Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz Mandarindara #18049 üzenetére
Az IAP az, hogy megvedd a teljes játékot, szóval annyira nem ingyenes...
-
Mandarindara
csendes tag
Mászkálós, Limbo szerű, szép grafikával és INGYENES. Iap van benne papíron, még most töltöm.
[ Szerkesztve ]
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18042 üzenetére
köszi azóta nem próbáltam mert tiszta ideg voltam de akkor ha van időm megnézem, köszi
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
Logeeen
senior tag
válasz Ferenczi Áko #18042 üzenetére
Nektek amúgy működik ez a WB login?
Telefonon sikerült bejelentkezni, de tableten nem enged be ugyanabba a fiókba...Így a mentést sem tudom átrakni...
#Xiaomi 13T#
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz jopika #17964 üzenetére
Ha még aktuáli, akkor tudok segíteni abban, hogy hogyan győzd le a Boss Scorpiont-t, bár kellett hozzá mázli. Az a lényeg, hogy olyan karakterrel kell verni, aki Special Forces tag, pl Johny Cage. Nekem vele sikerült elpicsáznom. Mákom pedig azért volt, mert zöld aranyon random kaptam Johny Cage-t, akinek az a képessége, hogy ha kiválasztom, akkor egyből lerúgja az ellenfelét, ráadásul elkábul tőle. Aztán az első scpeckó támadással leszívja az ellenfél stamináját, tehát speckó támadást nem tudott ellenem intézni.. Nice..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
törölt tag
Visszakerült a Lara Croft: Relic Run, és már tölthető is!!!
[ Szerkesztve ]
-
laccczka
tag
Köszönöm az ajánlást
Törléskor cirka 2 Gb helyet foglalt a kicsike attól már ez jobb lesz.
A gond az volt, hogy a kitkat miatt a memóriakártyára való telepítést elfelejthetem.
A root sajna nem opció(mobilbank, TVGO, stb. miatt)[ Szerkesztve ]
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
Saccco
nagyúr
válasz PeeterssoN #18031 üzenetére
537 forint nem sok érte, ráadásul, ha nem jön be, akkor vissza lehet kérni az árát.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
Most toltam végig telefonon a Cube Escape Season -t
Tetszett... Valahogy másabb mint a hasonló jellegű játékok.
Ha valaki ki akarja próbálni előtte, akkor itt van online lehetőség:
http://www.kongregate.com/games/RustyLake/cube-escape-seasons -
válasz PeeterssoN #18027 üzenetére
Esetleg próbáltad beírni a play keresőjébe, hogy Monopoly?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
persil
nagyúr
válasz saelin #18025 üzenetére
Beast quest nem rossz, de semmi loot es eleg egyszeru is sajna, de azert koszi!
Etejedu: felettem irtak a carcassonne-t, ha megengedheted magadnak mindenkepp vedd meg(vagy toltsd le kiprobalni), mert iszonyatosan jo. Nekem az igazi tablas is meg van, remek jatek
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz PeeterssoN #18027 üzenetére
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
PeeterssoN
őstag
Hi!
Társasjátékok érdekelnének.
Pl. monopoly
Van ilyen? -
tihibaby
senior tag
válasz jonnyjoker01 #18024 üzenetére
Nekem olyan 2,6GB.
-
saelin
veterán
válasz persil #18023 üzenetére
"5 éves nagyfejű mangagyerekek"
Ez tetszett!
Ami újabb az a fentebb linkelt Beast Quest. Más ilyen kategóriájú játék nem nagyon jut eszembe.
Este nézelődök egy picit, hátha csak kiment a fejemből."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
jonnyjoker01
veterán
RR3 mennyire nagy méretű ha minden le van töltve?
Üdv. Johnny
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Olyan játékot keresek, amiben 3d-ben kell kalandozni egy relatíve nyilt világban és a harcok külön képernyőn jelenjenek meg. Lehet akár kártya alapú is(mint pl az order and chaos duels, vagy a régi pc-s etherlords 2*, de akár final fantasy/eternal legacy/chaos rings stílusú is.
Grafika különösebben nem érdekel, csak semmiképpen ne legyen olyan gyerekes, mint a final fantasy játékok.(5 éves nagyfejű mangagyerekek... ha esetleg létezik olyan FF játék droidra, ami nem ilyen, akkor persze az is jöhet )
Leginkább az eternal legacy-nak örülnék, de play-en már rég nincs fent, netről meg csak olyan verziót sikerült letölteni, amiben a textúrák hibásak(minden zöld/rózsaszín), a gameloft-tól meg így nem merem megvenni.
*egy ilyen port lenne messze magasan a legjobb, de gondolom nem létezik
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
gergom91
tag
Nem rég találtam egy új wc-n ülős játékot magamnak: Infinity Dungeon. Van belőle ingyenes is, de nem tudom mi a különbség, azt az 1$-t simán megérte, főleg hogy 25 achi szerezhető benne, mindegyik 4k GooglePlay xp-t ad, megszerzésükhöz pedig néhány óra elég is
-
dokee78
félisten
Real Racing 3,megosztok screenshotot Facebookon és nincs az idővonalamon.
Pedig játékon belül be vagyok jelentkezve. -
laccczka
tag
Ismertek olyan Real Racing 3-ra hasonlító játékot ami nem 1,5Gb-t helyet foglal?
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
törölt tag
válasz #50751744 #18015 üzenetére
Felejtos, mhl-t ha tudja a telefonod azzal jo lesz, persze ez kabeles technologia.
Tudtok ajanlani valami jo jatekot arcade kategoriaban?
Kedvenceim a the room, the room2, machinarium, botanicula, monument valley, tehat valami hasonlo erdekelne.
Arban egy ezresig megyek max. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, nem tudjátok miért törölte, vagy tiltotta a Google a Lara Croft: Relic Run-t?
Néha ránéztem mikor lesz már nálunk is elérhető, erre ma látom, hogy a kívánság listámból és az áruházból is eltűnt.
Hát mi volt vele a gond? Rákerestem a neten, de nem találtam még semmi hírt róla.ui: Közben látom, hogy nemrég kérdezte locaLpatrioT is, csak TR-t írt és nem Lara C-t, ezért a kereső nem adta ki.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Ismét egy kiváló grafikával rendelkező, Ipega 9021 controllerrel játszható mászkálós ügyességi játék:
Egy kis robottal kell a pálya elejéről a végéig eljutni úgy, hogy különböző akadályokat kell leküzdeni. Közben össze kell szedni a pályán található csillagokat. A játékban nem lehet meghalni, a lényeg a logikán és az ügyességen van.
Szerintem bőven megéri az árát, a grafika nagyon szép, és könnyen irányítható a főszereplő.
Az első négy pálya ingyenes, a program utána ajánlja fel, hogy vedd meg a játékot, ha tovább szeretnél játszani.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
saelin
veterán
Nem rossz ez sem, de univerzális emuként vannak hiányosságai, amit jobban tudnak a direkten egy platformot emuláló appok.
- GBA-nál nem tud linket (multiplayert), míg a My boy emulatora igen, ha jól tudom nincs fast forward sem benne, ami pl egy pokemonnál szép halál.
- PSX-nél kevés grafikai beállítás. Az ePSXe jobb ebben is, mert vannak játékok, amik másfajta graf beállítást igényelnek a hibátlan működésért.
- N64-nél megint kevés a grafikai beállítás, ua mint psx-nél - mondjuk erre a platformra androidon úgysincs normális működő emu...
- SNES kb jó, de itt sincs fast forward. No, meg van cloud save a fentebb linkeltben.Összességében jó, de aki komolyabban emuzik, annak vannak jobb megoldások androidra és szerintem túl sok a kompromisszum ahhoz, hogy mindenem egy appból indítsam. Természetesen amit leírtam az a saját véleményem, nem pedig szentírás, viszont a psx-nél ajánlott az epsxe használata! Nincs annál jobb. A többire jó lehet a classic, ha az ember tud nélkülözni pár feature-t.
Ui: Persze az általam ajánlottak mind fizetősek, de ennyit megérnek a jó support és kompatibilitás miatt!
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Bozek
nagyúr
válasz saelin #18008 üzenetére
Akkor én meg ajánlom a ClassicBoy-t és mindjárt nem csak SNES-re van korlátozva az ember.
-
GEIL
addikt
válasz saelin #18008 üzenetére
Ismerem ezt is....de így van , aki megveszi az nem jár vele rosszul....bár én nem szeretek venni ilyeneket.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
saelin
veterán
Ha már SNES a téma, akkor inkább ajánlom a SuperLegacy16-ot. Sokkal jobb, szebb, használhatóbb mint az általad linkelt. Igaz, fizetős, de nem egetverő az ára.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
GEIL
addikt
válasz Saccco #18003 üzenetére
hoppsz...rendben van ! elnézést kérek, azthittem az egy ingyenes sima weboldal...
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
norbert1998
nagyúr
Na, nekiugrok újra a Lone Wolf-nak. Ezúttal az összes könyv megvan, nem csak az ingyenes.
Tudom, hogy volt régen egy messzi messi galaxisban, de berakom újra
Joe Dever's Lone WolfAkciódús interaktív könyv, erős grafikával és sztorival, RPG akciójelenetekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest