-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz eL Geri #81089 üzenetére
Nekem is ez volt. Mivel én nagyon szeretnék a megjelenés napján játszani vele, így töröltem az ikon nélküli 44 gigás installt, és leszedtem újra.
Így már rendben lévőnek tűnik, visszajött az ikon is, az üzi is normális amikor rányomok, hogy még várnom kell.Volt már ilyen hogy a preload placeholder file rossz volt, akkor is csak az újratöltés segített. Rajtam meg a Xanax mert ott ültem, játszottam volna, és helyette órákig töltöttem
szerk : Várj, te lehet nem is vetted meg, csak megjelent? Az más, akkor nem tudom mi van, én előrendeltem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Építő/felújító topik
- Anime filmek és sorozatok
- Politika
- Bekerült a Copilot a fogyasztóknak szánt Microsoft 365-be
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa EVO
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel