Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stackelni nem szoktam, de a Helicon elvileg elég jó eszköz.
Meg nem használok windózt, ha nem muszáj, panorámára tehát Hugin (de az van windózra is). mondjuk az újabb verzióktól néha feláll a hátamon a szőr, úgy illesztenek :S
Régen windózon Panorama Makert használtam, a 4-es egyszerű, de elfogadhatóan rakja össze a képeket.Ha már több képes dolgok, ez háromból van
Érdekesen működik az 500px, ez ugyanolyan tök, mint amik alapból 65-nél megállnak, ez helyből 84-en nyitott. LOLLL[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
jjeahh
nagyúr
stackelni persze hogy érdemes, de csak akkor, ha szűk dof-ot akarsz és a gombát is nagyjából vagy teljesen élesre szeretnéd. de a legfontosabb, hogy a gomba érdekes legyen, a kompó, a tökéletes környezet, a fények minősége szvsz, ha ez mind megvan akkor lehet stackeléssel is technikázni.
zerene stacker asszem elég jó, de mintha az sem ingyenes...esetleg ha már van ps-ed azzal is meg lehet oldani elég könnyen1: a sziklát sztem lehet, hogy ki tudnád szedni a wb meg elcsúszott megint nagyon
2: itt is csúnya a környezet sztem, és a fények sem valami szépek...
amúgy a legtöbbön furák nekem a színek, nekem is olympus-om van csak régi szenzoros, és nálam nem szokott ennyire eltolódni a wb[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest