Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ver'alor
tag
Egy újabb agyalós játék, amiben az a cél, hogy piros és a kék golyó összeérjen, amit úgy kell elérnünk, hogy az ujjunkkal rajzolunk, de amit rajzoltunk, arra hat a gravitáció, ennek megfelelően nem marad egy helyben, tehát leesik. IAP van benne, tudunk venne tollat, amit még nem tudok pontosan, hogy mire jó, de amint megtudom, leírom. (De ez is megvehető a játékon belül szerzett pénzből)
felixo:
azt akartam mondani, hogy van androidra flash player, amivel futtathatók a netes flash játékok telefonon, és van egy canyon defense nevű online td, ami nekem nagyon bejön, és telefonon egy egérrel is lehet játszani (csak mert korábban td-ket kerestél) , bocsi, lehettem volna pontosabb.May the 4th be with you!
-
norbert1998
nagyúr
No leszedtem a RavenSword-öt. Hát ez nagyon király!
Elfogadható-megtagadhaató, de MEGTALÁLANDÓ mellékküldik!
Szinte teljes értékű SandBox rpg, tps/fps nézetekkel! Ééés van karaktercustomizáció!Aki eddig nem próbálta, az ugorjon neki! 5.1.1-es droidon vígan szalad, G2-n. Nyilván, a G2 nem mérvadó, de az 5.1.1 igen.
[ Szerkesztve ]
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
felixo
őstag
Hát nekem rohadtul bejön ez az ALIEN CREEPS TD játék.
Élvezetes, szép a grafikája. Lehet később muszáj lesz IAP-hoz folyamodni, de már szinte mindegyik normális játék ilyen.Redmi Note 9
-
Ver'alor
tag
Szavazáskor nem kapsz új cuccot, csak regisztrálni kell. Amúgy korábban is írtam a játék topikjába.
May the 4th be with you!
-
-
Ver'alor
tag
Hajrá, én már vártam, elő is regisztráltam, így kapok jutalmakat
[ Szerkesztve ]
May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
Ez is tablet only?
May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
Steampunk Defense nevű játékkal játszik valaki?
Érdekelne, hogy milyen, mennyi az IAP, meg ilyenek.May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
Nekem 4.4.2-es telefonon megy
May the 4th be with you!
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Heroes and Castles 2 megvan valakinek? Ránézésre elég király bár inkább kérdeznék valakit aki próbálta már.
Üdv. Johnny
-
felixo
őstag
Játszik valaki a PIRATE LEGENDS TD játékkal ?
Telóról vagyok, ezért nem tettem be linket a játékról.Redmi Note 9
-
Ver'alor
tag
válasz #13110016 #19064 üzenetére
Bocsi, valójában nem válaszba akartam írni. Ahoz szoktam hozzá, hogy a nagyobb méretű játékoknál van egy kisebb méretű apk, meg egy nagyobb méretű android/data, gameloft/games, obb vagy valami hasonló, a telefonom meglehethsen sokáig telepítené
drmotto: Nekem tökéletesen megy.
[ Szerkesztve ]
May the 4th be with you!
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Danny365 #18988 üzenetére
No,megcsináltam, a tabról lementettem az MKX adatait, telefonra telepítettem a játékot, felraktam a tabról lekapott mentést. Szépen fel is ismerte, onnan tudtam folytatni ahol ma abbahagytam. Viszont a WB accountba nem engedett be..Kiléptem, az alkalmazáskezelőben töröltem a játék adatait, majd visszaléptem az MKX-be. Tutoriallal nyitott, stb stb.. Aztán be tudtam lépni a wb accounba, de nem a tabos mentéssel.. Nem értem én ezt az egészet.. :/
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ver'alor
tag
válasz #46129152 #19054 üzenetére
Itt egy korábbi hsz, talán segíthet
Vikthor:
Pedig az is jó, érdemes tenni egy próbát a free verzióval, aztán ha bejön, bejön, ha nem nem.
Amúgy ha egy nem olyan jó story mellett egy jó kis akciójáték kellene benne egy-két gondolkodós résszel, akkor trine 2.May the 4th be with you!
-
-
Anomaly Defenders és Anomaly 2 féláron van. Mindkettő a jobb TD-k közé tartozik (utóbbi persze a fordítottja, tower offense).
Amazonon meg a SimpleRockets van ma ingyen, ami egész jó.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. S4 minin Farm Story 2 játékot játszik a feleségem. Most kapott egy S5 minit, és erre szeretnénk áttenni. Letöltöttem a Playről, és szeretném ha az utolsó mentett állásáról folytatódna. Hogy kell ezt csinálni?
Köszönöm -
Ver'alor
tag
válasz Vikthor #19052 üzenetére
Én kettő hasonlót ismerek:
The Silent Age (az első epizód az ingyenes, a második IAP)
Valiant Hearts : The Great War
És ugyan ennek a full verziója ~5000 forintért
Mind a kettő nagyon megéri, ha a jó sztorira vágysz.
Én mind a kettőt kivittem, és örülnék, ha valaki linkelne valami hasonlót
Ja, még hadonló a Trine 2, amit én gépen kivittem és tetszett, droidra ~1800 forint, de asszem tegra only :/.[ Szerkesztve ]
May the 4th be with you!
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #19045 üzenetére
Nekem tetszenek az ilyen játékok, ami 2D-s scrollozós platformok. Tudnál felsorolni még ilyen stílusú játékokat droidra? PC-re van a Deadlight ami nagyon hasonlít erre.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz maggi1886076 #19024 üzenetére
Kontroller nélkül.
Néha kellett farmolni, h meglegyen a pénz.Csak a doki és a fegyveres van 10esen
-
Ver'alor
tag
válasz Darth_Revan #19045 üzenetére
Miért nem kompatibilis semelyik rpg, meg ez se, amit linkeltek.
May the 4th be with you!
-
Saccco
nagyúr
-
Darth_Revan
veterán
-
felixo
őstag
JELLY DEFENSE mennyire jó játék ?
900 Ft Playen. IAP nincs benne ?Redmi Note 9
-
pocokxx
Közösségépítő
-
Saccco
nagyúr
Egy jópofa logikai játék! A cél, hogy az egymás mellett lévő azonos számokat összevonjuk, majd így minél nagyobb szám jöjjön ki. A kivitelezés szép. Reklámokkal támogatott, amit IAP-pal el lehet tüntetni. Vannak benne achievementek (sok XP-sek, pl. 8-as számért jár 5.000XP, 10->10.000XP, stb) és toplista is. Eléggé addiktív. Hasonlóan jó, mint a 2048.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz felixo #19025 üzenetére
Végül is nem ad 84 hozzászólást találatnak a "tower defense" keresőkifejezés, bizonyára mind haszontalan...
Kaptál egy korrekt iránymutatást...Ezzel együtt már 85-öt...
Még anno az Alien Creeps-re is kaptál választ.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
felixo
őstag
Köszi a válaszokat.
Sokan dícsérik a Kingdom Rush sorozatot, de a grafikája értékelhetetlen.Redmi Note 9
-
felixo
őstag
válasz maggi1886076 #19026 üzenetére
Persze még páran írjátok le, hogy van kereső ... szerinted én nem tudom ???
Nem is értem az ilyen embereket.
Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor ne írj semmit.
Köszi.Redmi Note 9
-
Sanyi.mTs
addikt
-
csadi0011
őstag
válasz maggi1886076 #19019 üzenetére
Végigvittem...
...amikor még nem volt Ázsia Azóta egyszer felraktam, jól le vagyok maradva.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz maggi1886076 #19019 üzenetére
igen.
-
csadi0011
őstag
válasz maggi1886076 #19017 üzenetére
Én régebben játszottam vele rendszeresen. Ha azért kérded, mert raktak bele valami multiplayer lehetőséget, amire embert keresel, akkor szívesen játszanék vele újra rendszeresen
-
maggi1886076
addikt
Dead trigger 2 vel játszik vki rendszeresen?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
felixo
őstag
Tudnátok ajánlani valami jó tower defense játékot, aminek nem vészes az IAP-ja ?
Redmi Note 9
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Micsurin #19013 üzenetére
Engem nagyon zavar az irányítása a játéknak. Pl. ha folyamatosan lősz hipfireban amíg a lövés gombot nyomva tartod addig az érzékenységet nagyon nagy mértékben lecsökkenti. Emellett a játék 30 FPS-en lockolva van, bár van módszer ennek feloldására. Az már csak hab a tortán hogy a horizontális látómező nagyon de nagyon alacsony. Ezek miatt játszok sokkal kevesebbet rajta mint régen.
Üdv. Johnny
-
Micsurin
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #19012 üzenetére
Na , oké irány aludni aztán örülj neki Nekem nem megy 9 colon , csak ez az egy , nem értem miért
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #19007 üzenetére
Ez nem jó így 9 colon nem jó tappogni , nagyon kényelmetlen
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Ver'alor
tag
válasz Danny365 #19006 üzenetére
Heló, Raident csak az tudja megvenni, aki megszerezte a challenge-en. Amúgy egy csomó variáns nincs még benne a játékban, nem is beszélve teljesen a kimaradt karakterekről, meg a DLC karakterekrő, amiket remélem beleraknak.
Egyébként az előbb beléptem a jatékba, hogx átvegyem a faction war rewardot, de nem kaptam meg, plussz ha megnyitom a faction warst, akkor connection errort ír, dehát van netem, mert anélkül a liu kang challenget se adná fel. Ez másnál is így van?May the 4th be with you!
-
Danny365
őstag
válasz Ver'alor #19002 üzenetére
Hmm, én semmilyen Raident nem tudok venni a store-ból. Mondjuk nekem az a challange teljesen kimaradt, gondolom ezért. Kár érte, bár csak nem a legütősebb karakter, legalábbis remélem.
Amúgy ez a Revenant Sub-Zero, meg Revenant Jax Briggs mikor került a játékba? Tök jól néznek ki, őket sem láttam ez idáig.
-
Micsurin
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #19003 üzenetére
360 vezeték nélkülivel még mindig nem jó pedig minden más játék jó , csak ez nem USB Receiver is hibátlan pedig
-
Ver'alor
tag
Heló, most léptem be mkx-be, és nem láttam a challenge-et.
Na mondom úgyse baj, már úgyis készen van, de amikor ezt láttam, akkor kicsit elámultam, remélem a napokat ott nem számolja, csak az órákat, mert elvileg az jó, mert tegnap este volt még 20 óra belőle.May the 4th be with you!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Micsurin #18980 üzenetére
Nem lehet beszerezni. Mondjuk a Samsung storeban igen de ott is van energia MC5 -ben az energiát most már nagyon könnyű eltüntetni. Én simán játszással, eventek megnyerésével hetente tudok venni 1 hét power usert. (most volt egy akció és 1 hónap power usert tudtam venni úgy hogy semmit sem fizettem)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Ver'alor
tag
válasz Ferenczi Áko #19001 üzenetére
Meg lehet venni, de soulért, asszem 345 soul, de az biztos, hogy a grendmaster sub-zero és az inferno scorpion között van. (Tehát a második legdrágább) Azért a Thunder God Raiden se semmi 280000-ért... Alíg gyűlt össze nekem rá a koin. (Amúgy miért írjár Raidenhez, hogy elder god???)
May the 4th be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest