Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
válasz oriic #115791 üzenetére
Ha már ennyit csúszik, ami érthető...legalább a demo lenne public....nehogy aztán a végén ami nem elképzelhetetlen..hogy lesz még ebből 2024 Nyár vagy 2024 Q3/Q4!
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz modflow #115793 üzenetére
Vannak folyamatosan online és közvetítés nélküli események is.
Itt a hivatalos oldal, itt meg a YouTube csatorna, ahol látható milyen elő közvetítések jönnek éppen. Vagy ott van például az IGN YouTube oldala is, ahol szintén be van rakva néhány várható esemény.
Az, hogy még milyen bejelentések jönnek, menet közben derül ki. De tény, hogy több közvetítés van/lesz a már bejelentett játékról is.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Ez az GS most hogy van?
Volt a nyitón pár online trailer, utána vasárnapig meg látogatható Kölnben, de semmi új esemény, hír? -
oriic
HÁZIGAZDA
2024 Q1-re csúszik a STALKER 2 - Heart of Chornobyl. [link]
Teljesen várható volt, én azért titkon reménykedtem az utolsó pillanatokig.
Live-Die-Respawn
-
őstag
Meg tudja vki mondani, hogy a Series gépeknek (S és X egyaránt) mekkora a tápegységük max. felvett teljesítménye (W)?
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
Pistu_
tag
Jövőre érkezik az Assetto Corsa 2 és mivel a konzolos megjelenés jelentős bevételt generált így azt ígérték, hogy jobban odafigyelnek rá. Assetto Corsa Competizione utolsó patche már "csak" 2 hónapot csúszott a korábbi 9-12 hónaphoz képest, azért ez már javulás.
Továbbá jövő év végére igérik a GTRevivalt is, a GTR illetve a Project CARS veteránok új szimulátorát.
Jön még a Rennsport is, ami kvázi egy ACC e-sportra kihegyezve.
Készül a Codemasternél az új rallis játékuk, WRC licencel.Megjelentek közül amit érdemes kormánnyal játszani a WRC 9-10, Dirt Rally 1-2, World of Outlaws Dirt Racing, Mudrunner, Snowrunner.
Meg az októberben megjelenő új Forza Motorsportnál is az ígéretek szerint javítottak a kormányos irányításon. Valahogy nekem ez a Forza még mindig nem adta el magát, kövezzetek meg de nem látok rajta látványos grafikai fejlődést az elődhöz képest. Októberben megjelenés de még egyetlen egy full belsőnézetes versenyt sem mutattak. Az AI bemutató videón is azt mutatták hogy gyorsabb lesz mint az előd, de hogy verseny alatt hogy viselkedik, mennyire kamikaze azt például nem.
-
pzstm
titán
válasz Wesder #115782 üzenetére
Nah az nagyon jol hangzik. Ha tenyleg meglesz addig az nagyszeru.
egyuttal durvan erosnek igerkezik mar most a 2024
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
S.T.A.L.K.E.R. 2 will now release in Q1 2024, the developers have confirmed.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
-
addikt
FREE TRIAL
The Crew MotorfestFrom September 14 to September 17, grab your ticket to Motorfest and try the full game for 5 hours for free! Everything you did and unlocked during your free trial will be saved and available if you decide to buy the full game.
The free trial will be available on PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One and PC on Epic Game Store, Luna and Ubisoft Connect.
The Crew Motorfest: Launch Gameplay Trailer | Opening Night Live
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
SteamWorld Build comes to Game Pass Day One December 1, 2023
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
-
Moby
addikt
>Forza Motorsporthoz biztos overkill.
Miért? Vannak sokan, akik tökre elvannak ezekkel. És ha úgy van, akkor miért lenne overkill? Lényegesen jobb, mint egy szíjas, vagy pláne mint egy fogaskerekes. A jobbnak meg mindig van piaca. Ráadásul bármikor át lehet kötni pc-re, ha úgy hozná. -
addikt
-
addikt
-
Bep
őstag
Nálam már csak az a kérdés, hogy konzolra megéri-e ennyiért kormány szettet venni?
Van egy ACC ami majd egy éves lemaradással kapja a patchet, konzol lévén a multi is vérszegény benne, nincsenek rendes ligák (pl. lfm).
F1 még valamellyest esetleg sim vonalon, de már távolabb áll az is.
Forza Motorsporthoz biztos overkill.
A többi meg gyerekjáték neki.
De ez tényleg csak egy kérdés számomra. -
Oistrakh1
tag
Szokott itt valaki gamivorol vásárolni argentin játek kódokat?Ha igen van valami amire oda kell figyelni,és van extra költség még azon kívül amit az oldalon smarttal mutat?
-
Redneck
nagyúr
válasz IntelKiller7 #115756 üzenetére
Grafikailag én sem. A fák és a növényzet továbbra sem néz ki valami jól. Remélem az irányítás, az ütközés és az AI fejlődött.
Bad Pritt:
Megnéztem, de a Turok 3 videójukat láva, többet vártam. Bár leginkabb az lenne a jobb, ha a DF2 és a JK:MotS lenne felújítva. Aztán jöhet a JK2 és az Academy.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
mcwolf79
veterán
Interkiller7:
Szerintem a grafikával eddig sem volt már különösen gond. Ha ráengedik az RTX-et teljesítményvesztés nélkül és javítanak az AI-on már jó lesz.Más:
Áruljátok már el ez mit telepít ilyenkor ??? Ez a MW2 lenne (gondolom az ) , csak már a MW3 ikonját adja be?[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Motorsport gameplay. [link]
Én nem sok előre lépést látok, így a videó alapján. De legalább szép lesz.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Alf25
tag
Ha valakit érdekel most akciós az 1TB wd black c50 expansion card, sőt ha tanuló vagy akkor kapsz 15% kedvezményt. Most rendeltem egyet magamnak, sokkal olcsóbb mint a Seagate változat. Kiváncsi leszek milyen lesz.
https://www.westerndigital.com/en-ie/products/external-drives/wd-black-c50-expansion-card-for-xbox-ssd#WDBMPH0010BNC-WCSN
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
30z.Samu
félisten
Jövőhéten elérhetővé válik a Jurassic Park előrendelés.
Sic Parvis Magna
-
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz Deck3515 #115743 üzenetére
Simán. Ha nem zavar, hogy 512 gb a belső tárhely és hogy nincs lemezmeghajtó, cserébe kompakt, kicsi és könnyen mozgatható, utazáshoz ideális.
Series S -en vittem ki az Exodust teljesen jó volt, nyilván számít a TV amire ráteszed.
[ Szerkesztve ]
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
-
Deck3515
csendes tag
Sziasztok!
Üdv mindenkinek!Azért írok ide mert kérdezni szeretném megéri-e még venni Series S-t így 2023-ban?
Full HD tv-hez venném?
Mi a véleményetek?
Hallottam, hogy például a Metro Exodus elég ramaty minőségben fút rajta.... -
Redneck
nagyúr
Állandóan ledobál az Xbox Live kb 10-15 percenként. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Moby
addikt
válasz zozika84 #115737 üzenetére
Egy dolog miatt lehet ennek is vásárlóközönsége: a méret. Ez tényleg akkora, hogy lekapom az asztalról, elteszem a szekrénybe. A fané az egy nagy malac, ami irtónehéz. Szerintem ember nincs, aki azt le-fel szerelgeti. Ez tényleg olyan konzolméret. De azzal együtt azt ios gondolom, hogy ez inkább kapudrog. Szerintem aki belerak egy ilyenbe ennyi pénzt, nagyon hamar elkezd ettől többre-jobbra vágyni, és úgy nehéz elképzelni, hogy sokan lesznek akik azt mondják: oké, nekem ez így pont elég.
-
Moby
addikt
válasz zozika84 #115735 üzenetére
Egy CSL DD base van a fanának, a táp dönti el, hogy max 5NM-en működik (90W-os tápot kasz hozzá), vagy 8NM-en (180W-os táp). 100 eurot kérnek a 180W-os tápért, ami nyilván vicc, aliexpressen kapsz hozzá 15-ért is, itthon is ki tudod hozni ugyanannyiért, de a kormányos topik gazdája is készít ilyet. Én magamnak csináltam hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
-
Moby
addikt
válasz smokin #115732 üzenetére
Ott van már a shopban, nem kell találgatni. Az a 3.9nm viszont nagyon kevés. Fanánál most a CSL DD az 5nm-es táppal, ettől azért jobb kormánnyal (a McLaren v2-vel, ami szinén xbox kompi), áfával 470 euro. Egy huszasért veszel hozzá utángyártott 8nm-hez való tápot, vagy csinálsz magadnak. Meg vehetsz hozzá loadcell pedált, meg mindent. Fana ecosystemet nem igazán lehet lenyomni. Szóval nem igazán egy kategória. Egy dolog jó benne (aminek a következménye egyúttal rossz dolog benne). A bázis mérete. Az mondjuk agyzsibbasztó
[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
Szerintetek mennyibe fog kerülni a Moza R3?
Bossted Media videója alapján egész jó leszPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
-
gianni85
veterán
-
-
consono
nagyúr
válasz pzstm #115720 üzenetére
Én ezért (meg a Baldur's Gate 3 miatt) várok a CP-vel még mindig. Toltam bele pár órát és annak ellenére, hogy FP még tetszett is és bírtam is, csak közbejött az élet. Most már megvárom a DLC-t és azzal együtt lesz végig játsszva!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pzstm
titán
válasz beyruth82 #115723 üzenetére
én is csak különböző oldalakat olvastam, legtöbb helyen talán a 15 óra de lehet az csak a 10-20 óra átlaga alapján
Itt meg egy friss videó:
Take a closer look at the new features coming to #Cyberpunk2077 together with the #PhantomLiberty expansion! Some of these features will be also added to the base game — as part of Update 2.0 which will be available on the current-gen consoles and PC![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
pzstm
titán
válasz beyruth82 #115721 üzenetére
szerintem ők is ezért nem a végéhez akarnak hozzányúlni. LEgalábbis nekem ez az utolsó infóm, mármint hogy mikorra tehető a DLC.
-
-
veterán
válasz ρσгτσ #115710 üzenetére
Kíváncsi vagyok melyik befejezés törtenetszálát folytatja a phantom liberty mert a cyberpunk vége szerint
, illetve hogy az alapjátékban megszerzett képességekből, jártasságokból, kiberverekből lehet-e valamit használni a dlc-ben vagy ott csak az újratervezett dolgok lesznek. Valahol azt olvastam, hogy az alapjáték max 50-es szintjét 70-ig lehet majd fejleszteni benne.a legideálisabb esetben is csak 6 hónapod maradt az életedből -
válasz N.YCityBoy #115713 üzenetére
Nem ahhoz van köze, hogy nem vennél.
Hanem ahhoz, hogy nem tudtad mi a különbség az Elite 2 és az Elite 2 core között. Főleg, ha még ezzel is foglalkozol. De mindegy, látom, nem jött át...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
azka79
aktív tag
Nekem van Elite 2 Core kontim és Seagate 1TB os bővítőm is.
Mind a kettőt elégedetten használom.
Akkor most buzie vagyok? -
veterán
-
F_Peter
őstag
válasz N.YCityBoy #115713 üzenetére
Mondjuk egy olyan controller nem lenne rossz, amin van irónia mérő. 🙂
-
veterán
válasz icemad #115703 üzenetére
Mi köze a névnek és ranghoz ahhoz, hogy nem vennék ennyiért egy kontrollert, ezt nem értem 30 éve "konzolozom" mindig elég volt a sima géphez kapott gyári joy, mindenre is jó volt, képzeld még párszáz darab játékot platináztam is velük És FPS játékokban is elég jó vagyok, legalábbis ezt mondják akikkel eddig toltam COD vagy Destinyt...
Amúgy pedig mivel ezzel foglalkozom többek között, volt nem egy Elite joy már a kezemben és dual Edge is, nos lehet én vagyok a láma,de semmi pluszt nem adott egyik játékban sem, persze nem vagyunk egyformák 👍
[ Szerkesztve ]
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Sonic Superstars megjelenés: Október (!!!!) 17. Októberben úgy se jelenik meg semmi érdekes cím.
A Sonic Frontierst is anno rárakták a God of War-ra.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
addikt
-
válasz N.YCityBoy #115698 üzenetére
Ilyen névvel és ilyen ranggal?
Egyébként meg bőven ér annyit. Bármelyik fps-ben baromi sokat ad az, hogy rövidebb úton járnak a ravaszok. Plussz a magasított analóg karokkal sokkal pontosabb a célzás is. Hátsó karokról ne is beszéljünk, mert pl futást, guggolást is rálehet rakni. Hátsó karok egy verekedős játékban is hatalmas segítséget nyújtanak. De ugye kinek mi éri meg. Én már nem játszanék gyári kontrollerrel, de csak azért, mert tudom, hogy mit ad hozzá az Elite kontroller. Ha soha nem próbáltam volna ki, akkor valószínűleg ugyanaz lenne a véleményem, mint neked. Hogy mit tudhat ennyi pénzért? De kipróbáltam és látom, érzem a különbséget. Nekem megérte a felárat.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest