Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdést ezért előre is bocsánat ha nem ide való a kérdésem. A kérdés az lenne, hogy konzolos tud csatlakozni pc-n létrehozott eredeti serverhez?
-
cyber86
őstag
És sikerült begariztatnom a Microsoft holnapján a boxot. A gamertechnél vettem 2013.12.28-án és 12 hónapot adtak rá, amit már egyszer használnom is kellett, mert a kinect megadta magát bevittem kompletten a gépet és rá 2 napra adtak egy zsír újat. Most meg gondoltam megpróbálom beregisztrálni és sikerült, de ott viszont nem 2014.12.28 van lejárat írva hanem 2016.03.29
-
cyber86
őstag
Valaki már kipróbálta, hogy működik-e már boxon a Twitch Broadcast? Mert leírás alapján már lehet és videó is van róla.
-
cyber86
őstag
Van akinek jött update boxra? miket javitottak? Van benne már gép teljesítmény javulás? A kontroller aksi állapotát már jelzi
-
cyber86
őstag
Én A Gamertech-nél vettem a boxot és már volt is gari cserém komplett gép, mert a kinect 2 nap mulva megadta magát, simán adtak egy zsír új gépet mindenestűl és addig míg hivatalosan nincs magyarországban supporet addig ők válalják a garit ja és halkan annyit elárultak, hogy elvileg márciusban lesz hivatalos magyarországi megjelenés.
-
cyber86
őstag
Akinek van x1-e az vegyen fel engem meg tesómat köszi HUNTom86 Astek86
-
cyber86
őstag
El is felejtettem kérdezni, hogy ikreknél hogy van kitalálva hogyan tud megkülönböztetni? Mert most pl ahogy bementem engem észlelt utána leültem az ágyra és öcsémet észlelte pedig nincs is itthon Meg azt lenne jó tudni, hogy mit csináljak, hogy ne kelljen öcsém profiljával bejelentkezni ahhoz, hogy tudjak én is forza 5 multizni meg ilyenek, mert csak akkor tudok ha be van jelentkezve ő is :S
szerk: az enyémre gondolom nem lehet felhasználni ugyan azt a kódot.[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
válasz bulikavagyok #7431 üzenetére
Már 2 hete megy, de ma vettem észre, hogy a rezgőmotorok lekapcsoltak, azt hittem, hogy baj van, de akkor megnyugodtam, mert akkor merül
-
cyber86
őstag
Amikor merül a kontroller azt jelzi vagy honnan tudni? Kinek mennyi időt bír kb?
-
cyber86
őstag
Valaki forza 5 multi? (Astek86)
-
cyber86
őstag
Még annyit elfelejtettem, hogy twitchnél bármit nézek a szélek nincsenek meg. Ezt az xboxon kell belőni? Csináltam is képet róla:[link]
-
cyber86
őstag
Ez a gold live előfizetés úgy működik, hogy 1 profilra van beaktiválva és csak akkor működik nálam ha ő is bejelentkezik? Mert most kapcsoltam be a gépet és a twitchen akartam streameket nézni és nem engedte ahogy bejött tesóm már engedte. Meg még annyi kérdésem lenne, hogy valaki akar velem forza 5 multizni? (Astek86)
-
cyber86
őstag
Nálam 2 pendinget jelez még
-
cyber86
őstag
Akinek megvan a forza 5 vegyen már fel pls de akinek nincs meg az is felvehet nyugodtan legalább gyűjtöm az ismerősöket Astek86 néven vagyok fent
szerk: meg annyit elfelejtettem kérdezni, hogy hol kell kikapcsolni az úton azt a kék csíkot meg, hogy ne fékezzen be az autó?
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
válasz Something_ #6957 üzenetére
-
cyber86
őstag
Találtam egy videót amibe elvileg elmagyarázza a csávó, hogy mit kell csinálni csak az angol tudásom nagyon gyenge így szeretnék segítséget kérni, hogy aki tudja fordítsa már le pls köszi. [link]
-
cyber86
őstag
Megpróbáltam a rendszer visszaállítást is de semmi, ugyan úgy nem jött vissza a kinect, nem tudom mi lehet a baj, pedig működött
-
cyber86
őstag
Valaki tud mondani valami ötletet, hogy miért nem kapcsol be a kinect? Kikapcsoltam már, kihúztam áram alol is az egészet de semmi meg a kinect kábelt is kihúztam és bedugtam.
-
cyber86
őstag
válasz bulikavagyok #6920 üzenetére
Akkor ment neked is privát
szerk: közbe valami gond történt nem értjük, hogy miért de nem kapcsol be a kinect[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Helló. Valaki ráérne 1 kicsit privátba a kérdéseimre válaszolni? Ez az első xbox-om és sok a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest