Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamfabric
csendes tag
Jómagam is megvettem pár napja,valóban nem rossz kis játék,semmi komolyság,kikapcsol és ez a lényeg.
Ha valaki úgy gondolja vegyen fel friend-nek.
Gamertag:iamfabric -
-
SütiGTi
senior tag
Megvettem a PvZ-t
Hát érdekes...nem mondanám konkrétan, hogy über király de szerintem el lehet vele szórakozni...kicsit lehetett volna olcsóbb is ezért a játékélményért[ Szerkesztve ]
-
zeus90
aktív tag
Van még 1 bontatlan fölös Titanfall-om, ha esetleg valaki még várna rá vagy épp venni készülne.
-
nagymartin95
csendes tag
[link] ez durván jó ár lenne
-
philoxenia
MODERÁTOR
Legyetek szívesek off témákkal, ( játékmeghívás, elfogadás stb. ) az off topikba menni! Veszekedéssel meg oda se!
Ezek a topikok arra szolgálnak itt, hogy releváns és időtálló információkkal szolgáljanak a kívülről betévedőknek is, ennek két kritériumnak nyilván nem felel meg, hogy két hete ki kivel akart játszani és mivel...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
tDr1v3r
veterán
válasz Damage401 #10384 üzenetére
Nem... majd idővel persze az is lesz valószínűleg ha annyit fejlődik a látvány, de abból a PS4 is kapni fog.
A mostani kínálat alapján még nehéz következtetéseket levonni framerate-felbontás ügyben (CoD Ghosts-nál meg AC Black Flag-nél van nagy felbontáskülönbség (720 vs 1080p), de szerintem a One szoftveres fejlődésével (lévén félkészen adták ki a konzolt) be fog állni majd 900p standardra a felbontás. Onnét meg már nem akkora lépés a PS4 1080-ja...
disclaimer: csak eszmefuttatás amit valamiért a hozzászólásodra való reagálás mellé befirkantottam, nem feltétlen vág a kérdésedhez. Az exklúzív játékok alapján válassz konzolt. komolyan.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
A.tessz
senior tag
Nem csak felskálázott xbox 360 , sokkal erősebb gép. Jelengleg játékkinálatban sokkal jobb szerintem a ps4nél. Ps4 hardverben erősebb, destiny lehet magasabb felbontású lesz rajta az tény, de az igazság az a komolyabb hardver igényű játékoknál ps4 se viszi az 1080p 60 fpst. nálam van mindhárom jelenleg, ps4 one, wii u, egyenlőre xbox viszi a prímet, de a ps4 nél wii u val is sokkal többet játszom, most jött kb az első játék ami érdekel infamous, tehát az is beindul lassan. Egy a lényeg ne dölj be a hype nak, ha valakinél kitudod próbálni őket, akkor amelyik jobban tetszik azt vedd. ryse pl 900p és jobban néz ki a killzone nál szerintem klasszisokkal, mondjuk az már más kérdés killzone se rendes full hd pl...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Akad 1080p@60fpses játék is - bár hirtelen csak a Forzát tudom - és 720p és 900ps játékok vannak felskálázva JELENLEG leginkább boxra - meg a Titanfall 792p-ben vagy mennyiben... Szóval jelenleg egyáltalán nem standard az 1080@60 - s ez igaz ps4re is de ott azért ebből a szempontból jobb a helyzet - ami elég gáz szvsz mindkét platformtól - de ez sokakat nem érdekel, meg nem is nagyon látják, vagy nincs is FHD tvjük, esetleg van de messzebbről nézik mint az ideális a FHD felbontáshoz adott méretben mert nekik az az ideális/olyan a nappalijuk...
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Annyira azért nem vagyok jól eleresztve, hogy kettő konzol is legyen.
Akkor XO olyan mint az Xbox 360, 720p felskálázott játékok 30 FPS-el? Tök komolyan kérdezem. Destiny tetszik.Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Madwe
nagyúr
válasz Damage401 #10382 üzenetére
Akkor még van időd
Forza helyett ha ps4 lenne ott a GT amiről addigra talán lesz valami info...
GW és Halora nincs nagyon alternatíva, Killzone teljesen más hangulatú, kisebb név. Viszont ott lesz a Destiny, Bungie új játéka, az nagyon adja majd, persze az multiplatform lesz.
Multiplatoknál ps4 erősebb, de csak felbontásban esetleg 30 helyett 60 fps-el futnak játékok - ez inkább 40-60 fps ott - ami sokaknál utolsó utáni szempont. Illetve ahogy kezdik a fejlesztők kiismerni a boxot, kicsit kevesebb lesz a különbség - mert bár ps4et is egyre jobban ismerik ki, boxra nehezebb programozni pl az esram-ja miatt - bár ezt kérdés mennyire fogják használni multiplat programozók - e miatt elején kicsit jobban le van maradva mint ami reális lesz hosszú távon. Ha ez neked sem fontos, akkor lényegtelen multiplatok szempontjából mit választasz, s maradnak az exklúzívok. Gondolom mindkét gép megvétele nem játszik ?
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Haveri körben CSikboksz van. De például PS3-nál tetszett a Last of Us, Uncharted. Xboxnál a GoW széria összes, Halo, Forza. Csak most van 1 éves goldom Boxra, ha szeptemberbe kijön az is hivatalosan. (mert még ráérek) Akkor nem tudom mi legyen, mert a legtöbb játék multiplatform (GTA, BF, CoD)
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Madwe
nagyúr
válasz Damage401 #10380 üzenetére
Nem csak exklúzívok, x1nek van egy jóféle kamerája, tv-s, multimédiás funkciói és stabilabb online rendszere, ps4 meg erősebb. Kérdés mire van szükséged, illetve húznak e valamerre az exklúzívok, esetleg haveri kör mit használ.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Damage401 #10375 üzenetére
Exklúzívok, Halo Forza ha az érdekel, közösség - ami most kezd egy bölcsödei pancsoláshoz hasonlítani - kinekt ha érdekel mindenképp one, esetleg ha a multimédia funkcióit használnád abban is jobb mint a ps4, multiplat címek kicsit gyengébbek lesznek, de ha nem érdekel hogy 720p 900p 1080p 30 vagy 60 fps akkor mindegy, az online funkciók stabilabbak, ps4nél hetente pár óra karbantartás van amit ha kifogsz rosszul érint
-
Damage401
senior tag
Kérhetnék egy pár szót a Xbox One javára, hogy miért érdemes őt választani? Xbox 360 van itthon, de érdekelne, hogy miért pont One-t?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
lszb19
tag
Hello, az Xbox One Fitess-t lehet használni Xbox Live Gold előfizetéssel?
Vagy ez csak az USA-ban működik?
Köszi -
pzstm
titán
válasz A.tessz #10357 üzenetére
komolyan elgondolkodtam, hoyg ezek után merjem-e beírni ha mondjuk twitch-en nyomok streamet, akár úgy, hogy másokkal is innen és várok szeretettel másokat is...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #10345 üzenetére
elfogadtam meghívást
party-ba hívtál csak de játékba nem és nem is hallak...küldtem meghívást játékba
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagymartin95
csendes tag
Sziasztok
Ha most veszek One-t pl.:a konzolstúdiótól akkor arra milyen garancia van?
Vagy hol érdemes most venni?
Leginkább az érdekelne hogy ha szeptemberbe megjelenik hivatalosan is nálunk akkor,ha kell javítaná e nekem az MS vagy csak a bolt? -
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #10339 üzenetére
de, mikor vége egypályának akkor RT az invite friends a lobbyban
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #10337 üzenetére
ment invite Neked meg zjuniornak
-
pzstm
titán
válasz Something_ #10334 üzenetére
mondjuk hogy ne három gen8-gen9-es pilottal rakjanak össze
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #10325 üzenetére
6700ft a Tomb Raider...
Megér annyit?[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
-
Tirexi
addikt
Ha nem bánjátok én azért használom.
Ti meg csak kontloller-ezzetek. -
zeus90
aktív tag
meg is érkeztek a beígért akciók ha jól olvasom
TR, Thief -50%
Ghosts Digital Hardened Edition -20%[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Tessék itt a videó a cuccról: [link]
Remélem segítettem vele annak aki gondolkodott egy ilyen dolgon. -
Tirexi
addikt
Megérkezett a G25 kormány átalakító az Xbox One-hoz.
Hamarosan jön teszt. -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
Így van, nekem is ott van a 40" f6400 samu, de engem zavar a válaszideje, pedig nem sok, 25-30ms körül van. Monitoron játszok én is, csak mivel a sony W széria ilyen jól sikerült, arra lehet hogy lecserélem a monitort. De valóban aki nem játszik annyira fps-t, annak gyakorlatilag bármelyik normálisabb tv megfelel.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Madwe
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #10312 üzenetére
30-33ms alatti iLag még teljesen elfogadható s azért W szériánál olcsóbbak is beleférnek - de a 15ms nagyon jó, s maga a W széria is rendben van, de azért mással is ki lehet békülni bőven. Kivéve ha online fps-t akarsz játszani kompetitíven, mert ott tényleg cél a 0-hoz közelítés, de arra amúgy szvsz monitor jobb, mert jobban átlátod - én is átcipelem pst a monitorhoz amikor bebugzok bf4be... Nagy tévén egyszerűen nem látod úgy át a helyzetet ahogy kéne, tök mindegy milyen messziről nézed, monitorból 24-es a sweet spot, 27esen nekem pl már kicsit rosszabbul megy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Dani82
senior tag
Xbox One-hoz milyen típusú tvt érdemes venni 140-155cm átlóval, led, lcd,plazma?
-
boost
addikt
Miért vagytok bétateszterek?
-
Madwe
nagyúr
válasz godzsy2 #10306 üzenetére
Minden, ami szerverhez kapcsolódik nem garantálja a 0-24 használhatóságot sajnos... Miután egyre több cím ebbe az irányba megy, egyre több játéknál lesz ez gond. Ugyanakkor azért normális esetben legtöbbször menni fog, de ettől függetlenül nyilván rohadt idegesítő amikor pont akkor nem megy, amikor használnád, pláne ha ez a megvételkor volt... Launchkor pedig még annyi esélyed sincs a sikerre, igaz TF azt pont jól vette amennyire én tudom. S miután nem EA biztosítja a szervereket hanem MS, ezért van esély egy normális szervertapasztalatra is BTW nem tudja valaki milyen tickrate-en kommunikál a TF szervere?
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz Zjunior #10299 üzenetére
Hát pedig tegnap este nagyon nem akart szervert találni este 9 és éjfél között. És ez húzott fel leginkább, hogy megérkezik a játék és még tolni sem lehet ilyen kis nüanszok miatt. Miért pont aznap szarakodik, amikor megérkezik? Fizetek egy szolgáltatásért, nem is keveset és amikor warezoltam jobb játékélményekben volt részem. Pedig azért váltottam a fizetősre, hogy jobbat szórakozzak.
-
redXIII
senior tag
Az utolsó béta frissités óta gondol egyet a gép, és nem ismeri fel a lemezeket... Csak a restart segit. Másnak is van ilyen gondja a bétában, vagy lehet nekem kezdi megadni magát a driveom?
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.