-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz plejik #23399 üzenetére
Na ez jó hír. Akkor csak hegesztik a gamet
Pont ezért is várom meg a hivatalos megjelenést. Simán letölthettem volna, de nem. Azért reménykedem benne, hogy kiadják lassan...Hopp, és végre megjelent, bár előregeltem, és semmi tájékoztatást nem kaptam, ahogy az angry birds action-nál sem... de mindegy, Hungry Shark Evolution fanoknak kötelező: Hungry Shark World
-
plejik
addikt
válasz #13110016 #23385 üzenetére
Most jött ki a v1.3.1 , itt már érezhetően csökkent a töltési idő az átvezetések között. Talán a végén még használható is lesz, és nem unom el az agyam 2 töltés közbe, viszont az autók kiválasztása még mindig macerás, ezzel csinálhatnának valamit..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
pocokxx
Közösségépítő
Én most a Cube Escape sorozatra találtam rá. Nem mai, rövidek is, de sok van belőle. Csípem az ilyeneket.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
jonnyjoker01
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz icemad #23395 üzenetére
Nincs gond az iPega kontrollerekkel, én már használtam kétfélét is, most jön majd elvileg a harmadik típus. Touchpad ezen a típuson van, a GearBest-en 23,75 dollár.
Nem magával a kontrollerrel volt gondom, de vannak igényeim és az első két típus nem felelt meg ezeknek. Az első, egy 9017-es azért lett lecserélve, mert nem volt rajta L2 és R2 (ami a PSX-es játékokhoz azért nem árt). Aztán jött a 9052-es, ami szép és jó, de nem tudom PC-hez csatlakoztatni (mondjuk nincs is benne a specifikációjában), ezért most egy 9033-as lesz. Na meg a 9052-es már Nibiru-s, így a korábbi 4 mód helyett csak kettő van benne. A legjobban az egér üzemmód hiányzik. Igaz, lehet, hogy a ScummVM azzal se lenne tökéletes, mivel a 9017-tel is csak mozgatni tudom a kurzort, gombnyomásra nem reagál az emulátor.
(#23392) zohen: Lásd fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Saccco
nagyúr
válasz icemad #23377 üzenetére
Valamelyik Moga jó lehetne.
Szerk.: most nézem, nincs benne a RR3 a Moga Pivot appban.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
zohen
csendes tag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata ipega kontrollerrel, mennyire támogatják a játékok illetve ps1 emulátor?
Egy IPEGA PG 9021 -en gondolkozom. -
Terapeuta
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e: a Prime Word Defenders2-re vonatkozó leírást (pl: a tornyok pontosan hogyan működnek, mikor aktívak, stb), vagy felhasználói fórumot tudtok ajánlani?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
HoTaZo
addikt
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
B********
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #23387 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt a CSR-el. Simán lehetett játszani ingyen (persze volt prémium tartalom nyilván), szép volt a grafikája, sőt még most is az szerintem, jól futott középkategóriás készüléken is, szerettem vele elütni az időt, még az üzemanyag rendszer sem zavart, alapból nem nyomkodnám órák hosszat a telefonom.
-
B********
aktív tag
válasz #13110016 #23385 üzenetére
Igen, én is inkább azért nem töltöm le máshonnan, hanem kivárom a hivatalos megjelenést, mert abban bízok hogy végül egy hasonlóan stabil és jól optimalizált játékot kapunk, mint az első rész. De már csomó videót néztem róla, el is terveztem hogy melyik verdákat veszem meg, szóval várom nagyon
-
törölt tag
Miért nem jelenik már meg valami jó game? Új asphalt lesz egyáltalán? Vagy valami nagyobb név megfog jelenni?
-
Sziasztok. Most én is szeretnék egy kis segítséget kérni. Az egyik kollégám szeretne venni controllert, de vannak kikötései:
-Real racing 3 és World of tanks kompatibilitás
-Wireless
-Lehetőleg touchpaddal
-Működjön együtt Note 3-mal és Lenovo Yoga 2 proval. (Intel socos ha számít....)
-max 40 eurót szán rá.Mivel én nem vagyok tapasztalt ilyen téren, ezért kérném a ti segítségeteket.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Damage401
senior tag
válasz Maxtreme #23375 üzenetére
Köszönöm a fáradozásotokat : icemad underdark Maxtreme
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Maxtreme
addikt
-
válasz Damage401 #23372 üzenetére
Ilyenek engem is érdekelnének.
Az én kedvencem az Age of Zombies.[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ehhez hasonló játékot csak telefonra. Felülnézetes, fejlődős játékot. (Z5c-re)
Köszönöm előre is.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
törölt tag
válasz Véreshurka #23367 üzenetére
Igen, ez az a játék.
Gondoltam én is, hogy írok a fejlesztőnek, de aztán megtaláltam ezt a topikot és gondoltam hátha tudja valaki.
Köszi. -
-
VIBO
őstag
válasz Véreshurka #23367 üzenetére
Igy se megy nekem...vmi fizetesi beallitast csinaltal?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Véreshurka
senior tag
Csak azért hagytam benne ha esetleg itthonra rendelnék vmit. Egyébként sztem nem kell.
(#23366) monstre: erről van szó? Ugyan nem játszom vele, de lehet a fejlesztő tudna valamit monddani: support@spacetimestudios.com
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
VIBO
őstag
válasz Véreshurka #23363 üzenetére
thx. nemsokára csekkolom
Másodlagos cím gondolom nem muszály.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
srácok. Adott felhasználónak hogy lehet üzenni a magyar verzióban? Azt tudom hogy kell a nicknév, de azon kívül mit kell elé írni?
-
VIBO
őstag
válasz Véreshurka #23360 üzenetére
Hmmm...erdekes. ki tudod fenykepezni a cimbeallitasokat?
-
Véreshurka
senior tag
Na tegnap este végre végre feltettem újra az amazon appot. Nem kértem újra, még azt az apk-t használtam amit küldtek régebben (pont romcsere előtt). Simán felraktam, bejelentkeztem és most még csak nem is frissített, nem is szólt, hogy kéne. Lehetett használni rögtön, le is töltöttem 2 appot, minden ok.
El Psy Kongroo
-
Sanyi.mTs
addikt
itt is csak úgy lehet játékokat telepíteni, mint az amazonnál? azaz kell egy humble kliens?
-
Saccco
nagyúr
Kint van az új Humble Mobile Bundle!
Ez most elég komoly csomag:
$1:
Freeze! 2 - Borthers
Evoland
Adventures of Poco EcoÁtlag felett, jelenleg ~$6:
Rebuild 3: Gangs of Deadsville
Broken Sword 5 Episode 1
Goat Simulator Goatz$7 felett:
Broken Sword 5 Episode 2
This War of Mine (18+) - Ez önmagában megér $7-t, rendes ára 5.000Ft
This War of Mine (18+)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
G@ben
addikt
válasz WhiteWalker #23355 üzenetére
Meg is van:
[link]
Szóval kecsegek.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Véreshurka
senior tag
válasz Narxis #23351 üzenetére
Már régóta fennt volt telón, de csak tegnap jutottam oda, hogy meg is nyitom De törlöm is, sztem nem fog hiányozni... Úgyis van még vagy 20-30 játék ami fenn van a telón, de még csak el sem kezdtem, lesz mit bepótolni
Ilyen véletlen megnyitás eredménye lett, hogy a most játszott játkok közé bekerült a Dark Echo is
El Psy Kongroo
-
G@ben
addikt
válasz WhiteWalker #23347 üzenetére
Na majd írok nekik, hogy mi van! Majd biztos foglalkoznak is a kérdésemmel! Irónia off.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
-
Narxis
nagyúr
válasz icemad #23334 üzenetére
Nem ez az a játék aminél supersu se lehet fent különben nem indul el?
(#23338) Véreshurka: ilyen játékot elvből nem teszek fel. Mégis milyen jogon vizslatja, hogy milyen más app van feltelepítve? Szerintem "megleszel" nélküle.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
jonnyjoker01
veterán
válasz tomee007007 #23345 üzenetére
Bocsi, a The Silver Bullettet írtam itt le nem néztem mire válaszolsz
Az aralon teljesen rendben van, mondjuk talán kicsit monoton, meg élettelen a map, de megéri az árát.
Üdv. Johnny
-
Véreshurka
senior tag
válasz icemad #23348 üzenetére
Áhhh... Azzal még sztem eddig a bevezető képernyőig sem jutnék , + van más progim is feltéve amit bezavar a Luckypatcher, és pl. nem érzékeli, hogy egyébként meg van véve. De köszi az ajánlást!
Esetleg más valaki amivel el tudnám rejteni a TiBu-t a Dark Sword elől? Bár nem életbevágóan fontos
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
válasz Véreshurka #23346 üzenetére
Tedd fel mellé a lucky patchert. Hátha segít...
-
tomee007007
őstag
válasz jonnyjoker01 #23344 üzenetére
Az első résznek sem volt a legjobban eltalált az irányítása...csak azért kérdeztem...mondjuk ennyit megér
Köszönöm az infót! -
jonnyjoker01
veterán
válasz tomee007007 #23339 üzenetére
Nem annyira szörnyű, mondjuk kellett idő míg megszoktam, de elég jól lett megoldva. Maga a játék nem rossz, de én mégis visszatérítést kértem, mert ennyiért szerintem túl van árazva picit. Érdekes, akciódús, gyors reflexeket igényel, de ahhoz ott van számomra a Vainglory (ingyen)
Üdv. Johnny
-
G@ben
addikt
válasz WhiteWalker #23341 üzenetére
Na neee...
Ezt nem képesek megoldani? Vagy csak nem akarják, hogy többet vásárolj?
Viszont azt nem figyeltem, ha a telefonon pörgetek serkentőt, akkor azt átviszi fb-ra szinkronizáláskor?[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Saccco
nagyúr
válasz Véreshurka #23338 üzenetére
Kicsit összetettnek tűnik a sok apróság benne, pedig a játék maga egyszerű. Én pont tegnap telepítettem. Még nem döntöttem el, hogy marad-e.
Eléggé olvad tőle a telefon.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
G@ben
addikt
Újra kellett raknom a Candy Crush-t a telefonomon, de az miért van, hogy a pályahaladást le tudom szinkronizálni facebook-ról a telefonra, de az eddig megszerzett serkentőket nem? Azok csak a facebook-on jelennek meg, a telefonon viszont nem.
Ha számít, az 1.50-es verzió van fent, mert az újabbakkal már nyűglődik a telefon (régi darab).Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
tomee007007
őstag
válasz jonnyjoker01 #23315 üzenetére
Az irányítás mennyire nehézkes?
-
Véreshurka
senior tag
Titanium miatt nem enged a Dark Sword játszani. Jó játék egyébként, vagy túl élem a hiányát?
El Psy Kongroo
-
törölt tag
Sziasztok,
Régebben játszottam tableten az Arcane Legends játékkal. Tabletem már bő egy éve nincs, viszont most feltettem telefonra és meglepődve tapasztaltam, hogy nem tudok bejelentkezni. Ha jól emlékszem régebben gmail-lel tudtam bejelentkezni, most viszont sehol ez az opció. A játék készítőjéhez meg biztosan nincsen accountom.
Mikor törölték a gmail-es bejelentkezést? Akkor most elvesztettem a már meglévő karakteremet? -
Maxtreme
addikt
Én anno megvettem (ajánlottam is itt, legalább 2x) nem rossz, csak annyit szerintem nem ér amennyibe kerül. Én akcióba jutottam hozzá.
Am a bloodrayne-hez annyi köze van hogy itt is vörös a csaj...[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok.
A The Silver Bullet című játékot ismeri valaki? Mert képek és videók alapján egész jó, csak most kicsit drága. Kicsit Bloodrayne-es. Nem tudom megérné e....Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Véreshurka
senior tag
válasz icemad #23290 üzenetére
Köszi az ajánlást, ez a Star Knight nagyon fasza
(#23291) Saccco: köszi neked is az ajánlást, ez is nagyon jó. Egy bajom van vele, az első pályán alig jutottam át, mert fogalmam sem volt, hogy merre magyek, mindenhol akadályba ütköztem Nagy nehezen sikerült, szóval haladgatok lassacskán előre...
El Psy Kongroo
-
Saccco
nagyúr
válasz #86973952 #23327 üzenetére
Hát igen, ez már kicsit szürkezóna, de én nem foglalok egyértelműen állást sem ellene sem mellette.
-
törölt tag
válasz zozi8005 #23326 üzenetére
Igen, de én nem gondolom teljesen tisztának, mivel okkal nem hozzáférhető az adott régióban, vagy azon kívül.
Hasonlóan gondolom a build.prop -os megkerüléseket is, amikor másnak álcázza magát a készülék, vagy olyanhoz fér hozzá, ami "x" képernyő méret felett nem hozzáférhető.
Pl. IGO Szülinapp.
De majd a Topikgazda megmondja.
-
zozi8005
tag
Olyan kérdésem lenne fiúk,hogy egy,régiónkban még nem elérhető,egyébként ingyenes játék hozzáférhető-e valamilyen módon?
Így,laikusként azt gondolom,mivel egyébként ingyenesen letölthető,nem ütközne törvénybe ill. nem sértene szabályt ha sikerülne telepíteni.Az ok nyilván nem az,hogy nem óhajtok pénzt kiadni érte,jópár prémium játékot mondhatok már magaménak.Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni.Akár privát üzenetben is,ha nem bírja el a fórum.
-
Narxis
nagyúr
válasz Maxtreme #23323 üzenetére
Ez se rossz.
If you go see the Angry Birds movie on opening weekend on May 20th, the audio playing during the credits (an "inaudible digital watermark," they say) will unlock special levels and an extra scene from the film. You have to have the game running at the time, though.
Tehát a sok kis pisis beül moziba, elindítja a játékot és arra vár, hogy feloldódjon a titkos bónusz akármi? Kíváncsi vagyok, hogy hány mozi lesz ahol ezt egyáltalán megtűrik? Tekintve, hogy a személyzet azt is hiheti, hogy fel akarják venni a filmet vagy a hangot amit ugye tilos.
Ja és ez az Angry Birds Action-re vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
-
-
törölt tag
Ez az új angry birds valami hihetetlen gagyi.
-
Saccco
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
-
8zabi
őstag
Telekomnál előfizetésesként is lehet vásárolni, csak fel kell tölteni az univerzális egyenleget, mintha kártyás lennél. A legkisebb feltöltés összege 1500 ft. amit fél év alatt el kell használni. Utána ennek az univerzális egyenlegnek a keretéig tudsz költeni.
Tapasztalat, használom!
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
Kijött az Angry Birds: Action!!!
szerk: most látom már írták.[ Szerkesztve ]
>
-
törölt tag
Nem ott. Humán oldalon vagyok bizalmatlan. Pár kolléga szeret viccelődni ha kint hagyom a telefont tölteni. Elvben lenne itt is az előfiz mellé külön feltölthető (MCOM?) egyenleg, de arra még nem vitt rá a lélek, hogy rájöjjek hogyan kell feltölteni. Ami így külön vicces, hogy egyenleg terhére vehetek lottót sokezerért, feltölthetek tizenezer forintokat más dominójára, parkolhatok, de a playen nem vehetek semmit.
-
-
-
vacs
veterán
válasz Véreshurka #23297 üzenetére
Telekomnál nem lehet az előfizetésedre vásárolni, mert a telekom elutasítja a tranzakciót, nincs megállapodás a T és a Google között. Ezt onnét tudom, hogy próbáltam így vásárolni, de nem engedte. Felhívtam a T ügyfélszolgálatot és ott mondta a csaj, hogy nem lehet!
Ez pár hónapja volt, azóta lehet változott.icemad: paypal-t magyarból nem fogadja el!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ütésálló teszten is átment a Poco X7, bírja az alámerülést is
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest