Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MCGaiwer

addikt

válasz Skyhunter #27403 üzenetére

ha nagyon ragaszkodsz a hunterhez (én nem ajánlom kezdő karakternek, mivel fejlődni ugyan könnyű vele, de sok apró dolgot kell ismerni hogy a mesterévé válj. Ez ugyan igaz a többi kasztra is de a hunterre kiváltképp. Sok kellemetlen dolog fog érni épp azért mert új vagy. Tehát ha nem ragaszkodsz a hunterhez inkább válts vmi másra (javaslom a shamant, illetve a paladint)) akkor min ~75ig beast mastery (továbbiakban=BM), itt ha gondolod válthatsz survivalra (SV) az explosive shot miatt, de ez egy kicsit nehezebb. ha nem akkor nyugodtan maradhatsz BM 80ig és még utána is.
    talentnek [EZT] ajánlom, először a BM ágat rakd ki, majd a marksmanship (MM) ágat. 80 felé közeledve a maradék pontokat eloszthatod a carefull-focused aim között, illetve 2 mehet a spirit bondra is.

skining LW semmire se jó szerintem. ezt annak ellenére mondom hogy az én hunterem is ezeket a szakmákat űzi. LW arra jó hogy olcsón megvan egy bracer enchant, illetve a gatyára lehet fillérekért epic szintű armor kitet csinálni. ha nagyon elitista akarsz lenni akkor jewelcrafting és blacksmithing, ha sok pénzt akarsz akkor enchanting (fejleszteni nem olcsó, de northrenden jócskán behozza az árát a disenchantal) és mellé vagy mining vagy herbalism.

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés