Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz LimaBravo69 #33855 üzenetére
Fejo fórumtárs régebben írta, hogy tabletten/notebookon viszi magával a régi képet és addig variálja a nézőpontot, amíg jó nem lesz az eredetihez. A többi gondolom Ps.
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz Takemoto #33019 üzenetére
Erre a célra ebben a cikkben szereplő ikeás szennyestartót szereztem be. Már csak a megfelelő világítás kitalálása és a megvalósítás van hátra. Talán neked is hasznos lehet.
-
erzol
őstag
válasz toth_janika #32937 üzenetére
Használj 500px-et, nem lehet semmit letölteni, csak megvenni.
-
erzol
őstag
válasz toth_janika #32783 üzenetére
-
erzol
őstag
-
erzol
őstag
válasz Ny.Ferenc #32238 üzenetére
Szvsz mivel xors fórumtárs írta, hogy nem rawban lőtte, így az adott wb beállítás miatt ilyen. Rawból LR-ban kameraprofil és wb beállítás variálásokkal eléggé más színeket lehet kihozni. Jpg-ből ez nem annyira/korlátozottan lehetséges minőségromlás nélkül szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
Jó ez a fórum!
Elkeztem összeírni, hogy miket szerezzek be cseppeléshez... -
erzol
őstag
Itt egy jó kis munkahely:
[link] -
erzol
őstag
Jönnék én is egy hideg napossal.
[link] -
erzol
őstag
válasz zgospel #29800 üzenetére
F@sza mozgalmas képek.
Már kérdezni akartam tőled a holnapi Vörösvár rallyról van infód a pályaútvonalról?
Mióta írtad, próbálok guglizni a témában, de térképet nem igazán találtam.
A környéket eléggé ismerem, de ha tudsz tippet adni jó kanyarokhoz, helyszínekhez, azt nagyon megköszönném. -
erzol
őstag
Ezért (is) jön be a gomba fotózás. Nem ugrál, szaladgál, repül el. Nagyon jól tűri maga körül a tereprendezést.
-
erzol
őstag
-
erzol
őstag
válasz belovary #29503 üzenetére
Ezzel gyorsan tudod 500px-re tolni a képeket:
lightroom 500px -
erzol
őstag
válasz lolkapitany #29327 üzenetére
Kicsit többet mutathattál volna a számlapból szvsz , meg jobbról a másodiknak hiányzik a teteje.
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz belovary #29310 üzenetére
Többször nekifutottam a flickernek, de nekem nem jött be a használata, viszont az 500px annál inkább kedvemre való, egyértelműbb a számomra. Kb. fél éve előfizettem egy 15$-os "plus" accountra. Nem lettek nézettebbek a képeim. De rájöttem miért, még sok évet kell gyakorolnom a fotózást...
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz Magnum_ #28970 üzenetére
Photoscape-ben van egy raklap szűrő.
-
erzol
őstag
válasz jjeahh #28907 üzenetére
Köszi a tanácsaid, megpróbálom hasznosítani.A látószöggel folyamatosan próbálkozom, de még kalibrálni kell a szemem 2d-re... Lr-t kezdem érteni, mi mit csinál. Néha szétrángatom, állítom, de annyi a lehetőség, hogy sokszor belezavaradom még.
A tiéd nekem kellemes őszi hangulatot ad a színeivel.-6 nem korai, még kicsit? Pilisben "csak" 4-5 fok van, de gomba itt sincs, csak elvétve.
Írtam állvány topicba egy-két tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz Colonel993 #28533 üzenetére
Ez nem nagyon kinyílt őzláb gomba?
Normafán egy hete nagyon sok gomba volt, hétvégére biztos megint lesz az eső miatt.[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz StefanBraun #28460 üzenetére
Ez a szépia effekt elveszi a naplemente szépségét szvsz.
Próbálj keresni valamit ami kicsit érdekesebbé teszi.
[link][ Szerkesztve ]
-
-
erzol
őstag
válasz jjeahh #28399 üzenetére
... és hcl:
Köszönöm a hasznos tanácsokat, kritikát.1. Próbáltam volna a mesés környezetet is megmutatni a gombák körül.
Meglőttem közelebbről is, de lehet, hogy jobb alulra nem kellett volna a szikla...2. Fél erdőt kiírtottam körülötte, de a hátsó zöldséget csak itthon láttam, hogy elég zavaró.
Eddig csak gazoltam, avart söpörtem a gombák körül, ezután pucolás, költöztetés is játszik.
Nagyon tetszik ez a minolta, ilyenekre tényleg hanyagolni fogom a kitobit.
Ezt a minoltával első próbálkozásra három képből stackeltem:
Ezt amúgy hogy érdemes csinálni? Több képből? Először gyúrjam meg a rawokat, aztán eresszem össze a jpg-ket? Illetve milyen progival érdemes nekilátni?
-
erzol
őstag
Köszi m3ss a véleményt. Nagyon megszenvedtem a magas iso kitobi párossal állvány nélkül az erdő sötétjében.
Kezd összeállni bennem, mit hogyan kell legközelebb másként. Alig várom már, hogy legyen időm végre megint kiszabadulni az erdőbe.Fényerős fix biztos lesz a tarsolyomban... -
erzol
őstag
válasz Real_Necro #28066 üzenetére
Most néztem csak jobban vissza a topicot. Nagyon f@szák a képeid, megjött a kedvem az állatkerthez.
-
erzol
őstag
válasz jjeahh #28039 üzenetére
...és hcl Köszönöm a véleményeteket. Elsőt megvágom vagy foltozom, tényleg úgy lenne a király. Engem a sok madársz@r is zavar, de ha a természet odatette hát ez van.
4 óra barangolás alatt egy olyan gombát sem láttam,amelyiknél ne kellett volna kasza, hogy normális háttér legyen. Talán még ez, de a minősége nem biztos, hogy megüti a mércét.Van itt is kuszaság bőven szvsz, de annyi döglégy volt rajta, hogy nem szívesen piszkáltam.
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
-
erzol
őstag
válasz Zolly444 #27879 üzenetére
Makkát fotózni szvsz könnyebb kellő távólságból. Így nem zavarod a jelenléteddel a tevékenységét.
cat izé katt -
erzol
őstag
válasz chinaminman #27437 üzenetére
Ez de jó. Meg kéne már tanulni svenkelni...
-
-
erzol
őstag
válasz Fotonhámozó #26628 üzenetére
Nekem itt túl nagy a bála ahhoz, hogy a többivel "folytonosságban" vezesse a szemem.
-
erzol
őstag
-
erzol
őstag
válasz Schuby #26437 üzenetére
Esetleg így? :
Google keresés kép alapján -
erzol
őstag
válasz Akos1994 #26271 üzenetére
Bocs, ha nem írtam le részletesebben, de te is érzed szvsz, hogy ez a kép max facebook ismeretségi körödre tartozik...
Viszont a flikker albumodban tényleg vannak nagyon jó meglátású képeid. A Gülbabás nagyon tetszik. Gyere ilyen stílusú képekkel, sokkal kellemesebb nézni az ilyeneket.🍻[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz LimaBravo69 #24709 üzenetére
Akárhogy nézem szvsz jobbra dől.
Gondolom kiegyenesítésnél ugrik a vonat kereke.
FF tetszetős amúgy.[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz Bluerainbow #24279 üzenetére
Ha hirtelen nincs lehetőséged külső vakura, amíg nem lesz húzz rá egy bevágott pingpong labdát egy kicsit segíthet.
-
erzol
őstag
válasz chinaminman #24076 üzenetére
Már vagy ötöt levadásztam róla éjjel kettő körül, de csak maradtak még rajta. Köszi, javítom.
#ccs2929
Úgy gondoltam, hogy jól néz ki, ha a kövektől indul a kép sarka. Este megpróbálom "átvágni" lehet, úgy tényleg jobb.
Köszönöm az észrevételeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest