Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
-
Sonja
nagyúr
-
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
aizen92
addikt
2048
32.000, de elmehet a fenébe a játék. És még új játékmodokat is raktak be!
nem tudom hány év után első logikai játék, amit nem vágok földhöz és idegesítem fel magam. Egyszerűen máig nem jövök rá, hogy.
Btw. Nálunk is az volt, párom játszik vele egy hete, mondom mi ez a szar. Aztán azóta én döntögetem a rekordokat.
Aki most kezdené, annak két jó tanács: mint minden logikai játéknál, a sarokban legyen mindig a legnagyobb szám! És onnan befele építsd fel.
Másik és ez a legfontosabb, Soha ne told fel a számokat! Soha! Csak ha már nincs több lépés, ami ciki mondjuk...[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sirpi
senior tag
Ja, elég addiktív. Ezt a verziót tolom, vannak acsik is. Már csak a survivorban kellene meglennie a 2048-na és a 600 másodpercnek, a többi megvan.
Más:
Ez a játék elborultságban a flappy bird-ön is túltesz: BlakHazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
james001
veterán
-
Damage401
senior tag
Ha androidos mobilról vagy. Ott a playen keresztül megjelenik a listában akkor 100% tud települni, hogy elindul-e az más kérdés
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
Van egy lista mivel kompatibilis
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
golyós
addikt
Meg is jelent egy számomra eddig ismeretlen"fő" zombi: marha gyorsan szaladgál neked jön és pillanatok alatt kinyír.Felrobbantani nem tudom kézigránáttal lelőni meg -mint a többit- nehéz mert sokat kér a töltényből.De ez a szaladgálás miatt amúgy is esélytelen.
Ha valaki találkozott vele akkor megoszthatná hogyan likvidálja.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Fitzgerald
veterán
Nekem RK3066-os tabletem van, 2x1,6GHz-es procival, 1 Gb ram-al, és egy 4 magos, 320MHz-es Mali 400-al. Vice City 30+ fps-el szalad mindent fullra rántva a gyári rommal, sehol semmi szaggatás. 1280x800-ban.
Amúgy nagyon sok, a VC-nél (és a San Andreasnál) sokkal szebb, részletesebb játék is elfut ezen a hardveren.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Nem laggol.Legalább is nem számottevően.
Sokkal folyamatosabb mint a frissítés előtt.
Nagyon jók így az effektek.Arcomba fröccsenő vér,robbanás utáni füst stb.
Ha felhúzom a gpu-t 533-ról 733-ra és a cpu-t 1600-ról 1800-ra már azért sokkal jobb.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
BalanceR
addikt
Azért vannak jó játékok is droidra, amik izgalmasak, és valóban élvezhetőek:
PL.:FPS:
Shadow Guardian (Sajnos csak 2.3 alatt fut)
Shadow Gun
Modern Combat széria
Dead Space
BackStab
MassEffectLogikai:
Spirits
Osmos
World of Goo
Kairo
Yesterday (nagy kedvenc)Autós:
RE-Volt#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
jozso1989
őstag
Játszani nem telefonon kell. Ha nem tetszik, nem játszol vele. Én pl. csak hazafelé a melóból játszom a metrón 20 percet és kész. Ahhoz tökéletes a DT2, vagy Plants vs Zombies 2, esetleg a Walking Dead játék, ahol szintén 5-6 perc egy pálya.
Amúgy nem tudom, tudsz-e PC-n, konzolon, bárhol mutatni olyan játékot ami olyan, mint mondjuk anno a Half-Life2, vagy az MGS széria PlayStation 1-2-n. Na hát én sem.
De, ha annyira unatkozol, hogy telefonon akarsz játszani, töltsd le PC-re a League of Legends-et, na az tartogat érdekes játékmenetet... ha egyáltalán eljutsz level30-ig...
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
eastone1
senior tag
Ahogy mondod. Lehet nagy baromság és még nem próbáltam, de ezeket az online játékokat mint a tiberium alliance vagy a most megjelenő generals2 lehet futtatni galaxy S3-on?
F-ECT$ A jó játékokat, főleg a stratégiait amikből kevés van a többi hulladékhoz képest, nem hogy kétszer hússzor is akár. Anno a commander&conquer első részét meg nem mondom hányszor toltam végig. Most epsxe -vel mobilon ismét elkezdtem és jobban élvezem mint akármi más, új óvodás szintű játékot a playen
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Ne felejtsd el jelezni, hogy a jelenlegi save game-et törli...
Én felraktam, működik, viszont a versenyeket ilyenkor újra kell játszani.Viszont zsír a sok lóvé, pláne amióta a fejlesztéseket instantban lehet aranypénzért venni, 1-2-ért, és 999 millió van belőle
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
zho-lee
addikt
Üdv kolléga!
Szeretnék segítséget kérni, mivel a játékok terén vagyok.
Van-e olyan játék, ami freee..., és ki tudnám vele próbálni, hogy az új romom tényleg olyan penge, vagy csak mondják. Tehát, amihez "kell vas" is..Nagyon köszönöm a segítséget!
(HTC Sensation)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
5381
aktív tag
Nekem 300000 felett volt a legmagasabb pontszám,mikor még játszottam vele. De tényleg nem erre kell menni, hanem az aprópénzre, mert azzal lehet pályát és kocsikat venni. Lehet újrakezdem majd megint, mert a 3. pálya nem volt meg, arra is kíváncsi lennék. Csak az rengetek apróba kerül
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest