Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Csak szólok, hogy akik Algalon-t ölnek/tryolnak, már akkor is elmegy a boss ha combat közben jár le a timer...sikerült a legjobb tryunkon megtapasztalni (Jah és nem csak, hogy elmegy, de fel is robbantja a raidet)
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Pttypang #27197 üzenetére
Nem. A WoW-nál a grafikai részletesség nem követeli meg az erős hardvert, viszont a folyamatos adatáramlás igen, és ehhez inkább RAM kell. (plusz a textúrarészletességet is hiába csökkented a minimumra, attól még nem lesz kevesebb Dalaranban a betöltendő adat...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Guargumi
tag
köszönöm mindenkinek
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
Guargumi
tag
hello
melyik az az addon, ami az itemeknél kiirja a statokat % arányban is
pl.
128 agility ( +2.05 crit)[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
-
-
ciao
senior tag
nekem Wrath elött 2 giga ramom volt, azt vettem még 2-t, nem Dalaran miatt hanem a nortrendi repülés szaggatott
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
FefeeX
veterán
válasz Wolverine #27186 üzenetére
Cserélem is a peteket, ha jól emlékszem, a sámánfarkas már nem idomítható...
Régi szép idők, mikor 512 megán is nagyjából szépen futott a wow...
Hunter talentekre vki? Egyre több marksment látok megint, nem kis dpssel... Mondjuk nem rossz a 3300-3400am így sem, pár kékkel, meg egy zöld trinkettel...
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Pttypang #27185 üzenetére
512 MB RAM nagyon kevés. Erősen ajánlott a 2 GB. (plusz ha a VGA-don 256 MB RAM van, az is gyorsan telítődik... pláne magasabb részletességen és Dalaranban)
szerk: #27184: a megoldás a Rare Spawn Overlay a WoWInterface-ről. (a Wrath-rare-ek spawntimere egyébként 6-12 óra) Ráadásul kb. 3/4-ük daily questek mellett található.
Hunterként a legjobb dpspet a farkas mostanában, ha minden igaz; tankolni kroki vagy teknős ajánlott.[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
veterán
Sziasztok!
Na kereső a barátom megvan a wow topic...
Szerintetek a konfigomból melyik hardver gyenge a wowhoz?
Főleg akkor laggolok mikor nagyobb városban vagyok pl sw .. de egy idő után csökken a lagg ha sokáig maradok... én ramra gyanakodtam és gondoltam azért csökken mert a vinyóra betölti a virtuális memóriába az adatokat... ötlet?Everybody lies.
-
FefeeX
veterán
válasz Wolverine #27182 üzenetére
Persze, nem nehéz bele botlani, ha van arra időd, hogy napokig arra kólicálj, mert ahogy olvastam, némelyik repawn timere 40 óra... (lehet ez még a vanilla wowos rare volt) - minden esetre egyszerűnek messze nem mondható, mert míg dalaranban mindenki megfordul naponta többször, így az véletlenszerűen vadászható, addig a rare moboknak útvonala van, direkt azokért kell menned, vagy arra kell legyen dolgod... A makróm megvan az outlandeshez és a northrendeshez is, csak nagyon unalom röpködni és ilyeneket keresgetni
Apropó scholazar macsek hunteremnek is kéne petnek
Valami hunter megmondaná pls, milyen pet jó raidre, és milyen mondjuk egyéni instázásra? Gondolom az ilyen 70es inta pucoláshoz BM talentet érdemes használni, a raidelésre meg még talán a survi a nyerő... Ez ha nem is látszik teljesen, de kérdés volt...Zoltan volt mondjuk valami paródiafilmben is, akinek mindig mutatták a Z-betűt... Nem a hé haver hol a kocsim volt? Na mert ezek szerint akkor a Zoltán nem only-hun név
Whitezo88: én is szeretnék inscrit is, de arra már nincs karakterem... 4 karim van 8 proffal, ebből 6 van kimaxolva, kéne az inscri is, de a következő legnagyobb karim asszem 20as... Majd beszámolsz, mennyit lehet vele össze AHzni?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
na 2 nap alatt sikerült felhúzni Inscrit, 2k volt kb.
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #27178 üzenetére
Ha tudod, hol vannak a rare-ek, akkor nem nehéz beléjük botlani (meg persze kell egy jó egygombos makró, ami targeteli őket, ha felbukkannak ) - persze vannak, amiket farmolnak és alig találhatóak meg. (Zoltan egyébként nem magyar.) Nekem eddig 5 rare van meg, egy Grizzly Hillsben, 2 Dragonblighton, 2 Icecrownban; vannak zónák, ahol nem járok és így nehéz lenne megtalálni őket (Borean Tundra, Howling Fjord), máshol meg farm alatt vannak (Sholazar, Storm Peaks).
szerk: ugyanez áll a dalarani könyvekre. Ha ismered a 8 spawnpointot, akkor annyira nem vészes. (miután valaki beleolvas, 3 perc alatt despawnolnak, ennyiben nehéz... és utána 3 óra a respawntimer)[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz whitezo88 #27180 üzenetére
A könyvekkel úgy kell nyomni, hogy szánsz rá egy hónapot. Mindenkor mikor dalaranban vagy, végigjárod a helyeket, ahol a könyvek spawnolnak. Aztán egyet-egyet megtalálsz mindig, kb 2 naponta egyet, úgy hogy jártál 4-5ször dalaranban naponta... Nekem így jött össze, nem is volt sok idő, kb egy hónap... De ugye HSem dalaranba vezet, a rarek mások, mert oda el kell nyomni egy csomó időt feleslegesen... Ennyit nem ér egy öcsi sem - nekem
-
whitezo88
nagyúr
norhtrenden 1 raret láttam, ZDben a gólemet, de azért is harcolni kellett az allikkal mert akkor már szóltam pár guildienek is.
vagy ott vannak a dalaran könyvek. abból se láttam sose 1 darabot sem, 1x yelleltek h van, de mire odaértem despawnolt. -
Cathfaern
nagyúr
válasz FefeeX #27178 üzenetére
Rare-eket megölni relatív könnyű... amennyiben hajnali 4-6 között keresed őket. Feltételezem akinek ideje van hc raiderkedés (algalon realm first...), mellett ennyit achizni, annak nem gond néha éjszakázni. Amúgy így pl. eventes achik egy része is pillanatok alatt megcsinálható.
-
FefeeX
veterán
válasz whitezo88 #27158 üzenetére
A neve alapján valószínűleg magyar is... Vagy tévednék?
Minden esetre azért amiket kimaxolt az elég kemény... Arénás, ulduaros, van amire rengeteg óra kell... (a rarekből egyet megölni is kihívás volt ennyi ember között, gyakran véletlen vágják le sokat - mint ahogy egy altommal én is tettem anno )JC: az egyik legjobb skill, mondjuk mostanában a gemek olcsóbbak AHban mint a cuttolt cuccok, így annyira nem jövedelmez (azért naponta egy ezrest tisztán ki szoktam venni AHból JC+BS+LW, most meg örülök ha 300 kijön) --> kezd sok lenni a JC, megint rá kell állnom az encha+tailor karimra is... Minden esetre mondjuk én prospectinggel sose foglalkoztam, így lehet hogy azért nem olyan jövedelmező most (és lehet hogy kereshettem volna vele többet) --> meglesem majd.
[ Szerkesztve ]
-
Warsongblade
csendes tag
rogue-val pvp-re (sub talenten vok) kitalentoljam ghostly strike-ot ??
-
whitezo88
nagyúr
inscrit kezdtem el húzni, egyelőre olcsó 150nél (eddig talán 100g) de félek drágább lesz
-
Kharg
tag
válasz whitezo88 #27169 üzenetére
JC-t én most húztam fel, 0farmolással, csak AHzással kb.3k a max skill.
Én viszont úgylátom, hogy visszahozza majd az árát.Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
whitezo88
nagyúr
régóta csak 1 profom van és nem tudom mit vegyek fel, ami hasznos is lehet. esetleg olyat ami használható búnuszt ad? JCre gondoltam de az iszony pénz és nem tudom visszahozza-e az árát. vagy inscri?
-
SimS
senior tag
válasz whitezo88 #27163 üzenetére
Nekem anno egyáltalán nem ment a Blizzard downloader, gyakorlatilag No Problems Detected és semmit nem csinált. Akkor szoktam rá, hogy a Cache mappában a torrent fájlt (BackgroundDownload.torrent) beteszem pl uTorrent-be és pikk-pakk lenn is van. Ez történt a mostanival is első nap, mikor kijött a darab - teljes sávval mocorgott. csak tipp
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
whitezo88
nagyúr
bejött a blizz downloader ablak de csak nem indul meg a letöltés. 0%, no problems detected...
-
-
Cathfaern
nagyúr
Cooldown mutatásra van valakinek tippje? Olyan kéne, ami nem az actionbart használ, mivel épp azért kéne, mert bindelt barokat el akarom rejteni, hogy ne foglalják a helyet, viszont így nem látom a cd-jét a skilleknek.
Cooldowntimer3 elvileg jó lenne, gyakorlatilag kissé hiányos és nem is nagyon fejlesztik (petekkel vannak gondok)
TellMeWhen elvileg jó lenne, de annál kézzel kéne bepakolni mindent, ahhoz lusta vagyok[ Szerkesztve ]
-
Kharg
tag
No felrántottam a JC-t és elkezdtem a bespájzolást.
2,8k goldból meg is volt a 430as skill, legjobban a 200-300 fájt.Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
whitezo88
nagyúr
az első 10000 achis player. [link]
azt hiszem sokat nem kell hozzáfűzni. amellett hogy egy hc guildba játszik kimaxolt uldu25ös achikkal rakat realm firstökkel, ott van még többek közt olyan hogy összes rare mob megölése, estébé estébé. azt hittem megcsinálta az insanet is. -
Guargumi
tag
Azt kérdezném,hogy mi a terv a 3.2 ben a különböző emblémákkal, Heroism és Valorra gondoltam, lesz valami változás?
-
Wolverine
félisten
válasz animatrix11 #27146 üzenetére
Talent: feral; fegyver: a 3.2-ig nincs neki való heirloom, csak utána lesz.
szerk: #27147: elvileg Európában az account adásvétel tilos.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Feralral a legegyszerűbb. Heirloomos fegyver viszont igazán neki való nincs, mint ahogy cement shamannak sincs (mivel 2handed mace, polearm nincs, ami staff van, az pedig mint int/sp-s, feral druidnak meg agi, str kéne) Ha mindenképp akarsz kivenni, akkor érdemesebb a több stamina / resilienceset, még mindig azzal jár jobban.
moddingR:
Két acc között csak akkor lehet transzferelni, ha a két acc tulajdonosának a vezetékneve azonos (értsd: családtag).[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz Wolverine #27134 üzenetére
Azt vágom, csak annyit mondok, hogy a hullámok jöhetnének gyakrabban is.
Mondjuk néha meg pont jó hogy vannak, a múltkor is közvetlenül a farmertől vásároltam fel 14g/stack áron a Saronite Ore-t (30g/stack felett van az ára itt ált.) ment rögtön prospectre, a nyers köveket megfaragtam, és be AHba relatíve olcsón.
Ezután persze farmer fel lett dobva GM-nek, hogy más ne húzzon belőle hasznot, meg ne legyen annyi konkurencia. 3 nap alatt eladtam az egészet. ~2k goldot költöttem a Saronitera, és ~5k volt amennyiért eladtam a gemeket. <3 JC. -
Bencexp
tag
-
Sanya
nagyúr
ez a nagy probléma.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Arnold2
őstag
válasz moddingR #27145 üzenetére
Ha jól értem mit akarsz, akkor a válasz az, hogy nem. Csak accountot vehetsz (bár ha jól tudom ezt a Blizz nem szereti). Accountok között nincs átjárás, tehát ha megveszed Pisi Peti accountját akkor nem tudod az ő karaktereit a te accountod alá átvitetni, sőt ne is kérdezz meg egy hivatalos GM-et.
-
animatrix11
őstag
üdv
szeretnék felhúzni egy druidot, melyik talent ami legjobb naki a fejlődésre, illetve milyen fegyót adjak a kezébe emblemből?
előre is thx
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Wolverine
félisten
-
FefeeX
veterán
válasz Arnold2 #27135 üzenetére
"S van úgy hogy a több SP-ért beáldozom a socket bonuszt" pont erről beszéltem. De hogy ha a hitcaped nincs meg, pont ugyanezt csinálod majd a sárgákkal Akinek meg már fullos a gearje, vagy nem érdeklik a capek, az operál a bónuszokra
Ciao: próbáltam szétszedni live-on a titanium ore-t de nem lehetett, 3.2-től ezek szerint szét lehet, veszem is a titanium oret
Hát, abból tudok kiindulni, hogy anno 500g alatt nem volt epic gem BC-ben... Nagyon sokáig... Szóval lehet lesz az 500 is (Sebaj, majd ilcsipengcsivel cut-olom, hátha azzal kettőt vág egyszerre )
[ Szerkesztve ]
-
Kharg
tag
válasz Arnold2 #27135 üzenetére
Papnak én is ált. +int +spelldamost veszek, nagyritkán int vagy sima spelldam.
Amúgy én is arra tippelek, hogy liveon simán 300g környékén(sőt, még fölötte lesz) az epic gemek ára.
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
ciao
senior tag
a mi serverünkön 15-18g-ért meg a titanium ore, 3,2 ptr patch elött meg 5g körül volt, 72 új epic gem recept van PTR-en mindegyik 5 tokenbe kerül, titanium ore prospect 1-2 powdert is adhat amiből 10ért 1 tokent ad a JC trainer, PTR-en 20,5 stack titanium ore-t szedtem szét, 25 epic gem, 62 powder, 16 rare gem, meg valagnyi uncommon gem lett belőle, csodálkoznék ha livon 200g alatt lenne a nyers epic gemek ára
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Arnold2
őstag
-
Wolverine
félisten
A cheatereket nem egyesével szokták levadászni, hanem hullámokban - tény, hogy régen olvastam "tízcsillió cheatert kibannoltunk a rákba" bejelentéseket a kékektől.
-
Ptech
addikt
válasz Arnold2 #27123 üzenetére
Egy tört szerveren én is kipróbáltam ezeket, egy kis programmal megy az egész, amivel át lehet állítani pl hogy milyen sebességgel rohangálsz, teleportálni tudsz vele akárhova, akár a föld alá (innen szoktak bányászni), vagy az égbe (ezt meg akkor használják amikor fővárosokban halott karakterekből betűznek ki egy URL-t)
GM meg nem tud sok tenni semmit, csak ha bejelentik neki, bár sokan nem veszik a fáradságot, hogy combat logból a random nevű 59-es DK-kat bogarásszák, akik épp előlük nyúlják le a Saronitot.
Blizz mondjuk csinálhatná gyorsabban is a takarítást, ha meg a Warden-nel nem tudják elkapni őket, akkor figyelhetnék, hogy kinek változik a helyzete rendszeresen és túl gyorsan. -
FefeeX
veterán
válasz Wolverine #27130 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy senki nem vesz kétszínű gemet, csak azt, hogy nem annyira drasztikus az arány a kétszínű felé, mint azt Kharg feltételezte, vagy kérdezte... Saját tapasztalatból, több RYB gem fogy és drágábban, mint a köztesek... (lehet másnál ez nem így van...)
-
FefeeX
veterán
Nem értem ezzel mit akartál pontosan, socket bonus ugyan kell, de nem feltétlen vásárol mindenki köztes színű gemet... Nagyon sok mindentől függ, ki mint vesz gemet, és hogyan, mihez...
Fogod magad, és végigfuttatod a fejedben, minek kb mire lehet szüksége... (segítek, hit rating sok kell, def rating sem árt, vannak akik ezért beáldozzák a slot bonust is) -
Rizzo
aktív tag
A macidruida swipe-ja ha jól tudom már egy ideje 360°-ban hat, a medve pet ugyanilyen spellje is 360°-os?
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Kharg
tag
Meg persze azon is, hogy talán érdemesebb nem a sima statot adókat kivenni, hanem a +int +spdmg és társait, mert ugye a gemek nem lesznek prizmatikusak, és socketbónuszt azért néha akarják az emberek.
Tehát mondjuk kék gemekre szükség lesz.Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Kharg
tag
Ezen én is gondolkodtam már, JC-m valahol 150en áll, de lehet felkéne húznom.
Hosszútávon sokkal nagyobb az elérhető haszon, mint a titaniumok eladásából származó.Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
moddingR
aktív tag
Ahogy akartam eredetizni olyan gyorsan megis akarok tőle válni semmi bajom az egésszel kivéve 1 dolgot ez a fejlődés ez ami a halálom egyedül nehéz sokidő unalmas... szóval aki most akar kezdeni annak ajánlom ezt
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Baromi sok farmbot van mostanában mindenhol. Főleg érceket és zöldségeket farmolnak speedhack-el, a föld alól. Még a nevét sem látod, mert nem lóg ki a földből, lecsapni sem tudod, mert nincs LOS-ban, csak a combat logot tudod olvasgatni, hogy ki bányászott ott. Amint kibányászott egyet, teleportál/speedhackel a következőhöz.
Főleg ezért baromi olcsó a Saronite/Titanium mindenhol.
Jah, és imho ne add el rögtön patch után az ércet/gemeket, mert szinte mindenből túlkínálat lesz, ami le fogja nyomni az árakat. Ha viszont JC vagy, akkor érdemes felvásárolni a Damaged Necklace-ket, JCből lesz kevés, aki tud egy adott követ, nem gemekből ^^
-
Cathfaern
nagyúr
válasz fordfairlane #27119 üzenetére
Van rosszabb is: ilcsipenge
-
Kharg
tag
válasz Wolverine #27117 üzenetére
Hát most van 8stacknyi és folyamatosan veszem az olcsóbbakat, de nem akar felmenni az ára.
Nembaj, még van idő a patchig.Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Kharg
tag
Nálunk sikerült gyönyörűen levinni a titanium árát.
Remélem, hogy az a nyomorék, aki stabilan 15g-ért rakja be, hamarosan kifogy belőle, mert 15g-től ugyebár elindul, és mindenki rakja 50s el olcsóbban, egykettőre elérünk 9goldért.Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Wolverine
félisten
válasz SzlobiG #27107 üzenetére
Prepatch. 276 mega. Viszont a PTR-es 0.2.0 (oké, 3.0.1-ről indulva) 1,37 GB volt. (összeszámolva a 3.0.1. -> 3.1.3. 900 mega)
-
SzlobiG
félisten
3.2-be az új epic JC-s recókat továbbra is tokenért lehet majd kivenni, vagy azokat máshonnan lehet megszerezni?
-
Bencexp
tag
válasz Cathfaern #27098 üzenetére
"Csak a cloth tényleg lehetne cloth." Jaja, de a Pala T2 is plate robe volt, és hülyén nézett ki, szóval régen is voltak ilyenek
Jako vážně?
-
Wolverine
félisten
válasz Cathfaern #27100 üzenetére
Néha magukkal a Battle.netes acc-okkal van baj - az autentikációs szerver szórakozik. Javasolt jelenteni a wow.europe megfelelő fórumában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest