Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz pille5 #27416 üzenetére
Elsőre szerintem nem rossz, de én egy kicsit továbbgondolnám a játékmenetet. Pl. lehetne belőle egy breakout szerű játék, felvehető power upokkal, bónuszokkal, ilyesmi. Ezt így pöcögtetve nagyon nehéz játszani, sokszor nem tudtam, hogy most a program nem tökéletes, vagy én nyomtam félre... Esetleg egy áttetsző téglalapot is lehetne tologatni ujjal, és arról pattanna vissza a labda.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tybsen
addikt
válasz pille5 #27416 üzenetére
Nagyon ügyes vagy hogy képes voltál ezt megcsinálni. Mármint egy játékot írni, én nem lennék erre képes.
Maga a játék viszont számomra nem volt élvezetes az alábbiak miatt:
- nagyon nehéz irányítani a labdát, melyik részén kell hozzáérni, hogy merre mozogjon
- nem világos az sem hogy mikor van vége a játéknak és miért (hogy mi az a három élet ami elveszik, és miért -- közben már látom, kiesik a labda)
- így elsőre nem a fizika szabályainak megfelelően reagál a labda (sebesség, gravitáció), inkább szinte lebeg vagy nem is tudom. Máskor meg gyorsabb.
- a zene engem kifejezetten idegesített és le is húztam
- 3 játékot játszottam vele és letöröltemHozzá kell tenni, hogy egyébként sem szeretem az ilyen fallabda jellegű játékokat, tehát elképzelhető hogy valaki aki az ilyen jellegű játékokat jobban kedveli illetve össze tudja hasonlítani másokkal, annak jobban tetszik.
Az árnyékolás jó lett, tényleg látványosan mozog a labda. A játék ikonja pedig kifejezetten tetszik
Gratulálok mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest