-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Mivel ma akciós is, illetve nem sok játéknál látni ilyen jó review-kat, megvettem a cuccost. Hozzáteszem, engem abszolút hidegen hagy a ping pong, de a játék tök jól meg van csinálva. Van jó pár féle minijáték, meg hát rendes meccseket is lehet játszani. Az irányítás szuper, a grafika is szép. Nincs IAP, van cloud save. Szerintem háromszáz forintot simán megér.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiadott a Skane Rewind fejlesztőcég egy videót, hogy hogyan irányítsuk a játékot és ami a lényeg, az a videó leírása.
Aszerint nagyon sok diskuráció van a játék irányításával kapcsolatban és keményen dolgoznak, hogy kezdjenek valamit e téren, továbbá új irányítási módokat tesznek majd a játékba.[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Stílusos puzzle. Az alakot kell leutánozni. A zene is jó.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
BlackDevil #17892 üzenetére
Facebookon láttam egy linket erről. Nem próbáltam ki, nem letöltős, de mobilról is lehet játszani.
Ha kell a link megkeresem.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Ezt keresném:»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Ezer éve próbálom beszerezni az Eternal Legacy-t, tud valaki segíteni? Play store-on már nincs fent, elég régi sajnos, ezért netről próbáltam meg letölteni, de minden verzióban rossz helyen érzékelte az érintést, így pedig játszhatatlan, ráadásul némely verzióban még a textúrák is szarok voltak.(zöld/lila minden, kivéve az arcokat, illetve a kezelőfelületet)
Na most. Azóta telefont váltottam, gondoltam ránézek és óriási meglepetésemre tökéletesen érzékeli az érintést, szóval már "csak" annyi lenne a dolog, hogy meglelem azt a verziót, aminél nem volt hibás a textúra... Persze fogalmam sincs, hogy az előző telóra honnan szedtem le és nem sok kedvem lenne megint napokon keresztül a malware keltetőkből töltögetni.
Akinek esetleg van működő verzióhoz apk-ja és megtenné, hogy elküldi nekem, annak borzasztóan hálás lennék.(6 rekesz sör, csillagszemű kiskutya, welness hétvége, de ha épp nincs hova mennie, akkor be is fogadom néhány hónapja.... most már csak méregből is fel akarom rakni azt a rohadék játékot
)
Ps.: gameloft oldalán fent van, szívesen ki is fizetném, de nem tudom, hogy egyáltalán play store-hoz hasonló módon tudok e náluk fizetni, illetve, ami jobban zavar, hogy nem merem megvenni, mivel az eddig letöltött 7 millió verzió legalább fele textúra hibás volt, mint írtam is =/
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
válasz
atila4 #17883 üzenetére
Kipróbáltam úgy is, viszont az is fos, mert egy swipe-ot gyakran kettőnek érzékel, amivel ugyanott vagyok, mint a sima tapizós irányítással, avagy: HASZNÁLHATATLAN!
De még ha működne is rendesen a swipe-os irányítás, a későbbiekben ugye lennének ebben a játékban még pörgős részek, mikor nagyon gyorsan kell reagálgatni. Olyan részeknél a swipe szerintem nem lenne kellően praktikus.
-
Kasya
nagyúr
Agarest of War-t próbálta valaki? Nagyobb megfogott, de kicsit sokallom az árát...
-
saelin
veterán
Hétvégén megint lesz mivel szórakozni! A FNAF 3-ra rá fogok nézni, még ha nem is lett annyira jó, mint az első kettő rész (szvsz az első a legjobb, csak azt vittem végig). A star command meg pont ennyit ér, egy befuccsolt kickstarter project... kár, hogy playen megvettem anno.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
pocokxx
Közösségépítő
-
royalka
őstag
válasz
fery02 #17878 üzenetére
Nagyon jó volna az a 4 gomb valameik sarokba az tuti. Amíg meg nincs, addig fektetve kicsit kényelmesebben lehet irányítani, de sokszor van hogy nem arra megy főleg akkor mikor gyorsan kéne irányt váltani. Nekem bejön a hangulata nagyon. Meg kicsit rertro érzés, hogy ugyan az az ürge csinálta mint aki a Nokia-ra.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Zol77
aktív tag
Amazon ingyen pakk (110$) ,úgy látom még nem volt, van pár jó játék benne.
LINK[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ferenczi Áko #17879 üzenetére
Igen én is átéltem azt a korszakot 3410-essel anno.
De én ebben is látok kellő potenciált, hogy rákockuljak.Jelenleg az irányítás tántorít el, hogy IAP megvegyem bele a permanens 2x "pénz" szorzót.
Ehhez a játékhoz KELL, hogy jöjjön majd a napokban egy javítás, ezzel az irányítással mindenképp kezdeni kell valamit.
Utólag már ennek a játéknak is inkább aszondom régiókorlátosnak kellett volna lennie, hogy először teszteljék csak le a hollandok (), hogy megtapasztalhassák, hogy milyen hulladék is az irányítás és végüls a javított verziót adják majd ki worldwide!
Ez így szégyen.[ Szerkesztve ]
-
válasz
royalka #17859 üzenetére
Ez nagyon érdekelne engem is, mert egyelőre azon az állásponton vagyok, hogy ezt durván elcseszték.
Nem kicsit gáz ez egy ilyen precíz irányítást igénylő játéknál ugye.Legidiótább dolog, hogy semmi tutorial-t sem ad, hogy legalább megmutassa, hogy miszerint működik az irányítási rendszer, mert nálam elég sokszor előfordul jelenleg, hogy ellenkező iránya megy a kukac (látszólag logikát nélkülözve) és olyankor legszívesebben falhoz b@sznám az egészet, olyan durván idegesítő pillanatok az olyanok.
Youtube-on nézegettem gameplay-t és ott láttam olyat, hogy a képernyőnek csak 2, fix pontján játszik az ürge, bal alsó és a jobb felső sarkot nyonogatja játék közben.
Na nálam ezzel a módszerrel is sűrűn az ellenkező irányba megy a kukac.Nem fogom fel, hogy adhatták ezt így ki, legalább klasszikus irányítás lenne benne, mondjuk félig átlátszó 4 db gomb a jobb alsó sarokban.
Idióták...[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Ment kívánságlistába. A grafikán és az új történeten kívül van valami komolyabb változtatás az elődhöz képest? Látom hogy van craft, de ez nem valami nagy újítás. Nekem már az eslő is unalomba tudott fulladni, pedig szeretem az rpg játékokat.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Danny365
őstag
válasz
csadi0011 #17873 üzenetére
Sajnos elég sokan gondolkodnak így, éppen ezért sosem fog a Play Store felnőni az Apple boltjához, ami tele van minőségi jatekokkal.
@szildavid90
Azért, mert te az asztalnál ülőkkel játszol, akik tabletop (pen and paper) rpg-t játszanak. Középen meg a game master, vagy dungeon master ül, aki a történetért felelős. -
assemble
addikt
-
csadi0011
őstag
válasz
Danny365 #17872 üzenetére
Hát akkor én élek rossz környéken, de nekem még nem volt olyan ismerősöm, aki 1000 forintnál többet adott ki játékra. Olyan sem, akinek csúcskategóriás készüléke van. Más országokban még talán elfogadható, oké ebbe nem gondoltam bele, de szerintem mindenhogy felesleges ez a játék.
-
Sanyi.mTs
addikt
-
csadi0011
őstag
Mi értelme lenne, ha letöltene még a játék? Sokkal csúnyább, mint az asphalt 8 és, ha elkezdene még plusszba letölteni a játék, akkor mindenki letörölné egyből, mivel nem érdemes letölteni az asphalt 8 csúnyább változatát, ha még a helyigénye is nagy és még fizetned is kell érte 5 dollárt. Annyira logikátlan az egész, hogy nem értem miért vagytok ennyire szkeptikusak.
De a gameloftot sem értem. Kinek kell egy csúnya játék ennyi pénzért? Akinek jó mobilja van, annak igénye van a szépségre és el is fut neki az asphalt 8. Akinek gagyi telója van, az meg valszeg nem költene rá 5 dollárt. Pedig szívesebben töltené le azt, mert az asphalt 8 nem megy el neki.
-
Sonja
nagyúr
-
-
csadi0011
őstag
Asphalt Nitro
[bemutató videó: [link]]Ezen a mondaton meglepődtem: Currently only on Android ($4.99)
Megvásárolni elvileg itt lehet: http://www.gameloft.com/android-games/asphalt-nitro/
Miért nem dobják ki az áruházba?[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Érdekes és szép játék. Ingyenes és a reklám jó helyen van, nem zavaró.
A lényege annyi, hogy van egy alap ilyen négyzetrácsos pályád, ahol nyilak vannak. Ha rányomsz egy nyílra, akkor az irányába eső nyilak elérhetővé válnak. És azzal folytatod, amelyikkel akarod. Közben a játék dob le új nyilakat a pályára. Oda is rak le, ahol már van, és azzal egyesül, így egy nyíl többirányú lesz. A cél, hogy minél többször lépj egy következő nyílra. Akármelyik nyíllal kezdhetsz. Ez alapozza meg a stratégiád.[ Szerkesztve ]
-
royalka
őstag
Sziasztok, kiprobáltam ezt a Snake Rewind-et. Sztem nagyon szépre sikerült ötletes dolgok vannak benne. De az irányítás valaki elmagyarázhtná.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Sonja
nagyúr
Megjelent a Knights of Pen & Paper 2!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
beloadjoker
őstag
Közben, látom hogy hol vannak ezek, ha rámegyünk egy karakterre akkor bal alsó sarokban írja hogy outworld vagy spec ops /nem tudom van e még valami/
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
-
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
beloadjoker #17849 üzenetére
Talán úgy kell nyerned, hogy a csapatban ne legyen kettőnél több "outworld" karakter? [link]
Persze ez csak tipp, mobilon még nem játszottam vele..."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
beloadjoker #17846 üzenetére
Nyerj három harcot, úgy, hogy nem használsz 2 Outworld kártyánál többet. Ha jól értem...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Saccco
nagyúr
válasz
Ramoskaa #17842 üzenetére
Esetleg Kingdom Rush, nemrég tették ingyenessé. Nekem mondjuk az Origins jött be legjobban.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani fejlesztős játékokat? Tower defense -szerű játékokra gondolok.
Éves Alza+ 20% kedvezményhez kód : JLHbmJQjz2mL
-
Kasya
nagyúr
East legend-et probalta valaki?
-
saelin
veterán
válasz
Mandarindara #17838 üzenetére
Nem tűnik rossznak.
-
CB
senior tag
Rendkívül kidolgozott grafikája van a játéknak, ebben a műfajban eddig ez a legszebb, amit kipróbáltam.
Ipega Controllerrel működik, tökéletesen irányítható a repülőgép.
Nexus 5 némileg melegszik játék közben, de nem vészes.
Zene, és hanghatások egészen jók, de az asszony már szólt, hogy idegesíti.
Nagyon élvezetes játék, nehéz kipurcanni, pár estét el lehet vele tölteni.Ingyenes változata is van. A fizetős változat végigjátszása után még vásárolhatunk plusz pályákat párszáz pénzért.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Mandarindara
csendes tag
Star Trek™ Trexels
Fanoknak, elég bejövős, kissé iap éhes. -
pocokxx
Közösségépítő
A Bouncing boxot megvette valaki? Mennyi új pályát ad? Megéri a pénzét?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
saelin
veterán
válasz
szildavid90 #17835 üzenetére
A legegyszerűbb módja, ha kikapcsolod a netet. Ez persze nem fog működni a multis és a licence check-es játékoknál.
A másik megoldás a root és valami app, de ahhoz nem értek.Közben visszaolvastam, a battles netes...
[ Szerkesztve ]
-
szildavid90
aktív tag
Van rá műd, hogy a Bloons TD Battles játékban valahogy eltüntessem a reklámokat? Minden játék végén bead egy ilyen fél perces reklámot. Nem találtam a beálításokban olyat, hogy pénzért eltüntessem őket, vagy csak elkerülte a figyelmem, ha valaki tudja hol lehet eltüntetni pénzért akkor írja meg. Köszi!
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Ilyenkor mi a teendő?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Fred23 #17825 üzenetére
Én a N.O.V.A 3-t tudom nagyon ajánlani és a Modern Combat 5-öt, annak a singleplayerje nagyon jól meg van csinálva (mondjuk csak akkor lehet küldiket sorra végigvinni, ha power user az illető mivel összesen van 10 energia és egy küldetés 3-4 energiát von le.). MC4 single playerje is helyén van.
Üdv. Johnny
-
Játszik valaki innen a Contest Of Championsal? Az esetleg tudna ajánlani egy jó szövetséget? Nem baj ha nemzetközi. Az én csoportom igaz hogy csak magyarokból áll, de meglehetősen inaktív és lusta banda.
Amúgy olvasgatva az Infó hszt, ez a jaték ia odakerülhet, mert a mentést visszalehet állítani Google Playel, vagy Kabam! accounttal.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
válasz
szildavid90 #17829 üzenetére
A Battles csak multiplayer az 5 meg singleplayer.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
beg
veterán
válasz
szildavid90 #17829 üzenetére
Az egyik online, a másik offline, az alapok nagyon hasonlóak. Kipróbálod, amelyik nem jön be, annak visszakéred az árát.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
szildavid90
aktív tag
Szerintetek melyik tower defense játék a jobb?
-Bloons TD Battles
-Bloons TD 5[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Bővült a Humble Bundle lista: Groundskeeper 2 és Highrise Word Heroes.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
darkmore
tag
válasz
Fred23 #17825 üzenetére
Engem is érdekelne a téma!
A deus ex mondjuk nekem nagyon tetszett, eddig egy akció játék se volt ilyen élvezetes tapizva!
A dead trigger 2-t is játszom már kb. pár éve
Shadowgun egész jó az alap és a multi is tetszett nekem.
És persze vannak a modern combatok, de azokat nem próbáltam jobban szeretem a valóságtól jobban elrugaszkodott játékokat.Amit még érdemes, ha a portokat nem veted meg: Beloko gamesnek van Jedi Knight 2 és Return to Castle Wolfenstein portja is, ezek mondjuk kontrollerrel az igaziak, mert anno bill+egérre lettek írva, nekem nagyon nehezek voltak érintőképernyőn.
Még egy kedvenc, ami szintén port, de érintőképernyőn is jó: Max Payne
Ami engem is érdekelne:
- NOVA sorozat jó?
- AVP Evolution-t próbálta már valaki?[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Minőségi fps vagy tps van Androidra? Úgy értem, valami jobb, mint a Deus Ex: The Fall vagy a Dead Trigger 2. Mi számít ma androidos tableten a csúcsnak?
-
válasz
Danny365 #17822 üzenetére
Igen, tudom, hogy régebben még nem volt divat a "nyilazás" és igazából ennek örülök is.
Nem adom még fel, viszont ehhez a részhez is végigjátszást kell majd megint olvasnom, nincs mese.Az a legidegesítőbb, hogy ezen a részen ugye a bejárható terület is szűkebb, mert nem nem mehetünk be az épületen belülre, de még így sem jut egyszerűen a fejembe, hogy mit nem csináltam még.
Azt sejtem, hogy felmászok a kötelen és az épület tetején lesznek a tojások, viszont teljesen felülre nem tudok menni, mert az odavezető vaslétra alatt le van szakadva a perem.
Gondoltam, hogy oda kéne vinni valamit, amivel át lehetne hidalni azt a leszakadást, mondjuk valami deszka vagy létra, de ilyenek nem hiszem elférnének emberünk zakójának a zsebében.Nem szoktam amúgy kalandjátékokkal játszani, pont az idegesítő elakadási lehetőségeik miatt, csak a Double Fine-tól ismerek egyéb jó játékokat, amikkel játszottam is (pl Psychonauts hatalmas kedvenc) és azt gondoltam ezzel is tök jól el leszek.
Végülis el is vagyok ezzel is, csak nem tök jól.[ Szerkesztve ]
-
válasz
persil #17817 üzenetére
Nekem nem olyan van, de konkrétan Snapdragon 800 még fHD-ban is elég a legdurvább játékokhoz, akkor HD-ban mindennek szárnyalnia kell. Ezt a Nexus 5-ös tapasztalataim alapján írom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Danny365
őstag
válasz
fery02 #17821 üzenetére
Ehh, hát igen, 20 éve még nem toltak a képedbe villogó nyilakat, hogy hova kell menni. Amúgy a tojásos dolog elég lightos még, főleg, hogy ha már ott tartasz, akkor már kellett, hogy találkozz galambokkal, csak onnan még kicsit felfelé kell venni az irányt.
Igazából csak 1-2 szopatósabb rész van, de azok még odébb vannak, még ne add fel.
Amúgy szerintem inkább kelljen gondolkodni, mint ne. Nem tudom, a Broken Sword játékokkal játszottál-e, nekem nagy kedvencem volt a második része (az se mai darab), éppen emiatt az ötödik epizódot úgy vártam, mint a messiást. Aztán abból is mi lett, konkrétan zéró kihívás van benne... (egyébként a BS játékok fent vannak Play Store-on is, ha érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
Valamilyen szinten OFF lesz a következő, mert gondolom nem sokan nyomjátok androidon a Grim Fandango Remastered játékot.
Viszont én megvettem Steam-en, mert van hozzá magyarítás, meg kicsivel olcsóbb is onnan, de!Most én lennék ennyire fogyatékos a játékhoz vagy alapból nehéz kitalálni, hogy egyes helyzetekben éppen milyen megoldást találtak ki oda a fejlesztők?
Mert nekem végigjátszás olvasáshoz kellett folyamodnom már nem is egyszer.Most ott tartok, hogy galambtojást kéne szereznem, de ott is csak megyek a pályán le-fel, pörgetem az inventory-t (ami szerintem kicsit lassúcska és körülményes, bár ötletes), de hiába, ahhoz is kevésnek bizonyulok.
Abba is hagytam a játékot tegnap este azon a részen, gondoltam alszok rá egyet, de mára sem jutott eszembe semmi sem (igaz ma nem is játszottam a játékkal).Ez a játék végig ilyen szopatós lesz, hogy végigjátszások alapján kell gyakorlatilag végigjátszani a játékot?
Mert ez így elég elkeserítő, nem erre számítottam. :/[ Szerkesztve ]
-
Brentford
csendes tag
válasz
Mandarindara #17799 üzenetére
A Bouncing box nagyon jó játék, bár a 11-es pályát nem bírom végigvinni
Mellesleg a kerek 5-ös osztályzat azért nem olyan rossz
[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
http://totesz.myminicity.com/
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Akinek esetleg a fórumban van lg g flex-e(nem 2, a sima első flex) leírná nekem pár sorban a játékos tapasztalatait? Újabb játékoknál érdekelne, hogy mire elég a készülék, pl modern combat 5, dungeon hunter 5 stb.
Mennyit számít így játékoknál, hogy csak 720p a kijelző? Valóban gyorsabb e miatt, mint az azonos hardverű, de full hd-s telefonok?Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
kelekyle
őstag
-
Narxis
nagyúr
Ez a Beatdown! nagyon jó kis feszűltséglevezető, az utolsó frissítéssel pedig kontroller támogatást is kapott, le is merítetem a Moga Pro Powerem vele.
Egyébként nem agyatlan, gombnyomogatós, inkább ügyességinek nevezném mert hamar elfogy a HP ha csak eszetlenül rambózik az ember és nincs checkpoint, mindig az adott pálya elejéről kezdjük ha meghalunk.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Kasya
nagyúr
Kerdesem lenne, hatha tudtok segiteni a dontesemben:
- Moga Pocket Controller 7000 ft
- Samsung GamePad 9000 ft
- Moga Hero 20000 ftIgazandibol a Samu es Moga Pocket kozt vacillalok... A Moganal tobb tamogatott jatekot latok, es nem tudom a Samu mennyire alkalmazkodik mas jatekokhoz (ami nincs a listajan).
Ellenben a Samu beepitett aksija vonzobb.Mit javasolnatok?
-
CB
senior tag
Grafika: Nem HD, de élvezhető
Irányítás: Controllerrel működik. Sajnos a controlleren levő három joyt ugyanolyan érzékenységűnek veszi, de irányítható vele a repülőgép.
Az RB-LB gombok megnyomásakor bekúszik alulról a navigációs sáv, amit nem lehet eltüntetni, kitakarják a repülőt.
Ha a repülőt találat éri, a kijelzőn látszanak a golyók ütötte lyukak, majd repedések. Lövésekkel nem kell foglalkozni, a repülő folyamatosan lő.Egészen élvezhető játék, fizetős változata is van.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Mandarindara
csendes tag
Mellesleg, a Fast and Fourius legacy s3 neo-ra elérhető, Lg Spiritre nem, pedig a belseje ugyan az. A lollipop miatt lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest