-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Fred23 #17825 üzenetére
Én a N.O.V.A 3-t tudom nagyon ajánlani és a Modern Combat 5-öt, annak a singleplayerje nagyon jól meg van csinálva (mondjuk csak akkor lehet küldiket sorra végigvinni, ha power user az illető mivel összesen van 10 energia és egy küldetés 3-4 energiát von le.). MC4 single playerje is helyén van.
Üdv. Johnny
-
darkmore
tag
válasz Fred23 #17825 üzenetére
Engem is érdekelne a téma!
A deus ex mondjuk nekem nagyon tetszett, eddig egy akció játék se volt ilyen élvezetes tapizva!
A dead trigger 2-t is játszom már kb. pár éve
Shadowgun egész jó az alap és a multi is tetszett nekem.
És persze vannak a modern combatok, de azokat nem próbáltam jobban szeretem a valóságtól jobban elrugaszkodott játékokat.Amit még érdemes, ha a portokat nem veted meg: Beloko gamesnek van Jedi Knight 2 és Return to Castle Wolfenstein portja is, ezek mondjuk kontrollerrel az igaziak, mert anno bill+egérre lettek írva, nekem nagyon nehezek voltak érintőképernyőn.
Még egy kedvenc, ami szintén port, de érintőképernyőn is jó: Max Payne
Ami engem is érdekelne:
- NOVA sorozat jó?
- AVP Evolution-t próbálta már valaki?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest