Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
interstate76
addikt
-
Fall-N
veterán
válasz interstate76 #39802 üzenetére
KOTOR és a KOTOR 2 simán fut a mai eszközökön is. Még a magyarítás is működik velük. Megvettem akcióban mindkettőt Play Áruházban. Mindkettő elfutott Android 13-ig tesztelve (frissebb eszközöm nincs).
Na meg a Poppy's Playtime sorozat sem rossz. Azokat is megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
Nem ismerem a játékot de most ingyen van
Muse Dash [link] -
Dilikutya
félisten
-
dionaea
őstag
válasz interstate76 #39802 üzenetére
Pay passban free a Kotor, sajna 2 nincs
-
Dilikutya
félisten
válasz MikeWazowski #39807 üzenetére
Nem az a gond, hogy nem mennek, bár olyan is van. De nincs fent a Max Payne a Play-en, aki nem vette meg anno, nem fog tudni játszani vele.
Pl. nálam még látszik a könyvtárban a Dead Space, telepíteni is tudom. Játszani már nem tudok vele, de nem azért, mert nem indul el (nem derül ki, mit csinál), hanem mert le akarna tölteni további adatokat, ami gondolom nem a Play-en volt régen. Most viszont valószínűleg nem elérhető már, nem csinál semmit a játék.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Micsurin
nagyúr
válasz MikeWazowski #39807 üzenetére
De hiába ha nincs fent. Max vásárlási előzményekből tudod feltenni.
--
Pont ezért félek megvenni az eredeti LEGO SW-t IOS-en... kitudja meddig tudnám játszani...[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MikeWazowski
veterán
Jah, akkor ez esetben nem szóltam. Azt hittem fent van úgy hogy mindenkinek elérhető….
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
bbmt
senior tag
-
pietrrr
aktív tag
válasz Fall-N #39803 üzenetére
És jó is ezeket telón játszani?
PC-n már tizensok éve nem játszom, telón viszont alakomadtán szoktam. Mostanság eléggé belevetettem magam a SW univerzumba, és már csak a történet miatt szívesen megismerkednék vele, csak nem látom, hogy egy alapból PC-re megírt játék mennyire élvezetes egy kis egérmozin tapicskolva?
Köszi a választ! -
Dilikutya
félisten
válasz pietrrr #39813 üzenetére
Én sose próbáltam, de vannak fenntartásaim. GTA-t se nagyon tudom elképzelni. A Doom életképes, de annak az irányítása lényegesen fapadosabb ezeknél. Többit PC-s portot nem próbáltam, van még Company of Heroes, Nvidia Tegrára Half-Life 2.
Az Ubi kiadta pár éve az Xboxra készült Prince of Persia 1-2 remake-et, az jól játszható, még ma is működik, ennek ellenére leszedték már. Meg akad még 1-2 port.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Dilikutya
félisten
válasz interstate76 #39815 üzenetére
Az kb. olyan, mintha konzolon játszottad volna, sokat nem mutat a tapi kijelző nyűgjeiből. Amazon fiókomon megvan, de mivel van aktívan használt PC-m (és ott is van belőle, bár még sosem játszottam vele ), így mobilon a viszonylag nagy kijelző ellenére se vágnék bele. Doom-ot poén, de az csak előre/hátra meg jobbra/balra, meg néha lőni.
GTA-ból is max azt próbálnám ki, ami nincs PC-re, a Chinatown Wars és a Liberty City Stories, de még azoknál is meggondolnám, hogy emulátorral PC-n, igaz, az kevésbé legális.
Bár most jut eszembe, a telefon jól kezeli az Xbox kontrollerét, a Dex-szel (Samsung S20FE van, meg Samsung monitor) meg szépen ki is tudom tenni kijelzőre, ezt lehet kipróbálom, ez a két GTA még kimaradt. Meg a Vice City Stories, de az nincs mobilra, meg szerintem most semmire.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Fall-N
veterán
-
interstate76
addikt
válasz Dilikutya #39816 üzenetére
Érintőkijelzőn legtöbbször szókeresőzni szoktam. Vannak első osztályú játékok androidra, de a virtuális joystickal irányíthatóak nem az én világom, sosem jöttek be.
A droidos PoP 1-2 tényleg jó , szintén kontival játszottam (mini PC-n, illetve tableten).
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
fabokf
tag
válasz pietrrr #39813 üzenetére
Tűrhetőek.... megvan a KOTOR és a Neverwinter Nights is, és noha nem telón, hanem tableten próbálgattam őket, nagyjából hasonló az irányítási sémájuk (NWN esetén a képernyő középen kétfelé van felosztva, a bal oldala felel a mozgásért, a jobb oldala pedig a kamerakezelésért....ehhez persze látható virtuális D-padok nincsenek, ahol épp megfogod a képernyőt, ott érzékeli a dolgot azt vettem anno észre, hogy picit túlérzékeny az alapértelmezett beállítás-néha a kamerát túl gyorsan forgatta és lassan reagált a mozgatásra, és fordítva de alapvetően NWN-t a második fejezet közepéig el tudtam vinni különösebb gond nélkül....aztán helyhiány miatt töröltem )
asszem a KOTOR is hasonló de ott hamar kontrollerre váltottam és azzal már inkább hozta az "Xboxon játszom" fílinget -
Amur
addikt
Sziasztok! Valami új idle vagy clicker játékot találtatok mostanság? Engem jelenleg csak a scrap II köt le ami már nem mai darab. bármit felraktam ment is a kukába.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Golden9
addikt
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy régi android játékot, kb. 10-15 éve játszottam vele. Már nem találom a Google áruházban sem a játékok, sem a saját beszerzett, de még nem telepített elemek között.
A játék egy kalózos vitorlás hajós online multiplayer játék volt. Semmi mást nem kellett benne csinálni, csak hajózni, ágyúzni meg hajót, felszerelést fejleszteni. Nem volt túlbonyolított játék, magyar felülete is volt. Kétféle ágyú volt, sima golyós, meg láncos. Kb. max. 10-es szintig lehetett hajókat fejleszteni galliontól fregatton át csatahajóig. A legnagyobb szintű hajó egy fekete vitorlás csatahajó volt.
Kéne a neve, hátha be tudom szerezni valahonnan.
Köszi, sinick -
baal-amiga
senior tag
-
sinick
senior tag
válasz baal-amiga #39826 üzenetére
Vagy csak egyszerűen kilépett a Goolge Play ökoszisztémából.
-
-
Micsurin
nagyúr
-
válasz smokin #39831 üzenetére
Meg mintha lett volna, valami Pirates másolat vagy Karib tenger kalózai is. De pontosabbat már én sem tudok. Pedig játszottam is hasonlóval, még talán több különböző lövés is volt benne. Láncos, tüzes, robbanó, stb.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Rigormortiis
veterán
Pár napja megjelent a Children of Morta. Egy szuper roguelike akció rpg, remekül fut, más platformon is nagy sikereket ért el, a Playdigious pedig támogatás szempontjából megbízható kiadó
Ráadásul kapásból akciós áron kínálják, ennyit (2790) nagyon megér!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Peaceliker
addikt
-
Rigormortiis
veterán
válasz Peaceliker #39834 üzenetére
Igen, ráadásul ez a teljes kiadás, dlckkel együtt!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Peaceliker
addikt
válasz Rigormortiis #39835 üzenetére
Ha nem toltam volna már ki switchen meg nem lenne meg Allyra, fixen be is húznám
"Oh my Goa'uld!"
-
baal-amiga
senior tag
válasz Rigormortiis #39835 üzenetére
Tegnap pattogtam, hogy annyit halogattam a vásárlást, hogy teljes árú lett.
Erre ránézek a listámra, s most meg 1990,-"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz baal-amiga #39838 üzenetére
Nálam 2730ft
-
baal-amiga
senior tag
válasz WhiteWalker #39839 üzenetére
Hát ez rejtélyes. Mindenesetre ennyiért azonnal megvettem
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
válasz WhiteWalker #39839 üzenetére
Nálam is 1990Ft most.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz baal-amiga #39840 üzenetére
Most ránéztem ismét és nálam annyi. Ki érti ezt
-
Rigormortiis
veterán
Mindegy, vegyétek, jó port lett, igaz a Dead Cellshez hasonlóan ezt is érdemesebb kontrollerrel játszani.
-
baal-amiga
senior tag
válasz WhiteWalker #39842 üzenetére
Lehet, hogy sokan nem vették meg, akik előregisztráltak, viszont sok kívánságlistán rajta volt. De ők is sokallták. Így Hedvig napjára a PH! szemfüleseinek rejtett akciójával kedveskednek az elszalló fabadka árfolyam miatt 🤓
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #39833 üzenetére
Ilyenkor döbbenek rá, hogy egyrészt felnőttem másrészt casual vagyok mert nekem ez a játék bűn ronda pedig valahogy a Dead Cells-el még tudtam egy kicsit játszani de már ott is zavart, hogy egy pixelpacát irányítok.
Kövezzetek meg de inkább egy Nikoderiko the Magical World vagy Neva( ez a 2 játék jelent meg napokban Switch-re ami éppen megfogott de szerintem Steam-en is meg fognak jelenni, androidra már nem biztos) mint ez a pixelhalmaz.
Nem leszólni akartam a játékot csak a sok pozitív hozzászólás miatt ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy nagyon más az ízlésem vagy szimplán nem vagyok gamer? Nem tudom csak nagyon fura de jó szórakozást annak akinek tetszik, tényleg.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Maxtreme
addikt
Ennyiért én is behúztam (tegnap előtt még 2790, tegnap 3990, most 1990 az ára, nem tudom mi folyik ott) de szerintem az irányíthatósága valahol a borzalmas és a katasztrofális között van, főleg a harcnál. az ami jó kontrollerrel/egér + bill kombóval, itt tapikijelzőn nem biztos hogy működik. Pl alap lenne hogy a távolsági karakterek automatikusan becélozzák az ellenfeleket ne úgy kelljen bohóckodni hogy mm-re pontosan ráfordulsz. Igaz ez a meelenél is. Sztem én kérek refund-ot.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Narxis #39845 üzenetére
Más az ízlésed, ennyi Én odáig vagyok az igazán igényes pixel art játékokért, és ennek a csúcsát a Dead Cells képviseli. Ebben a Mortában inkább a játékmenet fogott meg.
Azért ez az "én már felnőttem, ezért inkább a Nikoderiko érdekel"
Maxtreme:
Csak kontrollerrel érdemes játszani, én is ezt teszem tableten. Dead Cellst sem lehet normálisan tapicskolva.
-
Kasya
nagyúr
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #39847 üzenetére
a dead cells-el én elvoltam tapicskolós képernyőn is. (de lehet csak azért mert túlzottan imádom. Megvan steamen, ps5-ön, és droidon is ) De ez számomra a full használhatatlan kategória.
-
baal-amiga
senior tag
válasz Maxtreme #39849 üzenetére
Igazat kell adjak, a karakter mozgása túl gyors, elnagyolt ahhoz, hogy követni lehessen az ellent. Paddal lehet jó, de a tableten nem akarok azzal vesződni.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest