Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
Sziasztok!
Tabu játékot keresek magyarul. Tehát szókitalálósat, ahol bizonyos szavakat nem lehet mondani.
Régebben tuti biztos, hogy volt ilyen, vagy 3 éve, de most nem találom sehogy sem. -
nextman
aktív tag
A Fifa2016 tamogat valamilyen kontrollert? Nekem tegnap nem sikerult osszelonom vele.
-
nextman
aktív tag
-
nextman
aktív tag
Marvel puzzle questet probaltatok mar? Bejovos. Sajnos, csak hajnal egykor tudtam lefekudni, mert addig toltam
-
nextman
aktív tag
Nem az a kimondott jatek, de aki UPC-s, annak kihagyhatatlan szerintem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgi.orionandroid&hl=hu
-
nextman
aktív tag
Tekken vagy mortal kombat stilusu jatekot tudtok ajanlani?
-
nextman
aktív tag
-
nextman
aktív tag
válasz tomee007007 #9367 üzenetére
Alpha wawe jo jatek, de hamar ra lehet unni, mert olyan a nehezsege, hogy lehetetlen nem bekrepalni bizonyos ido utan. Szerintem.
-
nextman
aktív tag
A kontroller tok jo, jol mukodik, ami idegesit, hogy eleg sokszor megszakad a bluetooth, ilyenkor ki-be kapcsolom, es megy tovabb a jatek. Ezt leszamitva tokeletes. Lehet persze, hogy a moga jobb es tobb jatek tamogatja.
Playen kifejezetten oda van irva a jatekokhoz, hogy tamogatjak a moga kontrollert, szoval a moga az alap, de ez sokkal olcsobb.
Masik kolleganak uzenem, ha rakeres playen, arra, hogy moga, mar akkor egy csomo ilyen jatekot kilistaz, ami a kontrollert tamogatja.
Meg masikabb kolleganak meg azt uzenem, az altalam belinkelt kontroller nem 10k, hanem kb. 6. Ez a 40-tol sokkal kevesebb, nem ertettem ezt az osszehasonlitast.A DH4 pedig Diablo jellegu jatek, nem elvont, hat ez a stilus. Aki a diablot szerette, ezt is fogja szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nextman
aktív tag
válasz Sirandrish #9328 üzenetére
Nekem kifejezetten egy ilyen volt a vagyam, van egy androidos stickem a tv-n, a kontrollerrel meg tolom a jatekot, olyan mint egy konzol, csak persze android alatt. Nincs annyira kihegyezve a jatekra, mint a konzolok persze, nem minden jatek tamogatja, de azert playen akad boven. Koltsege meg baratibb.
Es mellette egy teljes erteku android, lehet bongeszni, levelezni.Ilyennek kellene egy okos tv-nek lennie.
-
nextman
aktív tag
válasz Sirandrish #9326 üzenetére
http://www.geekbuying.com/item/NEW-Wireless-Bluetooth-Gamepad-for-Android---iOS-Cell-Phone--Tablet-PC--Mini-PC--TV-BOX-318373.html
Ez meg szerintem a Moga koppintasa.
-
nextman
aktív tag
-
nextman
aktív tag
válasz dzsidzsas #8992 üzenetére
Hat a megerkezesi ido az kb. egy honap volt, viszont max. elegegedett vagyok vele.
Az egyetlen problemam az volt, amit irtam, hogy neha a BT megszakad, ha tul messze vagyok es a fotel mogott pl.
Viszont ha valaki telefonnal hasznalna, ez biztos nem fordulna elo, mert akkor nem messzirol hasznalnaAmugy kenyelmes is, jol kezreall, sokaig birja egy toltessel, es sok jatek tamogatja. Szerintem amelyik jatek a moga controllert tamogatja, azt ezzel is lehet iranyitani.
(link)
[ Szerkesztve ]
-
nextman
aktív tag
Olyan emulator van, ami a jatekokat is tartalmazza?
Vagy azokat egyenkent kell kulon megszerezni? -
nextman
aktív tag
Dungeon Hunter 4-et tolja valaki?
En most nagyon rakattantam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest