Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Miért van az, hogy egy még meg nem jelent eszközről mondunk úgy ítélettét, hogy arról a legtöbb információ még mindig csak következtetés, spekuláció vagy csak szimplán légbőlkapott pletyka?
Az meg, hogy milyen volt a konferencia az szubjektív. Például bármely Nokia konferenciát überel és a Sony is csak annyiban volt más, hogy ott bemutattak pár játékkal többet.
De látom a világ tényleg arra tart, hogy többre értékeljük a magukat prófétának, megmondóembereknek tartó bloggerek/weboldalak/fórumhuszárok véleményét, mint a saját maga álláspontját (pontosabban egyéniségnek tartjuk magunka, meg "függetlenül gondolkodóknak" de mindezeket ilyen emberek véleményére építjük).
Én már a ME3 körül kialakult hisztériarohamoknál is fogtam a fejemet, de ami azóta megy az valami elképzelhetetlen. Bár szerintem az lehet a baj ami maga az internet előnye: bárki bármikor elmondhatja a maga véleményét, kritikáját bárkiről és bármiről, mindezt szinte következmény nélkül. Nem szeretnék most szociológiai dolgokba belemenni, mert csak feleslegesen terhelném karaktereimmel a PH lapcsalád szervereit. Majd egyszer egy logout-os írásba talán kifejtem.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Alexios
veterán
Mivel menne a játékok rovására? A játékok 95%-át nem is a microsoft csinálja/adja ki. Vagy most akármelyik fejlesztő emiatt nem fog játékot csinálni xbox-ra mert hogy itt úgy is van nfl, akkor már nem kell? Tehát a gép megjelenésére bejelentenek kb 20 valamilyen játékot, de ez is kevés, vagy nemtetszik, vagy csak köcsög ms mer csak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy veszem észre hogy van itt pár paranoiás egyén. Kémkedés, big brother, kukkol az MS? Na persze...Sőt azt mondom hogy kukkoljon, nem lesz köszönet benne.
A 24 órás dolgot meg felejtsétek el, már MS is cáfolta.
Live-Die-Respawn
-
Alexios
veterán
Pedig minden egyes gamerhez külön embert vesznek fel, hogy amikor csak játszik valaki tudja nézni a microsoft a többmillió user mindegyikét
Sőt, nem csak 24órás állandó net kell, hanem megszabják milyen feltöltési sebességel vehetsz xboxot, nehogy a végén még rossz legyen a streamelt videó minősége.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Dehogy. Kötelezővé teszik majd a Chatroulette-et. (csak így sokkal több lesz ott a f***verő)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Воланд
titán
szerintem meg vagyonvedelmi ceget akar inditani az ms. ejjel-nappal figyelik a lakast, lesz email-es riasztas, meg minden.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Skipp
senior tag
de akkor remélem, hogy szerelnek lépegető lábakat a konzolra és tartozékként adnak porszívót is, meg havi 30 dolcsiért kitakarítanak hetente kétszer webkamerán át
ha meg nem fizetsz érte, akkor a konzol kieszi a hűtőt, telesz*rja a wc-det és kimegy az ajtón
[ Szerkesztve ]
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
Helmoras
őstag
A 100 kval szerintem ala lottel a dolognak, de ne legyen igazam..
A kemkedestol feloket had tuzeljem kicsit, nem feltetlen azon van itt a hangsuly hogy a kamera mit vesz fel hanem a mikrofon resze mondjuk bizonyos kulcs szavakat megfigyelhet....es utana tovabbithatja mar esetleg konkret szemelyhez aki kivizsgalja azt, de szerintem ezzel semmi gond nincs akinek nincs vaja fejen az pont leszarja hogy a normal atlagos eletebol mit vesznek fel, marha megteszik..., ha mondjuk epp orgiat tart az ember gyermeke mondjuk mar lehet hogy erdemes letakarni a kutyut :-)
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Ezzel szerintem semmi baj nincs, hogy nem volt LIVE a dolog. A rendszer gyorsaságán volt a hangsúly! Nem is parancsként adta ki, hogy TV, MOVIE, GAME, hanem csak mondta, és ha távirányitóval is történt a váltás, akkor is iszonyatos sebességről és gördülékenységről tett tanubizonyságot.
-
Xirtam
veterán
Könyörgöm az egész eleve nem a játékokról szólt, nem is a játékokra lett kihegyezve, nem is úgy lett beharangozva. Csak a sok idióta, azt hiszi, hogy egy konzol csak annyi, hogy játék. A mai világban már kevés, ha valami egyoldalú maximálisan. Itt eleve az Xbox BRAND jövőjéről volt szó.
-
vekk200
tag
Arra leszek kiváncsi hogy majd a játékok alatt mien iszonyat" sebességet fog produkálni...mert azé 360 nál voltak gondok 1 2 játéknál..pl Gears Of War 3 van mikor megrottyan alatta a vas..
-
Xirtam
veterán
Egy 8 éves hardwertől mit is vártál? 512 MB RAM-tól? Amiből a DASH is vett el?! Most komolyan, gondolkozzunk már. Az új gép 8x erősebb ilyen téren.
Komolyan mondom, agyhalottak járnak ide? Semmit nem gondolnak végig az Xbox One-ról fröcsögök 90%-a. Tök egyértelmű dolgokon agyaltok.
MS biztos minden szobába be fog nézni. JUJ most mi lesz? AZTAMIDNENSÉGIT URAM HÁT FÉKEZZE MAGÁT! Folyamatos net kapcsolat?! Aki LIVE-ozik volt már, hogy nem volt neten a gépe? 6 éve folyamatosan neten van a gépem. Az se érdekel ha lehallgatnak. Mai világban NINCS már titok. Aláírás meg ilyen hülyeségek. Ugyan már ha azt akarják, hogy börtönben töltsd le az életed, ott fogod.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
"A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox One csomag szerves része lesz a Microsoft Security System, melynek a Kinect lesz az alapja. Alapesetben folyamatosan meg fogja figyelni az érintett területet, de szabályozható lesz, hogy vagy nappal, vagy este üzemeljen, de lesz ún. Watchdog üzemmód is, amit a felhasználó bármikor aktiválhat, amikor elmegy otthonról, vagy csak szimplán folyamatosan ügyelet alatt akarja tartani a házát. A Microsoft Security System folyamatos szinkronizációban áll a Windows Azure szerverekkel, így minden adat bármikor visszanézhető HD minőségben."
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
vekk200
tag
-
Mister_X
nagyúr
Ez de troll marketing [link]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Annyiban igazat adok neked, hogy a konzoloknak fejlődniük kellett az internet megjelenésével. Gondoltuk mi volna még 2005-2006-ban, hogy 500 meg 1000Ft-ért teljes játékokat fogunk venni digitálisan? Vagy, hogy havi 2-3 "ingyen" játékot kapunk 1500Ft havidíj fejében? Nem. Most valahogy egy újabb lépcsőfokot igyekszünk meglépni.
Alapesetben felesleges lenne ez a settopbox tulajdonság, mert mindezt (Netflix, műsorfelvétel, telefonról kezelés, stb) megoldható egy kategóriákkal olcsóbb Androidos TV okosítóval is. Nem véletlen fog most exkluzív tartalmakat felrámolni a TV szolgáltatásokhoz a Microsoft (Halo sorozat).
-
vekk200
tag
Szerintetek ha jön a másik gép fognak azért még kiadni játékokat 360 ra is?
-
Xirtam
veterán
Az a baj, hogy elkezdtem mostmár én is a PS4-en agyalni . . .úgysem lesz semmi plusz funkció elérhető itthon. Az pedig már más kérdés, hogy 7770 vs 7970 . . . elég nagy különbség. Főleg majd 4-5 év múlva. Xbox One-nál kisebb lesz a látótér? Hmm , kezdek ebbe a Next Gen hülyeségbe belebolondulni!
-
ldave
félisten
Ajjaj, kezdődik: az X1 régiózárt lesz
A Slime draws near! Command?
-
Mister_X
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest