Hirdetés
-
GAMEPOD
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Régebben fentvolt a játék a lenovo tabon, és hiba nélkül futott. Most meg a letöltés után a maradék fájlokat nem tudja leszedni, és a játék tovább sem tud haladni.
Ha fontos: 3.19GB szabad hely van még a belső tárhelyen, ergo nem helyhiány van a háttérben.
Az internet sem lehet ludas, mert a kép alapján az evernote frissítését hajtotta végre. -
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy az androidos Bobby Carrotnál [link] hogyan tudom kilőni a hangot játék közben?
Ugyan még nagyon gyerekcipőben jár az alkalmazás (v 1.0.2) ilyen opciót csak kéne adnia az appnak.Így utazás közben nem tudom tolni a játékot, ha ahhoz van kedvem úgy, hogy mellé megy még a BFMV a zenelejátszón.
-
LyonnaisFan1
őstag
ŰDV!
Valaki linkel nekem egy oldalt, ahol letölthetetem a FLAPPY BIRD-öt?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest