Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Befejeznéd? Ahogy írták is neked nem fogsz meg győzni, egyébként onnan, hogy beszéltem pár sakkmesterrel bár nem a te űrviszonyaidból mert te gondolom itt is az elit-eket mondogatnád szhóval nem nem Magnus mondta, hanem csak sima mezei FIDE sakkozók, hogy nem nagyon szeretnek gép ellen játszani.
(#25089) felixo Én átmentem a Zyngára, a WSOP kidobált versenyközbe mert nem érezte a wifit stb.... és a játékosok is szerintem valamilyen szinten profibbak ott, vagy csak komolyabban veszik a játékot a vip program miatt stb....
Na, ezért mondtam inkább a PokerStars vagy a Full Tilt alkalmazást, mert ott szerintem azért nagyobb arányban vannak azok, akik értenek is hozzá.
Azokon is ugyan az az idióta játék zajlik játékpénzen.....
Sőt még idiótább mert nuku tét a pokerstars pl valami 3-szor ad ingyen pénzt ÓRÁNKÉNT, anno legalábbis így volt, mégis mit vegyenek komolyan???, A facés pókerek többségénél azért megéri kicsit komolyabban játszani és vigyázni a pénzre mert nem kapsz óránként két zsákkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest