Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
HoTaZo
addikt
válasz janeszgol #28487 üzenetére
1. Sajnos nem találok erre vonatkozó beállítási lehetőséget. Google barátunkkal se.
Hacsak nem a Nézet mód (kicsi, közepes, nagy), de ehhez minden váltásnál újra kell indítani a telefont. Kipróbáltam, de ugyanúgy melegszik.
2. A játékban se találok felbontás beállítási lehetőségetSajnos (#28493) Kasya javaslata sem segített, igaza van ollienak, erre sem telepíthető.
interstate76: Minden bizonnyal, de mivel nem tudom lejjebb venni a felbontást...
Köszönöm mindenkinek a segítséget, javaslatot!
Megvan az ok, ha találok megoldást a felbontás állítására, akkor még tesztelem ezt a jó kis (számomra) nosztalgia játékot.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
no more
veterán
Sziasztok! A segítségeteket kérném... Anyukámnak kellene egy Szókeresőhöz hasonló játék! Akár egy picit könnyebb változatban...
Előre is köszönöm!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Kasya
nagyúr
válasz #27441408 #28491 üzenetére
Tobb jatekban is van ilyen funkcio, foleg a "nagy grafikai igenyu" jatekokban.
Nem tudom milyen telefonod van, de ajanlom a Game Tunert. Minden alkalmazast szemelyre lehet vele szabni. -
törölt tag
-
Damage401
senior tag
válasz #27441408 #28486 üzenetére
Ha jól értelmezem. Butit a grafikán, vagyis kevesebbet dolgoztassa a gpu,cput így tovább bírj valamelyest játszani a játékkal
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Soybex
őstag
válasz janeszgol #28483 üzenetére
Nagyon sokat számít.
Ha full hdra rakom a qhd-s telefonomat akkor kb egy 40-50%-os gyorsulást tapasztalok. Ez ugyan az mint gépen mikor natív full hdban játszol és lerakod sima hd-ra a felbontást egy játéknál, akkor fps növekedésre leszel figyelmesAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
janeszgol
félisten
válasz HoTaZo #28484 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert
1, bizonyos HUawei telefonoknál vissza lehet venni a felbontást. Nem tudom, hogy te vissza vetted-e.
2, nem tudom, hogy a játékban lehet-e felbontást állítani és te éltél-e vele.Ha egyik sem, akkor a HD és FHD differencia miatt van. kb 921 ezer pixel vs kb 2 millió pixel.
-
törölt tag
Ha a Torque Burnout
a grafikai beállításoknál azt írja,hogy conserve to battery, ha azt megnyomom mit fog fog beállítani a játék? Azt írja, hogy a maximális játék idő miatt beállíthatom. köszi ha valaki segít.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz interstate76 #28481 üzenetére
Na, ezen a táblázaton is elvesztem...
Az én G8-om másfél éves, a Redmi max 1 hónapja érkezett.
Ennek lehetne hatása?
Alapjában véve nem melegszik a Redmi a G8-hoz képest.Azért jeleztem a hőmérséklet különbséget, hogy ne ijedjenek meg, akik a G8-am miatt nem próbálnak ki, mert telefon függő a melegedés és nem a játék hibája.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
interstate76
addikt
válasz HoTaZo #28479 üzenetére
Ez így nem állja meg a helyét (ha jó teló specifikációkat néztem), ugyanis a Snapi 615 jobb játékra, mint a 425. Ettől persze még 1-1 játék esetén melegedhet jobban, de nem azért, mert gyengébb.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
HoTaZo
addikt
válasz HoTaZo #28472 üzenetére
Remélem nem lesz túl OFF a kérdésem, ha igen, kérlek irányítsátok át!
Feltettem a gyerek Redmi 4A Pro- jára is a Comix Zone-t, hogy lássam, mennyire vagy mennyi (játék-) idő alatt melegszik fel, mint az én G8-am.
Hát szinte semennyire. Emelkedett pár fokkal, de messze nem annyira, mint az enyém. Pedig abban csak 2Gb RAM van az én 3GB-mel szemben.
Tudtok erre magyarázatot adni?
A CSR2 sokáig nem melegítette a G8-at, csak néhány frissítés után kezdte.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
törölt tag
Drifftelős játék offline is megy Torque Burnout - Gameplay Trailer (iOS, Android)
-
-
-
-
-
felixo
őstag
Létezik olyan magyar nyelvű oldal, ahol bemutatják a már megjelent, illetve jövőben kiadásra kerülő mobil játékokat ?
Redmi Note 9
-
obligat
senior tag
válasz nyisziati #28443 üzenetére
van egy-két dolog ami érdekel, amin belül az összes alkalmazást kipróbálom.
nem a játékok azt elárulom.
és pont parám, hogy megnézek egy binary option appot, majd két-három nap múlva olvasom, hogy ilyen-olyan vírus/féreg stb. volt benne. Egyszer már megszopatott a gplay, oda a bizalom.[ Szerkesztve ]
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
Saccco
nagyúr
NesBoy! Pro - Emulator for NES -
690fthelyett ingyenes.Reed -
349fthelyett ingyenes.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
Ha esetleg valakit érdekel írnám ,hogy Diggy's Adventure-nek már rendesen van hangja a Pixel megoldotta. (eddig csak hang nélkül volt elérhető a játék)
-
r0by
addikt
PC-s Dayz című játék alapján. Ingyenes, nincs iap, 8 bites grafikai feeling.
-
obligat
senior tag
nincs google apps a telefonomon, az egyetlen ami valamelyest megérné, az a googleplay, de azt sem használnám, tekintve hogy egyre több a fertőzött app ott is. Vagyis böngészőben indítom a playt, amit pedig ki szeretnék próbálni, azt apk-formában töltöm, azt lehet ellenőrizni víruskergetőkkel még telepítés előtt. persze az appok sem frissítik magukat automata módon nyakra-főre, ami ahogy észrevettem a stabil rendszer egyik feltétele. Viszont így nincs majd' egy giga semmire sem használt google-bloatware az eszközön.
-
Rigormortiis
veterán
Akit érdekel: Most már a Neighbours from hell első része is elérhető s7-en (múltkor még csak a másodikat lehetett használni).
Arról lehet tudni valamit, hogy a Torclight mikor lesz hivatalosan is elérhető nálunk, Play áruházból?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
beg
veterán
Apk mirror megbízható, google által aláírt ugyan olyan alkalmazásokkal mint a play áruházban. Ha bejelzett, az a play verziónál is bejelzett volna.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
mark!
őstag
a más forrásból származó alkalmazások nem vírusosak? egyszer szedtem le azthiszem apkmirror-ról valamit, bevizsgáltam virustotal-al és valamiket jelzett.
>
-
törölt tag
A Konami Swords & Poker ma ezzel fogadott.
Kár érte. -
obligat
senior tag
válasz ADAM1337 #28406 üzenetére
fizetős appoknál nem tudom mennyire alkalmazható és/vagy warez(tudom, tilos), de ha nem kompatibilis valami, leszedem valami tükröző lapról az apk-t. vagyis a playről lemarják az apk-t az ilyen downloader-oldalak, és 10-ből 9x mégiscsak kompatibilis az eszközzel.
-
mark!
őstag
egyébként itt ki felel a topikért? lenne egy jó ötletem a google+ csoport helyett, csak nemtudom kinek elmondani, mert nincs topikgazda, és szerintem lenne rá igény, hogy akár többen együtt játszunk egy játékkal, kibeszéljük a játékokat, kibeszéljük
egymást, egyszerűbben tudjunk kommunikálni.>
-
törölt tag
válasz Soybex #28415 üzenetére
Igen ez net függő volt, 1szer nagyon rég rápróbáltam, mikor a gameloft futós minyonosát megismertem,a videó alapján pedig tényleg nem lehetett rossz. (angol tudás hiányában nem játszottam vele, ahogy láttam valami szigetépítős vagy nem tudom milyen játék volt) mivel ők maguk ajánlják a futós minyonost amit konkurens cég gyártott, szerintem ennek a játéknak vége....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soybex #28412 üzenetére
Ilyenkor ez miért van? Befejezték a játék támogatását vagy mi? Nem ismerem ezt a játékot, de rengetegszer belefutottam anno a playen, és elvileg a kommentek alapján szerették....
Rengeteg már évek óta nem fissített játék van a playen,,,,, ezért nem értem, hogy akkor ezt miért vették le.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Más se tudja letölteni a minions paradise játékot? Gyerek nézet róla videót de az áruházból eltűnt. Próbáltam külső forrásból letölteni de akkor meg kiírja hogy nincs internet próbáld újra.
-
törölt tag
-
Soybex
őstag
válasz MikeWazowski #28401 üzenetére
Passz, próbáltam azt is de nekem nem annyira jött be mint a Nonstop. Egy csomó dolgot nem raktak át belőle, pedig simán megtehették volna. Na meg hogy kihagyták a felhőt, az volt a kegyelem döfés neki
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest