Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Befejeznéd? Ahogy írták is neked nem fogsz meg győzni, egyébként onnan, hogy beszéltem pár sakkmesterrel bár nem a te űrviszonyaidból mert te gondolom itt is az elit-eket mondogatnád szhóval nem nem Magnus mondta, hanem csak sima mezei FIDE sakkozók, hogy nem nagyon szeretnek gép ellen játszani.
(#25089) felixo Én átmentem a Zyngára, a WSOP kidobált versenyközbe mert nem érezte a wifit stb.... és a játékosok is szerintem valamilyen szinten profibbak ott, vagy csak komolyabban veszik a játékot a vip program miatt stb....
Na, ezért mondtam inkább a PokerStars vagy a Full Tilt alkalmazást, mert ott szerintem azért nagyobb arányban vannak azok, akik értenek is hozzá.
Azokon is ugyan az az idióta játék zajlik játékpénzen.....
Sőt még idiótább mert nuku tét a pokerstars pl valami 3-szor ad ingyen pénzt ÓRÁNKÉNT, anno legalábbis így volt, mégis mit vegyenek komolyan???, A facés pókerek többségénél azért megéri kicsit komolyabban játszani és vigyázni a pénzre mert nem kapsz óránként két zsákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem drága a Realme P3 sem
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Eladó Ubiquiti Unifi Cloud Key (UC-CK) Gen1!
- Újszerű, garanciás (2025.10.26) iPad Mini 7 128GB space gray + sage Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- Dell Inspiron 7386 Ultrabook i7/16GB/240GB SSD/Magyar/Érintőkijelző!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest