Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
igen a hatter miatt mondtam az isot, nem maradt meg semmi a kornyezetbol...jobb lenne nem fekete hatterrel. sztem iso 1600-ig biztos nem lesz problemad, de lehet d5100-al meg 3200-on is tudsz jo kepet csinalni ha okosan szurod a zajt.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
válasz psycroptic #18298 üzenetére
LV-ben bele lehet nagyítani a képbe
ISO meg nem csak akkor kell, ha kevés a fény, mert pl. itt nem lenne olyan sötét a háttér magasabb értékkel. Meg a lassan, de folyamatosan mozgó téma is el tud mozdulni, még olyan záridőnél is, amit amúgy esetleg kézből kitartasz.Mutogatni való hater díszpinty
-
m3ss
veterán
válasz psycroptic #18295 üzenetére
elso backes kicsit. masodik meg szuk sztem.
miert nem emelsz az ison amugy?https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
válasz psycroptic #18295 üzenetére
Az alsó szűk felül nekem egy kicsit, kcisit mintha a feje is életlen lenne a kukacnak, de amúgy mind a kettő király szerintem
Mutogatni való hater díszpinty
-
Bandinho
tag
válasz r3dsnake #18290 üzenetére
A cipőnél zavaró szerintem a sok belógó fűszál, hogy fekete a nadrág is és túl közelről is van fotózva.
A nyakörv jobban tetszik, csak lehetne éles az egész csat.[ Szerkesztve ]
"Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
r3dsnake
nagyúr
-
Balinov
titán
Koszi Nesa, mivel a nap bal oldalrol sutott ugy jobb lett volna komponalni, hogy a fa az eloterben a kep baloldalahoz van kozelebb, jol gondolom?
psycroptic: koszi, latom favoltad a flikkeren
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #18281 üzenetére
Koszonom az eszreveteleket teljesen helytalloak!
-
JohnyBlue
addikt
válasz Real_Necro #18286 üzenetére
Ezt dobta a LR
Na igen épületek meg a város...odab@szós de nagyon Nem véletlenül a világörökség része
Sajna a három lány nem igazán favorizálta azt, hogy egy épületet vagy bármit 30 másodpercnél tovább fotózzak vagy megnézzek. Nagyon kevés volt az idő és sajnos az idő se volt nagyon kegyes hozzánk. Az esetek 90% ban az ég tökéletesen szürke volt és majdnem végig szitált az eső
UI: PÜ ment
Tengerpart ....
Pölö a tengerparton tökéletesen minden szürke volt...
[ Szerkesztve ]
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Real_Necro
veterán
válasz JohnyBlue #18285 üzenetére
Hú de jó "kis" épületek. Engem jobban érdekelne a lent mint a fent. Amúgy mi ez az atomvihar utáni fényeffekt? Olyan drámai...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
m3ss
veterán
osszessegeben sztem fotos szemszogbol nezve ez egy kevesbe jol sikerult csaladi kep, bar aranyos pillanat
szerintem balra lejt, suzukin ugy tunik.
pillanatra jo, de sztem kicsit tul messze vannak. az ilyen kepeknek jobban allna ha el lenne mosva a hatter. fak, oszlopok, suzuki, epulet...mennyivel jobb lenne vmi homogenebb elmosott vmi lenne. persze mukodhetnek az ilyen kepek szuk rekesszel is, ha vmi szep dolog van a hatterben, ugy komponalva...
ez 18-105 a vegen nyitva? enmondtam mentsegere legyen szolva ha kozelebb kerul a tema azert ennel jobban el tudod mosni a hatteret...amugy fenyek/arnyekok is kicsit erosek, bar igy nem zavaro mert aranylag messze vannak. bal oldalt kicsit szuk is.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
Reflektálhatok rá?
A háttérben elhúzza a szemem a világos autó. Jobb oldalon túl sok helyet hagytál, a hölgyemény a kislánnyal meg túlságosan balra került. Szerintem kicsit közelebb kellett volna "hozni" a témát, a hátteret meg elmosni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
m3ss
veterán
válasz Balinov #18274 üzenetére
jo lett. tedd akkor mar teljesen kozepre a fat sztem. sztem jo a szaturacio (az elozo ket kepeden az egbolt azzal a lilaval, kekkel naaagyon termeszetellenes volt) a felhok nalam nem esnek szet. inkabb az a baj veluk, hogy ez az atmenetes szuro amit rahuztal (mar ha tenyleg az) igaz hogy jol lesotetitette a felhoket, de elvitte a csucsfenyeket is fentrol.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
PRO-peller
senior tag
válasz Real_Necro #18273 üzenetére
Ha már 1x megtaláltam, akkor 2.ra menni fog. Nyugodtan elhiheted. Ha segítesz oké. De nem értem ám a ilyen közelítést. Pedig vicces ember vagyok ám. Csak a türelmem kevés.
-
Real_Necro
veterán
-
-
Real_Necro
veterán
válasz PRO-peller #18272 üzenetére
Nem, ezt azért, mert nem kell akkor keresned, írtad, hogy nehezen találtad meg. Esetleg lehet éppen ezt a linket lenne jó berakni a topic infó sávjába.
-
PRO-peller
senior tag
válasz Real_Necro #18270 üzenetére
Ezt most azért kapom, mert leírtam, hogy tudok róla? Köszönöm!
-
Real_Necro
veterán
válasz PRO-peller #18255 üzenetére
Sokkal egyszerűbbet mutatok Neked:
-
válasz madgie #18266 üzenetére
Ezen már nem lesz módosítva Nekem nem mindig jött be a kék ég, mert valahogy nem tűnt természetesnek. Meg úgy voltam vele, hogy ha fényszennyezett, akkor az... a valóságban is olyan volt, attól annyira nem akartam eltérni. A videók egy része amúgy átesett WB módosításon Mondjuk a Tejút csak azért, mert másképp még kevésbé látszott
Utófeldolgozás, ennél jobbat nem sikerült (nem is nagyon van rajta utófeldolgozás, ráadásul volt olyan alapanyag, amit csak poénból mentettem el videóként is, az meg olyan volt, amilyen ), meg amúgy Juhtyúk mentesen kissé jobban néz ki.Nyilván nem lett 100%-os a dolog, de nem sok lehetőségem volt újra ellőni az egyes jeleneteket. Legközelebb majd nem ilyen lesz
-
skater86
tag
válasz ccs2929 #18267 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást! A másik oldalon állt egy autó és pont úgy álltam, hogy takarja az oszlop, de lehet még úgy sem lett volna benne, vagy akár PS-el kiszedni. A kontraszt-al bajban voltam, meg erős volt a napsütés, egy hajnali, vagy naplementés képet is el tudnék képzelni. Ott hangulatosabb képet lehetne csinálni. Itt meg úgy voltam, vele, ha már napsütés van, akkor legyen benne a nap. A zöld szín szaturációt azért vettem lentebb, hogy a "puszta" hatás kicsit jobban előjöjjön, de lehet hülyeség volt. Minden esetre örülök, hogy megtudtam más szemmel mik a hibák.
-
ccs2929
senior tag
válasz skater86 #18263 üzenetére
Nem lenne rossz, csak valahogyan nekem nincs egyensúlyban kicsit balra kellett volna menned, mondjuk, a középső "luk" kellene középre, és nem az oszlop, mert nekem így számomra olyan ferde hatást kelt. Jobb oldalon zavaró az a nádas részlet, túl hangsúlyos, valamint ennyire fekete volt az ég a jobb sarokban, vagy csak húztál rajt!? Azon szelektíven visszább venném a feketét, az egészre meg lehet mehet egy kis kontraszt Esetleg a fű zöldjére adnék egy kis szaturációt, nem tis tudom, nem biztos, hogy jobb lenne, de megnézném úgy is.
@ erzol nekem tetszik, nem kevés az 50 mm, esetleg egy kis kontrasztot tolnék rá, az ajtó miatt tényleg ferde hatása van, azt a helyszínen lehetett volna korrigálni, ha kicsit odébb mész!?
@ Balinov Határozottan jobb lett, de most meg hiányzik nekem az út világossága, meg a kerítés hátsó sötét részét világosítanám az első hangsúlyosabb részéhez, és nem fordítva, mint ahogy először csináltad
@ psycroptic Nekem a színvilága nagyon nem tetszik, amúgy nem lenne rossz, modjuk színesben, vagy ff-ben, lehet én is lenyesném az alsó részt
@ drr nekem hiányzik az utómunka, meg a középre szerkesztés nem túl szerencsés szeretem én is a kis heliost, főleg a bokeh-jét
@ hcl nem rossz a videó
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
-
skater86
tag
Sziasztok!
Egy kép a hétvégéről.
Karcag - Zádor híd
Nem tudom eldönteni, hogy kontraszt mehetne-e még rá, vagy egy kicsit sötétíteni a sötét részeket. Próbáltam mind a kettőn alakítani, de így maradt -
-
gboszi
senior tag
válasz PRO-peller #18259 üzenetére
Velem együtt biztos sokan nem csak a fotos topikba járnak ezért nem érzem ugy, hogy ki kellene tenni a flickr elérhetőséget...
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Larry303
addikt
válasz Balinov #18254 üzenetére
nekem még mindig harsány a kék, kicsit a kék szaturációból visszahúznék...
pro-peller: beraktam nehogy szó érje a ház elejét, de total elvtárs kezdeményezésére készült anno photos adatbázis szal ott elvileg majdnem mindenki megtalálható, és az is, hogy hol képel
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
PRO-peller
senior tag
válasz devbence #18256 üzenetére
Látom, h van aki elve betette aláírásba a linkjét. Így minden tiszteletem, de aki elfelejti ezt megtenni és egysoros hszben negatívkodik az nem szép dolog. Talán vmi címzést is lehetne az elvemből készíteni a topiknak. De nem vagyok nagyratörő álmodozó. Ha modi egyetért és jó napja van, akkor megteszi. Egyébként nekem is van flickrem csak éppen nem szoktam értékelni.
[ Szerkesztve ]
-
devbence
tag
válasz PRO-peller #18255 üzenetére
Nekem a szam is nagy, es vallalom a "felelosseget" is, csatlakozom!
"az erzelem szamomra fontos dolog.. pl: erzem ha ehes vagyok"
-
PRO-peller
senior tag
Csak úgy közbevetőleg jut eszembe kérdezni, hogy aki értékelést ad a topikban, szóval volt-e már akinek eszébe jutott, h a Flickr-jüket stb. aláírásba tegyék avagy elég lehet a cuccokhoz bedobni. Mert érti mindenki a kritikát, de a példamutatás legalább annyira fontos. Szóval, hogy kinek higgyen az ember elsőre. Most ez lehet ,h rázós de semmi személyeskedés nincs benne, csak vmi etikett féleség. Köszönöm annak aki 1etért.
-
Balinov
titán
válasz Santiagain #18252 üzenetére
Igy jobb? Kerites felett a maszat eltuntettem (ujbol adjustment brush a keritesen 0-rol) ill. a keken varialtam csoppet
Ja, megneztem az action history-t, rosszul emlekeztem, nem hasznaltam az elozo verzional sem az LR ND szurojet. Ez ilyen kek volt, ugylatszik.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Santiagain
őstag
válasz Balinov #18240 üzenetére
Mivel teteje elég üres, és a jobboldal nekem is hiányzik, ezért én fekvőben jobban el tudnám képzelni. Van rajta graduated ugye? Kicsit túl lett húzva.
(#18244) erzol: Ez biza balra dől. Ajtónál látszik leginkább.
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
Balinov
titán
válasz zgospel #18243 üzenetére
koszonom, olvasva a tobbi kommentet ujbol megneztem, nekem sem hianyzik a tobb az utbol. Ha nem alszok el ulve 20perc mulva, lehet eloveszem ujra es leveszem azt az okadek kekseget a keritesrol, meg az egen is dolgozok egy picit. tenyleg khm...kisse munek tunik
Santiagain: igen, van rajta grad szuro
[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
Samsung NX11 váz, Helios 44-2 objektív
[ Szerkesztve ]
-
Inkább tág De ez is egy olyan kép, amikkel mindig bajban vagyok. Ha tágra hagyott, akkor nem irányul a figyelem a témára (az alpinistákra). Ha szűkre, akkor meg 3 fickó egy valamin, rángat valamit, nincs környezetük, amiből kiderülne, hogy ezek egy gömböcről lógnak
Szóval szerintem is jó így.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek
erröl?
Nem túl szűk neki az 50mm? -
zgospel
őstag
tudod mit? ahogy így nézegettem a képet újra meg újra, engem nem is zavar hogy jobb oldalt nincs út, ugyanis itt középen a gyepcsík vezeti a szemem szépen és olyan mintha az lenne az ösvény, de bal oldalt az a sötét folt kiüti a szemem, nem akarod kijavítani?
illetve a felhőket megint kicsit szétesettnek látom én, nem vészes de talán a felhőkön visszahúzhatnád a claritytszép helyeken jársz
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #18241 üzenetére
erdekes, en pont orultem,hogy meg latom ilyen tisztan keknek az eget. a kerites tenyleg foltos, most lattam csak, adjustment brush-t elszabtam, a fene vigye el. Sajnos az utbol nincs tobb jobb oldalra. Koszi az eszreveteleket, Majsztro
-
Real_Necro
veterán
Kár, hogy olyan messze vannak a felhők, kicsit üres az ég. Nálam valahogy a kékje kissé foltos, nem tudom eldönteni, hogy szelektíven módosítottál valamit, vagy tényleg ilyen volt. Kicsit szűknek is tűnik, az útból nincs több jobbra?
-
zgospel
őstag
válasz psycroptic #18235 üzenetére
nekem az utómunka nem tetszik rajta, és talán az aljából vágnék
-
Real_Necro
veterán
válasz kkoornel #18236 üzenetére
Ja én nem album szerint néztem, hanem ahogy bejött az oldal. Értelem szerűen az elsőre gondoltam, ahol a kislány van.
-
kkoornel
csendes tag
válasz Real_Necro #18231 üzenetére
a 3-on meg a fű
-
ccs2929
senior tag
válasz Big-Lacos #18229 üzenetére
1-1 arányban szvsz. ütősebb, nekem tetszik, kicsit olyan 50-es, 60-as "Amerika" feelingje van, jól áll neki a ff, nagyon retrós hangulatú, a csajnak a haja, ruhák, stb. egyszóval nekem bejön....még, ha nem is kimondottan a magányt sugározza, inkább kicsit olyan magányos, és kiközösítettnek tűnik az egyedüli srác
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Real_Necro
veterán
Első vélemény: túl sok.
Ragadj ki 1-2 képet, amit a legjobbnak találsz, vagy véleményt szeretnél. Sokkal előbb kapsz értékelést rájuk mint egy teljes albumra.
Szerk.: az első képen úgy ki van égve az ég, hogy atomvillanásnak is elmenne.
[ Szerkesztve ]
-
dui
aktív tag
-
Big-Lacos
aktív tag
Koszi a velemenyeket.
Szoval igen, nem beallitott kep, probaltam oket koruljarni, de mashonnan allandoan belelogott valaki, es zavarni sem akartam senkit, oket meg aztan vegkepp nem kerhettem meg, hogy uljenek mar tavolabb attol a masik szemelytol.
A nagylatos is eszemben volt, vartam is, hogy lelepjenek, de ok tul jol ereztek magukat, es a harmadik sem mozgolodott semerre.
Irtatok a szukebb vagast, itt van 1:1-el.
[link]Ja a korlat: idegesit, de nem klonozok, ha elrontottam, akkor elrontottam
https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
Eh, lejárt a szerk. limit.
Tegnap próbáltam egy kis makett effektet összehozni, gép elé tartott, más gépre való obival
Képminőség nyilván csapnivaló (elég túlexpós lett), de legalább nem szoftveresen lett megoldva[ Szerkesztve ]
-
válasz devbence #18224 üzenetére
Megesik, de nyilván egy ilyen című képnél nem erre gondolsz És attól, hogy a többiek jól elvannak, lehet, hogy még magányosabbnak érzi magát a srác.
Remek kontraszt lenne, csak nem tudom, pont hogyan kéne kinéznie. Az biztos, hogy messzebb kellene ülnie.Lehetőség 1, messzebb ül a pártól, és szűkebb vágás
2, egyedül ül, és nagylátó[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz Big-Lacos #18214 üzenetére
Nekem ez tetszik, és szerintem átjön. Elsőre az épületre nézek (a legvilágosabb terület a képen), majd továbbsiklik a szemem a párra, aztán az egyedül fickóra, és ott megáll. Viszont a korlát tényleg zavaró, de nem veszett fejsze nyele, klónozd ki, szerintem megéri azt a pár percet. A belógó fáért kár, nagyon sötét, én nem igazán látok részleteket benne, azzal érdemes lenne kezdeni valamit.
edit: Ránéztem megint, én simán szűkebbre vágnám, növény probléma megoldva. És hajrá, mert én úgy gondolom ez egy nagyon erős kép, tele van érzéssel, többször is visszatértem hozzá. Szóval klónozd ki azt a korlátot!
[ Szerkesztve ]
-
devbence
tag
Szvsz pont attol nem jon at hogy "Magany", hogy harman ulnek a padon.
Barati korben is megesik hogy eppen egy valakire nem figyelnek, de attol meg nem maganyos, csak epp nincs kozeppontban.Bocsi.
(nem neked akartam valaszolni, kicsit bamba vagyok meg )
[ Szerkesztve ]
"az erzelem szamomra fontos dolog.. pl: erzem ha ehes vagyok"
-
Nekem nem jönne át szűkebben, pont erre gondoltam, de nem... A tág térben elveszik az ember, az pont a magány lenne. Nem rossz elgondolás amúgy, hogy a pár mellett egy magányos, de valami miatt nekem sem jön át annyira. Ha címmel gondolom el, akkor igen, de igazán akkor lenne jó, ha magában a kép is ütne.
Nem a korlát okozza, azaz nekem nem a korlát furcsa.Mutogatni való hater díszpinty
-
Byk01
őstag
Szerintem egy szűkebb vágással jobban átjönne. Ha nem úgy nézem, hogy a felvetésedre is gondolok, akkor elvész a téma. Túl sok az ég, túl sok a hely a jobb oldalon, és kicsit sok baloldalt.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
Nekem nem jön át, elsőként inkább az egymás felé mosolygó páron akad meg a szemem és csak utána tűnik fel az egyedül ülő. A háttér szerintem teljesen jó, csak a korlát megy át a fején szegénynek. Lehet más szögből jobb lett volna.
-
Deadpapa
aktív tag
A korlát az zavaró de a kérdésedre a válasz az hogy átjön a magány .Ha jól értelmeztem nem beállitott emberek vannak a képen hanem elkapott kép akkor meg főleg.Mégpedig azért mert közel ülnek hozzá igy ügyet sem vetve arra hogy ő ott van elvannak egymással.Szerintem átadja.
-
L4mie
veterán
hali, többit már írták, és szerintem túl közel ülnek hozzá, hogy átjöjjön a magány, amúgy jó elgondolás.
apropó ha nincs asszitáló, akkor a derítőlapot hogy használjátok? esetleg állvánnyal jártok és időztett portrékép?
ami azért nem pont oké, mert úgy valszin kimarad pár jó arckifejezés.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Big-Lacos
aktív tag
Udv
Szerintetek mennyire jon at a magany errol a keprol?
[link]https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
MC Pite
veterán
válasz *Ropi* #18188 üzenetére
Jjó ötlet hogy gondoljak a ruhára, színekre, köszönöm.
A galériánál a sokadik elmaradt alkalomból úgy tűnt idő hiány miatt megint elmarad a portrézás (esküvőre jött haza 2 napra, én is utazás előtti napon voltam) így semmit nem is beszéltünk, csak szeretett volna pár képet magáról (közösségi oldalak, etc); felmarkoltam még a derítőlapot a gép mellé és ucu.
Másik alkalommal volt őszi sorozathoz tervbe öltözet -volt 1-2 ötletem, nem tudom mennyire jók de meg akartam nézni- de az is elmaradt.
A 'mi hogy előnyösebb' részt próbálom jobban figyelni, fej és testtartás amire figyelek, tovább még nem is figyeltem sose, ehhez célzottan keresgélnem kell némi anyagot mert nem nagyon vágom, utánalesek.Ohh, cipő éppen csak annyi, hogy kiderült azért kért egész alakos képet, hogy látszódjon a cipője, mert tetszik neki. Mondom frankó, nagyítóval se fog belőle semmit látni, rakja csak akkor fel a lábát oda, és lesz a cipőről is képe. Sok elképzelésem nem volt vele, csak azt tudtam hogy használhatatlan erre az egész alakos vezió.
Nagylátó az én saram, pár nappal korábban párommal pár érdekes kompozíciót lőttem, ahol a a kerítés ill a háttér tetszett, ezzel akartam még kísérletezni, de persze nem jött össze amit akartam.
A testsúlyáthelyezős részre is keresek példákat, erre sem gondoltam sose. Illetve kedvenc modellem megpróbálom rávenni hogy had kísérletezzek rajta ezekkel .Hátizé, mivel ahogy a képeken látszik piszkosul siettünk (most a nap állására gondoltam) így némi csúszka huzigatással korrigáltam amennyire fél óra alatt tudtam a képeket, ezek már nem a nyersek (azok még rosszabbak ) de akkor az ajánlottakra még ráfekszek egy kis utómunkával, megnézem meddig tudom korrigálni még őket.
szerk: Jah, az a nyers, az direkt maradt benne, mert érdeklődik a hölgyemény a fotózás felől, és pár alapot amit kérdezettt tanítgattam neki acd see proban korrigálást, retusálást, és azért hagytam benne hogy lássa milyen lett leszedve ill meg próbálja meg ő is neki milyenre sikerül .Köszönöm szépen a türelmed és az építő kritikát!
gboszi. A modell kért napszemüvegest, javasoltam neki hogy vegyük le. Viszont arra jó volt hogy gyakoroljak retusálást
Horizontranem mindig figyeltem sajna, és amikor igen, akkor sem voltam igazán elégedett - Timi csak nevetett hogy vagy felfelé nyújtózkodok, vagy görnyedek hogy jobb legyenKöszönöm a tanácsokat, remélem az idei őszi sorozatot össze tudjuk hozni, és addigra rápróbálok a fentiekre és próbálok ezekre is figyelni!
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Larry303
addikt
válasz Balinov #18211 üzenetére
az első verzio sokkal jobb, sztema kidolgozással nincs gond.
ami hiba, pedig látni, hogy tudatosan próbáltad előtérként komponálni a kis "szigetet" az ad1: sztem nem lehet 1expoból ezt normálisan kivitelezni, látszik, hogy utólag próbáltad rendbehozni, illetve jelen esetben nem is illik bele, megtöri a nyugalmat amit amúgy árasztana a kép...egy szép tükröződés sztem most jobb lett volnapsycroptic: nagyon frankók, tán az elsőt vágtam volna másképp
aldebaran: nekem nagyon nem tetszik ahogy vágtad...borzasztó szűk
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #18210 üzenetére
azt hiszem, feldobom majd a temat az LR topikban, koszi az 5letet
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #18207 üzenetére
Igen, ez most kicsit mű lett. Én tájképnél többnyire vágás/forgatás meg színhőmérséklet után (átmenetes szűrőt,) expozíciót, kontrasztot állítok, majd csúcsfények, árnyékok, sötét részek, egy kis clarity, vibrance, majd élesítés, zajszűrés, export. nagy vonalakban
Portrénál meg képes vagyok elmolyolni részletesebb retussal...„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz zgospel #18208 üzenetére
osszedugtam a tv-vel a lapost, hat ez valami rozsaszin hanyas tenyleg. talan egyetlen pozitivum, mintha sikerult volna kicsit vizszintbe hoznom.
-
zgospel
őstag
válasz Balinov #18207 üzenetére
uhh, szerintem egy kicsit most sikerült átesned a ló túloldalára, az első határozottan jobb volt, nincs túlcsicsázva.
ezen most szétestek felül a felhők, zajosak és pixelesek nálam nagyon, illetve a fák is főleg bal oldalt.ja és szerintem is balra dől, de aztán lehet hogy csak vak vagyok
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #18204 üzenetére
kontrasztot +10-nel nem merem jobban felhuzni, viszont az atmenetes szuros tanacsod megfogadva ide jutottam. Keket lehet tulhuztam (szinhelyesch laposch sicc!), ill. a zoldon toltam picinyt. (HSL-nel melyiket varialnad,a Hue-t, a szaturaciot, vagy a luminance-t? esetleg mindet?)6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Adamis
őstag
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #18195 üzenetére
Átmenetes szűrő, alját világosítani, tetejét sötétíteni + több kontraszt, kéket és zöldet kicsit kiemelni. Szépek a felhők, többet mutatnék belőle, mint az előtéri "fűcsomóból". Szóval valahogy a szög sem az igazi, láttunk már jobban sikerült képet tőled.
-
válasz psycroptic #18200 üzenetére
Ízlés dolga is.
A rekesszel gondolom makróobinál is nő a dof, csak egy idő után már diffraktál, és az már tényleg nem mindig szép. De képe válogatja.
Én a fordított Vivitart addig rekeszelem, amíg tudom, főleg a legnagyobb nagyításon, mert ott a dof mindennél fontosabb. kis nagyításon, ha lehet, nem rekeszelek, ott már majdnem fél centi a dof, de úgy örvénylik a háttér, mint semmi mással.Mutogatni való hater díszpinty
-
freelanced
addikt
Nagyon szépen rajzolnak ezek a makróobik. Muszáj beszereznem egyet *-*
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
*Ropi*
félisten
válasz gboszi #18191 üzenetére
Ja igen: a napszemüveget írni akartam, csak lemaradt a végén. Arról jutott eszembe, hogy egyrészt nagy valószínűséggel lenne előnyösebb is a lány arcformájához (tudom ez nem a fotós hibája, hanem a lány választása, az viszont a fotós sara, hogy ha látja, hogy nem áll jól a modellnek, akkor miért nem veteti le vele), másrészt ott egy nyers kép vele amin telibe tükröződik rajta a derítőlap, utána meg ott a retusált változat amin már nincs rajta. Arra írtam, hogy nyerset öngól feltenni.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- Zhiyun Weebill 3S ÚJ
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest