itt. Kontroller támogatás ott is van és tudok mentést csinálni GameSave Manager-el.
Amúgy ha nincs gplay integráció akkor meg még könnyebb letölteni virágboltból. Nem értem ezt a hozzállást a fejlesztők részéről, kicsit olyan kötelező szaga van, kiadták androidra is mert miért ne.
Nem kötekedni akarok csak megemlítettem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Rigormortiis #39938 üzenetére
Szia
Látva a beszélgetést köztetek letöltöttem. Eléggé szórakoztató eddig. Te szerinted a coint mire érdemes költeni?
Wot nick : Lanoka_
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #39936 üzenetére
"Igazából itt nem a fejlődés, hanem a játékélmény a lényeg. Mivel full pvp, elsősorban nekünk kell fejlődnünk, nem a karaktereknek."
Ezt nem igazán tudom értelmezni.
A többivel egyet értek.
Bár a Squad Busters tipikus "csaló " játék , ranked fogalmát nem ismeri . A kommentek érdekesek alatta. . Megjelenéskor játszottam vele sokat , aztán töröltem is le , tipikus PWP game. Pénznyelő. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #39934 üzenetére
Addig érdekes míg el nem akadsz a fejlődésben. Egy idő után csak egy helyben megy a tipródás.
Engem nagyon irritál ez az üzleti modell. -
válasz Rigormortiis #39931 üzenetére
Na ezek engem érdekelnének. Tudsz írni pár címet? Mert amit eddig találtam, az tele volt reklámmal. Playpassban van csomó jó játék, de azok jellemzően nem a "pár percre előveszem" kategória.
-
Golden9
veterán
-
Narxis
nagyúr
válasz Rigormortiis #39903 üzenetére
+1
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #39847 üzenetére
a dead cells-el én elvoltam tapicskolós képernyőn is. (de lehet csak azért mert túlzottan imádom. Megvan steamen, ps5-ön, és droidon is ) De ez számomra a full használhatatlan kategória.
-
Narxis
nagyúr
válasz Rigormortiis #39833 üzenetére
Ilyenkor döbbenek rá, hogy egyrészt felnőttem másrészt casual vagyok mert nekem ez a játék bűn ronda pedig valahogy a Dead Cells-el még tudtam egy kicsit játszani de már ott is zavart, hogy egy pixelpacát irányítok.
Kövezzetek meg de inkább egy Nikoderiko the Magical World vagy Neva( ez a 2 játék jelent meg napokban Switch-re ami éppen megfogott de szerintem Steam-en is meg fognak jelenni, androidra már nem biztos) mint ez a pixelhalmaz.
Nem leszólni akartam a játékot csak a sok pozitív hozzászólás miatt ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy nagyon más az ízlésem vagy szimplán nem vagyok gamer? Nem tudom csak nagyon fura de jó szórakozást annak akinek tetszik, tényleg.
-
baal-amiga
senior tag
válasz Rigormortiis #39835 üzenetére
Tegnap pattogtam, hogy annyit halogattam a vásárlást, hogy teljes árú lett.
Erre ránézek a listámra, s most meg 1990,-"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Peaceliker
addikt
válasz Rigormortiis #39835 üzenetére
Ha nem toltam volna már ki switchen meg nem lenne meg Allyra, fixen be is húznám
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
-
zsotesz81
senior tag
válasz Rigormortiis #39678 üzenetére
Steam-en is elérhető, ott 20 euro, viszont azt írják minden unlocked, szóval extra tornyok meg hősök nincsenek paywall mögé rakva.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #39673 üzenetére
Ha valami jó...
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #39673 üzenetére
Azonnali vásárlás volt ma reggel nekem, imádom az összeset
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Dendytv
senior tag
válasz Rigormortiis #39647 üzenetére
Te mikkel játszol ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Nem rossz ez. Szokásos android minőség.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
nagyon ritkán játszok telón (akkor is valami piszok egyszerű cuccal) és mivel gondoltam ingyenes, és képesek elkérni érte alapesetben 3k-t, ránézek már. Kár vót
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Rigormortiis #39615 üzenetére
Az ICO csak egy példa volt (amúgy valóban PS2-es, és az is tény, hogy nem az irányítás az erőssége, de ez a mondandómon viszonylag keveset változtat), és egy csomó másikkal ki tudnám egészíteni. Egyébként PSP-emulátorra is előbb találok játszható tartalmat, mint a Play Áruházban. No de - ahogy mindketten írtuk is - ez szubjektív, és mki azzal játszik, amivel akar.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Dilikutya
félisten
válasz Rigormortiis #39612 üzenetére
Azért az barokkos túlzás, hogy mocsokszarok lennének a régi játékok. Egy nagy monitoron a grafika előbb öli meg a játékot. Régi Heroes, Age of Empires, C&C a régi állapotában is pofás, de pl. egy Kingpin, Quake 2 rusnya, Half-Life sem egy szépség.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
interstate76
addikt
válasz Rigormortiis #39609 üzenetére
Az jogos, hogy az emulátorozás szürke zóna, de egy ilyen kontival sztem élmény a telón játszani. Pláne olyan játékokat, amiket úgyis kis kijelzőre találtak ki. De nekem pl. kimaradt a PS1-es ICO - semmivel nem ad kisebb játékélményt, mint adott a The Last Guardian PS4-en, a Luigi's Mansion első 2 részéről nem is beszélve. Persze nem vagyunk egyformák, de a mocskosszar kategóriázásnak nagyon nincs helye ezekkel kapcsolatban.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #39612 üzenetére
Nyilván nem foglalkoznak portolással androidra , vagy új játékot készíteni hiszen abban nincs nagy pénz. De ezt tudja mindenki.
Ha nem lenne IAP , ha ezt egy csetintéssel ki lehetne törölni a világegyetemből , nah akkor fejlesztenének és foglalkoznánk ezzel a dologgal. De amíg ez a szemét üzleti megoldás létezik addig felejtős a dolog.
Itt a Squad Busters - Apps on Google Play a SuperCell újabb pénz lehúzásos játéka.
Tök jól működik egy ideig , aztán ha nem fizetsz akkor jön az egyhelyben tipródás.
Szívem szerint a földdel tenném az ilyen cégeket egyenlővé... -
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #39609 üzenetére
Amit én próbáltam emulátort, ott teljesen jól lehetett irányítani érintéssel. Ugyanaz a szisztéma, mint bármilyen Androidos játéknál. Személyre is lehet szabni a legtöbbet. Én egy ideig NES és Nintendo konzolt emuláltam. Egyedül a játékok beszerzése a problémás és nyilván nem teljesen jogtiszta.
Viszont van Half Life 2-höz is már egy keret alkalmazás, amivel el lehet indítani a játékot Androidon. Elég szépen fut, egy ideig játszottam vele.
-
bbmt
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #39595 üzenetére
Mindenképp
-
azka79
aktív tag
válasz Rigormortiis #39595 üzenetére
thx, nekem ~1200 Birodalomi fabatkáért hozta de elsőre azt is megéri.
-
bbmt
senior tag
válasz Rigormortiis #39593 üzenetére
Kontrollert támogat? Leírásban nem találom, de volt már olyan ahol nem volt odaírva és mégis működött.
A kanál a gyengék villája
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #39593 üzenetére
Linket meg a GLS hozza?
-
Dendytv
senior tag
válasz Rigormortiis #39586 üzenetére
Nem nagyon fizetős a játék ? Valamint van rendes magyar community?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
válasz Rigormortiis #39581 üzenetére
Igen, sajnos ez igaz. Elég hatásosan (és mondhatni valósan) mutatja be a háború poklát a civilek szemszögéből. És nem a rózsaszín cukormázas csillámpónihányásra kell gondolni. Ez tipikusan olyan játék, hogy valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem. Kell hozzá gyomor és idegrendszer az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Rigormortiis #39560 üzenetére
Bg3-t nem tudom elképzelni ilyen kis picsafüst érintőkijelzőn. Ipaden még csak csak...
-
válasz Rigormortiis #39540 üzenetére
Mert nincs igény a rendes játékokra mobilon. Ha őszinte akarok lenni, akkor már nekem sincs. Ha tényleg jó játékokkal akarok játszani, akkor ott a konzol vagy pc. Ha pár percet akarok játszani, akkor nem indítok el egy Witcher 3-at például. Inkább valami Bejewelled vagy Zuma szintű játékot. Azok meg mobilon vannak főleg. Ezért is raktam tavaly kb 20 órát a switchbe is. Ha van időm játszani, akkor nem azt veszem elő, ha meg nincs, akkor a mobilt.
Másik dolog, hogy az egyszer fizetős játékok korszaka kb lejárt, nincs benne pénz. Nem éri meg fejleszteni sem. Live service cuccok hozzák a sok pénzt, ezért erőltetik ezt az üzleti modellt a konzol és pc játékoknál is. Ott viszont gyorsan lehet nagyot bukni, lásd a Kill the Justice League esetét.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Rigormortiis #39538 üzenetére
Én már csak a régi nagy kedvencekkel játszok.
Pl. :
Polytopia, ami egy nagyon egyszerűsített civ szerű stratégiai játék.
Pocket City : Sim City klón
Magic Rampage: rpg, platformer köntösben
Death Cell : ezt kb mindenki ismeri
Party Hard : aludni szeretnél, de nem hagynak, ezért lemészárolsz mindenkit.
Galaxy on fire 2: legjobb űrhajós játék, kb, mint az Elite, csak egyszerűbb, de baromi jó.
They are coming : oldalnézetes zombi túlélő játék.
Crimsonland: Felülnézetes akció játék, rengeteg fegyverrel és perkekkel.
There is no game: puzzle játék, csavaros feladatokkal.
The Room széria : ugyanaz, mint az előző.
Brotato : egy krumplival kell harcolni szörnyek ellen. Kicsit Crimsonland, kicsit Vampire Survivors.
Dungeon Warfare sorozat : Tower DefenseAre you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
RandomName
senior tag
válasz Rigormortiis #39478 üzenetére
Ezért kellene lepontozni, meg a hasonló 1* értékeléseket "hasznos"-nak kattintani, hogy legyen megfelelő mennyiségű user feedback nekik, hogy ez nem jó irány.
Most értem haza, Twitteren is megpingelem őket."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
DrBubo77
veterán
válasz Rigormortiis #39453 üzenetére
A PerfZ kijelzést nem lehet nagyobbra venni? Elég nagy kijelző is elég pici?
Vagy esetleg valami 3rd party app, ami nagyobb méretben mutatja?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Rigormortiis #39453 üzenetére
Köszi, közbe este szorakoztam vele, és láttam meg a plugin jelet a gameboosternél elég körbe körülményes telepíteni.
In-game este rosszabbul futott az s23-mon lehet kapott vmi updatet, de ilyen 32-45 fps körül mozgott. (zárt helyen zárt létrás mászásnál volt inkább 45fps), a hőfok fixen 45-ön állt. -
ADAM1337
nagyúr
válasz Rigormortiis #39451 üzenetére
S23-mon nem találtam meg hogy hol írja ki.
-
Dilikutya
félisten
válasz Rigormortiis #39391 üzenetére
PC-s játékot csak PC-re.
Volt Androidra Gobliiins Trilogy, Prehistorik, Superfrog (DOS-os klasszikusok, illetve az utóbbi pont egy remake), átportolták Xbox-ról a Prince of Persia 1-2 remake-et is. Play-en rég nincsenek, szerintem az Amazonnál is csak annak van meg, akinek onnan származik, de a Prehistorik itt se működik már. A Prince viszont igen, azt hiszem.
Volt régen Half-Life 2 (bár ez csak Nvidia Shield-re). A GTA-ból szerintem most nem mind van a Play-en, ami valaha megjelent, ráadásul az olcsó VC-t és 3. részt lecserélték a 7000Ft-os Definitive-re, San Andreas-ból még megmaradt a régi is.
Doom van még, az működik, bár azzal PC-n is törődnek még.
Viszont teljes értékű rendes játék más nincs is Androidra, egyszer fizetős, meg nem loot/craft/run normális játék, ami eredetileg is androidos, nincs is, nem is láttam soha.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #39399 üzenetére
Nyilván nagyobb a pénz bevételi forrás a hulladék P2W sz@rokból...
Ettől függetlenül továbbra is keresem a Heroes 3 jatekot. Valaki egy linket tudna hozzá adni egy megbízható forrásból vagy feltölteni az apk-t és megosztaná?
-
addikt
válasz Rigormortiis #39391 üzenetére
Én is a Wreckfest-et is úgy vettem meg legutóbb, mikor 1000 vagy 500Ft-os akcióba adták (igaz én már iOS-re vettem meg) és most, hogy nemrég szereztem kontrollert és TV-re kötve tudom játszani, így jövök rá, hogy ez nekem a teljes árát is megérte volna, olyan zseniálisra sikerült port.
Nem veszem szinte észre rajta, hogy “csak” egy mobilos játék, annyira egyben van. -
baal-amiga
senior tag
válasz Rigormortiis #39304 üzenetére
Pont most vettem meg én is
Dagasztás után ki is próbálom."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Narxis
nagyúr
válasz Rigormortiis #39202 üzenetére
iOS, android nekem ugyanaz bár olvastam régebben olyat, hogy iOS-en kevesebb a kalóz. Nagyjából ez a mobilos gaming ami halott.
#39203 igen pont nézegettem Play-en az újdonságokat amikor erre a következtetésre jutottam.
-
Golden9
veterán
-
válasz Rigormortiis #39158 üzenetére
Olyat még én sem, hogy a telefonról leszedjenek valamit. De elég sok kifizetett játékom eltűnt már. Főleg még az android indulása utáni években, amikor még voltak külsős áruházak is. Pl volt LG optimus 3d telefonom, arra megvettem az összes támogatott játékot a gameloft-tól. Természetesen valami gagyi gameloft webáruházban nem a Google playen. (akkoriban még annak is más neve volt) Az összeset buktam. Se refund, se másik telefonra átvitel. Meg van még rengeteg olyan játék, amit megvettem a play áruházban, de letölteni már kurvanagy macera. Egyrészt a megvett cuccaim között kell visszakeresni, másrészt, ha kell hozzá extra adat, akkor ahhoz a szerver vagy él még vagy nem. És nem ilyen angry birds szintű játékokról van szó, hanem Gta, Need for speed, Assassin's creed, Spiderman, Aliens vs Predator, Imperium Galactica 2, stb. Szóval elég komoly címek, ahhoz tartozó árcédulával. Soha semmilyen konzolon vagy PC-n nem buktam még annyi pénzt, mint az androidos játékokon. Nem is veszek már itt semmit.
-
Narxis
nagyúr
válasz Rigormortiis #39155 üzenetére
Hogy a jó édes...
-
válasz Rigormortiis #39155 üzenetére
Mármint letölteni sem lehet később?
-
válasz Rigormortiis #39082 üzenetére
És nem nagyobb a felbontás a tableteken?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Amur
addikt
válasz Rigormortiis #39079 üzenetére
próbáltam, túlbonyolított mobilhoz képest. a mobil azért más műfaj, ott pörgösebb játékmenet kell, néha csak 4-5perc van játszani. arra is alkalmasnak kell lennie.
A diablot sokat toltam pc-n, de mobilon egy hétig volt fenn.
Viszont lehet a torchlight mobile-al teszek egy próbát. az mindig arcade-abb volt mint a nagytesóYoutube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #39012 üzenetére
Az igen , mármint hogy megjelent, nem is hallottam róla , hogy jön. Komoly
-
gangstagergo
senior tag
-
fabokf
tag
válasz Rigormortiis #38922 üzenetére
Fura lenne...többnyire otthonról, wifin át játszom vele esténként és akkor is előadja, ha csak én foglalom a sávszélet, meg akkor is, ha párom hazajön és nekiáll kínai sorozatokat streamen nézni
Viszint jó pont Doommal kapcsolatban ,hogy az előbb sikerrel frissítettem Play áruházból, így már nem kell ApkPure alól összekukázni ráadásul megkaptam a starter bónuszt is annak ellenére, hogy több, mint egy hónapja játszom vele[ Szerkesztve ]
-
fabokf
tag
válasz Rigormortiis #38919 üzenetére
Uhh, ne is emlegesd, a start óta egyre csak rosszabb a dolog, mintha nem lenne elég neki a 8 GB RAM a telefonban...ráadásul jobban felfűti 20 perc alatt a telefonomat, mint az 1 hete felpakolt Ace Racer, pedig utóbbi asszem Unreal engine-es autóverseny és közel maxon fut...szegény készülék tegnap úgy felforrt, h a gyorstöltés be se indult a haldokló akksira, amíg le nem hűlt (plusz fel van válva a képernyő oldala és ez csak még jobban kinyomja )
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #38788 üzenetére
bár itt off lesz, de pc-re had ajánljak valamit a vs helyett, után, vagy ha valaki már ráunt
Army of ruin
Tegnap reggel húztam be, alig bírom letenni Sok ilyesmit kipróbáltam már, de ez messze a legjobb eddig. Látszik hogy azért egy viszonylag tapasztalt csapat áll mögötte, akiknek nem az első próbálkozásuk. -
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #38786 üzenetére
akkor nálam így marad, biztos hogy nem ölök bele kesst
-
chris0000
őstag
válasz Rigormortiis #38773 üzenetére
hi. jó kis játék, bár nem tudom, h PS5-ön hogy nincs magyar lokalizáció, mikor steamen meg androidon is az... üdv.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #38770 üzenetére
Oook köszi szépen.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #38767 üzenetére
Igen, az meg is van de nem azzal akarok menni mert szar. Vagy mással nem lehet menni?
-
zsotesz81
senior tag
válasz Rigormortiis #38747 üzenetére
Meg az inaktív hősök nem fejlődnek, szóval azokat is "húzni" kell. Vagyik vissza kell menni pluszba gyengébb ellenfeleket farmolni. Nekem megvan steamen is ,de egy idő után ráhagytam én is.
-
addikt
válasz Rigormortiis #38747 üzenetére
"félúton eluntam, pedig amúgy jó kis játék" ehh 😁
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Rigormortiis #38742 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #38742 üzenetére
Hát nekem nem akciós.
-
-=Starwing=-
tag
válasz Rigormortiis #38730 üzenetére
Én is csatlakozom szivesen!
"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
Narxis
nagyúr
válasz Rigormortiis #38730 üzenetére
Na megvettem, gyerünk.
-
Dilikutya
félisten
válasz Rigormortiis #38714 üzenetére
Érdemes elismerése mellett a Wreckfest-re én is visszatérítést kértem. Telón nem annyira tetszett, ha meg kontrollerrel akarnám játszani, akkor ott a PC verzió, elég erős gépem van hozzá. Ünnepek alatt lehet ki is próbálom, Steam-en is van visszatérítés.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #38712 üzenetére
Nekem a Gunfire Reborn jobban bejött, portok közül nálam az a top1 eddig, de a Titan Quest is nagyon jól sikerült például. Az XCom 2 is rendben lenne, ha lenne benne magasabb felbontás, hogy tableten is élvezhető legyen.
Én 20 perc után visszatérítést kértem a Wreckfestre, nem az én világom ez a műfaj, ellenben a Gunfire Reborn-ba beletettem vagy 50 óra játékidőt, végig játszva mindegyik fokozaton, persze a Reincarnation fokozat 2. szintjén már csak coop módban jött össze a győzelem.
Az az egyetlen hibája, hogy sok óra után repetitívvé válik, jó lenne bele néhány új kampány, akár megvehető DLC formában, de így is megéri az árát. Én megvettem a +fizetős karaktereket is, hogy támogassam a fejlesztőket, a játékélmény is némileg eltérő velük. -
válasz Rigormortiis #38693 üzenetére
A készítők meg mutassák meg, hogy android 14-en is fog futni a játékuk. Akkor visszatérünk rá...
-
-=Starwing=-
tag
Nekem is a gázpedállal volt bajom, ezért áttértem kontrollerre.
De valóban jó hogy lehet a gombok méretét és pozícióját állítani.
Profin összerakott játék lett szerintem"Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
addikt
Indíts el egy versenyt, pause és az "Iranyításkezelésen" belül testre tudod szabni a gombokat! 🙂
-
fabokf
tag
válasz Rigormortiis #38688 üzenetére
Ne már, h a Shadowrun-ok se mennek többé androidon...meg egy Humble droud bundle révén lettek meg de még nem volt idöm megnezni őket....és mivel a HB pár éve felszámolta az androidos appját, így már felrakni se egyszerű őket (tableten még megy az utolsó verzió de pl. mobilra mar nem tudtam feltenni...)
A Jade Empire az nekem is bögyömben volt (jo lett volna tabon tolni, mert anno gepem úgy hazavágta, h lenullázta a VGA drivert és a WinXP 320x240-ben futott...azóta nem mertem ujra felrakni, pedig ennek már 12 éve ), de mivel 50 forintért vettem, annyira nem fáj az a pénz -
etooo
senior tag
válasz Rigormortiis #38598 üzenetére
Kunai, az automata célzásával effektívebb, és messzebbre is sebez.
-
etooo
senior tag
válasz Rigormortiis #38585 üzenetére
Villám, foci, tégla, furó, rakéta, általában ezeket próbálom összeszedni, ha lőnek is az adott pályán, akkor Guardian. Plusz ezeknek az Evo skillje, kivéve a fúróé, ahelyett + attack, illetve vertikális pályán a tégla evo skillje helyett a +atk.
De epic tech parttal már a molotov is egész használható.
Fegyverből pedig Kunai, minél hamarabb evolválva, az alap fegyverek közül messze a legjobb, mégha az evolve skillje nem is jó.
A pályák nagy részén az első 5 perc után mozognom sem kell, csak az eliteknél és bossoknál. -
Saccco
nagyúr
#38560 - ezek jöttek be.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Maxtreme
addikt
ha sikerül (ezeket mind "evolválva természetesen" )
molotov, forcefield, lightning emitter, guardian (aztán utolsónak vagy a bumeráng a mágneshez, vagy esetleg a rakéta)Illetve az első adandó alkalommal a fő fegyveremet a + Attack skillel evolválom, mert úgy iszonyat erős a bossok ellen. (arany revolver)
A lightning emitterhez tartozó -cd skillt is érdemes minél előbb kihúzni.
A tech partok szintén az említett skillek felé vannak "húzva"[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #38567 üzenetére
Az még béta, nem?
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #38380 üzenetére
Igen köszi szépen, azóta rájöttem
-
Saccco
nagyúr
válasz Rigormortiis #38361 üzenetére
Mindenkinek van telefonja és nyomkodják is bőszen!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #38328 üzenetére
Igen szomorú, hogy így másfél évvel a Genshin megjelenése után sem képes vele szemben labdába rúgni egyetlen androidos fejlesztőcsapat sem.
Látvány terén valóban szép lett, persze még annak tekintetében is legalább 1 generáció elmaradásban van a Genshinhez képest. (Főleg ha a Genshin PC verzióját vesszük alapul, ami hozza egy igényesebb PS4 játék szintjét látvány és animációk terén, míg ez a Ni no Kuni maximum PS3 szint, ugye már PS3ra is voltak hasonlóan szép cell shading grafikás játékok.
PC-n viszont nagyon pixeles a Ni no Kuni Cross Worlds (kiadták PCre is, de 100%ban az android változat lett átemelve. Így hogy nagy képernyőn is láttam azt kell mondjam, hogy a játék felbontása maximum a 720Pt éri el, ami nyilván kis kijelzőn többnek érződött. A Genshin mobilos felbontása akkor viszont olyan 540P lehet 🙂azért 2022ben ez elég nagy szégyen. Már egy Snapdragon 855/860 képes lenne FullHD 30 fpsel futtatni a Genshint, ezt a Ni No Kunit pedig FullHD 60 fpsel.)[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Rigormortiis #38328 üzenetére
+1
Többet vártam tőle. -
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #38313 üzenetére
Hát a "soloba és haverral is hülyére játszottam" rész azt hittem egyértelműsíti
Amugy valóban nagyon jó lett a mobil verzio is, én kicsit féltem tőle, főleg a kezelhetőség miatt, de azzal sincs semmi gond. Amit a tapiképernyőből ki lehet hozni ennél a stílusnál, ők kihozták.
Ráadásul az optimizáció is remekül sikerült. (snapi 870-es készüléken max beállítások mellett fix 60 fps)[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #38310 üzenetére
ugy hogy felveszed, ennyi De érdemes figyelni rá hogy mi mit csinál, mert van amelyiknek van negatív hatása is. (el is lehet egyébként őket dobni, vagy megosztani a coop partnerrel. Az átkozottakat kivéve.)
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Rigormortiis #38306 üzenetére
Köszi szépen,nagyon jó lenne.
Sajnos elfelejtettem konkrétabban írni a kérést,ingyenes kellene meg valami kisebb rendszer igényű! -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #38244 üzenetére
Gratulálok. Tableten játszottad? Azon azért jobban átjön a horror élmény, mint kis kijelzőn.
-
Fall-N
veterán
válasz Rigormortiis #38244 üzenetére
Én még nem vittem végig. Igazság szerint, miután megvettem akkor toltam bele két órát, azóta még nem volt időm. Na majd szabi alatt.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #38194 üzenetére
Én játszok vele néha, de csak gamepaddal élvezem, amiből nekem vezetékes van, de tablet mellé tökéletes így.
Valaki tud még más PC játékokat, amik android eszközön is játszhatóvá váltak, ahogy a Hald Life 2 vagy az Elder Scrolls Morrowind? Ezeknek egész jó lett az érintőképernyős vezérlése is.
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #38192 üzenetére
Az xcom elso resze is ilyen vagy ott vajon jobb a helyzet?
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #38186 üzenetére
Már a google play-ről is levették a Never Alone-t, pedig valóban nagyszerű alkotás az is, leginkább a Brothershez hasonlít, csak ez oldalnézetes.
A Sky-t is ajánlom én is, bár az olyan élmény, hogy barátnővel vagy családtagokkal a legjobb együtt játszani, de idegen játékosokkal sem rossz. A lényeg hogy az előrehaladás érdekében ennek csak egy része játszható egyedül.
tboy93: Szívesen
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz Rigormortiis #38171 üzenetére
Na, én ezt például sosem értettem, hogy egy Total Wart minek mobilokra elhozni? Már a Baldur's Gate-nél is néztem, hogy felesleges (a GUI alig fér ki, illetve hát 50+ órás kaland), de megvettem, és majd tableten végig játszom. De egy Total War, vagy említhetném a Civilizationt, esetleg a többi menedzser játékokat, ezek nem ilyen kis eszközökre valók.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #38097 üzenetére
Nálam nincs telepítve és mégse látom. Fura, mert az instanak látom a frissítés idejét, de 10 appból 8-nak nem látom...
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #38093 üzenetére
Miért nem látom a play store-ba az app alján hogy mikor frissült utoljára? Ez valami új feature?
-
Dilikutya
félisten
válasz Rigormortiis #37995 üzenetére
Valószínűleg azért, mert újabb Huawei-en nincs Google Play, a Huawei Appgalery-ben pedig nem elérhető a játék. Hardveres oka aligha lehet.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz Rigormortiis #38009 üzenetére
A forgás nálad is olyan, mintha lenne néhány ms input lag? Gondolom ennek az az oka, hogy eléggé Ram igényes a játék. PC-n is ugyanezt a hatást tapasztalni azon játékok alatt, melyek több Ramot emésztenek fel, mint amennyire a GPU képes, ilyenkor az segít, ha néhány dolgot alacsonyabbra állítunk, pl az árnyékokat, csak hogy az Alien Isolation androidos változatánál nem nagyon lehet állítani semmit látvány terén.
Egyébként szépen fut, ez a minimális input lag érzet sem zavaró egy idő után, újabb frissítésekkel biztos optimalizálnak még ezen is.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #37995 üzenetére
Diszkrimináció
Elég gyér a support devices lista...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest