Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Ja. Abból nincs sok, meg elég régiek. A nevemre kattintva meg van egy flickr link, ha valaki kíváncsi, ott van egy pár képem
Itt egy régi, a mai ízlésemnek rossz utómunkával A helyszín azóta már egy hangstúdió lett.
[ Szerkesztve ]
-
-
madgie
titán
WB-t műfényre lőni (még jobb a raw), a többivel egyerértek, alapvetően másképp kell az ilyet komponálni.
popey37: no meg próbálj meg máskor több rövidebb képből összerakni, 30-60 másodperces expozíciókkal nem zajosodik ennyire a szenzor (rekesz full nyitva legyen, ha belefér)
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
sRGB. bárszor szívtam már az aRGB-vel, nem azt kaptam vissza a nyomdától, amit láttam (pedig olyan progival csináltam, ami tud színtereket "emulálni"). Azóta úgy vagyok vele, hogy amilyen színteret tud a monitorom, abban dolgozom. Szeretem látni, mit miért csinálok
Ez most sRGB, ha egyszer lesz 100% aRGB-s monitorom, akkor meg a rawok mellett ott az XMP fájl, legfeljebb lekonvertálom újra őket a nagyobb átfogással bíró színtérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- CNC topik
- Milyen routert?
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sigma 150-600mm (C) objektív ( Nikon ) -szép állapotú-
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest