Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bLaCkDoGoNe

veterán

Friss One S → One X cserésként én annyit tennék ehhez hozzá, hogy ugyan sok játékkal még nem próbáltam ki az új gépet, de amikkel eddig játszottam (RotTR, Division, Fallout 4 - elvileg mindegyik X enhanced játék) ott van különbség, de ezek azért nem hatalmas dolgok. FullHD tévén használom, azért áll-leejtős élményt eddig egyik játékban sem kaptam az új hardvertől, viszont összességében valahogy élesebb lett a játékok képe, egyik-másik játékot most már 60fps-sel is lehet játszani ha arra van igényem, és általában gyorsabbak lettek a betöltési idők is. (Persze általában ilyenkor jönnek az összehasonlító videók, hogy "denézdmeg, a RotTR is mennyivel szebb lett!", de az a helyzet, hogy ez a játék szerintem gyönyörű volt S-en is, és játék közben nem igazán veszed észre azokat az apróbb dolgokat, amik X-en változtak – persze, részletesebbek a hegyek a háttérben, meg élesebbek a textúrák itt-ott, viszont ezek csak a videókban látszanak igazán, játék közben nem.)

Én 8 hónap alatt jártam végig a One FAT → One S → One X utat (a FAT 3 évig volt meg), mindig sikerült a cseréket jól intézni így a lánc végén kb. 55k-ért lett végül X-em (a One S-t többért számították be, mint amennyiért én vettem tavaly Karácsony előtt Amazonról). Igazából az új Forza, TR és a RDR2 megjelenését várva döntöttem a csere mellett, ehhez most jól jött a KV ajánlata.

Teljes áron azonban nem hiszem, hogy érdemes lenne váltani – legalábbis full HD tévé mellett: a kb. dupla ár (új, bolti árakkal számolva) az S-hez képest ilyen esetben szerintem nem jelent kétszeres javulást, ha az ember keresi akkor észreveszi a különbségeket, de olyan nagy "szemkiverős" vizuális élményt nem fogsz kapni. Ha ezt az ember tudatosítja magában, és reális elvárásokkal megy neki a cserének, illetve megteheti hogy csak azért cseréljen, hogy újabb gépe legyen, akkor hajrá. 4k megjelenítővel pedig gondolom nem is kérdéses a csere, de ebben nekem nincs tapasztalatom. :)

Új hozzászólás Aktív témák