Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz jonnyjoker01 #37770 üzenetére

    Akkor itt egy idle clicker ajánlás, csak neked :D

    Borítókép
    Fishing Food

    Aranyos és humoros játék. Redditen találtam rá, egy kis csapat (vagy egy ember?) munkája. A szokásos idle kicsit kerül előtérbe, inkább clicker tipusu jateknak tunik. Ami miatt elut a nagy tobbsegtol, hogy a humor nagy szerepet kap benne. Ehhez egy középszintü angol tudas szvsz. leagább kell, ha minden "vicces" szofordulatot érteni akarunk.

    A jatek alapvetoen egyszeru. Egy macskával kell pecázni és a tengerből kifogni az ételeket, amik élnek, gondolkodnak és ..... esznek ... más ételeket és egymást....
    Éppen ezért minél több ételt fogunk ki, annál többet ehetnek a már kifogott ételeink (akiket nem dobtunk vissza, mert azzal hogy esznek, az ételeket pénzzé alakitjak).
    Minel tobb penzunk van, annál mélyebbre mehetünk és annál több ételt tudunk egszerre kifogni. Aztán a végén elérünk a prestige/restart ponthoz, amit a játék extra skinnel díjaz, valamint új terület megnyitasaval, ahol ugyanezt csinalhatjuk.

    A pecázáson kívul egyéb opciók is vannak:
    Storyline: egyes ételeket elszállásolunk és azok történetét tudjuk nyomonkövetni. Humoros és vicces sztorik ezek, amiket nem lőnék le.
    Idle clicker tower: Toronyban pac-man szeruen szintenkent mas etelt kell etetni. A cél a magasabb toronyba jutni.
    Merge: idle alapon inkább, de ételeket kell összerakni, hogy új ételt kapjunk.
    Az utobbi két játéktípusnak amúgy az értelmére még nem jöttem rá.

    A jatek a fejlesztot is kiparodizalja, valamint a reklamokat is. Mindemellett a reklamok opcionalisak (én eddig egyet se neztem meg) és IAP opció sincs.

Új hozzászólás Aktív témák