Hirdetés
-
GAMEPOD
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
őstag
-
Sonja
nagyúr
-
icemad
nagyúr
-
aizen92
addikt
2048
32.000, de elmehet a fenébe a játék. És még új játékmodokat is raktak be!
nem tudom hány év után első logikai játék, amit nem vágok földhöz és idegesítem fel magam. Egyszerűen máig nem jövök rá, hogy.
Btw. Nálunk is az volt, párom játszik vele egy hete, mondom mi ez a szar. Aztán azóta én döntögetem a rekordokat.
Aki most kezdené, annak két jó tanács: mint minden logikai játéknál, a sarokban legyen mindig a legnagyobb szám! És onnan befele építsd fel.
Másik és ez a legfontosabb, Soha ne told fel a számokat! Soha! Csak ha már nincs több lépés, ami ciki mondjuk... -
golyós
addikt
Meg is jelent egy számomra eddig ismeretlen"fő" zombi: marha gyorsan szaladgál neked jön és pillanatok alatt kinyír.Felrobbantani nem tudom kézigránáttal lelőni meg -mint a többit- nehéz mert sokat kér a töltényből.De ez a szaladgálás miatt amúgy is esélytelen.
Ha valaki találkozott vele akkor megoszthatná hogyan likvidálja. -
Fitzgerald
veterán
Nekem RK3066-os tabletem van, 2x1,6GHz-es procival, 1 Gb ram-al, és egy 4 magos, 320MHz-es Mali 400-al. Vice City 30+ fps-el szalad mindent fullra rántva a gyári rommal, sehol semmi szaggatás. 1280x800-ban.
Amúgy nagyon sok, a VC-nél (és a San Andreasnál) sokkal szebb, részletesebb játék is elfut ezen a hardveren. -
BalanceR
addikt
-
jozso1989
őstag
Játszani nem telefonon kell. Ha nem tetszik, nem játszol vele. Én pl. csak hazafelé a melóból játszom a metrón 20 percet és kész. Ahhoz tökéletes a DT2, vagy Plants vs Zombies 2, esetleg a Walking Dead játék, ahol szintén 5-6 perc egy pálya.
Amúgy nem tudom, tudsz-e PC-n, konzolon, bárhol mutatni olyan játékot ami olyan, mint mondjuk anno a Half-Life2, vagy az MGS széria PlayStation 1-2-n. Na hát én sem.
De, ha annyira unatkozol, hogy telefonon akarsz játszani, töltsd le PC-re a League of Legends-et, na az tartogat érdekes játékmenetet... ha egyáltalán eljutsz level30-ig...
-
eastone1
senior tag
Ahogy mondod. Lehet nagy baromság és még nem próbáltam, de ezeket az online játékokat mint a tiberium alliance vagy a most megjelenő generals2 lehet futtatni galaxy S3-on?
F-ECT$ A jó játékokat, főleg a stratégiait amikből kevés van a többi hulladékhoz képest, nem hogy kétszer hússzor is akár. Anno a commander&conquer első részét meg nem mondom hányszor toltam végig. Most epsxe -vel mobilon ismét elkezdtem és jobban élvezem mint akármi más, új óvodás szintű játékot a playen
-
Neck
veterán
-
zho-lee
addikt
-
5381
aktív tag
Nekem 300000 felett volt a legmagasabb pontszám,mikor még játszottam vele. De tényleg nem erre kell menni, hanem az aprópénzre, mert azzal lehet pályát és kocsikat venni. Lehet újrakezdem majd megint, mert a 3. pálya nem volt meg, arra is kíváncsi lennék. Csak az rengetek apróba kerül
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest