Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
válasz nyisziati #22396 üzenetére
Most komolyan ezen akadsz ki? Nem válszolt senki, mert vélhetően senki sem rendelkezett érdemleges információval a kérdésedet illetően. Megkérdezted, nem kaptál választ, ennyi. Mást kérdezel, lehet tudnak rá válaszolni 25-en. Ettől még ne általánosíts. Ha tud valaki válaszolni neked, úgyis fog, máskülönben nem fórumozna
-
válasz nyisziati #22396 üzenetére
Mivel kvázi lebunkóztad az egész topikot, ezért nem fogom rosszul érezni magam, hogy kioktatlak. A helyzet az, hogy nem körülötted forog a világ. Azt honnan tudnánk, hogy közülünk hányan padoznak? Szerinted mi mindnyájan ismerjük egymást? Valaki akkor nem válaszol, ha nem tudja a választ, akkor meg minek írja be? Ez nem chat, ez egy fórum. Akkor írunk be valamit, ha az hasznos. Ha nem kapsz választ, akkor senki sem tudja a választ, vagy aki tudja, az épp nincs fórum közelben. Ennyi. Pont.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Viktor77
titán
-
nyisziati
veterán
válasz interstate76 #22395 üzenetére
Ez elvileg még igaz is lehetne egy olyan szerteágazó témakörű topikban, mint mondjuk a "dual-sim android telefonok", vagy "külföldi rendelések", vagy valami hasonló.
Itt viszont elég specifikus topikról van szó, aminek egy meghatározó kontrollertípusa a gamepad. Mondhatni ezzel "konzolosítja" az ember a telóját.Úgyhogy az én értelmezésemben ez minimum fura, hogy senki nem válaszolt a kérdésre. Az általam látogatott topikokban ilyen esetben minimum a topikgazda mond valami relevánsat, ha látja, hogy senki többet, de olyan, hogy EGYÁLTALÁN ne érkezzen válasz, ráadásul kétszer - viszonylag rövid időn belül - feltett kérdésre, na az már minimum fura.
Sőt, számomra udvariatlan, kicsit visszautasítás-ízű. Főleg, mert tényleg alap dologról van szó, nem egy huszadrangú játék mangásított klónjának a végigjátszásáról.
Bár lehet, hogy arra előbb kaptam volna választ. Talán többektől is.
-
interstate76
addikt
válasz nyisziati #22392 üzenetére
Ha pl. én nem tudok válaszolni valamire, attól még nem írom be, hogy "bocs, de erre nem tudjuk a választ", mert lehet, hogy valaki tudja. Nem mintha aktív topiktag lennék itt, de van, ahol az vagyok, és ha nem vágok valamit, akkor sem írom be, hogy "bocs, de ezt nem metszem".
Mondom ezt úgy, hogy engem is érdekelnek a gamepaddel játszható szimulátorok, ugyanis többet játszom monitorra kötött mini PC-n, mint telefonon. Utóbbin legtöbbször csak egy pasziánsz fut játék címszó alatt, meg mostanában valamiért újra elővettem a "Legyen Ön is Milliomos"-t.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
nyisziati
veterán
válasz Narxis #22391 üzenetére
Kétszer egymás után? Ráadásul hölgynek sem, akár udvariassági választ? Annyi sem fért volna bele senkinek az idejébe, hogy "sry, itt senki nem padozik"?
Guglin már néztem, de nagyon sok nem egyértelmű, vagy Iphone-os.
Gondoltam megkérdezem itt, mégiscsak szűkebb a merítés. Úgy értem azonos ország, hasonló ízlés, hasonló pénzügyi helyzet stb.
Gyakran kaptam már így segítséget a PH!-n, de eddig ez volt a legkevésbé segítőkész topik.Persze örülnék, ha rámcáfolnátok.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz nyisziati #22390 üzenetére
Jah, elég gatya ez a közösség. Szomorú, hogy ide jutott.
Viccet félretéve az eszedbe se jutott, hogy nem tudta rá itt senki a választ? Én mindig előbb guglizok egyet és csak aztán kérdezek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nyisziati
veterán
válasz holozis_HUN #22389 üzenetére
Felejtsd el... Válaszra se méltattak az itteniek, amikor gamepad-del játszható szimulátorokról érdeklődtem. Sőt, pár hete IldiH-nak se válaszoltak ugyanerre a kérdésre.
Nagyon megválogatják, mi érdekli őket, minden más ignore list... -
holozis_HUN
veterán
Terveztek olyan összefoglalót, ahol egy kategóriára ajánlotok 3-4 játékot? pl Stratégia, akció stb műfajokra. Így aki idetéved és műfaj szerint szeretne érdeklődni meg tudja nézni az Összefoglalót
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Amur
addikt
Play játékok alkalmazásban most láttam elöszőr olyat hogy küldetés keresése, nekem konkrétan két traffic racer-est hozott fel, egyiknél végződik 3 nap múlva, másiknál márc 4., valamint egy ikon felhővel, holddal, másikon meg két kocsival.
Honnan tudom hogy mi pontosan a küldetés, meg mi ez az egész?Megtaláltam, ha a play játékokban rámegyek az adott játékra ott is hozza a küldetéseket, és ott le is írja konkrétan. Tehát az adott dátumig kell telejsíteni itt pl. 15km éjszaka ill. a másik 300 kocsi megelőzése, mindkettőért játékbeli pénz a jutalom(5-5 ezer)
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
zool1
őstag
Ket ajanlott jatek: UFC, Score! Hero. Nahhh valami ilyesmiket kerestem...
[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
Köszi srácok a tippeket
Godfire és Liberty City már fent is van
Amúgy nagy Uncharted rajongó vagyok.
Egykoron kb 4 éve találtam droidra egy játékot Shadow Guardian címmel.
Sajnos már sehol nem lelem azt a játékot....
Bár sokat nem tudtam vele játszani akkoriban viszont 1-2 pálya után biztos voltam benne,hogy egy gyöngyszemmel van dolgom.
Ezt nem tudom máshogy megfogalmazni de olyan érzés volt vele játszani mintha a sony eggyik exkluzív játékával játszottam volna ps-en.
Story,kalnd,zene valamint akkoriban a grafika is rendben volt.
Kár,hogy mobilra nincsenek már ilyen játékok vagy legalább is én kutakodom rossz helyen....[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz slloyd #22382 üzenetére
GTA: Chinatown Wars
GTA: Liberty City Stories
+ a többi GTA
Ezek tutira konzol szinten vannak. Személyes kedvencem az első (telefonon).----------------
más:
Zombie Catchers:
4 Squeezer-t kell még fejlesztenem és én is kivégzem, de azért nem nyomom olyan durván, mint lkristóf.
262 Perfect Hunt
Rank: 161 956 (19,2%)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
slloyd
senior tag
Hali tudnátok valami konzol szintű játékot ajánlani?
Jelenleg Dead effect 2 vel nyomulok csak sajnos ritka a jól kidolgozott sztoryval elátott android games
Stílusom:mindenevő viszont az autósok mostanában nem hoznak lázba..... -
lkristóf
senior tag
válasz Vikthor #22377 üzenetére
(#22378) Narxis Nem volt napi 8 óra, reggelente vonaton nyomkodtam meg amikor volt egy kis szabadidőm. Mikor tudtam, hogy 1-2 óráig nem játszok akkor általában arra az egy helyre küldtem a drónjaim ahonnan a ritka, értékes, küldetéshez kellő zombik voltak.
(#22379) T_chris Majd elkezdem azt a Shardlands játékot amit itt ajánlott valaki.
A Xenowerk játékot is sikerült végigvinnem ott már csak az az achievement hiányzik amikor meg kéne vennem az összes fegyvert és kimaxolni, amit szerintem már nem csinálok meg. A thumper xl fegyver nagyon jó volt abba a játékba és az utolsó előtti thumper nuke fegyver is brutális, az már a karakterem is megsebzi ha közelre lősz vele, sebzés növeléssel egyből meg is öl. Tetszett nagyon ez a játék is, be tudta lassítani a telefont a sok szörny. Nem tudom ki játszik még vele, utolsó pályarészen a 6. szinten siekrült a legtöbb pontszámot elérni 6mil+ (207 killstreak) Robbanó fegyvereket ajánlom mindenkinek aki még tolja.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
Jelentem, hogy a Zombie Catchers játék nálam a végéhez érkezett, sikerült megszereznem az összes achievementet.
Sajnos nincs már több küldetés se, várhatok a frissítésre. -
nyisziati
veterán
Gamepad-dal működő szimulátorokat tudnátok írni? Asphalt 8 oké, csak mióta kijött az új NFS, azóta kiürült a multi...
-
Into the Void leárazás
Próbálta valaki?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Narxis
nagyúr
Flappy birds klón így elsőre de jó, vannak achik is. IAP is van de nem létfontosságú.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
demeterf2
tag
Sziasztok! Legújabb videómban a Grand Theft Auto: Liberty City Stories-t mutatom be. Remélem tetszik nektek. [link]
Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ
-
csadi0011
őstag
válasz Saccco #22369 üzenetére
Akkor lenne igazán hasznos, ha tényleg tudnánk csinálni csoportokat. Akkor lenne értelme másokkal megosztani az elért eredményeinket. Most meg van a lehetőség, hogy a felhasználónevünk legyen a játékokban is a nevünk.
Más:
Rayman Classic videó. Ígéretek szerint tényleg kiadták ma, de egyelőre csak iOS-re. Pedig nem írták, hogy Androidon később jönne. Almáéknál $ 4.99 az ára. -
Saccco
nagyúr
válasz csadi0011 #22368 üzenetére
Ez de jó!
szerk.: Mondjuk nem tudom mi értelme, ha úgyis minden játék olyan amilyen...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
csadi0011
őstag
Frissülni fog a Google Play Játékok. Lesznek más profilképek és saját magunk adhatunk felhasználónevet a google fiók nevünk helyett. És lesz beállítás arra, hogy automatikusan bejelentkezzen a google play játékokba, ha új játékot indítasz. Bővebben: androidpolice
-
zool1
őstag
válasz Danny365 #22362 üzenetére
SZERINTEM!!!!
Tudod az a helyzet, hogy jelenleg az összes prémium játék, legjobb csomagjait egytől egyig meg tudnám venni, de annyi pénzt "játék élményért" nem fogok fizetni. Legyen az fps, stratégia, rpg, race, simulator,... stb. Kicsit tévedtél, de elnézem neked...
u.i.: persze nem azt jelenti, hogy más ne vegyen amit és amilyen neki tetszik!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Szívesen segítünk. Ha elmondod, hogy mi a legnagyobb ár, amit fizetnél egy játékért, és milyen játékokat szeretsz, vagy nem szeretsz, szívesen ajánlunk neked jó játékokat. Akár ingyeneseket is.
De rengeteg ajánlást olvashatsz a kereső segítségével. [link]
Ha kíváncsi vagy, hogy valamelyik hozzászólásra milyen játékajánlások érkeztek, akkor kattints rá a hozzászólás számára, majd írd át a linkben a hozzászólás tartományt. Legelső találatnál például ezt kapod.
http://mobilarena.hu/tema/androidos_jatekok_topicja/hsz_89-89.html
Átírod a második számot arra, amire célszerűnek találod, mondjuk legyen 99, és megkapod a hozzászólás utáni hozzászólásokat, köztük talán egy válasszal is: [link]Jó szemezgetést. Rengeteg értelmes játék létezik.
-
zool1
őstag
Nincs a playen egy ertelmes jatek sem.... Vagy lenyulos vs vagy iranyithatatlan vs jatszhatatlan!!!!
-
mark!
őstag
Valaki tud valamit akcióról? Lesz majd olyan, mint amilyen télen volt? NFS-t bánom hogy nem vettem meg 20ft-ért
>
-
Dilikutya
félisten
válasz pocokxx #22352 üzenetére
Eleinte költöttem gyorsításra belőle, de amikor rájöttem, hogy lassan gyűlik, csak drónra tartogatom. 143 plutóniumnál járok. Másra egyelőre nem érdemes költeni belőle.
Tipp: egy területen több drón csak egymás után keres, viszont ha szét vannak szórva más-más részre, akkor mennek párhuzamosan. Legalábbis nekem a kettő működik így.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pocokxx
Közösségépítő
Zombi Catchers
Megvette már valaki a harmadik drónt? Gondolom az a legértelmesebb plutóniumköltési mód...[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
citkar
addikt
Üdv!
A Zombie catchers-ben a csavarok és hasonló dolgok mire jók? Eljutottam Kínáig, de még nem találtam meg az alkatrészek felhasználási helyét.
[ Szerkesztve ]
-
B********
aktív tag
Nem tudom melyik volt előbb, ez vagy a Traffic Rider, mindenesetre érdemes egy pillantást vetni rá már csak azért is mert magyar fejlesztés. Egy kis csiszolással egész jó játék lehet belőle, és egyszeri IAP után végleg eltüntethetjük belőle a reklámot és az energia rendszert.
[link] -
Melack
veterán
Sziasztok! Feleségemnek keresek olyan játékot, mint a Candy Crush Saga. A King gameses változatok már kilőve, vmi hasonló, de más kellene. Ötletek? Köszönöm előre is!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
holozis_HUN
veterán
Leszedtem a SimCity BuildIt játékot, és hát nem rossz, csak ha rámegyek a szomszéd bazinagy városára kicsit szaggat De jó kis játék, csak sajna kicsit gyengusz a Cities: Skylines-hoz képest. De ez mobil, többet nem is várok Szerencsére mentéshez a facebook is okés, nem kell az a szerencsétlen Google play, ami törölve van
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Amur
addikt
Rá akarok gyúrni a versenyzős acsikra, mert annak ellenére hogy ilyen játékokkal játszom a legtöbbet a Google Play profilomon pinball mágus vagyok(egyetlen flipperrel sem játszottam még telón-tudom ez nem számít az elnevezésben)
Olyan autós játékokat keresek amiben vagy sok acsi van vagy sok xp-t adó acsi van.
Ismertebbeket NFS No Limits(5 acsi..), és a többi nagy cím már próbáltam, amit érdemes volt kiszedtem.
Rejtett "gyöngyszemekre" vadászom, ahol idegeskedés nélkül levadászható pár zsíros acsi!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Maxtreme
addikt
válasz Quasi_modo #22339 üzenetére
Az lehet, de amikor megjelent anno, (az sem most volt) még pénzes volt.
Azóta meg nem néztem rá. -
IldiH
tag
Újabb játékot szeretnék átköltöztetni (LEGO® Ninjago Tournament), de nem sikerül. Alapban az volt a beállítás, hogy belső tárhelyre menjen minden, de SD kártya kivétele után már nem indult (visszatéve ok volt). Próbáltam másik telefonra feltelepíteni és kideríteni, hogy hol lehet a mentés. Az apk biztonsági mentését visszaállítva elölről kezdi. Az SD kártya Android mappából átmásolva szintén elölről kezdi. Próbáltam SD kártyára áthelyezés után keresni a friss fájlokat, de egyet sem találtam.
Hol vannak a játékok mentései (ez nem az első és egyetlen, amit pakolásznék)? -
krystman
őstag
Ezt próbáltátok már?
-
Maxtreme
addikt
Na ezt meg én nem tudtam hogy ingyenes lett.
Szerintem a mai napig az egyik legszebb (ha nem a legszebb) androidos játék.
Viszont tablet ajánlott hozzá (szerintem) -
törölt tag
válasz lkksioskdl3 #22330 üzenetére
Ez valamilyen társasjáték? Vagy soloban is lehet játszani? Sose hallottam eddig róla, de látom elég sikeres…
-
lkksioskdl3
aktív tag
hali!
A trivia app-salesen 10 centbe kerül.
Nálunk van esély, hogy leárazásra kerül? -
lkristóf
senior tag
Nem, (#22260) beg hívta fel rá a figyelmet.
-
maggi1886076
addikt
Gta chinatown - ban van felhő mentés? Vki végig vitte már. Tényleg nem rövid játék. Meg csak 32% környékén járok.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
csadi0011
őstag
válasz Narxis #22301 üzenetére
Köszi a játékot! Nagyon bejön. Csak az ingyenesség szörnyű. Korlátozva van a motor fejlesztése, de minden pálya elérhető. Megőrülök tőle. Nem tudom, melyik az a pálya, amihez már erősíteni kéne a motoron. Lehet, hogy fölöslegesen próbálkozok a jelenlegi pályán. A teljes játék viszont nem kell ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
lkristóf
senior tag
Jó ez a Xenowerk tetszik bár hogy egyre nagyobb a pálya és egyre több szörny van az kicsit fárasztó. Jelenleg a 4. piros ruhába vagyok (heavy armor), elég jól véd és tetszik benne a fegyver hő csökentése + a sebzés növelés. Fegyverek közül a the weldert vettem meg fő fegyverként, bár mióta megvettem másodfegyvernek a thumer 3xet azóta úgy aprítok 3 gránátot lő ki egyszerre a fegyver jó nagy sebzéssel, könnyű elérni magas ölési sorozatot. Már 3 pályarésznél tartok (factory x) és eddig sima ügy volt a 3 csillag elérése pályánként. Bár amíg nem volt meg a heavy armor addíg ha megütöttek könnyen haltam. Valaki tud esetleg még hatásosabb fegyvert amire érdemes gyűjteni? A thumper xlt kéne kipróbálni, erősnek tűnik, csak drága (65 ezer). Lehet most megveszem az utolsó előtti ruhát 50 ezerért, az utolsó ruhához még kéne 38 csillag, na az messze van és nem akarom sanyargatni magam. Kicsit hosszú lett. Köszi, hogy linkeltétek a játékot, eddigi rekordom killstreak -be 49.
-
Tidzsimon
őstag
Final Fantasy 9 kapható, csak 6 rugó.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
-
IldiH
tag
Sziasztok!
A NFS: Most Wanted hol tárolja a mentéseit? Szeretném átköltöztetni másik készülékre a játékot, de elölről kezdi (nincs a felhőmentős listában, de azért megpróbáltam ). A telefon nem hajlandó biztonsági mentést csinálni (TC-s plugin, de a telefon nem enged rányomni az engedélyezésre). A com.ea.games.nfs13_row mappát átmásolva is elölről kezdi. (Bár lehet, hogy nem ezt kéne másolgatni vagy másik helyre?) -
Saccco
nagyúr
válasz #13110016 #22307 üzenetére
Nekem jobban tetszik Mayá-val, sokkal gyorsabban forog hátra, pörgősebb a játékmenet vele.
-
Dilikutya
félisten
válasz B******** #22279 üzenetére
Ennyi erővel nem is kell játszani. A tökéletes játék receptje eszerint az, amiben nem kell semmit csinálni, a fejlesztéshez ott a pénzes gomb, csak nyomogatni kell, és vonja a kártyádról. Fejlődött is a karaktered, az autód is, lettek új cuccaid, és belefértél egy pisiszünetbe is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Narxis
nagyúr
Azaz, engem csak ez köt le az ilyen típusú játékoknál. Többit unalmasnak találtam.
Van még egyszeri pontvásárlás annak aki fejleszteni akarja a motort, de utána többet nem lehet venni szóval tényleg egyszeri IAP, gondolom, hogy ne legyen túl könnyű de az se unja meg hamar akinek gyengén megy az elején. Marad még utána is fejlesztési lehetőség ami 3 részből áll, kerék(tapadás), motor(erő, gyorsaság), játékos válla ami gondolom az egyensúlyozás akar lenni.
-
Narxis
nagyúr
Jó kis ügyességi játék a klasszikus motor egyensúlyozás mellett vannak csapdák, hirtelen megforduló talaj stb. Egyszeri IAP van amivel a pályaszerkesztő oldható fel, asszem reklámmentesség meg még valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest