Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz Quasi_modo #18318 üzenetére
A videós beállítás nekem egyáltalán nem jelent meg korábbi 2 verzióban sem.
Még nem volt időm játszani, csak próbálgattam 10-15 percre, de azt vettem észre most kevésbé szívja az aksit és a tab sem melegszik.
Jó kis játék lenne, csak az nem tetszik, hogy olyan gyorsan fut, hogy sokszor nem látni az utat. Hirtelen egy bokor, ami mögött ki tudja mi van. Út, vagy fal? Olyan, mintha vakon irányítanám, ezért nem mindig az ügyességen, hanem inkább a szerencsén is múlik meddig jutok el. Utána pedig zavaró, hogy meg kell várni, amíg visszaszámol, hogy újra lehessen kezdeni. -
Krystal_s
addikt
Megint jött ki L.C. Relic Run frissítés.
Most már vannak benne reklámok (nálam eddig nem volt), appokat ajánl fel és reklámvideók lejátszása után is ad ezt-azt.
Videórögzítés kikapcsolása opció továbbra sem jelent meg nálam. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
nekem is Lara C.- Relic Run kérdésem lenne.
Miért szükséges neki a Google Play Games? Én alapból tiltani szoktam azt az alkalmazást és a Google Play Filmek, Könyvek, Újságost is. Még soha nem volt rá szükségem, de a háttérben feleslegesen futottak.
Kérte a frissítést, de nélküle is ugyanúgy fut (látszatra).
Engedélyeztem a GP Games-t, de továbbra sem frissítettem.
Írtátok, hogy valami felvételt érdemes kikapcsolni. Most töltöttem le a játékot (javított verzió), de nekem a beállításokban nincs semmi erre vonatkozó rész. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, nem tudjátok miért törölte, vagy tiltotta a Google a Lara Croft: Relic Run-t?
Néha ránéztem mikor lesz már nálunk is elérhető, erre ma látom, hogy a kívánság listámból és az áruházból is eltűnt.
Hát mi volt vele a gond? Rákerestem a neten, de nem találtam még semmi hírt róla.ui: Közben látom, hogy nemrég kérdezte locaLpatrioT is, csak TR-t írt és nem Lara C-t, ezért a kereső nem adta ki.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Dilikutya #17459 üzenetére
Köszönöm. Ezt eddig nem tudtam, hogy játékoknál mi lehet a tiltás oka.
Igen youtubera gondoltam, vagy pl az MTV (music) oldalán is gyakori, hogy videókat nem lehet megnézni magyar ip-vel.
Ez a Lara C. játék képeken érdekesnek tűnik, de a videók alapján nagyon hasonlít a Temple Run-ra, amit én hamar meguntam. Talán a női karakterrel jobban tudnék azonosulni. -
Krystal_s
addikt
válasz Dilikutya #17444 üzenetére
Értem köszi.
Ezek szerint nálunk is elérhető lesz a játék? Mi lehet az oka, hogy jelenleg tiltva van és csak később engedélyezik?
Eddig úgy képzeltem el ezeket a régiós tiltásokat, hogy ül a programozó és agyal, eszébe jut, hogy fú de utálom a magyarokat gyorsan tiltom is őket. Gondolom játékoknál más lehet az oka, de videóknál, egyes weboldalaknál, ami nálunk tiltott, az úgy is marad.Kasya: LG G Pad 8, KK rendszer és nincs rootolva, de ahogy olvasom másoknál sem elérhető még az országban.
-
Krystal_s
addikt
Szerettem volna telepíteni a Lara Croft: Relic Runt-t, de azt írja, hogy nem elérhető az országban.
Ezért külön letöltöttem az (eredeti google play-es) apk-t az ismert online apk downloader oldalon keresztül. Telepítés után elindul a játék, de kiírja, hogy downloading 0% és nem megy tovább. Ez mitől lehet? Érzékeli, hogy Mo. és az nem tetszik neki? Miért hagyta akkor telepíteni? Nálatok sem megy?[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz saelin #15564 üzenetére
Igen úgy értettem, hogy nem a gyorsítótárba menti, hanem a gépen marad az a reklámvideó is, amit külön a játék közben ajánl fel, hogy nézzem meg és akkor ad 25 coint-ot.
Narxis: Az Addons Detector nem jobb? Vélemények alapján több dolgot megtalál, amiket az Adaway nem.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Maxtreme #15556 üzenetére
és ollie:
De csak ideiglenesen a gyorsítótárba, vagy a gépen maradnak végleg?
10-20db videó már elég sok szemét lenne, ha megmaradna.
Eddig a /storage/emulated/0/UnityAdsVideoCache-ben találtam 2 videót, amiket én töröltem, de most megint lett benne 1db.Ilyeneket írtak a játékról. Ezek alapján alapból is tölt le reklámvideókat még a játék telepítéskor és utána is, amik a gépen maradnak. Az általam említett mappán kívül még másik mappába is tölthette őket? (még nem találtam)
"Great game but how ad videos run without connecting to internet Awesome graphics and simulator. I don't understand how the ad videos run when I start the game while data is off. Does it download ad videos in background ?""Ads are annoying! Even if you use the in-game store for coins/stars, the Ads are not removed. Please add a way to remove the adds."
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Vannak olyan játékok, mint pl a Car Parking Game, ahol plusz pontokat lehet szerezni, ha megnézzük az ajánlott reklámvideókat. Ilyenkor azt a videót letölti a gépünkre, vagy csak online játssza le?
Azért kérdezem, mert takarításnál már találtam párszor reklámvideókat 1-2 játék mappájában. Az említett játékéban is volt 2db, pont azok, amiket lejátszottam. -
Krystal_s
addikt
válasz #13110016 #14655 üzenetére
Úgy tudom, hogy vannak programok, amiknél hiába kapcsoljuk ki az Autostart-ot, akkor is elindul. Többféle ilyen programot próbáltam, de egyik sem volt hatással rá.
A Greenify nálad biztos, hogy kikapcsolta az Asphalt 8 autostart-ot?Különben nem értem egy játék miért akar a rendszerrel indulni. Úgy vettem észre a Gameloft játékok többsége szintén elindul. Ennek nem örülök, mert nem tudom mit tevékenykedik a háttérben.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok. Nem tudja valaki hogyan kell kikapcsolni az Asphalt 8 autostart-ot, azaz hogy ne induljon a rendszerrel? Elég zavaró és az is amikor üzeneteket küldözget. Utóbbit lehet, hogy sikerült kikapcsolnom a játék beállításaiban a Post & Notification részen, de az rendszerrel együtt indulás zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest