Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, mivel nem ment felhőbe a Relic run, már töröltem is. Kipróbáltam.
-
jopika
tag
Nem tudom milett az Mk X- el . azt irja connectin error és csak tölt. Pedig ma már játszottam . de ha ez marad megy a kukába
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
nekem is Lara C.- Relic Run kérdésem lenne.
Miért szükséges neki a Google Play Games? Én alapból tiltani szoktam azt az alkalmazást és a Google Play Filmek, Könyvek, Újságost is. Még soha nem volt rá szükségem, de a háttérben feleslegesen futottak.
Kérte a frissítést, de nélküle is ugyanúgy fut (látszatra).
Engedélyeztem a GP Games-t, de továbbra sem frissítettem.
Írtátok, hogy valami felvételt érdemes kikapcsolni. Most töltöttem le a játékot (javított verzió), de nekem a beállításokban nincs semmi erre vonatkozó rész. -
törölt tag
válasz james001 #18153 üzenetére
Rühellem az olyan játékokat amik nem mentenek felhőbe. Azért zavar, mert minden FW ami megjelenik a telefonomra FR-et csinálok. Az utóbbi 2 hónapban már a harmadik javítás fog jönni. Ergó mindig kezdjem elölről?
Tudom helium, meg nem tudom mi, de Ilyenekkel nem akarok foglalkozi.
Subway surferst is imádom, de emiatt nem játszok azzal se.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Mythsardan #18142 üzenetére
Juj ez elég elérhetetlennek tűnik... :-) Mondjuk nekem még nincs rutinom az ilyen jellegű futós játékokban. Temple run meg a desciple me is kb egy órát volt a telefonom...
Közben a T-rex ereklye meglett. Rekordom pedig 3000 km körül van... "Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
törölt tag
válasz csadi0011 #18157 üzenetére
Az nekem is bevált a subway surfers-nél. De amikor jött a KK, akkor már nem tudta visszatölteni. Ergó, ha jön az új android megint nem lesz kompatibilis vele. Tudom, lehet nem is kapom már meg az M-et, meg, hogy majd 1 év múlva jön, de akkor is, engem zavar, hogy nem ment felhőbe.
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #18145 üzenetére
Igen a videó kikapcsolásával úgy tűnik kevesebb a fogyasztás és kisebb a melegedés is.
#18155) Krystal_s Nálam is eltünt, de miután ráeresztettem a frissítést, ismét megjelent a "skip tutorial" felett.
[ Szerkesztve ]
valami
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #18160 üzenetére
Én tegnap mikor frissítettem, pont utána tűnt el... fura.
-
james001
veterán
Ez a videó felvételes dolog amúgy micsoda benne? Meg amúgy ez csak akkor jön elő ha online játszol? Mert én felfrissítettem már de még mindig nincs ott ez az opció,offline játszok.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz james001 #18162 üzenetére
Nem kell hozzá online-nak lenned. Ez egész arról szól, hogy visszanézheted videón a saját játékodat. Az hogy hol ott van ez az opció hol nincs, az nyilván egy bug. De akinél előkerül az szerintem jobban teszi ha kikapcsolja, mert plusz fogyasztást és melegedést okoz. Nem tudom hogy ez az eltűnéses dolog csak LP alatt vagy KK alatt is előfordul. Nálam LP van.
valami
-
saelin
veterán
válasz Quasi_modo #18163 üzenetére
Kk alatt sincs ilyen és 4.2-n sem... érdekes bug.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
A tegnap beígért játék, csak picit késve (hátráltatott az energia rendszere a haladásban). Tömören; egy space shooter, sok fejlesztéssel, különféle játékmódokkal és egy egyszerrű játékmenettel. IAP van, talán több is mint kéne... de ahogy elnézem lehet haladni nélküle.
Picit mondjuk félő, hogy hamar unalomba fullad a monoton lődözés, de ez már csak a stílus velejárója. Akik szeretik a space shooter játékokat, azoknak ajánlom inkább a figyelmébe, mert a grafikán és a - későbbi - kihívásokon kívül semmi mást nem tud nyújtani. Az energia rendszere pedig garantálja azt, hogy csak kis ideig tudjunk vele játszani. Várakozás vagy utazás alatt jól jöhet egy ilyen játék, egy-egy pálya alig hosszabb pár percnél, így nem igazán kell attól tartani, hogy nem tudjuk befejezni.
Hosszabb menetet is lehet menni az endless módban, de oda nagyon kell az upgrade, hogy ne szedjen széjjel a sok lövedék és a bossokig el tudjunk jutni.Képet nem rakok, annyire nem jó játék, hogy kiemeljem a többi közzül.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
zozyk
addikt
A videó és a képek alapján nem tűnik rossznak,most vettem meg,körökre osztott harcrendszer,varázslatok és minden,ami kell..
(és most csak 399,00 HUF)[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Lassan végigtolom a Mortal Kombat x-et.. Már csak 4 torony van hátra..
A frissítéstől a következőket várom:
- WBID bejelentkezési probléma megoldása (nem tudok bejelentkezni)
- Faction war probléma megoldása (nem tudom elindítani, connection error felirat)
- Nagyobb jutalmak egyes mecsekk után
- Több arany karaktert is lehessen venni aranyakért
- optimális stamina elosztás(az első két csík hamar felmegy, a harmadik, ahol látványos kombó van, az nem)
- Fatality-k minden menet végén
- Raiden challengeNagyjából ennyi.. Bárkinek kérdése van, szívesen válaszolo, ha tudok.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
saelin
veterán
válasz Ferenczi Áko #18169 üzenetére
Hogy bírtad eddig játszani? Nekem pár perc után unalomban fulladt.
-
Quasi_modo
nagyúr
Vicces játék ez a Relic Run. Ma újabb frissítést kapott, és ismét eltűnt a videó kikapcsolása menüpont. Mindegy én már kikapcsoltam, Remélem a frissítés nem írta felül a beállítást.
valami
-
jopika
tag
WBID bejelentkezés nekem már sikerült
- Faction war , nekem is ez volt pár napja de azóta jó, igaz sokat nem nyúzom mert tényleg unalmas,„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz saelin #18170 üzenetére
Később jönnek az ismert ellenfelek, és ott már nem csak a tap-tap-tapon van a lényeg, hanem szerintem egy kis taktiát is kell belevinni, hogy mikor nyomod el a staminát.. A grafika nagyon látványos..ha végigtoltam akkor pihentetni fogom, és várom, hogy mit hoz a frissítés..
-
Logeeen
senior tag
A battle részt végigvittem. Jó volt.
Amiket írtál azok jogos felvetések.#Xiaomi 13T#
-
jopika
tag
meg ami engen nagyon zavar hogy a játék közepén kidob, valamikor pont az utolsó győztes ütés elött, ilyenkor majdnem repül a telefon , jó hogy gyorsan gondolkozom,, neked volt hasonló kilépés?
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
jopika
tag
válasz Ferenczi Áko #18176 üzenetére
wifi vel nem volt gond , de ez a sok kidobálás pff
-
Brentford
csendes tag
Hova tűnt a Google Play-ből a telefonos vásárlási lehetőség? Most akartam kipróbálni, de nem találom sehol!
-
capafog23
őstag
Melyek a legjobb "gem" cserélgetős játékok?
-
Brentford
csendes tag
-
james001
veterán
válasz capafog23 #18180 üzenetére
The Treasures of Montezuma 3 Szerintem a legjobb.
-
-
james001
veterán
Na Relic Run-ban megvan az új rekordom 5718m
Amúgy van egy-két acsi amit nem tudom hogy lehetne megszerezni,az egyik pl. a fuss 1500 métert anélkül hogy csúsznál,meg hogy találj meg egy titkos utat Ezekre nem tud valaki valami tippet?https://psnprofiles.com/kazama001
-
Quasi_modo
nagyúr
Szintén Relic Run: Másnál is úgy van hogy minden újrakezdésnél más pályán indul ?
valami
-
Ferenczi Áko
addikt
Jött egy Update a Mortal Kombat X-hez! Délután tesztelem és leírom a tapasztalatokat. Annyit tudok, hogy Kung Lao megjelent, és stabilitási problémákat,valamint bugokat javítottak.
-
james001
veterán
válasz Quasi_modo #18195 üzenetére
Gondolom összeszedtél annyi relic-et hogy megnyílt a sivatagos pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest