Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Fernet #148694 üzenetére
Meg is vettem. 1865 forint volt a 25 török líra hozzá - maga a játék 25.08 török líra volt de volt apróm a profilomon.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
-
mike1334
veterán
Ha már gari. "Zörgős" Xboxot gariztatott már valaki? Tartok tőle, hogy nem ezt javítanák meg, hanem kapnék egy lehet ugyanilyen...mondjuk olyankor a garancia hátralévő ideje is érdekes, ha jól rémlik, akkor volt akinek ügyfélszolgálattal kellett kiigazítania az idejét..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
erikke17
őstag
válasz #80123904 #148669 üzenetére
Oh bakker és tényleg akkor ez sztornó semmi
Más:
Nem tudja valaki kinguin.net megbízható? Csak mert AC Black Flag egész jó áron van húgom meg van érte vadulva
Előre is köszi
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
F_Peter
őstag
válasz Amarth #148690 üzenetére
Nem magát a fülest ajánlottam, hanem arra értettem hogy nem kell hozzá feltétlen 5.1-7.1 hogy halljad.
Ráadásul az nyilvánvaló, hogy egy rendes 7.1-es drágább mint egy rendes stereo.Amúgy a kisebb tesókat simán lehet vizsgálgatni. (netes rendelés és van 14 napod rá.)
[ Szerkesztve ]
-
Amarth
aktív tag
Akkor ezek szerint marad a stereo.
Csak az nem tiszta,hogy akkor pc-n miért megy enélkül?
Merthogy nyomja a gyerek (nem az enyém) a cs go-t és azt is hallja he terinéni épp pukkant egyet a háta mögött egy másik mapon....A Cloudx-en kívül mi lehet még jó fejes?
Van itthon egy,de az már a mélyeknél igencsak zörög (nem a fícsőr ami van h rezeg,bár hajaz rá😃), viszont Sokat nem szánnék rá!?Köszi egyébként a válaszod!
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Fernet
senior tag
Üdv. Attól kérdezném akinek volt már garis ügyintézése. Csütörtök reggel 8-kor lett kézbesítve az UPS nyomkövetés szerint a hibás kontroller, de az MS oldalán még most is az szerepel, hogy "Csomagja úton van hozzánk". Ez normális? Általában mennyi idő alatt cserélnek? 14-21 napot írnak, ez a gyakorlatban is ennyi szokott lenni?
-
Krisz0418
őstag
válasz Medocsabi #148678 üzenetére
Találtam itthon torxot sikerült szetszednem. Ez a konti nem a boxhoz volt, gondolom az előző tulaj még külön vette valahol. Megpróbáltam megragasztani a gombot ne essen ki, egyenlőre használhato. Meg olyan problémám lenne hogy nehezebben érzékel az lb, az mitől lehet? Mintha néha beragadna, erősen kell nyomni és jo. Ez is javítható házilag?
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
norberto_th
aktív tag
Köszi!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Wesder
félisten
válasz norberto_th #148680 üzenetére
1$
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
norberto_th
aktív tag
Ha megadok egy bankkártyát xboxon, mennyit von le hitelesítésnél?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
RudY
addikt
válasz Amarth #148667 üzenetére
[Dolby Access] szükséges és egy jó minőségű füles (vagyis fejes), illetve a fizetős Dolby Atmos.
This app walks you through the setup for two amazing ways to experience Dolby Atmos on your Xbox One, Xbox One X, or Windows 10 PC.
1. Start a free trial of Dolby Atmos for Headphones within the app, or buy it via a single in-app purchase. Dolby Atmos for Headphones works with any pair of stereo headphones.
Jelenleg ezek a játékok támogatják: [link] -
Medocsabi
addikt
-
StLui
veterán
Lehet, hogy kizárólag a boltot akarják reklámozni, hogy elmenj és megnézd.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Thusor
őstag
-
Wesder
félisten
válasz Csapoati #148671 üzenetére
Gondolkoztam èn is rajta, de hol egy Talk Dirty To Me, vagy egy Knights of Cydonia, vagy egy Welcome To The Jungle, vagy akár egy Cliffs of Dover? Kipróbálni jó lenne egyèbkènt, de sehol sem találok. Rockband 4-et nèzegettem, az Amazonon 90-100€ körül láttam.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
erikke17
őstag
Üdv.
GamePass-t most hol éri meg legjobban? Egy 3 hónapra lenne szükség egyik kollégámnak. cdkeys-en most elég jó áron van az egy hónap.
Az úgy oké, hogy 3x az egy hónapot aktiválni? Vagy jobb áron egy 3 hónapos?
Előre is köszi
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Amarth
aktív tag
Logitech G430 jó lehet a boxhoz?
Kijönne a 7.1 hatása?Vagy mi lenne jó hozzá ami térhangzású?
[ Szerkesztve ]
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Szaszabond #148664 üzenetére
Ugyanazon a gépen minden elérhető lesz az összes többi felhasználó számára is. Szolgáltatások, játékok is. Nyilván a többi fiók nem kapja meg a játékot, csak használni tudja őket.
Live-Die-Respawn
-
Szaszabond
aktív tag
válasz szabog74 #148662 üzenetére
Köszönöm. Van valami hátránya ha nekem van a fő accountom és a gyerekeimnek meg sajátjuk. Én veszem a goldot és az EA Access-t, meg a játékokat. Tudni fognak mindennel játszani? Lesz saját mentésük stb. Később ha jobban megnőnek átadhatóak e a játékok? (mondjuk a golddal letöltöttek? )
GOLD: A fentiekből kiindulva: Ők is le tudják tölteni maguknak a games with gold játékokat a saját accountjukra vagy csak az enyémre? Vagy jobb ha az Ő (másodlagos userek) accountjukra veszem inkább a Goldot és az EA Accesst a későbbiekben?
-
RangerFox
veterán
Végigjátszottam a Gears of War 4-et. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megtetszik a játék, néhol ugyan "buta", de nagyon szép és nagyon szórakoztató játék, igazi akcióbomba. A sztorival kapcsolatban lenne egy spoileres kérdésem, mert ez volt az első GeoW játékom:
A végén annak a medálnak, amit Kait az anyjától kapott, annak van valami jelentősége? Vagy mit jelképezett? [ Szerkesztve ]
-
szabog74
aktív tag
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, ha az account a nevemen van és veszek rá EA Access-t , akkor a letöltött játékokkal tudnak játszani a konzolon lévő más accountok tulajdonosai is?
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Egyik kontrollerem rb gombja eltört es kiesik a helyéről. Működik csak zavaró ugye ha kiesik. Házilag meglehet valahogy csinálni? Rendelek ebayrop hozza ami kell, mennyire nehéz szétszedni és mi kell hozzá?
Fifa közbe néha elmegy a kontroller, kábellel használom, elmegy és ügye behozza a térfél választót és ott egy kontrollert lát, kihuzom a kábelt majd vissza és jo minden ez mitől lehet? (Amikor elmegy világot a logó csak ne érzékel semmit)
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #148658 üzenetére
Nyilván kimaradt elnézést, de grat az elért eredményekhez!
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #148651 üzenetére
"- LASO módba végigvinni az egész MCC-t újra Legendaryn"
Én ezt megcsináltam, kurta sokáig tartott (Több hónap), de közben kiderült, hogy checkpoint mentésekkel át lehetett vágni a rendszert egy ideig (Elég volt mindössze egy pályát letolni LASO-ban), de ez sajnos már nem működik.
"A Halo 4 meg...hát sok mindenre nem adott választ. Pl hogy miért harcol ismét a Covenant az emberekkel?"
Pedig konkrétan ott van a sztori elején a megoldás. Rebellis Covenant sereg, akik nem fogadták el a Halo 3 végi békét. Később Jul 'Mdama vezetésével belőlük lesz a Didact's Hand csoport.
"Elkezdtem a Halo 5-öt, erre meg mi fogad már az első pályán? Persze hogy Prothean hadsereg..na de ki vezeti őket a Didact halála után meg egyáltalán hogyan?"
Promethean, nem prothean. Didact eltűnésével (Nem halt meg) Jul 'Mdama kapta meg a teljes sereg vezetését. De technikailag önállóan is léteznek (még ha tudatuk nincs is), lévén "composed" lények. (Composer csinálta őket is)
Ami engem zavart kicsit az 5-ben, hogy a Knight-ok háttérbe szorultak, inkább mini-bossokat csináltak belőlük.
"Hisz gyakorlatilag egy agymosott hadsereg volt és az eszköz is el lett pusztítva amivel létre lettek hozva."
Nem agymosottak. A Librarian AI átprogramozta őket igen (Ők voltak a kék színűek), de aztán a Didact visszaállított mindent és csak neki engedelmeskedtek majd később ugye Jul-nak. (Lényegében ők digitalizált programok/harcosok, nincs önálló teljes tudatuk)
"meg hogy került a Covenant kezére Dr Halsey?"
Spartan Ops sztorija ezt meséli el a 4. részben.
Egy-két kisebb plothole van a sztoriban, de semmi eget rengető.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
norberto_th
aktív tag
Hogyan lehet kikapcsolni ezt a jelenséget:
[link]
Tesómnál nem írja ki ezt sosem, de nálam állandóan, ha hamarabb kapcsolom be a tv-t akkor is, ha nem akkor is...van erre valami megoldás? iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Darth_Revan
veterán
válasz #78687232 #148652 üzenetére
Kösz
Volt pár alkalom amikor már a határán voltam annak, hogy "Na ennyi volt, itt hagyom abba", főleg amikor valami bug jött elő...ezek a bugok keserítették a játékot:
- nem regisztrálta a pálya teljesítését, így újra kellett csinálni a küldetést (Igazán kellemes volt Halo 2-ben amikor 2x kellett megcsinálni Legendary fokozaton a Regret küldetést a rengeteg Sentinel képességű jackal mesterlövésszel és a végén az RNG boss harccal)
- lefagyott az egész játék
(A poén az volt amikor az score/time összesítő ablakon fagyott le így e miatt nem adta meg a par score-t)Meg hihetetlen hogy mennyi achit direkt csak úgy lehet megszerezni ha "csal" a játékos azaz bugokat kihasznál vagy speedrunner-ként a fél pályát átugorja. halo 2 Outskirts pályát pl 5x végigvittem, gyakorlatilag minden fokozaton de egyetlen alkalommal nem a kijelölt útvonalon mentem, hanem a tetőn átugortam a fél pályát...és még a készítők az egyik achi nevébe is betették ezt easer eggnek (Bár nem is bánom, mert ha jól tudom van egy pont ezen a pályán ahol 20! Grunt és elite hullám spawnol...na ezt aki kitalálta az megérdemelne egy elbeszélgetést).
Ez az egész MCC achi gyűjtés a trükközésre és speedrunra alapoz és ez az ami igazán élvezetessé tette számomra.
Amire igazán büszke vagyok, hogy pl az ODST utolsó küldetésén 90.000 a par score ami hatalmas. Normál esetben csak úgy lehet megszerezni ha legendary-n viszed végig par time alatt a pályát úgy hogy minden ellenfelet megölsz útközbe ami rendkívül nehéz feladat és sokan szívnak is vele a mai napig...
De rajtam nem fogott ki:Normal fokozaton 132000 pont a minimum 90000 helyett
Ja igen, azt a nyomorult Spartan OPS részt is végigvittem Legendary-n, de tuti mégegyszer nem fognék bele...röhez ez a Spartan ops, unalmas, tele ismétlődő pályákkal és repetatív. Meg az mióta kreatív kihívás, hogy azzal teszik nehézzé a küldetést hogy betesznek egy nagy arénába 20 Hunter-el? Ez a Spartan Ops eléggé fekete bárány az MCC-ben.
Amit még igazán utáltam, hogy Legendary-n a buta AI akinek nem szabad meghalnia rohan a halálába...
Nah de pl a No One Left Behind is azt hitte kifoghat rajtam, de tévedett. Arra nem számított a játék ,hogy az összes katonát csapdába ejtem bent az épületben úgy hogy beterelem őket, majd ghost-okkal elzárom az ajtókat Így nem tudtak kirohanni a halálukba és bent biztonságban voltak[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Gratulálok!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
törölt tag
Grat, nagyon szép teljesítmény!
-
Darth_Revan
veterán
Sok idő volt, de Halo MCC-ben mind az 5 játék kivégezve Legendary fokozaton
Mind az 5 játékban par time is összeszedve.
Par score-t csak a Halo CE, 2 és ODST-ben szedtem össze, a többihez egyelőre nem volt már kedvem (ODST-ben a 3 órás achi is megszerezve)A 600 achivementből 553-at szedtem össze.
MCC-t most már szüneteltetem, de van még van pár darab amit később megszerzek.
Viszont amiket tuti passzolok:
- 3 óra alatt befejezni a többi játékot Legendaryn (Halo CE- az első 2 pályát Legendaryn végigvittem par time alatt, de elég rémálom volt ez a 2 is)
- LASO módba végigvinni az egész MCC-t újra Legendaryn
- több multiplayer achivementIlletve van 2 Co-Op achi is amire egyszerűen nem tudok 3 embert összeszedni
Az összes közül nekem a Halo 2 jött be a legjobban. Halo CE-t is szépen felújították, de amit a Halo 2-nél csináltak az eszméletlen. Az átvezető videók simán verik még a Halo 4 és 5-t is.
Story tekintetében a 2 tetszett a legjobban.
A 3 is jó volt, de olyan érzésem volt, mintha a Bungie túl sokat akart volna és mintha szorította volna őket az idő.
A Halo 4 meg...hát sok mindenre nem adott választ. Pl hogy miért harcol ismét a Covenant az emberekkel?
Meg a Prothean-ok sem jöttek be annyira. 1 játék erejéig még elment, de ezt a vonalat a Didact halálával jó lett volna zárni...Knight-oknál nagyobb csalókat ki sem találhattak volna...dupla annyi élet és kétszer több pajzs ami fele annyi idő alatt visszatöltődik, mint a játékosnak.Elkezdtem a Halo 5-öt, erre meg mi fogad már az első pályán? Persze hogy Prothean hadsereg..na de ki vezeti őket a Didact halála után meg egyáltalán hogyan? Hisz gyakorlatilag egy agymosott hadsereg volt és az eszköz is el lett pusztítva amivel létre lettek hozva...meg hogy került a Covenant kezére Dr Halsey?
Nagyon fekete lyuk a story területén... volt valami összekötő film a Halo 4 és 5 között amiről lemaradtam?
Vagy minderre választ fog adni a Halo 5?Továbbá végigvittem a Halo Reach-et is Legendary-n solo-ba. Ahoz képest hogy soka n azt mondták ,hogy ez a legkeményebb, azért nem dobtam hátast tőle...a Halo 2 csaló mesterlövész jackal-okat nem tudták lekörözni
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
ugyanez van Rainbow Sixnél is, bár egy hónap után végre hajlandóak továbbítani a fejlesztők felé
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Bep
őstag
Tegnap küldtem egy tickettek a Pubg-nak, mert Miramar map 10/8-szor crashel csata közben valamikor. Hangos zümmögő hang 3-5sec és kidob a dashboard-ra. Ha újraindítom a Pubg-t és a kidobott meccset szeretném betölteni, nem tudom, mert vagy connect failed-t ír, vagy újra crashel mielőtt betöltene.
Csak az utolsó patch óta csinálja, és csak Miramar (ezen a mapon elég sok javítás volt). Erangel nem, más játékok sem (FC 5, BF 1, stb.) One S-n.Erre visszaírnak, hogy ellenőrizzem a net kapcsolatot... köszi szépen, cuppantalak fejlesztő.
-
Xanax88
tag
Nem porosodik valakinél esetleg egy Guitar Hero Live?
Gyanúsan olcsónak tűnnek a régi árak alapján és asszonynak ezer éve igérgetek valami ritmusjátékot...
Egyébként tudni róla valamit, miért nem nagyon forgalmazzák már?
Egyszerűen sehol nem találni One ra, más platformokra is csak elvétve.
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Edgar2621 #148644 üzenetére
Jó kérdés. Ha külön nincs jelezve, hogy xy hónapig be kell váltani, akkor szerinte nagyjából bármeddig jók. Csak szerintem sok értelme nincs tartogatni amúgy sem a kódokat. Alapból hozzáadódik a most meglévőhöz, azért tartogatni, hogy később felhasználja az ember meg megint felesleges, hiszen 1-2 éven tuti hogy lesz hasonló akció.
Live-Die-Respawn
-
spiky03
veterán
válasz Edgar2621 #148637 üzenetére
Jaja. Havert bekuldtem es most irta, hogy megvan a cucc
Es igen egy ember csak egyet vehet egyszerre, mert o is kettot akart venni, egyet ugye nekem egyet meg a keresztfianak. De nem engedtek, igy egy masik haver veszi majd meg nekiKoszonom mindenkinek az infot!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
válasz Amarth #148638 üzenetére
Én 2 hónapja használok venomot, mondanám hogy jó, de van egy kis hibája. Nekem egy hónap után kiégett az egyik zöld led. Tölteni tölt, és sokáig is bírja, de az egyik led nem világít. Hagyom így, annyira nem zavar.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Edgar2621
őstag
válasz spiky03 #148609 üzenetére
Elértem őket. 1ember/1mastercard/9000ft/12 havi live gold. Kizárólag személyesen a west endben, elvileg július végéig lesz kód, csak attól függ mennyit generál a Microsoft. Én hétfő délután tudok bemenni, azt mondták előtte hívjam őket mert hétvégén lehet hogy elfogynak és kell pár nap újabb kódokhoz. MasterCard akció, tehát tényleg létezik és működik
XO: Gollami26
-
dunc
nagyúr
Sziasztok két kontroller töltésére milyén álványt javasoltok? (olyan kéne amibe az akkumlátor is benne van, és belföldön beszerezhető) Köszönöm. (nem gond ha egyszerre egy tölthető)
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Akkor nincs magyar lokáció?
[link] iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
törölt tag
-
őstag
-
Wesder
félisten
válasz sugarforce #148617 üzenetére
Ennèl már csak az ütött volna nagyobbat, ha azt mondja hogy bolti HDD-n vitte haza
-
mike1334
veterán
válasz sugarforce #148617 üzenetére
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
LedyGyuszi
addikt
július 16 - újra amazon prime day - biztos lesznek most is jó akciók!
XONE: LedyGyusziHU
-
AMD Power
titán
Vegig porgettem mind a Racer mind a Cop modot a NFS Rivaslban. Szerintem baromi jo volt. Elveztem minden percet.
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #148610 üzenetére
Szerintem análgetikumkènt kell bevenni hogy hasson
-
spiky03
veterán
válasz sugarforce #148608 üzenetére
Erről nem tudok még nyilatkozni, mert még csak tegnap tettem bele.
De majd az idő eldönti.
Remélem kigyulladni nem fogAztán meg ha nem lesz jó, max megy vissza bele az elem, vagy veszek bele aksikat. Szerencsére nekem ez ingyen volt, mert születésnapomra kaptam.
@(#148599) Edgar2621
Majd oszd meg az infókat, ha tudod. Aztán ugrasztom havert
Nekem csak 1 db kellene.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
sugarforce
addikt
válasz spiky03 #148596 üzenetére
na ilyen alis/ebayes csodaelemeket sem vennék, mert egyrészt kapacitása töredéke a ráhazudott értékeknek, másrészt meg a gagyibb anyagokból összeállított akksi tűzveszélyessége sem elhanyagolható.
Nem 1, nem 2 fórumtárs panaszkodott már az ilyen "olcsó" külföldi akksikról, hogy idei óráig oké, de kidobott pénz volt.[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
válasz Def26 #148601 üzenetére
Legközelebb hagyd magad lelőni... Vicc amúgy tényleg.
Nemrég home társam (sógórnőm) hívott fel, hogy a gyerek játszott a boxon bf1-el és kaptak az MS-től üzenetet a 24 órás tiltásról. De a gyerek nem is csetelt, csak játszott (11 éves). Valakinek/valakiknek nem tetszett valami. A részleteket nem ismerem. De ez tényleg gáz.
-
Allien
veterán
válasz Amarth #148586 üzenetére
Hát, megértelek, ha nem jársz ikea közelében... De van hasonló Lidl-ben is. Ha egyik sem, és csak házhoz szállítás él, akkor pech. Illetve, vannak hasonló akksik is, csak árban azért elszállhat. Például, Hobby King-ről is lehet LSD akksik:
EU raktárból.
4x1,80€+3000 a szállítás. De, ha többet rendelsz, akkor is ennyi a száll költség.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Def26
félisten
válasz #80123904 #148602 üzenetére
nem, annyit kérdeztem tőle, hogy milyen nemzetiségű. De megnéztem és multizhatok, csak a kommunikációt tiltották egy napra. De azért elég aggasztó ez.
Szerintem inkább nem is használom többet a chatelesét, mert fene tudja milyen retardáltal szalad össze az ember. Legközelebb gondolom nem egy nap lesz.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz Def26 #148601 üzenetére
Írtál neki bármilyen csúnya szót tartalmazó üzenetet?
Egy egyszerű 'asshole'-ra is kitilthatnak. Nagyon könnyű bebaitelni embereket ilyennel. Kiprovokálod, hogy csúnyát írjon neked, reportolod és kapja az eltiltást. (Redditen sok ilyen esetről olvastam már.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS