Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ccs2929

senior tag

válasz skater86 #18263 üzenetére

Nem lenne rossz, csak valahogyan nekem nincs egyensúlyban kicsit balra kellett volna menned, mondjuk, a középső "luk" kellene középre, és nem az oszlop, mert nekem így számomra olyan ferde hatást kelt. Jobb oldalon zavaró az a nádas részlet, túl hangsúlyos, valamint ennyire fekete volt az ég a jobb sarokban, vagy csak húztál rajt!? Azon szelektíven visszább venném a feketét, az egészre meg lehet mehet egy kis kontraszt :F Esetleg a fű zöldjére adnék egy kis szaturációt, nem tis tudom, nem biztos, hogy jobb lenne, de megnézném úgy is.

@ erzol nekem tetszik, nem kevés az 50 mm, esetleg egy kis kontrasztot tolnék rá, az ajtó miatt tényleg ferde hatása van, azt a helyszínen lehetett volna korrigálni, ha kicsit odébb mész!?

@ Balinov Határozottan jobb lett, de most meg hiányzik nekem az út világossága, meg a kerítés hátsó sötét részét világosítanám az első hangsúlyosabb részéhez, és nem fordítva, mint ahogy először csináltad :)

@ psycroptic Nekem a színvilága nagyon nem tetszik, amúgy nem lenne rossz, modjuk színesben, vagy ff-ben, lehet én is lenyesném az alsó részt :F

@ drr nekem hiányzik az utómunka, meg a középre szerkesztés nem túl szerencsés:) szeretem én is a kis heliost, főleg a bokeh-jét :P

@ hcl nem rossz a videó

Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés