Hirdetés
- PlayStation 5
- Steam topic
- World of Tanks - MMO
- Last Epoch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A hónap végén indul az ARC Raiders következő zárt tesztje
- Hogwarts Legacy teszt
- Azonnali játékos kérdések órája
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Elfelejtettem egy játék címét
-
GAMEPOD
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beloadjoker
őstag
válasz
persil #19888 üzenetére
+1 az energy vagy stamina hülyeség mellett én elég ritkán játszok akkor viszont szeretnék egy fél órát vagy akár egy órát is egyhuzamban de nem lehet, persze meg lehet oldani ezt is ahogy mindent mást is, fellelhető a játék moddal is a baj az hogy csak úgy van hogy unlimited stamina + ammo, nekem csak a stamina kéne a kifogyhatatlan lőszerrel kb már nincs sok értelme a játéknak mert így is nagyon könnyű még egyszer sem haltam meg benne
-
válasz
persil #18384 üzenetére
azért nem vagyok biztos benne, mert kipróbáltam egy másik telefonon és eleve egy másik serverre lépett be automatikusan és azt kérdezi, hogy ezt hozzákösse a gmail-es accountomhoz, én meg már egy meglévő játék accountot szeretnék a másik telóra, hogy azon tudjam folytatni, amit a régi telón elkezdtem és nem pedig egy új játékot...
-
saelin
veterán
válasz
persil #18384 üzenetére
Annyira nem lennék benne biztos. A Play szerint csak acsik és leaderboard van, cloud jelzés nincs ott. Ezt a legjobban úgy lehet kideríteni, hogy az új/másik eszközre felteszi a játékot, vagy letölti az előző állást vagy nem. Pl a boom beach is ment felhőbe, mégsem írja a play.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest