Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Prison Life RPG most 50% akciós. A review-k alapján elég jó lehet, ha haza érek meg is veszem.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Silent77 #19497 üzenetére
és regisztrálni is kell accountot?
már 2szer vásároltam paypal-on keresztül email megadásával. igaz még egyiket se próbáltam ki, de 1 dollárért elférnek.szerk: most nézem, h vannak olyan játékok, amiknek az apk-ját le tudom tölteni a Humble levelében lévő linkről. gondolom ezekhez nem kell a kliens
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
ez a humble bundle is úgy működik, mint az amazonos dolog? tehát kell telepíteni egy humble bundle (amazon) klienst és utána lehet telepíteni a játékokat?
-
ADAM1337
nagyúr
Van egy jó drift-elős játék, aminek tényleg jó a játék élménye ?
-
veterán
Humblebundle Mobil.
1 dollár:
Warhammer Quest
Warhammer 40,000: Carnage
WH40k: Storm of Vengeance
Warhammer 40,000: Space Wolf
The Horus Heresy: Drop Assault Warmaster's Edition
Warhammer: The AppJelenleg 3,56 dollár:
Talisman Prologue
Chainsaw Warrior: LotN
Warhammer: Snotling Fling
Chainsaw WarriorLegfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Bozek
nagyúr
válasz csadi0011 #19489 üzenetére
Majd ha hajlandó lesz működni, amire kevés esélyt látok. Amióta a hülye bejelentkezés van az elején, azóta nem indul el. Regisztrálni nem tudok, a vissza gombra meg összeomlik a PoP. Persze emulátorral az is megoldható, de épp nem arra gondoltam.
(#19488) Ver'alor: Köszi. A This War of Mine jól néz ki, csak sajnos már eladtam a tablet-em. A többire majd ránézek.
[ Szerkesztve ]
-
Ver'alor
tag
Heló, én ilyen oldalnézetes kalandjátékokat ismerek:
The Silent Age
Valiant Hearts: The Great War (Full verzió)
This War of Mine (Tablet Only)
Nem tudom, hogy ilyenekre gondoltál-e, de remélem segítettem.
Ja, még ez is hasonló:
MachinariumMay the 4th be with you!
-
Bozek
nagyúr
Ehhez hasonló játék nincs Android-ra? Persze PPSSPP-vel ez is jól játszható, de hátha van valami ilyesmi direkt erre a platformra.
-
God of Light ingyenes ma amazonon, egy nagyon jó puzzle játék!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ver'alor
tag
Jé, nem is tudtam, hogy ilyen is van. Kár, hogy ez se kompatibilis. Gondolom olyan, mint a Jurassic World Builder, de hátha nem gyorsírótáraz 1,5 gigát
May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
válasz #13110016 #19469 üzenetére
A Fallout alig egy hét, remélem eldöcög majd a vasamon. Kihagytad a hivatalos star wars appot.
Egyébként az a legszebb az egészben, hogy ilyenkor nyáron lenne időm játszani, de mire a legtöbb általad említett játék megjelenik, iskolaidő lesz, úgyhogy minden csepp szabadidőt ki kell majd használni
Igaz, hogy a no limits ingyenes lesz?[ Szerkesztve ]
May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
Már augusztusban megjelenik a Lara Croft GO (IGN)
Narxis:
Köszi, akkor lehet, hogy én is kipróbálom.May the 4th be with you!
-
Narxis
nagyúr
válasz Ver'alor #19443 üzenetére
Ma toltam egy kicsit, nekem bejön de sztem eléggé kell a kontroller a nehezebb pályáknál. Nem néztem, hogy állítható-e tapizásnál a gombok nagysága de sztem ezért állt meg nálam néha levegőben, kontrollerrel viszont simán vettem az akadályokat.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
bepe79
addikt
válasz felixo #19462 üzenetére
Kíváncsi leszek Android alatt a Fallout Shelter-re, de azért a novemberben PC-re érkező Fallout 4-et jobban várom.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
felixo
őstag
Redmi Note 9
-
törölt tag
Köszönöm Mindnekinek az ajánlást!!
-
bepe79
addikt
válasz jonnyjoker01 #19459 üzenetére
Vissza fogom rakni a telómra az évekkel ezelőtti Starfront: Collision-t is, a mai napig az egyik legjobb RTS androidra. És abban az egységek sem ilyen ici-picik, sokkal jobban átlátható. Meg nem is ilyen b@romi nehéz, mint ez a Z Steel Soldiers.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz jonnyjoker01 #19455 üzenetére
Az első pályát pl. hogy? Ha az első másodpercben elkezdek a construction robot-okkal factory-t gyártani, ami le tudja gyártani a psycho-t (védelmi egységet), akkor is mire a meglévők mellé gyártok vagy 2-3-4-et, jön pár kék és szétgyakja az egész csapatomat (sokkal erősebbek, mint én), és aztán legyakják a command centre / post-ot is, akkor meg már meszeltek is. WTF
Hogy lehet ezt megcsinálni? És semmi tippet nem ad a game, hogy akkor ez most wtf.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Az Uniwar HD ingyenes ma amazonon, ez az egyik legjobb, körökre osztott, stratégia androidra.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bepe79
addikt
válasz jonnyjoker01 #19453 üzenetére
Te tudsz pálya közben menteni? Mert nem jöttem rá, hogy kell, ha meg kilépek, akkor kezdhetem elölről az adott pályát.
-
törölt tag
Banyek, olyan szinten játszanék valamivel, de nincs mivel… egy értelmes game nincs most. Ha meg van, akkor meg nincs felhőmentés….
-
Saccco
nagyúr
Frissült a Daytona Rush, a hivatalos International Speedway Co. támogatást adott nekik, így nincs IAP és felugró reklám benne. Valamint frissültek a grafikai részek is. Az sem rémlik, hogy korábban volt-e benne magyar nyelv, mert most van.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #19446 üzenetére
Grafika alapján leginkább a Monument Valley-hoz hasonlít szerintem. Kíváncsi vagyok, hogy ez is az a "kattints oda, ahová menni szeretnél" stílus-e, vagy ha nem, akkor a kontrollerrel boldogul-e. Mivel szerencsére a Nibiru-val ott is megpróbálják a töredezettséget megszüntetni, így egyszerűbb dolga lehet a fejlesztőknek, ha be akarják építeni a támogatást.
-
Danny365
őstag
27-én jön a Lara Croft GO. Kíváncsi leszek rá, a Hitmanes is jó volt anno, ez is igényesnek tűnik.
-
Ver'alor
tag
A Squarple nevű játékot ismeri valaki?
Most találtam, de nem tudom, hogy milyen.May the 4th be with you!
-
bepe79
addikt
Valaki már említette itt pár napja, én is most a Z Steel Soldiers nevű RTS-el nyomom Android-on, és nagyon bejön:
Gyönyörű szép, és nagyon szépen fut nálam Ace 4-en (Snapdragon 410), nem kell IAP hozzá, és nagyon könnyen kezelhető touch-al. Minden platformon fut most már, nem csak TEGRA 4 és TEGRA K1-en, és nem csak play-es source van. A v1.91 még csak TEGRA alatt ment, de én a v1.131-es verziót szereztem be, ez már szépen megy Adreno 306-al.
-
-
Narxis
nagyúr
Mi a különbség az ingyenes és fizetős Fruit Ninja között?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
addikt
válasz CJ4567 #19419 üzenetére
Az érdekes akkor, lehet egy Nokia 3410-re már csak High beállítást adna.
Hozzáteszem nem tudom egyáltalán, hogy mennyivel lehet az a Soc gyengébb, csak próbáltam humorizálni most picit.Igazából IAP csak a kötelező versenyvégi reklámok miatt szükséges leginkább. Tehát akkor te ezeket elviseled?
Vagy netán valami rendszerbuherával skip-elteted őket?Közben egyébként rájöttem, hogy nem lesz gyors menet még teljesíteni karrier befejezte után a megmaradt "menny át ennyi kapun, gyűjts össze ennyi pin-t, nyerj 50 alap versenyt" achi-kat.
Leveleztem közben a fejlesztőkkel is és meg tudtam tőlük, hogy azokhoz az achi-khoz elég lesz majd már csak quick race módban is játszani.
Na meg ha már leveleztem, szóvá tettem a gagyi fizikát is, amihez azért hozzáfűztem, hogy gondolom a mai casual-abb játékosgeneráció miatt lett ilyen és ezt ők is megerősítették.Viszont hozzátték, hogy ha vágyok komolyabb fizikára, akkor próbáljam ki korábbi, Race of Champions játékukat is, amiről amúgy nem is hallottam még, viszont érdekelhet és szívesen hallanék innen véleményeket róla tőletek.
Többieknek, akik megköszönték a hosszadalmas leírást: Nincs mit!
----------------------------------------------
@Ferenczi Ákos: Köszi, nem tudom mennyire ismerhető fel, hogy pontosan melyik játékból származik az avatar kép.
[ Szerkesztve ]
-
Ver'alor
tag
Ez is régiózár?
May the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
válasz maggi1886076 #19417 üzenetére
Biztosan megint egy igényes, szépen kidolgozott játékot kapunk a madfingertől, én még nem csalódtam, minden játékuk jó.
May the 4th be with you!
-
-
felixo
őstag
Tudnátok a DEAD TRIGGER 2-höz hasonló (nem muszáj zombisnak lennie) igényes játékot, játékokat ajánlani ?
Redmi Note 9
-
csadi0011
őstag
Ball King jatekkal jatszik valaki? Ma megszereztem az utolso dolgokat is benne. Egyedül a piggy bank nincs meg, de minden labda, helyszin, kinezet megvan. IAP nelkul csak giftekkel.
Ezen kivul rafuggtem a VAULT!-ra. 73 a rekordom eddig continue-zás nelkul.
-
addikt
válasz Saccco #19397 üzenetére
Azonnal le kellett csapnom erre a 4x4 Jam HR-ra!
Mint sokan mások, anno én is ronggyá játszottam azt a mai napig büszkeség 1NSANE-t.Sajnos így magasan is van a mérce, főleg hogy ez a mostani mobilos cucc is az eredeti fejlesztőktől van.
Nos, ez csak egy tucatjáték lett, nem sok hangulatot ad vissza a legendás régi elődből. :/
Törés egyáltalán nincs, felborulni szinte képtelenség (könyörgöm!), az IAP-os mivolt is rossz hatással van a játékmenetre, mert ilyesmi fizetés után így ott lesz a késztetés, hogy vegyél valami igazán combos járgányt (amire egyébként csak jóval később lenne szükség), amivel karrierben az össz 50 versenyből az első 20-30 kb ásítozós lesz.
Valami IAP meg mindenképpen kell, másképp minden verseny után nézhetsz fél percnyi reklámvideókat.
Igazából van 200 ft-os csomag is (már ez is megszünteti a kötelező reklámvideókat), de nekem pl nem volt szívem egy ilyen fejlesztőcsapatnak csak annyit adni, szóval többet fizettem be nekik, cserébe így meg tudtam venni a játék elején a második leggyorsabb járgányt (ezt nem mondanám normális dolognak).Azt el kell amúgy ismerni, hogy csodásan fest a játék, lemászik a képernyőről a cucc, főleg Extreme grafikai részletességen.
Nekem Snapi 800-ra alapból ezt a grafikai módra állt a játék, de azért itt akadtak teljesítménybeli problémák, amik akadnak némileg egyel kisebb, High beállításon is, de úgy még játszható a játék.Egyébként igazából az abszolút felejthető INSANE 2-re emlékeztet az egész játék (az már nem az eredeti, magyar csapattól van), az eredeti részhez képest full árkád kategória.
A hasonlóság ott van, hogy itt is megvan külsőleg a máz, korrekten fest a játék, de tartalmilag olyan hangulatlan.
Nem nyújt kihívást a terep, simán áthajtasz kockázat nélkül minden nagyobb árkon, gödrön, emelkedőn, dombon.
Míg az 1NSANE-ben erősen oda kellett figyelni, hogy ne boruljunk fel (ez nagyon tetszik benne), itt arra kell erősen odafigyelni, hogy fel tudjunk egyáltalán borulni, annyira lehetetlen dolog tényleg az autónk alját látni a játékban.
Igazából tud sikerülni szökő évente, a 38. karrier pályán tudtam először tetőre állítani a kocsit, mondtam is gyorsan rá egy "Jééé"-t.
Az is igaz, hogy az olyan helyzet volt, hogy ha akkor nem borult volna fel az autó, akkor kb töröltem is volna le azon a ponton a játékot.Az achievementekre is kihat az üresség, semmi ötlet sincs egyikbe sem. Azért vannak csak, hogy ne mondhassák, hogy nincsenek.
Ilyenek, hogy vedd meg ezt-azt az autót, nyerj meg 10-20-50 versenyt...ez igen mondom.Maga a játék neve is elég furi, olyan sablonos. Az a "HD" nagyon nem kéne már egy új játék nevébe sem 2015-ben. Amatőr szagot áraszt, abszolút nem menő dolog már.
Amint feltölt a telefonom, kijátszom még ma a maradék pár karrier versenyt, megveszem a maradék kocsikat és elérem hátralévő achi-kat és szerintem törlöm is a játékot.
Kár érte.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Most nézem van új Pocket Mine,ez miben különbözik az előzőtől?
(#19408) Danny365: Ja nekem is másabb,egy fos. Így is az volt számomra,lassú volt meg stb.,de most még rosszabb lett.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Danny365
őstag
Nekem most váltott át a webes PlayStore az új layoutra. Ekkora hulladékot én már rég láttam, 1360*768 felbontással kb. élvezhetetlen a böngészése. Nektek is új lett?
Illetve itt ki tudjátok fejezni az érdeklődésetek egy mobil KOTOR II megjelenésével kapcsolatban. Én személy szerint örülnék neki, PC-n elvoltam vele anno.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Van új Humblebundle, Warhammer játékokkal!
https://www.humblebundle.com/mobile
Címek $1:
Warhammer Quest, Warhammer 40,000: Carnage, WH40k: Storm of Vengeance, Warhammer 40,000: Space Wolf, The Horus Heresy: Drop Assault - Warmaster's Edition, and Warhammer: The App.Átlag felett $3,6:
Talisman Prologue, Chainsaw Warrior: LotN, and Warhammer: Snotling Fling.A csomag értéke $44.
Mobilról ennyit sikerült!
Jumbozorz
senior tag
Tudnátok olyan játékot mondani, mint a Darkness reborn, Dungeon hunter 5. amiket elő lehet venni nap ,mint nap fejlődős viszonylag szép grafikája van 3D-s.
Köszönöm.
-
-
Bozek
nagyúr
Na, megjött az iPega PG-9052-es kontrollerem (adtak hozzá egy szép kis tokot is). Már csak azt kellene kideríteni, hogy miért nem hajlandó Nibiru módban csatlakozni a telefonhoz, mert abban az esetben PIN kódot kér és azt nehéz lenne bepötyögni rajta... HID módban tökéletes, bár még játékokat kell leszednem az emulátorokhoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest