-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Zjunior #10186 üzenetére
Titanfall-al együtt..
konkrétan az infamous-os pack drágább mint az Xbox-os Titanfall
Xbox One's price disadvantage disappears with new bundleiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz
Something_ #10182 üzenetére
Az achievement
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz
Zjunior #10178 üzenetére
balance update már nagyon ráfért....(legalábbis ha ez a Militia és IMC oldalak közti elosztást jelenti...)
amúgy nekem még nem dobta fel reggel...majd délután meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz
Zjunior #10175 üzenetére
???
nekem reggel emmit nem dobott....
amúgy rühellem a shotgunt és ahogy nézem anélkül nem lehetsz Generation3 majd....
-
a.sebi
őstag
A sas tudja!
-
Zjunior
veterán
Titanfall update...
Kellett!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
a.sebi
őstag
Uhh láttatok titanfall collector editiont élőben? Kegyetlen király....most nyertem egyet news.at ről
-
pzstm
titán
amúgy ha van rá igény holnap délután röhöghettek rajtam, még ha szépen megkértek hallhattok káromkodni is
-
pzstm
titán
-
godzsy2
senior tag
Én ma visszamondtam az ipontól. Rákérdeztem hol tart a dolog és ők azt mondták hogy csakis hivatalos forrásból tudják beszerezni, a forgalmazó még mindig nem tudja szállítani ide, várhatunk 1-2 hetet és hátha megérkezik. Visszautaltattam a pénzt és megrendeltem a gamertech-től, remélem hétfőn hozza a posta. Ezt már megtehettem volna hamarabb is.
-
pzstm
titán
ha valaki meg akarja nézni hogy bohóckodom titanfallban, akkor kicsit kevesebb mint egy óra múlva megteheti. Ha nincs rá igény nem fog menni twitch :-P
jah és mindenkit várok szeretettel, lehet jönni csatlakozni is
-
Dinter
addikt
Üdv.
Valaki betudná linkelni azt a régebbi topikot, amit Abu arról írt, hogy "ugyan ennyi pénzből összerakok sokkal jobb gépet" nem igaz? Egyszerűen nem találom.
-
-
Zjunior
veterán
-
Élni és élni hagyni
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Petya2900XT #10150 üzenetére
Nem, csak ahogy kidolgozzák a DirectX API-t, úgy frissítik a hardver szerint a konzol API-ját. Nemrég volt róla cikk, hogy nagyon sok funkciót még most sem érnek el a fejlesztők.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
pzstm
titán
-
AlfaBit
csendes tag
Tegnap végre nekem is meghozta a futár a One-t.
Új a profilom is, aki gondolja vegyen fel barátnak. Gt: Bitang TibiLive-on régió szerint, vagy IP alapján dob be multikhoz? USA location-ra állítottam,és remélem multiknál nem csak amerikai játékosokat látok. De ez lehet hülyeség.
'I have chosen this way: not to join a trend & not to follow a crowd - because it's right for me!" Xbox One S & Ps4 Pro
-
Zjunior
veterán
Level 50!
Indul a G szint
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
bobooo
addikt
Nem tudom mennyivel olcsbb/drágább, mint egyébként vagy dobozosan, de 13 500.- Titanfall
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Zjunior #10140 üzenetére
Köszönöm szépen...teljesen hülyeségnek tartom, hogy 360on még lehetett a 14-ben csinálni ilyet...most meg nem?!...
Hát így már kíváncsivá tett a fifa 15, ott már lehet barátságos meccset sem játszhatunk
Azért volt párszor, hogy haverokkal meg egy tálca sörrel összeültünk és csináltunk egy ligát ahova mindenki berakott egy választott csapatot és tök jókat játszottunk...de így hogy mindig csak egy barátságos meccset tudunk...
-
SütiGTi
senior tag
Valaki fifaval kapcsolatban egy kis segitseg??:-)
Hogy tudok ligat kesziteni?? 360-on lehetett csinalni sajat ligat, bedobalni par csapatot es mehetett a jatek, de egyszeruen nem talalom most.... -
pzstm
titán
válasz
Zjunior #10133 üzenetére
akkor mákom volt, hogy IMC-ként már megnyertem minden campaign mapot, legalábbis dobott valami ilyen achievementet
Majd csak lesz ilyenem Miltiaval is
-
pzstm
titán
Titanfallban van még vagy 2 pálya amit Militia pilotként nem nyertem meg.
Két kérdésem lenne. Hol látom, hogy melyek ezek illetve hogy tudok úgy campaign pályát kezdeni/választani hogy én adom meg hogy militia vagy IMC legyek....(mert sehol nem találom csak magától rak be)
-
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Zjunior #10124 üzenetére
Ezzel nincs is baj és normálisabb nem troll ember ezt nem is kérdőjelezte meg, a baj csupán az hogy next gentől sokan - köztük én is btw - elvárták volna hogy alapból, erőlködés nélkül nyomja az 1080p@60fpst brute forceból, aztán majd az idő előrehaladtával ahogy ismerik ki egyre jobban a hwt swt apikat, extra effektek layerek számításokat vethetnek be... De ezt egyik konzol se teljesítette, igaz x1 kicsit rosszabbul áll a történetben...
[ Szerkesztve ]
-
Én két dátumot is látok, a lap alján, vagyis kicsit lejjebb 2014 december szerepel.
Itt meg június 27.
Szerintem, ha ősszel ki akarnák adni, már be kellett volna jelenteni legalább. Vagy lemaradtam valamiről?[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Zjunior
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Walmar szerint október 1-én jön az új Halo játék.
Lehetséges hogy csak bedobtak egy random dátumot, de lehet hogy megjátszák hogy a szeptemberi premier után ezzel akarják megdobni az eladásokat.
Live-Die-Respawn
-
válasz
henesa #10117 üzenetére
Erre szerintem senki sem tudja még a választ teljes bizonyossággal. Én pont ma regisztráltam be az 576-os gépemet, és simán elfogadta régiónak Magyarországot. Mellesleg 2016 február 9.-ig kaptam rá garanciát, amit nem nagyon értek, mert tavaly novemberi a gép. De elvileg szerintem szeptembertől ezeket is lehet gariztatni itthonról...Mellesleg amennyire én tudom az Xboxot nem itthon javítják, tehát szerintem csak annyi lesz a változás, hogy Magyarországról is ki lehet majd őket küldeni a szervizbe.
Élni és élni hagyni
-
Zjunior
veterán
48 vagyok , de nagyon kemény...
49-hez 60k Xp kell!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
henesa
aktív tag
Most akkor merjek venni a konzolvilágnál valahonnan behozott one-t ?? Szeptember után tudom itthon gariztatni vagy akkor is csak a származási országban ??
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
Algotis
addikt
Androidos Outlookból küldve
-
MasterMark
titán
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #10108 üzenetére
akkor nálam a flash playerrel vagy nem tudom mivel lesz a gond
-
-
pzstm
titán
válasz
Zjunior #10105 üzenetére
twitch appal az Xbox One-on?
Vagy van Win8-ra is?
amúgy vicces emrt Win7-es IE11-ben nem laggol, Win8/8.1-es IE11, Chrome, FF és Safari alatt is laggol....
sőt ha vissza akarom nézni a videómat az is...
-
Zjunior
veterán
http://www.twitch.tv/donmixes85
Megy a banzáj!
-
Madwe
nagyúr
válasz
A.tessz #10099 üzenetére
Smart pistolnál annyiban igaza van, hogy a bénábbak, akik nem tudnak célozni, legalább botokat tudnak vele ölni, s ennek örülhetnek. Ami szerintem nem baj, sőt (persze mondhatnánk mi kényszerítené őket fejlődésre, de ahogy használják csak belejönnek a célzásba ) Ettől függetlenül ahogy néztem hallottam - de nem nyomom uh. fene se tudja - a smart pistolyt ügyesen, rendes játékos ellen nyomni, competitivebe rohadt nehéz, sok esetben nehezebb mint egy sima fegyverrel - ahogy írta is. S ez nem baj, sőt, így legalább lehet benne kihívást találni, s komolyan nyomva a taktikai, pozicionális - mozgolódós részében kell ott lenni s azt fejleszteni. Ha nem ilyen lehordó a hangnem (btw én sem rajongok érte de ez nem ide tartozik s nem is írok egy ekkora portálra elfogult cikkeket) lett volna, a smart pistolyos résszel még egyet is értettem volna, így hogy csak hallottam a címről de nem nyomtam...
-
boost
addikt
Reggel még azt tippeltem, hogy az MS nem áll elő egy újabb úgyse fogo dhasználni kütyüvel a Kinect után, de most kiderült, hogy mégis:
Pletykák szerint jön(, vagy legalábbis dolgoznak rajt) az XBO VR sisak is: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Xbox series kontrollerek!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest