Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
van benne. de anélkül is végig tudod vinni akadálymentesen. én minden deus játékot egy hangtompítós pisztollyal vittem végig, itt is kivitelezhető.
van egy tonna fölösleges mod,fegyver ami nagyon drága és csak iap-pal lehet szert tenni rá, de az alap fegyók is tökéletesek."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
fdisk
őstag
Várj türelemmel.
Amikor kiirtod az összes zombit azon a területen részen ahol ugye vannak a pénzgyűjtő küldetések,és a teljes kiirtás után kapsz vmi jutalmat,na az után adja be fő küldetést.Egyszerre csak egyet.
Ha megcsináltad,akkor megint egy új területen kell kiirtani a zombikat...stb.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
thiclyoon
aktív tag
rager-re gondolsz?
"Valaha testépítő lehetett, mert nagyon izmos, gyors és erős zombi. Támadás előtt sziszegő hangot ad, magasba emeli a kezét és elkezd felénk futni. Egyszerűen félre kell állni, és amikor elfut mellettünk, megáll. Ekkor kell a hátát lőni, ütni, kaszabolni. Ha megfordul fussunk el, mert agyonüt!"
[link] -
Dzsuri89
őstag
Be kell jelentkezni majd a Gmail-es fiókkal ugyan úgy, mint telefon/tablet esetén.
Arra figyelj oda, hogy majd a normális billentyűzetet kapcsold, ki mert a játékban lehetetlen beírni a neved vele, ugyanis semmit nem érzékel a billentyűzetből, így marad a képernyőn megjelenő egérrel kattintós beviteli módszer.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Nekem is mk2 mar a granat, de meg igy sem az igazi szerintem
Megvan a shotgun is, az m16 is. Az smg upgradelve van. Kommon zombikkal nincs is gond, mar alapon is jo a shoti es az m16 is. De amikor egy hangyaf*sznyi mapra berak 2 kamikazet meg egy scienfistet a program egy menetben, az mar olyan kocsogseg, amit direkt azert talaltak ki, hogy vegyel goldot. Az elso resz azt kell mondjam hogy jobb volt ilyen szempontbol.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
A csirket en sem tudtam meg megfejteni. De a granat is csak sima zombik ellen jo, a komolyabb ellenfelekre kell ketto-harom, meg meg ket tarnyi golyo. Kamikaze + Scienfist ellen meg eselyed nincs, ha beszorulsz valahova. Remelem atdolgozzak majd a balanszot kicsit. Nagyon sokszor halok, pedig 360 kontrollerrel jatszok.
-
xenom0rph
őstag
Talán, hogy az egész játék arra megy ki ,hogy mikrotranzakciót hajts végre, pár teljesítendő feladatot csak úgy lehet megcsinálni ,ha belépsz fb-re meghívód 10 barátodat ,akik természetesen el is kezdenek játszani. Vagy persze akár ezek a feladatok ki is válthatók ,pénzért vett érmékkel csupán ennyi, a gerilla marketing nincs az ínyemre .
halahala
-
Bozek
nagyúr
Elég sok hasonló játék van Android-ra. Mondjuk itt van mindjárt a Plumber Mania.
-
Sanyi.mTs
addikt
a fizetős is 110MB, az ára 444Ft
MÁS:
megvett játékokat mivel tudom lementeni?
a pár 10MB nagyságúakat ES File Explorer-rel le tudom menteni és működik, de pl a GTA3-at mivel? ES-sel csak kb. 30M-s a fájlt csinál, pedig a játék 1,5GB-t foglal.
root nélküli megoldás érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest