Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz dropi #114597 üzenetére
Az a rewards, amiből neked 84 pont van. Az a gond, hogy nálunk csak pár tucat, jobb esetben pár száz pontot lehet szerezni, külföldön meg évek óta megy ez, és jóval több pontot lehet gyűjteni. (Pl: Azért is kapsz, ha veszel valamilyen játékot Store-ban)
Live-Die-Respawn
-
dropi
aktív tag
válasz IntelKiller7 #114596 üzenetére
Ahh, köszi, De nem úgy volt egy időben, 1-2 éve mikor bejött h mehet Alza utalványra meg ilyenekre az is?
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
Hahó, egy olyan kérdésem van, hogy van Xbox reward fiókok, itt kb 20.000 pontom, viszont ezt semmire sem tudom beváltani, mert hiaba van összekapcsolva automatikusan ugye a Microsoft fiókkal, ott csak 84 pontot látok, ami meg ugye nem túl sok
Szal miért rejtegeti a Microsoft az Xboxon megszerzett pontjaimat?Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
-
NoMagix
addikt
válasz gumisxxx #114576 üzenetére
Az érdekes ha mind a kettő ugyan azt produkálja!
Elsőre szoftveres hibára gondolnék, próbáld meg őket kitörölni a párosításból és újra vedd fel őket, talán segít.
Próbálj ki egy harmadik kontit is, ha van rá lehetőség.
Viszont ha mind a kettő garis, akkor küld vissza őket kb. egy hét alatt visszaérkeznek.[ Szerkesztve ]
-
adam1991
tag
pici akció, alzánál GVHKEDVEZMENY kóddal 3.000 forintot le tudtok kuponozni minden 10.000 feletti rendeléshez és működik előrendelésre is, én pl. AC mirage előrendelésre lőttem el, így 17.500 ft a launch edition térképpel mindennel ajándék steelbookal boxba szállítva aki meg akarja amúgy is venni ennél olcsóbb nemigen lesz induláskor
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Steve1207 #114587 üzenetére
Én is leszedtem az alapot, meg a 10 addont. De a Multiplayer 1 továbbra is hiányzik.
Storeból külön nem indítható el a telepítés, ha játékon belül nyomok rá, akkor meg error.De nem értem, mert anno játszottam már vele...
Azóta már próbáltam csomószor. Legutóbb kb 1 hete...
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Steve1207
veterán
válasz IntelKiller7 #114585 üzenetére
Szerintem olvastalak anno a CoD topikban, nekem pikpak ment az egész és még utána se kerestem. Semmi különöset nem csináltam, feltelepítettem az alapot, az addonokat, amiket javasolt a box, utána meg a játék frissült egyet, ott meg a menüben kiválasztottam szintén egyesével, települt és ment minden kapásból.
(#114584) gianni85: ez volt az első CoD, ahol a fentebbiek kb tömegestől jöttek elő és rohadtul idegesített, mivel veteránban toltam, hogy meglegyen a low budget "taktikázás" is közben Az, hogy egyesek utálják a multit a régiekhez képest és megy a fikatenger, az nem igazán érdekelt soha, mivel a kampánnyal jót szórakoztam eddig mindenhol és az korrekt szokott lenni (az említett előző MW nekem kb 9/10 kampányra, látványra mindennel, multit kivéve, mert ahhoz nem igazán értek, csak néha lövöldözök egyet online, ha kedvem támad).
.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Steve1207
veterán
Lepörgött a Modern Warfare 2 kampány, ha már az előző részét eléggé szerettem. Nagyon árnyalt az összkép, mondjuk úgy, hogy összedobtak egy elfogadható sztorit kicsivel szebb köntösben, ami változatosabb is volt szerintem látványra és helyszínekre. És kb ennyi is a jó, mert alulmarad összességében az MW 2019-hez képest és tele van buggal. Checkpont hibák (vagy alig ment vagy bekad és túl sokszor), az hogy a legrosszabb helyen már említést se érdemel. Beakadó teljesíthetetlen küldetések (kb a mission-ök felétől jellemző 3-4 pálya is akár), társak idióták, de van, hogy észre se veszi az ellen, vagy eltűnnek valamerre és a végén "megjelennek". Grafikában pedig fényforráskezelés a legszembetűnőbb (átlátszik hegyen, alagsorban, mindenen keresztül akár 10-14 is és csak látod, hogy világít valami, de máshol is volt más jellegű fényforrás hiba.
Az előző rész szuper volt, nem történt semmi ilyesmi, míg ez rettentes, kb 3/10. Háromnegyed évvel a megjelenés után ez nevetséges, aki csak kampányért játszana szerintem, vétek érte pénzt adni, ha nem multizik néha. Nem tudom pc-n mi a helyzet, de az utóbbi évek egyik legszörnyűbb játékélménye volt.
.
-
gianni85
veterán
Így akkor a múltkori egymás után aktiválható ingyen hét után 300 forintért fogom végigvinni a valhallát és még egy ubi játékot. Nem rossz deal
-
addikt
válasz IntelKiller7 #114580 üzenetére
Amúgy 1 dollár/euró, de nálunk ez májkroszoft hatósági áras. Szóval igen, most ez a divat a zöld oldalon.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
-
gumisxxx
tag
Sziasztok! Kontroller időnként nem reagál a lenyomásra,illetve van,hogy a menüben magától ugrál,és a karakter szalad magától miközben nem is nyomok semmit. Mind a két kontroller-el csinálja ezt,és kb fél évesek.Nem használtam kb 1 hétig,mikor bekapcsoltam,frissítette a konzolt,és a kontrollereket is. Mi lehet a gond?
Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a
-
hombre[EU]
veterán
válasz IntelKiller7 #114572 üzenetére
cloudból fifázni? az olyan lehet,mint messi ellen védekezni
Life, Uh, Finds A Way
-
MrPeekaboo
senior tag
Mintha nem láttam volna itt korábban hírként, de Larry Hryb aka Major Nelson 20 évnyi Xbox-os pályafutása után új fejezetet nyit az életében és otthagyja az Xbox divíziót. De nyár után elvileg folytatja az Offical Xbox podcast-jét. Mindenesetre én bírtam nagyon, sajnálom, hogy elmegy. Jópárszor résztvettem a péntek esti Xbox-os kódosztogatásain, ami gondolom nem fog folytatódni ezután.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #114572 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
dunc
nagyúr
Frissült a dash? Stereo lett a dash? Mert ha balról jobbra lépkedek akkor erősödik az az oldal ami fele lépkedek.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Most kapcsoltam be a gépet, és hajnali 2- kor szépen magától frissített. Pedig teljesen ki volt kapcsolva.
kengyel
-
adam1991
tag
sziasztok game pass ultimate kód vásárlást kinél javasoljátok HA-n? van köztük eltérés? volt itt nemrég valami gond, ahol havonta aktiválódott újra
-
vacs
veterán
És One gépekre is jön az új dash?
(^)(>.<)(^)
-
darkstreet89
tag
Köszi srácok, akkor majd jön valamikor.
-
Norb79
őstag
válasz darkstreet89 #114551 üzenetére
OS-re mindig ilyen ütemezett rollout van, pár nap, míg az összes hullámban levő gépek megkapják, egyszerűen annyi van, hogy most nem került a géped az első 1-2 hullámba, de azért 3-4 nap alatt oda szokott érni minden gépre, nem maradsz le semmiről.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz darkstreet89 #114551 üzenetére
Ezert nem kell. Majd befrissul
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
darkstreet89
tag
válasz IntelKiller7 #114550 üzenetére
Néztem, de azt írja, hogy 07.22. frissített utoljára és nincs új frissítés. Már kikapcsoltam, kihúztam de semmi. Azért kérdeztem, lehet kellene egy alaphelyzetbe állítás.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz darkstreet89 #114549 üzenetére
Mar public. Nezd meg, hogy van e frissitesed.
Lehet csak beragadt.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
darkstreet89
tag
Nekem nem is frissült az új dashra, vagy csak az insiderbe van még?
-
ƵøŁĭ
veterán
Arról nincs hír, hogy a családi csomag a jövőben miként térhet vissza? Gondolom 2x annyiért visszahozzák. Így nem nagyon csábít az Xbox mivel kevés időm van és az előfizetés drága.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Redneck
nagyúr
Akit érint:
Ti kaptatok már Family helyett GPU kódot? Vagy majd 15-én küldik, amikor kivezetik a családit csomagot?Crew Motorfest témára is reagálnék. Nem rossz, fejlődött a gagyi irányítás, és próbálják tolni az FH fesztivál hangulatot, de nekem még mindig túl arcadenek tűnt. Egy max két órát tudtam tolni, az összes átvezetőt skippeltem, de egyelőre nem gondolnám, hogy leveri a Horizont. Sőt.
Az biztos hogy jobb irányt vettek, és biztos sokat fognak eladni, mert PS-en nincs nagyon FH alternatíva.
A hangok szerintem gyengébbek lettek, mint a Crew 2-ben.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
pzstm
titán
válasz EmThor #114543 üzenetére
én alpha skip-ahead miatt már jóideje használom és imádom. ahogy és amire én használom a dashboardot hibátlan. És végre lépkedve a játékok ikonjai között változik a háttér is dinamkikusan
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
EmThor
addikt
-
Guitar14
senior tag
válasz pzstm #114539 üzenetére
Hát eddig borzasztó, vagy annál is rosszabb.
Tele van irreleváns ajánlásokkal ami eddig se érdekelt. Hogy lehet ezt testreszabni?
Van 4 csoportom amúgy (Játékok One-on, Játékok Seriesen, Appok, Insider) amik mindig kint voltak a kezdőlapon legfelül. Most 2 db-ot!!!! tudok kitűzni és NEM rendszerezhetem melyik legyen elől. Hab a tortán, hogy halvány lila gőzöm sincs, hogy melyik app van az adott konzolra feltelepítve mert eddig ha PL. a One-on néztem az appokat láttam, hogy a Netflix nicns rajta mert ott a letöltés jel. Most nincs sehol így minden ott virít, még az is ami nincs telepítve.Legalább az egész kezdőlap tele van hányva app és játékajánlásokkal...
Kezdőlapom ne az ajánlásokkal legyen már tele hanem amit naponta használok/szeretnék látni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
senior tag
-
zelikocc
senior tag
válasz IntelKiller7 #114533 üzenetére
Több mint egy éve nem tudom megszokni a kontrollert, egy két játékkal elmegy de FPS játék teljesen felejtős… szóval ezt már soha nem fogom megszokni.
PC-m már 12 éves és mostanában biztos nem fogom fejleszteni mert most lesz új TV a konzolhoz, a következő beruházás pedig MacBook lesz majd...Elvagyok most is pl COD-al, de azért kipróbálnám a BF-et is meg egy két dolgot…
Ez hogy illegális… nem azért de szemétségnek tartom hogy “illegális” az ha a nekem kényelmes irányítást szeretném használni. Online nem fogom használni mint ahogy írtam is.. szóval túlzásnak érzem az illegális kifejezést rá.
-
zozika84
őstag
-
zelikocc
senior tag
válasz IntelKiller7 #114530 üzenetére
Oké akkor GTA kilőve. Battlefield single player?
Oké hogy hivatalos megoldás nincs, de valami csak van -
zelikocc
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami megoldást arra hogy menjen a billentyűzet+egér kombó olyan játékokkal is amik nem támogatják?
Konkrétan a GTA V lenne jó meg Battlefield játékok.
Az se baj ha fizetős, csak érdekelnének milyen megoldások léteznek rá. -
zozika84
őstag
válasz tkohun2107 #114525 üzenetére
Próbáld meg a mentéseket is törölni. Igen nálam úgy volt, hogy csak az elején engedte. A beállításoknál lakat alatt van azóta is
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
tkohun2107
tag
-
dropi
aktív tag
-
zozika84
őstag
válasz tkohun2107 #114519 üzenetére
Megnéztem, nálam is lakat van ott. Játékhiba lesz. A legelső indításnál engedte csak, ott az elején állítani
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
tudi13
aktív tag
válasz tkohun2107 #114521 üzenetére
Szerintem próbáld ki másikkal, bár elvileg a gyárival mennie kellene.
-
tudi13
aktív tag
válasz tkohun2107 #114519 üzenetére
Szia,
milyen kábellel próbálod? Lehet az a gond.
-
tkohun2107
tag
Üdv Xbox series xen szeretnék játszani a modern warfare 2 játékkal,sajna akadt egy kis probléma. Iszonyat világos a kép, sem brightness sem hdr beállítást nem enged a játékon belül, lakat van rajta... Másik tvn is néztem ugyan ez, mi lehet a gond és hogy tudnám ezt orvosolni ( feloldani ezeket a beállítási lehetőségeket )? Előre is köszönöm a segítséget 👋
-
Guitar14
senior tag
válasz ρσгτσ #114515 üzenetére
Wow, megint egy Sonic játék amit kíván a szemem viszont az utóbbi pár sonicnál is ezt mondtam és egyiket se vettem meg.
(Mint a mario esetén is szerintem ezek a félig retro túlszaturált platformerek minden retrokedvelőnek az ínyére van)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
-
addikt
-
Wesder
félisten
Sometimes you just have to shoot for the stars ✨
Watch episode one of The Settled Systems - A #Starfield Animated Anthology.
All three episodes can be found here:
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
cactuar
aktív tag
válasz elder troll #114509 üzenetére
Nem ezek. Ez egyébként is 2019-es cikk
Azért köszi. -
elder troll
őstag
válasz cactuar #114507 üzenetére
SOMA, Prey (2017) talán.
Itt egy 10-es lista. -
cactuar
aktív tag
Keresek egy játékot, de a címére nem emlékszem. Kb 2-3 éve mutatták be, az Xbox Showcase-n (vagy talán a Gamescom-on?), úgy rémlik GamePass-os. Múfaja scifi túlélő horror. Rövid 1-2 perces bemutató volt, kicsit Alien Isolation hangulatú. Annyira emlékszem, hogy egy űrhajón / bázison kellett sunnyogni, meg volt benne valami robot is talán? Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz Bad Pritt #114501 üzenetére
Egy éve lehetetlen volt meccset találni a kettőben, és talán a hármat is próbáltuk és akkor ugyanaz volt az eredmény.
Pár giga mind, lejön pikk pakk és próba szerencse, de 0% esélye van szerintem.
Forza motorsport és horizon multi volt vmennyire aktív az x360as időkből meg mostanában is, de azokat a szervereket meg pont most kapcsolják/kapcsolták le. -
Bad Pritt
félisten
Valaki kipróbálta a Gears trilógiát, milyenek a szerverek? Van elég játékos? Gondoltam rá, hogy visszanézek for old times' sake.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest