Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kharg
tag
Francia tömeg beszabadult arathorra.
Trade csati úgy pörög, hogy olvasni se lehetAz epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Kharg
tag
válasz FefeeX #27496 üzenetére
Mondjuk azért a plussz stamináért(mégha minimális is) esetleg megéri igy belemászni a bloodba.
Arról viszont fogalmam sincs, hogy ehez milyen rotát lehetne használni.
Talán Diseasek+BS+OB+OB+BS+OB
Meg ugye dumpnak akkor csak FS, viszont az mostmár eléggé gyengus[ Szerkesztve ]
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
FefeeX
veterán
nem olyan rossz a talent, HB előtt nem akart expertisere pakolni, mikor blood ágon ugyanannyi talentért dupla annyit kap, plusz még mást is... Ennyiért HB nem éri meg, vagyis fene tudja... Ha nyomod a blood boilt folyamatosan, akkor nem kell HB
ja és DnD amint lehet, akkor sose mennek le rólad a mobok...
[ Szerkesztve ]
-
Kharg
tag
EJ-n közben Suno összerakott három talentet a három specre, amik kissé érdekesen néznek ki.
Vagyis igazából csak a frost.Ennyire nem lesz érdemes kirakni a HB-t?
Én úgy találtam, hogy a jó KM/HB procokkal az Unholy talentet is simán túltudom aoezni.
Igazából ha a HB frostot már nem érdemes használni, lehet én is váltok bloodraAz epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
H.O.D.
senior tag
Kiváncsi leszek, be lehet-e ma lépni a hc instákba.
Where do you want to go today?
-
SimS
senior tag
válasz robyroby #27490 üzenetére
Üdv, nem értem miért pont 1 hét lenne Nekem a maradék 30-40 MB ami hiányzott ma egész korrekt sebességgel jött. Mirror-okat meg találsz (pl Viktor fentebbi linkje) ahonnan teljes sebességgel (várhatóan) jön.
A kliensed meg elindul patch nélkül is, ugyan játszani nem fogsz tudni
Vígasztaljon az a tudat, hogy akinek már van patchelt kliense az sem tud minimum du. 3-ig játszani, realmek híjján.SimS
[ Szerkesztve ]
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
robyroby
tag
ha még nincs lenn a 3.2-es patch akkor nem indul a wow-om ugye? mondjuk ha most elkezdem tölteni kb 1hét?
-
FefeeX
veterán
válasz F-ECT$ #27486 üzenetére
Nekem pvp buildben kell majd a dps, mert tank a main speccem... Eddig is visszavett ez a dps-emből a full dps buildekhez képest, de azért úgy gondolom, hogy 3000 felett már így sem rossz Gargoyle miatt szerintem PVPre marad az unholy, amennyi nerfet kapott, abból talán visszajön...
-
FefeeX
veterán
Ez azért már erős belemászás volt... Ne haragudj, de semmi olyat nem kérdezett, ami azt feltételezi, hogy tört szerveren van, ahhoz pedig semmi közöd, hogy azon van-e vagy sem. No offense, csak szerintem ez kicsit erős volt így... Emellett biztos vagyok benne, hogy az a baja, amit írtam, LKval szívtam az elején énis, mikor wowon belül tettem véletlen még egy wow mappába...
(az addonok megjelenítése szerverfüggetlen (mármint a kérdéses mappában) - a játéka pedig eredeti - mivel szabadon letölthető) -
nak0n
aktív tag
válasz Tituszazeb #27456 üzenetére
Csak elmélkedés...
Armory szerint lvl65ös Titus nevű kari 1 van, Burning Legion szerveren egy draenei, lvl37es Vern nevű kari szintén 1, a Deathwing szerveren egy undead. Nálad meg ez a két kari a kép szerint egy szerveren van. Lehet nem legális a WOWod? -
laci666
senior tag
Hi!
Egy kis help kellene egy jó kis pvp/dps talentet tud valaki adni pvp-re meg úgy raidre is.
Most froston vagyok 2000dps átlag megvan de 5000-6000-ket is csapok alkalom adtán.
Próbálgattam én a bloodot is meg az uholyt is de közel se adott annyi dps-t mint frost, biztos én szúrtam el valamit meg valszeg a rota is szar volt de nem tudtam 5000-6000-es ütéseket sehogy se kipréselni magamból.
Eddig frosttal nyomtam a pvp-t is és az 5-6K ütések jól jöttek főleg egymásután
De ez nem igazi pvp talent ezért kellene valami más..ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
FefeeX
veterán
unholy is sok nerfet kapott...
scourge strike 2 helyen is csökkentett, desecration nem növel, elvették az unholy blight értelmét, szerintem ezzel feleslegessé tették, mondjuk a gargoyle viszont talán jobban használható lesz, és nem eszi meg az összes runic powert...
de nemsoká meglátjuk úgyis... -
FefeeX
veterán
mármint a dps-re gondolsz... mert a tankság asszem kicsit erős nerfet kap...
meg az unholy dps is... azt néztem, hogy dps-ként a frost ág még jobb lehet mint eddig (mondjuk azért a frost strike-on erős a nerf) - ezután fene tudja miben kellene majd pvpzni...asszem a peccs mappába kell másolnod, a downloader mellé, felismeri és telepíti, mintha eddig így ment volna...
-
Kharg
tag
válasz FefeeX #27475 üzenetére
Na igen, én is erre gondoltam.
Túlságosan kényelmes nekem az egykezes tankolás.
Jelenleg ilyen a talentezésem, remélem, hogy valami hasonló működni fog.
Ha jól láttam a pve frost rész nem kap olyan óriási nerfet.Még egy gyors kérdés: A két leszedett mpq patchfilet csak bemásolom a wow mappába és elindítom a patchelést?
[ Szerkesztve ]
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
capafog23
őstag
Valaki dobjon egy linket honnan tudom viszonylag gyorsan leszedni a 3.2 részeit?
-
FefeeX
veterán
ennyi defet 2 egykezessel sem fogsz összeszedni szerintem...
Hogy mi legyen a talent, azt viszont passzolom egyelőre... -
Kharg
tag
Holnap dk talent reset.
Elkezdtem gondolkodni azon, hogy mi lenne jó tankolni, dw vagy maradni 1kezesnél, illetve, hogy mi lenne elfogadható talent.Valakinek valami tipp?
ahogy néztem ismét életképes lesz a dw frost, az talán egész jó lenne.
-
FefeeX
veterán
válasz SzlobiG #27468 üzenetére
holnap lesz peccs? hunternek ki akartam szedni a hateful szettet teljesen (hiába van több deadly-m is, taurennek jobban áll sztem a hateful) - viszont így a honoros beszerzésem sajnos ellehetetlenítik (már csak a kesztyü kell a full dizájnhoz - de nem akarom heroismért venni )
DK nerf, retri nerf, nem lesz ez így jó... -
SzlobiG
félisten
Holnap jön a patch titanium ore már nincs ah-ba.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Tituszazeb #27462 üzenetére
mondom, nem lehet hogy a liccs king nem abban a mappában van? fogadni mernék egy ezresben...
-
Tituszazeb
tag
Ha lehúzom a listát ugyanilyenek vannak alul.
Questhelpert telepítettem, a legfrissebbet, ugyanúgy mint régen, de próbálkoztam más addonnal is, de sajna nem műxik :S.Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Wolverine
félisten
*cough* shameless advertisement *cough*
Viktor, ha szerinted sok, akkor töröld, thx.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FefeeX
veterán
válasz Tituszazeb #27458 üzenetére
nem lehet hogy a lich king új mappában van,mondjuk a wowon belül csináltál még1 mappát? És felülirta az ikont... Csak mert a lich king önnállóan is indul, nem kell neki előtelepiteni a wowot...
-
Wolverine
félisten
És ha lehúzod a listát, mi van alul? Egyáltalán milyen addonokat telepítettél? Ezeknek a Blizzes cuccoknak ugyanis ott a helye. (hja, ugye az addonjaid is a megszokott Interface/AddOns/<addonnév> szerkezetben vannak, és a lehető legfrissebbek?)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cathfaern
nagyúr
Vista vagy Win7? Ha igen, akkor próbáld meg ide rakni az addonokat: C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Interface\AddOns
-
Tituszazeb
tag
válasz Wolverine #27455 üzenetére
Az addonjaimat a wow-on kívül telepítettem a windows fájlkezelőjében, ugyanúgy mint előtte kb 10-szer. A Lich King előtt minden simán ment is, aztán újraraktam a wowot és még úgysem lett jó.
A kép amit feltöltöttem azt ábrázolja (nem tudom megnézted-e), amikor belépek az accommal és rákattintok az addons gombra (és ez a látvány fogadKérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Wolverine
félisten
válasz szilchi #27447 üzenetére
A LootPlant a blizzes addonmenüből érheted el (Main Menu - Interface - Addons fül), ott lehet konfigurálni és hozzáadni a listához a neked kellő itemeket.
szerk: #27453: ez normális. Az addonjaidat nem a WoW-on belül kell telepíteni, hanem azon kívül egy filekezelőben
#27436: töröld a chat-cache.txt fájljaidat és meg fog javulni. Viszont ezzel minden beállításod elszáll majd.[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
válasz Viktor77 #27452 üzenetére
Ok.Elsőre tényleg egyszerűnek hangzik.Wowikin/Thottboton majd megnézem,pontosan hova is kell menni.Potit meg veszek AH-ban.
Megint más .Szerdán lesz patch?Hajtok a T7-es kesztyüre és HC-zok amikor van időm rá.Meg jó lenne a chest is,de az még 80 db badge.De ha szerdán lesz patch akkor szvsz felesleges már a T7-et eröltetni...milyen furán hangzik "felesleges"..pár hónapja még örültem mint majom a farkának,ha ilyen esett vagy kiváltottam egy darabot a settből.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Mióta felraktam a lich kinget, nem tudok addonokat telepíteni.
Amikor a karakter kiválasztó képernyőn rákattintok az addons feliratra, akkor a kéepn látható dolgok jelennek meg (Blizzard Auction UI.. stb..mindenféle UI ).Már szinte mindent próbáltam, újratelepítettem az egész wow-ot, kitöröltem a cache, wtf és interface-mappákat (interface-t utána újra létrehoztam benne, AddOns-szal), de nem segített.
Neten utána keresgéltem, nem sok hasznos infót hallottam, de másoknak is volt már ilyesmi problémájuk..
Segítsetek, ha tudtok, mert elég zavaró a dolog!
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Viktor77
titán
-
szilchi
őstag
válasz Viktor77 #27449 üzenetére
Kössz.A régi quickmark-nál,ami out of date volt,nem volt azt hiszem ilyen aktiváló parancs.De most már jó.Meg akkor lehet áttérek Atlaslootra.Vorpil-ra meg lehet hirdetek majd free Shadow Lab boostot,aztán rohangálunk vele egyet. .Ja és utánna jön Tempest Keep meg Steamvault?Azokat inkább ne próbáljam solozni...vagy azért sikerülhet?
Más.Ma HC instában voltam egy Destro lockal és szinte mindig leszedte rólam az aggrot.Olyan 2,7K dps-e volt,de ha jól emlékszem még bossokon is túlaggrózott.Ha jól rémlik locknak amúgy sincs sok damage reduction talent/spell.Ezt tankként ki tudom valahogy küszöbölni,hogy az aggro rajtam maradjon?DTK-ban voltunk,ahol sok UD mob van.Ott is túlaggrozott,pedig UD-t tud a paladin szvsz a legjobban tankolni.A többi kaszt nem volt gond,meg más instában sem (lock nélkül).De ez az egy igen.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Viktor77
titán
válasz szilchi #27446 üzenetére
Mi 70-en úgy csinátuk, hogy nekifutás, full nuke és bevinni az utolsó boss felé, addokkal nem foglalkozni. Aztán ugye egyszer csak teleport, akkor szintén full nuke és húzni a bejárat felé (amerről jöttél), addokkal szintén nem foglalkozni. Aztán megint csak teleport, és húzni megint befelé. Ez alatt kell lemennie, mert ennyi idő már sok az add, és odaérnek mindenhova hamar.
Sőt, igazából kettőből kellett megoldani, próbáld ki 3 húzásból vagy 2-ből tudod megoldani, attól függően mekkora a dps-ed. Ha kettőből, akkor elöször a bejárat felé kiteold.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
FefeeX
veterán
válasz szilchi #27446 üzenetére
Oh, bocs, tényleg nem DK hanem pala
Akkor retriben, mikor proccol az art of war akkor tolod is a Flash-t, meg ha kevés a HP, 1 bubi meg 1 lay on handsed van. Hátrafelé sétálsz, úgy kiteolsz, és néha forgatod az egeret, hogy nem merre mehetsz... (ezt egy idő után elvileg érzésre is tudod majd csinálni)de valóban egyszerűbb, ha viszel pár 67+-ost (65ös a 69+os moboknak többnyire misst fog lőni, így gyakorlatilag a healernek csak plusz teher, aggrozik mindent)
-
szilchi
őstag
Feltettem addonok közé a LootPlan-t meg a Quickmark-ot.A karakterképernyő addon paneljén látszanak,de ingame nem látom őket.Be kell ezket kapcsolni valami parancsal,hogy láthatóak legyenek?Nem out of date addonok,de azt is bekapcsoltam.De akkor sem látszanak.
-
szilchi
őstag
válasz DrGonzo22 #27439 üzenetére
Ok,akkor lehet az lesz.Elvileg lvl 65-től mehetnek emberek SL-be.Szal pár Outlandes szintező jó is lesz.
Fefeex:Hááát,nem tom van a paladinomnak Unholy treeje,de utánnanézek .Ok,gondoltam olyanra is,hogy DPS cuccban tankolom,mert druidra is azt írták,hogy nem tank hanem dps cuccban kell tankolni és akkor elég hamar lemegy.Wowwiki meg írt pár kiteolós variációt,ahol körbe kell vinni a teremben a voidokat kikerülve.
[ Szerkesztve ]
-
pugi11
csendes tag
Tudnátok olyanban segíteni, hogy a DK-val hol tanulhatom meg a Mace használatot? Mindenhol kerestem már, de nem találom. Köszi
-
FefeeX
veterán
válasz szilchi #27437 üzenetére
Nos, sorban... Vorpil solozható, ne tankcuccban told, hanem unholy pres, DPS cucc, azt adj neki. A lényeg, hogy mindig ki kell húzni a voidok elől, emellett nem tudom működik-e a hungering cold az addokon, ha igen, akkor használd... Nem tol szerintem annyi dps-t hogy ne éld túl (ha frost tree, akkor lichborne --> death coil magadra; áldozod a nyomit; death strike obliterate helyett) -- viszont így megszabadulsz tőle...
Amúgy haverokkal szoktam én is többnyire, mert gyorsabb... Azért jó a guild, mert van pár ember, akik kaphatók ilyen dolgokra...Amúgy mintha nem lenne kihagyható... De végülis meglesz az szerintem... (ugye nem HCben tolod? az tankként is kemény lenne szerintem ) Murmur mellett bal hátsó sarokban van a "láda", ahhoz murmurt nem kell lenyesni...
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Már rég meg kellett volna írni azt a webformot, aztán frankón utána GM megint, hogy nézzék meg, bírálják el, valami, hátha úgy gyosabban megy... Amúgy semmi baja nem lesz, visszakapja úgy, ahogy elvitték tőle, csak át kellene gondolni, hogy a géppel mi a baj - vírus, kémprogram, stb...
-
TiMoN
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Cimborám accountját pár nappal ezelőtt ellopták, felhívott h mit tegyen én épp lagziba igyekeztem xal nem voltam gép előtt Ő így semmit se tett. Accountját elcsórták be mergelték bnet accountba. Így semmit nem tud kezdeni a régi titkos kérdéssel válasszal accountja én email címemen volt kaptam is a emailt h mergelték.
Hiába irtunk ticketet az én accomból nem hitte el a GM azt mondta h webformon küldjük el az adatokat, de ezt leghamarabb ma tudja scannelni és küldeni xal blizznél még pár nap tuti mire suspendelik az accountot. Hogy tudnál elérni a mihamarabbi account tiltást?
Karakter egész nap online farmol sholazaron. Eléggé idegesitő.
Ha valakinek van valami ötlete írjon köszönöm ( jöhet privát is )-TiMoN-
-
DrGonzo22
őstag
Üdv,
ha valaki tud egy normális felbontású videót (vagy esetleg neki magának van), amin jól látszódnak a 3.0.8 előtti fireball-ok, pyroblast-ok, frostbolt-ok, küldjöm nekem egy privátot, sajnos elég gyengéket találtam csak google/youtube segítségével.
Előre is köszönöm.
-
szilchi
őstag
Valaki tudna mondani valami stratégiát nekem Shadow Lab/Grandmaster Vorpil bossra.Meg akarom csinálni a tankkal a Kharazan kulcs-questet.De ezen a fickón nem jutok tovább.A voidok felhealelik,tankal nem tudok annyi dps beletolni,hogy elfeküdjön.Igaz nem is néztem,hogy skippelhtő e.Az előző nem volt kihagyható,mert ott zárva volt az ajtó mögötte.Valami 10-15 perce ütöttem,a shadow dmg buffja maxxon volt (25).De se ő se én nem haltunk meg.Ha nem hívtak volna HC UK-be,még most is ütném .Thottbot szerint 2K dps-el leüthtő soloba.Dehát tankal 2K dps...Mondjuk ha kikerülhető lenne,meg lenne oldva a probléma.Nekem csak a quest item kell Murmur terméből(asszem ott van..vagy ő dobja...?.elfeljtettem).De ha megoldható az öcsi is az insta clear-ért,akkor miért ne
-
Kharg
tag
Megoldódott közben, viszont lenne még egy kérdésem:
Channeleket resetelni lehet valahogy?
Nemtudok lfg csatira fellépni, traderől is eltüntem és kéne egy reset, hogy minden az alapra álljon vissza.Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Kharg
tag
Az mitől lehet, hogy nem működik a shift+click chatben?
Updateltem az összes addonomat, de semmi változás.Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
szilchi
őstag
Hehe..tegnap UP HC-ben sikerül DPS-ben 3. helyen végezni,damage done-ban meg 2. helyen.DPS-ben egy retardin-t is megelőztem ...volt is wipe dögivel
-
Louro
őstag
Korábban írtátok, hogy a DK engivel szinte halhatatlan. Megkérdezhetem miért? Most húznám vele a bs-t a tankcuccok miatt, de engibe a fejes és még mi van neki?
Mess with the best / Die like the rest
-
Wolverine
félisten
Obliterate-et csak akkor használj, ha van hozzá glyphed, különben megeszi a disease-eket. A Blood Boilt is csak végső esetben robbantsd, mert az is törli a disease-eket. Obli helyett tessék unholyn Scourge Strike-ot ütni. Ha van elég runic power, akkor jöhet a Gargoyle is.
szerk: #27422: ez igaz, de a dmg is aggrot jelent; és ha a tank nem ér el egy bizonyos dps-t, akkor azt az aggrotartása is megsínyli.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz SzlobiG #27424 üzenetére
Eddig lehetett berakni slotba 19 sp kavicsot, mostantól 23sp kavics lesz.
Vagy stamból 24->30.
BS-nek a kavicsokon keresztül buffolódik a statja.
Nekik arra kell költeni, mivel új slotot nem kell belerakni.
Enchanternek meg a gyűrűre lesz új enchant. ugyanígy eddigi 19 helyett 23 sp mondjuk.
Vagy 16 str-> 20 str lesz. -
FefeeX
veterán
1 targettel szemben folyamatosan nyomogatod a rune strike-ot, vagy bemakrozod minden gombra...
blood boil csak tömegre kell, de a prestilence is.Cathfaern: ez így részben igaz. generates high amount of threat>damage. Mégis, másodlagosan a damage is threatet generál, így ha ellőttél mindent, ami ilyen (DnD, Runic Strike) akkor igyekezni kell minél többet sebezni - AOE tankkként meg ugye minél több felé minél többet... Rólam nem tudják lehúzni azokat a mobokat sem, amik épp nem targetek, legalábbis az átlag dps-eknek eddig nem sikerült, 1-2 full t8ast kivéve
-
Louro
őstag
Icebound-dal akkor várni fogok, de a blood boil-t csak tömegre használom, mert különben nem nagyot sebez.
Cél most az armor és a defense rating. Majd instázgatás során jön az xpAmi a baj, hogy hamar lekapják rólam a trash-t is, pedig igyekszek minél jobban kihasználni a spelljeim és minél nagyobb sebzést is bevinni, hogy legyen aggro. De ha azt mondjátok így jó, akkor lehet csak mégjobban kell időzítenem
-
FefeeX
veterán
prestilence után blood strike helyett blood boil.
frost pres alap, ha tankolni akarsz. tökmindegy hogy unholy vagy más talent, tank - frost presence.
icebound 20 seces, szóval előre feltenni pazarlás. Ha nagyon becsökken a HP-d, esetleg betámad egyszerre 2 mob pack, akkor kell kijátszani a plusz védelmeket.
érdemes minél több defet (tank gear) összeszedni, hogy ne kapjál criteket, mert az csúnyán tud fájni, és hamarabb összecsuklasz, mint a híler eltolna egy hílt... -
Ribi
nagyúr
válasz SzlobiG #27391 üzenetére
Ki van zárva.
Mivel minden class kb 2 gemnyi statot (sp, AP ...) tud magára rakni, ezért ah a BS +1 slotot kapna akkor neki már +3 slotja lenne. Nekik az a buff, hogy a meglévő 2 slotba nagyobb gemet tud rakni.
Kivétel persze megint a tailoring ami a köpenyre tud proccos enchantot rakni.
Viszont erről sehol sem olvastam, hogy ezt is buffolják-e -
-
Kharg
tag
Ezzel nincs sok baj.
De konkrétan mi nem akar összejönni?
Nemtudod megfogni a mobokat?
Lehúzzák rólad?
Esetleg túl hamar elfogysz?Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Louro
őstag
válasz FefeeX #26893 üzenetére
Kis szabadságról visszatértem és meglestem 69-en a dk-mat tankként és blood-ról unholy-ra áttalenteltem és valahogy nem igazán akar összejönni.
Lehet én csinálok valamit rosszul. Horn of Winter, Icebound fortitude,Bone shield fenn van. DnD-t lerakom, Icy touch, Plaque strike, majd Pestilence-t nyomok, ha tömeg van, unholy blight és majd az Obliterate és Blood strike-kal kínzom az ellent. És frost presence-ben tankolok a dmg reduction miatt.
Hol itt a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
capafog23
őstag
Tegnap meglett a 30 legendary fragment (2 hiányzott), cleareltük ulduart, csak vezax meg yoghurt maradt benn. Ma lement vezax, aztán ráálltunk a yoghurt 3 watcherrel (így lehet kiszedni a legendary-t), mimiron-t hagytuk fenn. Volt 2-3 wipe, mivel nem mentek le gyorsan a portalba a csápok, ezért kint kijött még egy nagy csáp, sikerült megoldani ezt a problémát, 4. vagy 5. try-ra le is ment. Healerünk bedobta fight közbe yoghurt szájába a q itemet, lootoláskor ki tudta venni a questhez szükséges itemet, vissza iron council mögé leadni a questet és voala: (nem takartam ki az ui-t sorry)
Kép1
Kép2Mivel elég hamar vége lett a raidnek, ki lett találva hogy csinálni kéne jól gearelt altokból egy ulduar 10-et. Amit érdemes megemlíteni, flame leviathant lement elsőre 2 toronyal, valamint xt-n véletlenül lelőttük a szívet (hard mode) kisebb trükközésekkel de lement, hodir volt az utolsó boss amit még sikerült lecsapnunk, ezután többen mentek aludni. Sokkal izgalom dúsabb volt altokkal menni mint mainekkel, pl dk, druid tank volt, xt-n dk offtanknak át kellett tauntolni a boss-t 2 spark között azért hogy inert adjon az egyik healernek
Szép napot zártunk, jövő héten mehet tovább a heroic i choose you steelbreaker tryolás.
Ha valamit elírtam, rosszul írtam, akkor nézzétek el, késő van
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Wolverine #27401 üzenetére
Én akkor kezdtem el csinálni, mikor még csak sima hc gearben volt a hunterem, nem tudom mennyi hp-ja volt akkor, de mivel jelenleg is csak 19k, ezért valószínűleg 20k nem volt meg Elbambulást leszámítva nem haltam mire exalted lettem. 1-2 ütés tényleg becsúszik, de az még nem olyan fajó szerintem, p2-ben meg mivel % alapján jön le a sebzés, mindegy mennyi hp-d van. Amúgy én mindig maxra stackeltem (15 asszem? rég csináltam már).
Hasonlóan toltam mint írták előttem: gripet mindig 80 körül tartani, nagyütés csak dodge után, kis ütés csak akkor ha belefér a cd-k közé egy (igazából annak a sebzése elég minimális, így ha nem is használod, akkor sincs belőle túl nagy gond).[ Szerkesztve ]
-
Kharg
tag
-
szilchi
őstag
Pala tanknak fegyverre milyen enchantot tegyek?Meg mivel/hogyan tudok a leggyorsabban aggrot termelni?Elég sűrűn fordul elő,hogy leszdeik rólam, a mobokat/bosst.Itt egy példa
Utgarde Keep
Már a fight végénél járunk,de a retardin pala simán leaggrózott.Voltam iceblock-ban,de utánna taunt meg nyomtam bele a splleket.De akkor is.Meg ha tartom is az aggrot,a következő dps nincs sokkal lemaradva tőlem.Aoe tankolásnál is ellővöm az Avenger shield-et,majd consecration.De pár sec,és az első mob megy a healerre/dps-re.Biztos valamit rosszul csinálok,de nem jöttem még rá hogy mit.Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
MCGaiwer
addikt
válasz Wolverine #27406 üzenetére
elképzelhető, de velem még sose fordult elő. néha van hogy hogy még fél-1sec van cdn mielőtt kiírja, de még mindig bement. nekem mindig sikerül 100%hpn p2be menni.
amúgy nem egy cdn vannak, csak az egyik cdre teszi a másikat. azaz a nagy ütés 10sec cdn van, a dodge meg 4en. ha a dodgeot használod a nagy szúrás nem lesz cdn, viszont fordítva igen, de úgy is csak a saját cdjét kapja meg. ezért ha használod a dodgeot, majd 1 gcd múlva a nagy szúrást, akkor a dodge 3 secről felugrik 4re. úgy kell hogy amikor kiírja hogy karmolni fog, megnyomod a dodgeot majd rögtön a nagy szúrást.ma ilyen szófosásom van vagy mi
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
válasz Skyhunter #27403 üzenetére
ha nagyon ragaszkodsz a hunterhez (én nem ajánlom kezdő karakternek, mivel fejlődni ugyan könnyű vele, de sok apró dolgot kell ismerni hogy a mesterévé válj. Ez ugyan igaz a többi kasztra is de a hunterre kiváltképp. Sok kellemetlen dolog fog érni épp azért mert új vagy. Tehát ha nem ragaszkodsz a hunterhez inkább válts vmi másra (javaslom a shamant, illetve a paladint)) akkor min ~75ig beast mastery (továbbiakban=BM), itt ha gondolod válthatsz survivalra (SV) az explosive shot miatt, de ez egy kicsit nehezebb. ha nem akkor nyugodtan maradhatsz BM 80ig és még utána is.
talentnek [EZT] ajánlom, először a BM ágat rakd ki, majd a marksmanship (MM) ágat. 80 felé közeledve a maradék pontokat eloszthatod a carefull-focused aim között, illetve 2 mehet a spirit bondra is.skining LW semmire se jó szerintem. ezt annak ellenére mondom hogy az én hunterem is ezeket a szakmákat űzi. LW arra jó hogy olcsón megvan egy bracer enchant, illetve a gatyára lehet fillérekért epic szintű armor kitet csinálni. ha nagyon elitista akarsz lenni akkor jewelcrafting és blacksmithing, ha sok pénzt akarsz akkor enchanting (fejleszteni nem olcsó, de northrenden jócskán behozza az árát a disenchantal) és mellé vagy mining vagy herbalism.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Wolverine
félisten
válasz MCGaiwer #27404 üzenetére
Nem egészen; ha dodge-olsz, az is GCD-t csinál magának, és volt olyan, hogy az sem járt le és megint jött a claw. (amúgy én is tudom, hogy a grip és a kis ütés van egy GCD-n, meg a dodge és a nagy ütés a másikon )
Skyhunter, fejlődni BM talenten érdemes. A Skinning+LW jó lesz neked, de sok pénzt nem fogsz keresni vele. A petnél én Tenacity petet használnék - teknős, medve, malac...
-
szilchi
őstag
válasz Skyhunter #27403 üzenetére
Szintezésre beastmastery,az nagyon jó ahhoz.A két szakma jó választás (szerintem),mert tudsz folyamatosan a szintednek megfelelő ruhát előállítani,később mail ruhát is tudsz készíteni.Hogy pénzügyileg megéri e nem tom,a 80-as epic cuccokkal lehet pénzt keresni de kell is hozzá matit farmolni.
-
Skyhunter
őstag
Teljesen kezdő vagyok a Wow világában...egy Blood Elf-Hunterrel kolbászolok és elértem a 10-es levelt....
Mit tudtok ajánlani hosszabb távon (és elsősorban PVE-re) ezen a talent-fán mikre adjak pontot...Beast Mastery-Markmanship-Survival,melyiket vagy miket érdemes itt fejlesztgetni??
Másik kérdés--->jelenleg Skinninget és Leatherworkert használok, jók ezek és a későbbiekben tudok komolyabban profitálni belőlük (anyagilag és fegyverzetügyileg ?),vagy válasszak más skilleket?Előre is thx a helpereknek.
-
whitezo88
nagyúr
nap mondata twin wipenál: how can you tank as a warlock?
-
Wolverine
félisten
válasz MCGaiwer #27400 üzenetére
Nem egyszer jártam már úgy, hogy a dodge még CD-n volt és máris jött a következő claw - szerintem 1-2 mindenképpen be fog csúszni a p2 előtt. és a p2-ban a másodpercenként +3% hp hamar elkezd fájni, pláne, mert a szájnyitást érdemes 10-12 stackig tolni, mielőtt megpróbálod leszúrni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest