Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Srácok. Van egyáltalán értelme a 4K HDR játékoknak ?
Itt olvasom, hogy mennyi a natív felbontás bizonyos játékok alatt. Akkor meg felesleges a 4K ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
x360elite
őstag
válasz Wesder #147395 üzenetére
Ja értem.
Hát én sem vettem meg, csak kipróbáltam mit reagál az oldal, ha a két vásárolni kívánt termék közül az egyik utánvétes, a másik nem. Közben az is kiderült, hogy 40000 felett mindenképp utalni kéne. Szóval érdekes hely. Felhívtam a boltot és azt mondta a (cseppet sem megnyerő) hang a túloldalon, hogy azért csinálják így, mert nem mernek ekkora értéket utánvéttel feladni.
Mondom watttafák, hát nem üzlet vagytok? De. Akkor meg egyszerűen olyan SZF kell, ami garantálja, hogy kifizetik a terméket, vagy a postai díjat utaltassák előre és ne a teljes vételárat mert így eléggé szaga van a dolognak. Rám csapta a telefont.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
-
RudY
addikt
A 7 Days to Die június 24-ig ingyen játszható Xbox Live Gold tagsággal: [link]
-
DaveHutt
őstag
válasz norberto_th #147383 üzenetére
Látszik mennyit értenek az 576-ban a konzolhoz. Nyugodtan tedd 4k UHD felbontásra a One S-t, inkább az skálázza fel a képet 4k-ra, mint a tv-d (kevesebb lesz az input lag).
-
Dadpool
aktív tag
válasz norberto_th #147390 üzenetére
Tvn kapcsolj ki minden kép javító cuccot és kapcsold game módra
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz norberto_th #147390 üzenetére
nemrég toltam ki s-en. nem szaggatott és egyszer sem fagyott le...
XONE: LedyGyusziHU
-
norberto_th
aktív tag
Íme: mafia 3 demo
[link]
Tesóm xbox one-ján folyamatos, de itt ilyen gáz, így meg se merem venni ha így szaggat... iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
K1nG HuNp
őstag
miért ilyen f*s az ea access hub? előfizettem, azonnal lefagyott és kellett egy teljes reset, most nagynehezen eljutottam a bf1ig, elkezdtem letölteni ms storeból, visszamentem az ea-ra és lefagy, most megint nem tudom elindítani a kövi resetig gondolom... 2018
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Fin10
tag
válasz norberto_th #147385 üzenetére
Illetve még annyi, hogy Philips tv-m van és először olyan HDMI csatlakozóra dugtam a gépet, ami nem támogatja a 4k hdr-t, esetleg megpróbálhatod másikra dugva, hátha az LG is hasonlóan működik.
-
norberto_th
aktív tag
Köszi!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Fin10
tag
válasz norberto_th #147383 üzenetére
Este megnézem a beállításokat, de szinte biztos vagyok benne, hogy 4K-ra van állítva a One S-em. Nyilván nem 4K-ban futtatja a játékot, csak felkonvertálja.
-
norberto_th
aktív tag
Flehívtam az 576-ot és mondtak tippeket, de azt is mondták hogy semmiképpen se 4k 60Hz-en legyen a box, mert azt az x tudja csak higy a játékok is úgy fussanak, 1080p 60Hz-re kell állítani.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
-
x360elite
őstag
válasz DaveHutt #147378 üzenetére
Igen, látom. Bár írják, hogy mobilok esetében nincs utánvét, de valóban ahogy most jobban megnéztem, úgy látszik csak az olcsóbb cuccokat lehet UV: megvenni. Én egy kontrollert próbáltam ki, annál volt utánvét, de amint az x-et is kosárba tettem, már el is tűnt az utánvét lehetősége. Szánalmas.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
Küldtek ki pár meghívót Alpha Skip-ahead ring-be. Én is kaptam Bétásként és bárki kaphat Omegáig.
Az Insider Hub-ban lehet ellenőrizni:
Insider Tab -> “Xbox One Update Preview” -> Manage
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
rdt89
addikt
Ha valakit érdekel ma 10 órától nyílt bétába már tolható a The Crew 2. Nekem eddig nem nyerte el a tetszésemet, de rossznak se nevezném.
-
x360elite
őstag
válasz p3l9uph #147361 üzenetére
Igen, mobiltelefonok esetében. Végigmentem a rendelésen és van utánvét. A vásárlás közben fel is hívja a figyelmet az oldal a lehetőségekre. Viszont a lap kísértetiesen hasonlít a dvdgalaxis régi honlapjára. Szóval azért figyeljetek oda.
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz Crytek #147354 üzenetére
Először nem is vettem észre, hogy mit találsz furcsán olcsónak, de már kezdem érteni.
Xbox One X 1TB 109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz eladogeppc #147365 üzenetére
ha nem s.o.s. akkor vársz egy picit. Elméletileg idén is lesz amazonon júliusban prime day ,akkor majdnem black friday szintű akciók szoktak lenni! és akkor még lehet pluszosan is kihozhatod a cserét...
XONE: LedyGyusziHU
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz gurubefree #147317 üzenetére
Igaz.
Majd."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
3L1T3
addikt
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Gombinyó
őstag
válasz eladogeppc #147363 üzenetére
Akkor hagynám a One-t. Nagy változást nem fog hozni a Slim, szerintem pénzkidobás lenne az a 20-25ezer amit rálocsolnál.
Nem kihalós fajta
[ Szerkesztve ]
-
-
Gombinyó
őstag
válasz eladogeppc #147360 üzenetére
Akkor inkább X-re érdemes váltani.
-
DaveHutt
őstag
válasz eladogeppc #147358 üzenetére
Milyen a tv-d? A One S tud felskálázást 4k-ra, ennyi előnye van.
-
eladogeppc
veterán
Srácok! One Fatról érdemes Síimre váltani?
20-25eFt a különbség árban.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
Mw3-ban még van játékos számláló, este majdnem 38 ezren voltak. Nem gyenge egy +5 éves játéktól.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Darwin Projet július 4-től free-to-play
Akik korábban csomagot vásároltak, extrákat kapnak.
Live-Die-Respawn
-
Crytek
nagyúr
Erről a boltról hallott már valaki? Furcsán olcsó....
Next PC Upgrade: 2022
-
Jovanny2
őstag
válasz norberto_th #147351 üzenetére
Biztos motion blur.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
StLui
veterán
válasz norberto_th #147351 üzenetére
a hdr módot kapcsold ki
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
norberto_th
aktív tag
Semmi, szerintem a jàték ilyen, bár tesómnál nincs élességhiba, ezt nemtudom hova tenni. Yt-on is szép a játék, valami nem oké, de hogy mi nemtudom. Azért köszi a segítségeteket!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz norberto_th #147349 üzenetére
Kapcsold ki aztán nézd meg.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
norberto_th
aktív tag
Köszönöm a segítségeteket! Mostmár mindenhol zöld pipa van, viszont a F1 2017 továbbra is homályos, tesómnál élesebb az 1080p-es tv-jén, nálam akkor válik élessé amikor megnyomom a menüt és hirelen kiélesedik a háttér, aztán amikor visszatérek a játékba meg visszahomályosodnak az objektumok, pedig mást nem lehet állítani már nagyon
HDR mód egyébként megy...lehet hogy az F1 ilyen?!
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz norberto_th #147343 üzenetére
Ezt néz meg hátha nálad is csak ennyi a gond. Tvn picutere modban állítsd be a HDR-t
-
Jani_007
csendes tag
Nekem is ugyanez a TV-m van, és minden OK, itt van egy videó a beállításról próbáld meg.
[link] -
MunezXBK
nagyúr
HDMI bemeneten engedélyezted a HDR-t? Külön kell.
-
norberto_th
aktív tag
LG UJ670V. Már tanácstalan vagyok mit állítsak
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz norberto_th #147337 üzenetére
Ez csak beállítási hiba. Milyen tv-d van?
-
StLui
veterán
válasz parandroid #147336 üzenetére
de ezeket nem informatikus szakemberek használják (excel, stb)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
gurubefree
senior tag
Nekem ugy tunik , hogy a kijelzo beallitasaval lesz gond nem az xbox-al.
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Gijon
senior tag
Azt, hogy nem ok... zöld pipáknak kellene lenniük.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz parandroid #147336 üzenetére
Ez viszont nem informatika kockáknak, hanem szórakoztató termék széles hozzá nem értő rétegeknek.
-
norberto_th
aktív tag
válasz hackeeeee #147335 üzenetére
Igen a gyárit használom. Említette egy srác hogy volt ilyen a 4k felskálázás miatt, hogy nem mindig sikerül és pl most is tiszta homály, de ha megnyomom hogy a menübe ugorjon egyszercsak a háttérben kiélesedik, ez de érdekes...
Ezek mit jelentenek?:
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Cyrin #147323 üzenetére
Én konkrétan árokba lőném azt, aki kitalálta, hogy excelben a rohadt függvényeket, meg a billentyűparancsokat is nyelvenként fordítsák. Amikor az ember már készségszinten kezeli angolul, és néz tanácstalanul maga elé egy magyar régiós gép előtt, az eleve szemét dolog, de most, hogy németül is kénytelen vagyok megtanulni, ezt már személyes sértésnek veszem valami felsőbb hatalom részéről.
Az informatika, és bármilyen kapcsolódó tevékenység nyelve az angol kellene, hogy maradjon, minden más kínzás. A laptopomon az alapformátumok, és a billentyűzetkiosztás miatt magyar a régió, angol a Win10, de német vásárlás, néha egy-egy frissítésnél olyan gyönyörű, kevert nyelvű üzeneteket kapok...
Amúgy vakamelyik Gears of Wart én megpróbáltam egyszer magyarítva játszani, hónapok múlva is random szituációkban képes voltam visítva felröhögni, amikor egy-egy gyöngyszem eszembe jutott.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norberto_th #147330 üzenetére
Kábel gyári? Másra nem nagyon tudok gondolni.
Véleményem szubjektív...
-
kazuma921
aktív tag
A magyarul megjelent Xbox 360-as címeket nem lehet valahogy magyarrá varázsolni? A Gears of War 2 és a 3 is angol nekem, illetve a Crackdown is.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #147328 üzenetére
Én csak Linuxot, de azt is magyarul...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norberto_th #147326 üzenetére
Igen, vagy UHD-re. Amennyiben UHD, akkor természetesen engedélyezni kell a 4K-t is.
Véleményem szubjektív...
-
norberto_th
aktív tag
Xbox One S. Vagy magát az xboxot csak 1080p-re kell állítani?
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
válasz norberto_th #147324 üzenetére
S vagy X a box?
-
norberto_th
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem az F1 2017-et és tesomnál full hd-ben normális meg szép a grafikája, de nálam a 4k-s tv-n valami nem kóser, csúnyább a grafika nem is kicsivel, mintha valami sd minőség lenne, pedig a tv 4k 60Hz-re van állítva, mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
...hhááát ez egész jópofa, aki tudja próbálja ki most a bétát.
Egy kis kedvcsináló: Warhammer: Vermintide 2
Multiban biztos jó hangulattal lehet csapatosan bandázni, ilyenkor sajnálom, hogy rapszodikus az időm ilyesmihez.[ Szerkesztve ]
-
válasz Cyrin #147315 üzenetére
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy az alap dolgokat megtanulták, a többit meg én fordítottam. (Persze csak azoknál a játékoknál, amiben nincs magyar vagy holland nyelv. Az angolt még csak most kezdték tanulni.) Ennek több előnye is volt. Az egyik az, hogy remekül szórakoztunk együtt, a másik az, hogy én is gyakoroltam. Próbáljátok ki.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
gurubefree
senior tag
Igaz az , hogy Fallout 76 elorendelessel beta access jar ? Van valamit info mikor kezdodik a beta ?
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
mazza
tag
Sziasztok!
Ezt a hibaüzenetet kapom és nincs játékon belüli mentés.
"you need to be signed into an xbox live gold membership with the correct privileges and connected to Xbox LIVE to play cooperatively online."LEGO® Indiana Jones™ 2 -ről van szó, van xbox live gold előfizetés is, és be vagyok jelentkezve. Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Dark Wander #147306 üzenetére
Szerintem a lènyeg hogy USB3 legyen, attól hogy "gamer" nem lesz jobb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz bandi0000 #147311 üzenetére
Én olvastam már ilyen kaliberű kommenteket a témában:
"Mijazmá hogy a péesnégy mádzsár, az ekszboksz meg nem. A pées ezéé is job"Én viszont továbbra sem akarom elhinni, hogy lehet úgy minőségileg játszani a játékokkal, hogy a menü angol/német nyelvezete sem megy a felhasználóknak (ami ugye nem egy atomtudomány azért).
-
bandi0000
nagyúr
-
norberto_th
aktív tag
Nemtusni arról valamit, hogy lesz xbox magyarítással? Tehát menü meg ilyenek..?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
RudY
addikt
Vermintide 2 coming to Xbox One - Open Beta live today on Xbox One
We're excited to announce that Warhammer: Vermintide 2 will be coming to Xbox One on July 11. The Premium Edition is available for pre-order now, and the Open Beta will be live today.
Vermintide 2 Beta -
Dark Wander
tag
Mi a különbség a "gyári" és "utángyártott" HDD-k közt? (persze a borítást leszámolva, mert az látom szép zöld stb, de nem érdekel ez)
Ezek a "game drive" nevezett akármik, mit tudnak? Azé kérdezem mert volt hír is róla itt prohardveren, hogy van gears of war-os, meg sea of thiefs stb, de másolási eredményeket nem közöltek. -
hackeeeee
Jómunkásember
Kompresszorral valaki takarította már az X-et? Ha igen, akkor melyik irányból "javasolt"? Csak, hogy legalább értelme is legyen, és esetleg ki is jöjjön belőle valami..
Véleményem szubjektív...
-
norberto_th
aktív tag
Lehet olyat csinálni, hogy ha bekapcsolom az xboxot és persze közben megy a tv, akkor átkapcsoljon az xboxra a tv automatikusan, vagy ne legyenek elkora elvárásaim?
Másik kérdésem, ha van valakinek xbox game pass mert kapta valahol (1hónapos) akkor azt hozzá tudom adni az emyémhez? Én kaptam tegnap az új xbox mellé, csak azért kérdezem.
Köszi iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Gijon
senior tag
válasz Jovanny2 #147279 üzenetére
Azért is gyorsabb, mert az X-ben a HDD nincsen teljesen magára hagyva. Az alaplapon egy 8 GB-os flash memo is van, ami felgyorsítja a kisméretű fájlok kezelését. Kb. mintha sshd lenne, csak gondolom olcsóbb megoldás volt. Én külső sshd-t is használok és az is jelentősen dob a játék betöltéseknél ha gyakran használt játékot pakolok rá. Az sem mindegy, hogy milyen külső usb 3 házban van a vinyó, mert jó ha működik a lebontás utáni kikapcsolás, így csak akkor pörög ha szükség van rá.
-
Zolix
tag
Közben megoldottam a gondot!
Ki kell húzni az áramból a boxot. Utána simán ment a küldetés nem volt fekete képernyő a
Sunset Overdrive-ba, ha valakinek volt ilyen gondja próbálja ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest