Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackooo84
tag
Sziasztok!
Hétfőn jön az X-em kontrollerbe keresnék valami aksis megoldást. Ez jó lehet?
-
szimszonos
őstag
válasz MrPeekaboo #165097 üzenetére
Annál így van,de a 200ft-nál nincs ilyen sajnos mert az nem kód,ha nem a Store-ban van.Csak kódos előfizetésnél él a +1 hónap,ez a goldnál is így van.Ott sincs a Store-ban vásároltra +1 hónap.Ellenben ha kártyán kódón veszef,akkor mindegyikhez 3,6,12 kapsz +1 hónapot.Van aki dulirekt a rövidebb lejáratút veszi ha jó árban van,mert akkor 3 hó+1hó ezt megismételjük ha lejár kétszer.Így 3x3 hónap gold feltöltöltő kártyával 12 hónapig lehet goldunk.Sok apró trükk,de anyagilag hasznos hosszú távon pláne.Egész szép summát lehet vele megspórolni,különösebb utánajárkálás,bonyodalmak nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz DonThomasino #165058 üzenetére
Elvileg igen, viszont én csak az 1 hónapos trial kapcsán tudok nyilatkozni, amit november elején aktiváltam. Ott felajánlotta, hogyha bekapcsolom a megújítást, akkor kapok +1 hónapot, amit meg is tettem.
-
NoOne1976
őstag
A Karácsonyi akció kezdetéről a store-ban semmi hír?
-
Siffredi
senior tag
válasz szimszonos #165090 üzenetére
Az tuti, hogy a triál aktiválható a 200Ft-os után. Sajnos a +1 hónap minden esetben random, én még nem találtam tuti eljárást arra, hogy mindenképpen megadja...
-
Bishi
tag
válasz szimszonos #165081 üzenetére
Vagy a 400e-s Philips tv mellé kapottakat adják el.
-
Bishi
tag
válasz LedyGyuszi #165060 üzenetére
Én már a vége fele járok. Egész jó. kicsit sunnyogósabb stílusban kell nyomni. Hardon nyomom. Iron az kb. esélytelen
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz szimszonos #165086 üzenetére
És miért nem veszel 200Ft-ért akciósan, és majd utána aktiválod az 1 havi triált?
-
Siffredi
senior tag
válasz szimszonos #165079 üzenetére
Többen írták, hogy a 14 napos triál után nem aktiválható az 1 havi triál. Én nem kockáztattam, én az 1 havi triált aktiváltam, amire kaptam is +1 hónapot az automatikus hosszabbítás bekapcsolása miatt.
-
szimszonos
őstag
válasz parandroid #165080 üzenetére
Na akkor én is csinalom.Először a 14 napos ingyenes,ha az letelik akkor utána jöhet az 1 hónapos triál,ami ha szerencsém lesz 1+1 hónap lesz.Nem hangzik rosszul.2.5 hónapig el lesz a gyerek vele.Persze csak szigorúan ami neki való játék.Snake Pass,Twisted Dreams,Rayman stb.
-
Timyyy
őstag
válasz szimszonos #165071 üzenetére
Akkor majd jövő ősszel kiderül, sikerült-e. Addig bevásároltam
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
szimszonos
őstag
Van aki máris szabadul a BF alatt vasárolt X Forza csomagtól,ár alatt.
https://hardverapro.hu/apro/uj_xbox_one_x_elado_forza_h_4_es_forza_m_7/friss.html -
parandroid
félisten
válasz szimszonos #165079 üzenetére
Nekem működött. Sőt, tegnap lejárt a 200 Ft-os, ma megvettem megint, meg rá rögtön a hathavit 7500-ért. Recurring billinget mindig kikapcsoltam, ő meg be, de +1 hónapot egyikhez sem adott. Goldnál pl beadta, igaz, ott prepaid kódot aktiváltam be, szerintem ez volt az oka.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
szimszonos
őstag
válasz Siffredi #165078 üzenetére
Köszi,azt még esetleg meg tudod mondani hogy ha egy új profilon igénybe veszem a 14 napos kipróbálást game pass esetén akkor ha letelik a 2 hét,utána az 1 hónapos triál kód aktiválható?Mert ha nem akkor nem kell a 14 napos kipróbálási lehetőség,ha nem azonnal aktiválom az 1 hónapos triál kódot.
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz szimszonos #165066 üzenetére
Így van, ahogy írtad. Viszont a +1 hónap valószínűleg random, van akinek megadja, van akinek nem. Illetve szerintem több kódnál többször is megad(hat)ja, legalábbis a goldnál így működik.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz taylor9414 #165074 üzenetére
Túl sok időm nincs, de tolnám néha.
-
Game-over
aktív tag
válasz Zafir78 #165072 üzenetére
Igen, a fegyvereknél vigyázni kell, mert sokba kerül a fejlesztés, viszont lehet találni olyan fegyókat, amik level 1-en sebeznek annyit, mint az alap fegyverek felfejlesztve (a crossbow-val nem nyúltál mellé, silent weapon nem lesz erősebb több, legalábbis én még nem találkoztam vele, azokat ki lehet maxolni).
F_Peter: Lehet hogy más van neked alapértelmezett képességre állítva, azt kell átállítani a karakter oldalán (egyfajta lehet aktív mindháromból: kör-négyzet-hatszög jelű képességből)
-
taylor9414
csendes tag
Hali.
Megvettem a Battlefield V-t, és hát eddig nem vagyok elájulva tőle. Nagy fejetlenség a meccsek többsége, alig látok egy kis csapatmunkát. Eléggé elszomorító sajnos. A BF1-nél mintha jobb lett volna a helyzet, de itt siralmas. De, ha valaki esetleg nyomná velem, akkor nyugodtan vegyen fel, "Adams9404".
-
F_Peter
őstag
válasz Zafir78 #165065 üzenetére
Eddig nekem is nagyon tetszik, főleg hogy nagyon kevés ilyen játék van. Hála az égnek hogy Gp-be került, mert amúgy lehet soha meg próbálom ki.
Apropó, Dux-al a repülést nem értem hogy miként működik. Eddig egyszer sem adta be, hogy tudnám használni. Van erre valami tipp?
-
Zafir78
tag
válasz Game-over #165070 üzenetére
Én még csak a Sea Titans pályán vagyok. Nem akartam előreolvasni semmit, de attól tartok, hogy van olyan karakterfejlesztés, ami zsákutcának bizonyul utólag és elölről kell kezdenem. Vagy a fegyverfejlesztés: az elején bezúztam a gaper-t, hogy fel tudjam fejleszteni a crossbow-t, lehet ez is hiba volt. Másik a medkit-ek: nem tudom ez mennyire lesz szűk keresztmetszet, mert a shop is kifogy néha belőlük, aztán szintlépésnél töltődik fel. Azt láttam, hogy a malacnak majd lesz corps eater képessége, azzal lehet majd spórolni a medkittel.
[ Szerkesztve ]
-
Game-over
aktív tag
válasz Zafir78 #165067 üzenetére
Én a legnehezebben játszom (kivéve a mentés nélküli combat beállítást) de sokkal taktikázósabb mint az XCOM.
Sok helyen előfordul, hogy olyan sziltű ellenek vannak a pályán, hogy csak elsurranok melletük, és csak akkor jövök vissza, ha már a közelében vagyok a szintüknek, de még akkor is nagy nehezen sikerül csak likvidálni őket.
[ Szerkesztve ]
-
-
szimszonos
őstag
válasz DonThomasino #165058 üzenetére
200ft-os előfizetésnél nincs +1 hónap.Ott ha letelik az 1 hónap utána már 3000ft lenne.Ugyanez a helyzet a 14 napos ingyenes kipróbálással.Ott se adnak azért még egy hónapot hozzá.Csak a kódok esetén van ilyen.1 havi triál és a 3,6,12 havi gamepass
kódos előfizetésnél kapsz plussz egy hónapot és csak egyszer ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
Zafir78
tag
válasz LedyGyuszi #165064 üzenetére
Szinte teljesen xcom a taktikai rész, bevallottan az volt a minta. Ugyanakkor mégis más, mert real time a felfedezés, és a stealth is más, mint az xcom-ban.
-
törölt tag
Legkönnyebb nehézségen kezdtem neki, szerintem az idei felhozatalban az egyik legjobb játék.
-
Zafir78
tag
Én igen, game pass-al leszedtem. Nekem nagyon bejött, hozzáteszem én nagy Xcom fan vagyok. Nagyon jó a hangulata is, azt nem tudom hosszútávon mennyire válik monotonná.
-
LedyGyuszi
addikt
Mutant Year Zero: Road to Eden-t pörgeti vki?
XONE: LedyGyusziHU
-
DonThomasino
veterán
válasz MrPeekaboo #165055 üzenetére
Most ha jól értem..., a + 1 hónap bonus fent áll
a 200 ft osnál is és trial nál is csak be kell kapcsoljam az
automatikus hosszabítást ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
szimszonos
őstag
Olvasgatom a game pass-al kapcsolatos hozzászólásokat,nagyjából tisztában is vagyok vele.Kaptam egy Game Pass kódot egy nagyon rendes fórumtárstól,más egyéb dolgokkal amit köszönök is neki.A gyerek profiljára szeretném aktiválni,neki még semmilyen game pass,se az 1havi trial se a 2 hét free kipróbási lehetőség nem volt igénybe véve.Az lenne a kérdésem hogy lehetne a legtovább jatszani ezzel az 1 havi trial kóddal?2 hónapot tudok ha megadok egy fizetési módot majd később a lejárta előtt lemondom az előfizetést.Utána már ugye a 2 hetes ingyen kipróbálás ugrott.Ha meg a 2 hetes kipróbálást veszem igénybe,akkor ahogy a forumtársak szavaiból kiveszem az 1+1 hónapos triál kód már nem aktiválható utána.Vagy be lehet aktiválni a 2 hét próba után az 1+1 hónapos trial kódot is?
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz Timyyy #165053 üzenetére
Én veletek vagyok
Pedig mennie kellene, mert én is így csináltam. Eddig az akciós 200Ft-osokat vettem meg, de az utolsó akciónál valamiért nem engedte. Ezért aktiváltam egy 1 hónapos triált (mivel eddig még nem használtam el a triál lehetőségét), amire kaptam +1 hónapot az automatikus hosszabbítás bekapcsolása miatt.
Egy esetet tudok elképzelni, amiért nem engedhette... Ugye nem próbáltad meg élő game pass-ra ráaktiválni a trialt? Mert úgy nem adja hozzá a már meglévőhöz, meg kell várnod, amíg lejár, és azután aktiválni.
Szerk.: Természetesen a szűz profil sem kitétel az aktiváláshoz, kb. 10 éves lehet már a profilom.
@MrPeekaboo: Pontosan így értettem, köszönöm a megerősítést
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Siffredi ezt írta: " Vedd meg az akciós 200Ft-os game pass-t, mivel azután is tudod majd aktiválni az 1 havi trialt. "
Közvetetten erre válaszoltam, hogy ez nem igaz, mert így csináltam (volna), de a boxhoz kapott kódot már nem fogadta el a 200 ft-os vásárlás után.
Gamepassról beszéltem végig.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
3L1T3
addikt
Microsoft CEO: We’re Investing Aggressively in Content, Community and Cloud Services for Gaming
[…] in gaming, we’re pursuing an expansive opportunity from the way the games are created and distributed to how they’re played and viewed. And we’re investing aggressively in the content, community and cloud services across every endpoint to expand the usage and deepen engagement with gamers, including the 57 million monthly Xbox Live users. Finally, we added seven new gaming studios to bolster the first party content for fast growing gaming services like Xbox Game Pass subscription service as well as Mixer.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
TheMiller
tag
Battlefield 1 Revolution Inc. Battlefield 1943 Xbox One - 5.69 EUR - CDKEYS
Battlefield 1: Revolution Edition Xbox One Includes:
- Battlefield 1 Base Game
- Battlefield 1 Premium Pass
- Battlefield 1 Deluxe Edition Content
- Battlefield 1 Hellfighther Pack[ Szerkesztve ]
The World is Yours
-
StLui
veterán
válasz NoOne1976 #165046 üzenetére
szerintem: 10bit, 120Hz, >500cd/m2
Sony XF90, Samsung Q7-től, vagy NU80-tól, vagy oled
sajnos számomra nagyon egyszerűnek tűnik már a tévé választás, egyszerűen csak el kell dönteni melyik szintet akarom megfizetni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
NoOne1976
őstag
4k-s tv vásárlása esetén mik azok a paraméterek, amiket tudnia kell, hogy a XO X maximálisan kihasználva legyen?
[ Szerkesztve ]
-
-
kazuma921
aktív tag
válasz AMD Power #165023 üzenetére
Ez az oldal egyébként teljesen irreleváns, PS4 részrehajló bagázs, olyan cikkek is jelentek már meg ami 48 millióról írnak, de az ilyeneket nem közlik le, csak azt ami a PS4-nél jó, és az Xboxnál rossz. Rettenetes oldal, messze a kerülendő kategória. (még mielőtt valaki félreértene, nem a PS4-el van baj, hanem az oldal fanboyságával)
[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Bogyi007
veterán
válasz AMD Power #165023 üzenetére
A sok Ps4 reklám láttán nem is csodálkozom a cikk tartalmán...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mike1334
veterán
Két hét szabi mennyi embernek...ez ám a luxus, én a holnapi napot se vehettem ki, csak a két ünnep között azt a két napot, a többi megy a következő évre...
Sok jó tipp volt, ahogy nézem nekem is felajánlotta most a 200ftos game passt, szóval, ha visszajöttem, akkor befejezem a witcher 3at, aztán ori, hellblade, meg amire még marad idő
Karácsonykor meg sztem hazaviszem vmelyik kontrollerem és dead cellsezek, azt még elbírja a pc-m......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
KardosAttila
aktív tag
válasz KardosAttila #165037 üzenetére
Ja nem, orit mégse mert az nem play anywhere, csak a második rész lesz az
-
KardosAttila
aktív tag
válasz mike1334 #165028 üzenetére
2 hetes szabim egyik felében nem lesz nálam a box, így maradnak a play anywhere címek amiket a laptopom elbír, halo wars 1 és ori biztosan,utóbbit pont tavaly karácsonykor játszottam végig, most újra előveszem. Hello neighbort is megpróbálom de ahhoz kevés lesz a gépem. Boxon pedig majd hellblade, mutant year zero,mortal kombat, shadow warrior 2, rengeteg játék van most game passba ami érdekel
-
Beniii06
addikt
Most akciós a Mirror's Edge Catalyst ~1500 Ft az MS store-ban (még 3 napig).
Valakinek megvan, mennyire ajánlott főleg ennyiért? Mennyire "jó" játék FPS/RPG játék kedvelőnek?Nem akartam ebben az évben már többet költeni játékokra, de ennyiért elgondolkodtam. Olvastam róla, hogy olyasmi mint a portal, nekem az tetszett, csak így látatlanba nem venném meg, videót még nem néztem róla, de az nem is tudja visszaadni a játékélményt szerintem.
"Got any other secret weapons?"
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #165028 üzenetére
Már megy a Horizon 4. Eddig is szerettem a szériát, de az első rész óta méltatlanul hanyagoktam. Valahogy sosem jött össze az alkalom. Most ha néha besokallok a 4-től, olyankor előveszem a régebbi részeket lazázni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
KardosAttila
aktív tag
Tegnap óta próbálgatom a the crew 2-őt,de közel 100 óra fh4 után valami siralmas a vezetési élmény de a repülőkkel el lehet szórakozni egy kicsit. Abban viszont jó hogy hatalmas a térkép.
-
mike1334
veterán
válasz mike1334 #165027 üzenetére
Ha már év vége..ki mit tervez maratoni játékra (binge playing, karácsonyi dara )? Nekem átcsúszik januárra (11 napot viszek át, ha minden igaz a jövő évi 30 napom mellé....), de még nem tudom mivel kockuljak
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz Madoc #165018 üzenetére
Túlárazottak a játékok Majd, ha következő E3-on se jelent be senki kézi konzolt a Nintendon kívül, vagy ha sikerül fel***ni az agyam a munkának (jó úton haladnak így év vége felé) és, hogy kompenzáljanak, legalább annyi év végi jutalmat kapok, mint a 3. negyedévben....na majd akkor
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
AMD Power
titán
Orbitalis bukas egy kicsit eros azert....
-
-
dussy
őstag
válasz Madoc #165013 üzenetére
Store/3 pötty jobb felül/settings
Nagyon idegesítő volt, hogy elindul, gondoltam megkeresem a menüben a kikapcsolást...
Kb. 2 hónapja csatlakoztam Hozzátok, jó érzés, hogy hozzá tudok tenni.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
matex
aktív tag
Akiknek nem sikerült a féléves Game Pass előfizetést megvásárolniuk akciós áron, azok ajánlanám figyelmébe szinte ugyanolyan "részáron" az éves előfizetést a Konzolgame-nél: [link] . Addig-addig kerestem, amíg az árukeresőn sikerült rátalálnom erre a helyre.
Az eladó szerint csak a készlet erejéig érvényes!
[ Szerkesztve ]
-
-
smokiii1
aktív tag
Sziasztok.
Forza horizon 4-ben csak x-en lehet 60 fps és 30 fps között választani vagy s-en is? -
törölt tag
Kedves Microsoft Jézuska.
A következő generációs konzol terén lenne egy aprócska kérésem.A konzolon elérhető store-ból legyen két változat. Egy, ami ilyen csicsás lassú fo..csodálatos alkotás.
Továbbá egy olyan, ahol 0 kép, 0 videó, 0 animáció van. Kidobja a játék nevét, árát, csomag tartalmát és egyéb HASZNOS információkat. Ennyi. Semmi több.
Ne kelljen megvárnom, amíg elindul a számomra haszontalan videó, hogy rátudjak menni az install gombra (ha már a külön game pass-os menüben rányomok az install gombra és nem csinálja, hanem átvisz a store-ra, ahol ismét installt kell nyomnom).Köszönöm.
-
Madoc
veterán
válasz icemad #165002 üzenetére
Előrendelni tudod csak. Az azért beszédes. Itt a linkje
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
-Rolika-
senior tag
Régebben láttam, hogy volt szó Plantronix fejesekről. Esetleg azóta van itt olyan aki használ esetleg Plantronics RIG 400 HX-t. Otthon van egy CloudX-em, de gondolkodom rajta, hogy ide asszonykámhoz is kellene egy fejhallgató. Viszont túl sokat nem szeretnék kiadni érte. KV-nál 16ezer lenne. Ez lenne a legtöbb ami most beleférne. Esetleg igy karácsony előtt van valami kihagyhatatlan ajánlat?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?