-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bétaville
senior tag
válasz
westcoastog #2996 üzenetére
Értelek. Köszi!
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
intelMMX
senior tag
Kicsi off de azért nézzetek rá a Digital Clock Disc-re. Egész jópofa widget
6 szín van benne és a minták is úgy forognak ahogy kell -
Brotha00
tag
Annyit olvastam már a Hill climb-ről itt a fórumon hogy tegnap letöltöttem...azóta szinte le se teszem a telót...ez függőséget okoz
bárgyenge kétezres eredményeim vannak de a holdas pályán repkedni maga a mennyország!!
DD Kössz srácok!!4
[ Szerkesztve ]
A kocka el van vetve...
-
thiclyoon
aktív tag
sziasztok
pc-re van a 7 wonders játék, találtam iphone-ra, és ipad-ra is, de androidra nem..
http://www.freeworldgroup.com/paidimages3/large3/7wonders1.jpg
valaki ötlet?(vagy valaki ismer valami hasonlót?) -
intelMMX
senior tag
Nem írja kompatibilisnek
-
S e t h
nagyúr
A Demon Hunter második részét nem találom a google playen, máshol esetleg?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Esetleg egy jó kis Supersonic?
-
intelMMX
senior tag
válasz
FZsolt15 #2974 üzenetére
Kösz kipróbálom
Ja hát szerintem autós játékok a giroszenzorral a legjobbak. A revoltba jönne igen jól, de az pont nincs benne.
RR2nek utánaolvastam és a Concorde 7020on is ugyanaz a probléma van mint Tab One-n. Lehet az AllWinner nem igazán kedveli? A 3 meg villog és eltűnnek a textúrák.....1 meg nincs droidra.
Legalább az NFS Shift megyés még chainfire sem kellett hozzá.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
intelMMX #2973 üzenetére
Ezt ajánlanám: Jet Car Stunts, (tudom hogy szereted a giroszenzoros irányítást), van ingyenes verziója is.
(#2966) Xiawave
Én is elakadtam az egyik pályán, aztán abbahagytam.
A Tank nagyon jó, pont olyan mint a nintendon[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
Asphalt 7 milyen?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #2967 üzenetére
Bár nem csak klondike, hanem 253 különböző változat, de szerintem a 250+ Solitaire Collection a legjobb pasziánsz.
-
Pikkolo^^
addikt
Melyik klondike passziánszt ajánlanátok? Csak igényes érdekel.
-
törölt tag
válasz
fasirTTT #2962 üzenetére
Ismerem ezt, persze, de egyik verziójánál valami furcsa textúra hiba jött elő folyton, ezért fel is adtam...anno még fenn volt Play-en, valamikor, réges régen, de már leszedték, nem tudom miért....
Great Big War Game-et ismered? Én nekem valamiért sokkal jobban bejön ez, nagyon aranyos kis grafikája van, szerintem még ha egy 4 magos fullbrutál csúcsmobilom lenne, akkor is ezzel játszanék.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
fasirTTT #2962 üzenetére
Nézd meg ezt:Total War Battles
-
Mezcal
addikt
válasz
Lajos11107 #2961 üzenetére
Minek csalás, amikor bőven van benne pénz? Nyered a futamokat és dől a lé. Egyébként nem tudok rá csalást.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Mottie
őstag
válasz
Lajos11107 #2959 üzenetére
Igen magától újratöltődik 1 óra alatt, így pedig 20 másodperc.
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz
Lajos11107 #2956 üzenetére
Kb 3 napba telik eljutni Tier 4-ig és full tuningolt autód lesz minden szinten. A dolog amivel könnyen lehet játszai, ha a telefonod óráját előrébb állítod 1-1 nappal akkor újratöltődik a benzin.
Be Victorious!
-
Lajos11107
tag
hol lehet letölteni ezt a Hack módod hogy amelyikre nem kell regisztrálni az oldalra csak olyanokat találtam,de én nem akarok rá regisztrálni ha nem magától akarom letölteni , segítsetek kérlek mert ez nekem nagyon fontos
-
Lajos11107
tag
-
Mezcal
addikt
válasz
Lajos11107 #2946 üzenetére
Meglehet hack nélkül is csinálni, én úgy játszottam végig. Tovább tart, de legalább megmarad a kihívás.
[link]
Így nyomtam le a fő főnököt, elnyertem az autóját is.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
intelMMX
senior tag
-
intelMMX
senior tag
válasz
#73029888 #2944 üzenetére
Azért az máz gáz hallod.
Nekem ha egy RR3 szarul megy levan tudva mert 20K volt. RR2ből meg istenért nincs jó verzió. Vagy a szöveg szar vagy nincs textúra.....
Amúgy nálatok is van olyan hogy mondjuk bekapcsolt wifivel játszotok egy freeware játékot és a reklámszövegtől beakad?
und...mi a különbség a raging thunder 2ben a lite és a normál verzió közt?Próbáljátok ki a Pocket Rally-t. Nagyon jó játék
-
Bozek
nagyúr
válasz
Lajos11107 #2946 üzenetére
Nekem meg fent van az OTP alkalmazása. Azt kérdezném, hogy meg tudnám úgy hackelni, hogy legyen egy csomó lóvém?
[ Szerkesztve ]
-
Lajos11107
tag
Sziasztok!!
Nekem fent van egy Csr Racing autós játék és azt szeretném meg kérdezni hogy nem tudnám valahogyan meg hackelni vagy valamit csinálni vele, hogy legyen egy csomó lóvém meg autókat tudjak venni meg tuningolni
nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
-
MurdR
veterán
Ja bocs írtad hogy wifis, elsiklottam felette. Olyat nem nagyon tudok, a játékok nagy része ha multi akkor az netes.
Szerk: basszus értetlen vagyok, a wifis alatt a netest gondoltad emberShadow Gunt próbáljátok meg!
én imádom.
Xiawave olyat nem tudok de ha ráakadok akkor jelzem
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
törölt tag
-
xenom0rph
őstag
Válaszoltam az összes kérdésedre nem?
Szóval, Úgy wifi-n ,hogy én ülök otthon, meg haver dekkol otthon és akkor úgy wifin-n ,nem pedig egymás mellett ..
A modern combatot ismerem egyedül ami ilyen ,de hát azt megkell venni a másik félnek is, pluszba még hogy nem is 200 ft, hanem annál jóval több . Ilyen co-op szerű létezik ? Hogy nem egymás ellen ,hanem egymással, egymást segítve játszunk?halahala
-
xenom0rph
őstag
Hali! Valós idejű multiplayer játékokat tudnátok nekem mondani?
-jé most látom, tag lettem
[ Szerkesztve ]
halahala
-
Bétaville
senior tag
duda1978, Bozek!
Amit belinkeltetek oldalt, azon Psx-es játékok vannak valóban, de Pc-re. Vagy tévedek?
Csak azért, mert letöltöttem a Resident Evil-t és 370Mb volt!!!!Töröltem is.
Nekem androidra kellenének Psx-es játékok, hogy emulátorral tudjam futtatni őket.iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
MurdR
veterán
válasz
Szplöttyy #2919 üzenetére
Ingyenes nem tudom hogy van-e, mert mind a pénzre megy...
Amivel én el szoktam ütni az időt:
HillClimb (autós, 0 story)
Bards Tale (mászkálós)
GTA Vice City (fizetős..)GBA Emulátor, és Baldurs Gate
(na azzal el lehet lenni egy ideig
)
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Szplöttyy
senior tag
Android alkalmazasok topicbol iranyitottak ide:
"Sziasztok! Nem biztos hogy jo helyen kerdezek, de erdekelne, hogy van-e valami jatek androidra ami hosszu es van valami story? Mert szinte az osszes arrol szol hogy pontot szerzel lvl ugras, ilyesmi. Ha jol tudom van mar max payne pl ilyesmire gondolok, jo sztoria volt, de nem feltetlen lovoldozos kene. Es es ingyeneset szeretnek"Mod: annyit hozzatennek hogy egy lg l9 rol lenne szo.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
intelMMX
senior tag
Hát de a normálisabb egy magos cuccokon megy szépen. Meg más hasonló cuccokon is.
Más jó autós játék meg nem nagyon van, a gépem meg tropa (Ez a nyafogás része és egyben off is)
Gyenge is szar is....konkrétan a táp kicsinál minden vinyót 5 percen bellül, ja és a Savage DDR se könnyít
Ismered gondolom a kedves kis S3at.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Aki esetleg nem ismerné névről, a Prince of Persia sorozat alkotójának az első játéka ez volt.
Bár ezek a portok nem szoktak sikeresek lenni, egy kis retroért megéri figyelemmel kísérni szerintem
-
Bétaville
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest