-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
Van valamelyikőtök guildjénél? Most egy shaman mainem van (cement az elsődleges, raidben szerintem resto), Ragnaros horda oldalon vagyok.
Meg aki szokott rendszeresen pvp-zni, dobjon egy pü-t, jó volna néhány emberrel együtt tolni. -
kenwood
veterán
válasz kenwood #70097 üzenetére
Az fx6300+ m5a97r2.0+ CM hyper 212 evo olyan 67ezer forintba kerul.
Egy H110 alaplap + i3 6100 pedig 45K.
Ha nagyon finnyas vagy a cpu huto hangjara , raksz ra 4-5k -ert egy arctic vagy deepcool hutot es teljesen nem lesz.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Cathfaern #70047 üzenetére
Azt en biztosan nem linkelnem.
Nevetseges,hogy 2-3 eve az fx 6300-at ajanljak,mikozben a wow kimondottan intel procin erzi jol magat.
Olyan i3asok,amik mas jatekban 50%-al kikapnak az fx 6300-tol,a wowban (foelg raiden) gyorsabbak nala.
Az ajanlott cpu huto 12k-ba kerul itthon (a gyari amd olyan hangos,hogy leesik a fejed),mig az i3-ak szinte nemak a gyari intel hutovel.
Fogalma nincs az embernek a hardverekrol,aki azt az ajanlot irta.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
lakisoft
veterán
Karbantartás van most? Nem elérhetőek a szerverek.
- Árad -
-
asuspc96
őstag
Helló!
Van aki a g2a-ról vásárol game timeot ?
Van ennél megbízhatóbb ?
Ki honnan szokta venni ?Most vennék 30 naposat, és ugye az nincs a boltban
-
Viktor77
titán
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok hol van most a legtöbb magyar ? Melyik szerveren illetve frakción
El. Psy. Congroo.
-
törölt tag
Join BG Battle bugot javithatnak mar vegre. Allandoan behiv AV-ba mert mindig visszarakja a pipat
-
lakisoft
veterán
-
HoaryFox
őstag
válasz TheHessian #70085 üzenetére
Ja, így már tiszta.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
HoaryFox
őstag
válasz TheHessian #70082 üzenetére
Nem is kell utalni, simán le tudja húzni a kártyáról
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Viktor77
titán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz TheHessian #70080 üzenetére
Van már legális út, Blizzardtól vegyél gametime tokent és add el AH-ban.
-
TheHessian
tag
Khm, ha szeretnék goldot venni akkor merre nézelődjek? Van aki ilyennel foglalkozik itt, ragna-horda amúgy
-
lakisoft
veterán
Van valami oldal ,ahol a megfelelő VGA-hoz ajánlott WoW beállítások vannak?
- Árad -
-
Csapoati
nagyúr
válasz nonsen5e #70076 üzenetére
MSAA-t nem húztam maxra pont ezért, de még nem néztem meg, hogy mennyi VRAM-ot eszik a játék. Mondjuk annyira nem lényeges, a garrisontól úgyis jövő héten elköszönünk, Orgrimmarban meg már bőven jó az fps.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
Csapoati
nagyúr
-
k.kristof
őstag
válasz lordjancso #70068 üzenetére
Most is (Well of Eternity, End Time, Hour of Twilight), csak most már senki nem jár szerintem oda Dungeon Finderrel, hamar meghaladják azt a szintet.
Cathfaern: Kíváncsiságból összeraktam az Aqua honlapján a Narwhal gépet, és a saját gépemet (adatlapomon látható). Előbbi 370 ezer forint volt, utóbbi 237 ezer, és tökéletesen kiszolgál minden Blizzard játékot maxra húzott grafikai beállítások mellett. Nem kis különbség, és itthon a legtöbben inkább kevesebbet, mint többet költenek gépre, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
válasz lordjancso #70065 üzenetére
Nem, három insta tartozott oda, azok nagyobb itemlevelt dobtak, mint a Cataclysm insták.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Megléptem a 85-ös szintet és az lenne a kérdésem, hogy a Dungeon Finderben a legördülőben miért jelent meg a "Random Hour of Twilight dungeon heroic" keresés opció többi mellett?
A Hour of Twilight nem simán egy Cataclysm-es dungeon és a "Random Cataclysm dungeon" alatt kellene lennie?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
k.kristof
őstag
válasz Arnold2 #70062 üzenetére
Nekem az a bajom az MMO Champion ajánlásaival, hogy Intelből tuningos gépet raknak össze, ami felesleges és még drága is, AMD-t meg a Prohardver gépösszerakó topikjában sosem ajánlanak, mert nem éri meg, teljesítményben röhögve ott hagyja egy i3 is. Jobb lenne ott feldobni a kérdést, hogy X-Y-Z keretösszegért milyen gépet ajánlanak WoW-ra, és akkor az (a magyar árakat is figyelembe véve) egy reális képet ad arról, mi kell és mi elég a WoW-nak.
-
Arnold2
őstag
Köszönöm az eddigi észrevételeket!
Ami talán fontosabb "probléma" és tényleg rendszeresen feltűnik az a konfiguráció kérdése.
Én arra gondoltam, hogy létrehozok egy hozzászólást valahol, amibe beillesztem a Blizzard által javasolt min ill rec rendszerkövetelményt illetve, ahogy időm ill. memóriám engedi bele-bele szerkesztem az adott havi MMO Champ-es ajánlást.
E hozzászólás linkje az összefoglaló elejére kerülni szép vastagon. Későbbiekben lehet rá majd hivatkozni és ha legalább már pár ilyen jellegű hozzászólást megspórolunk vele, akkor úgy gondolom sikerrel jártunk -
-
echterion
nagyúr
Az mitől lehet, hogy a 26-os mage-emmel nem tudok a demolisher-ekbe beülni? Az ikon sem ugrik fel, csak olyan tereptárgyként jelennek meg, mint pl. a házak. Illetve Kharanos-ban nem is találtam olyat, csak Wesfall-ban.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz adamkaa777 #70052 üzenetére
Instant Gaming-en GC:6785ft
legion:9265huf. -
Frozzy
őstag
válasz adamkaa777 #70052 üzenetére
ebay.
~7k 60nap GC
~10k legion iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok.
Jelenleg hol lehet neten legolcsóbban beszerezni a gc-t illetve legiont.
Üdv . ÁdámEl. Psy. Congroo.
-
-
nonsen5e
veterán
Egyik nagy boltban, egy bizonyos XI. kerületi plázában már biztosan lesz éjféli nyitás.
(nem reklámozás a szándékom, azért nem írok neveket)
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
törölt tag
válasz zola09 #70043 üzenetére
Engem például kifejezetten zavar amikor munkából hazaérek és látom, hogy 40+ hozzászólás van a topikban, aztán amikor megnyitom, azt kell olvasnom, hogy már megint a hardveres "problémákról" megy a vita. Szegény embereknek nincs meg a 110 FPS, csak 90. Mennyire borzasztó már...
...és ez megy évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz zola09 #70045 üzenetére
Bocsi. nem priv kérdés volt,hanem publikus . elég egyszer hszelned inkább ne spamoljuk teli az engem okító hszekkel írhatod privátban is
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Arnold2 kérdezett mindenkit Én meg neki reagáltam, de rendben. Bocsi Arnold2 nem szóltam.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz k.kristof #70034 üzenetére
nem igazán. Mert most veszek kártyát és azt tudom ,hogy GT940-em 1600-900-on good-on elemgy ,de példul asztalira nem biztos ,hog yugyan az a jó és Én most utánna néztem mi miért jó,de ugye nem csak azért veszek kártyát ,hogy WOW-ak,de az opcionálisakból lehetne következtetni. user vélemények alapján is.
például mtautok egyet:
minek vennél 150-250 ezres kártyát mikor egy 1060-on így fut.
Asus P9X79
Intel Core i7 4820K @4.2 Ghz
Kingston HyperX HX318C9SRK4/32 (DDR3, 32 GB, 1866 MHz, CL9, Quad-channel)
Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming 6G OC (Gaming Mode: 1595-1810 Mhz)A WoW beállításai: 3840x2160, 59.9Hz, AA: Off, VSync: Off, minden más maximumon.
A videókártyát nem húztam manuálisan, maradt alapértelmezésben (Gaming Mode), ami az enyhébb gyártói OC-nak felel meg.
A teszteléshez használt szoftverek: FRAPS, FRAFS Bench Viewer
Egy mérés egy perc.A legújabb mérések:
Orgrimmar, Goblin Slums - Horgászat:
1. mérés: Átlag: 73 FPS, Leggyengébb 1%: 55 FPS, Leggyengébb 0.1%: 46 FPS
2. mérés: Átlag: 73 FPS, Leggyengébb 1%: 55 FPS, Leggyengébb 0.1%: 47 FPSOrgrimmar, Valley of Strength - Rohangálás:
1. mérés: Átlag: 73 FPS, Leggyengébb 1%: 42 FPS, Leggyengébb 0.1%: 21 FPS
2. mérés: Átlag: 75 FPS, Leggyengébb 1%: 53 FPS, Leggyengébb 0.1%: 28 FPS
3. mérés: Átlag: 75 FPS, Leggyengébb 1%: 58 FPS, Leggyengébb 0.1%: 33 FPSAzshara - Invázió:
01. mérés: Átlag: 47 FPS, Leggyengébb 1%: 32 FPS, Leggyengébb 0.1%: 18 FPS
02. mérés: Átlag: 45 FPS, Leggyengébb 1%: 31 FPS, Leggyengébb 0.1%: 26 FPS
03. mérés: Átlag: 46 FPS, Leggyengébb 1%: 33 FPS, Leggyengébb 0.1%: 25 FPS
04. mérés: Átlag: 43 FPS, Leggyengébb 1%: 32 FPS, Leggyengébb 0.1%: 24 FPS
05. mérés: Átlag: 43 FPS, Leggyengébb 1%: 31 FPS, Leggyengébb 0.1%: 26 FPS
06. mérés: Átlag: 52 FPS, Leggyengébb 1%: 33 FPS, Leggyengébb 0.1%: 27 FPS
07. mérés: Átlag: 52 FPS, Leggyengébb 1%: 36 FPS, Leggyengébb 0.1%: 31 FPS
08. mérés: Átlag: 49 FPS, Leggyengébb 1%: 35 FPS, Leggyengébb 0.1%: 29 FPS
09. mérés: Átlag: 54 FPS, Leggyengébb 1%: 37 FPS, Leggyengébb 0.1%: 31 FPS
10. mérés: Átlag: 45 FPS, Leggyengébb 1%: 32 FPS, Leggyengébb 0.1%: 29 FPS
11. mérés: Átlag: 43 FPS, Leggyengébb 1%: 31 FPS, Leggyengébb 0.1%: 27 FPS
12. mérés: Átlag: 43 FPS, Leggyengébb 1%: 29 FPS, Leggyengébb 0.1%: 25 FPS
13. mérés: Átlag: 46 FPS, Leggyengébb 1%: 28 FPS, Leggyengébb 0.1%: 20 FPS
14. mérés: Átlag: 49 FPS, Leggyengébb 1%: 36 FPS, Leggyengébb 0.1%: 31 FPS
15. mérés: Átlag: 48 FPS, Leggyengébb 1%: 36 FPS, Leggyengébb 0.1%: 30 FPS
16. mérés: Átlag: 39 FPS, Leggyengébb 1%: 27 FPS, Leggyengébb 0.1%: 22 FPS[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz asuspc96 #70038 üzenetére
Mindent játszhatsz ami jelen pillanatban elérhető. Se többet, se kevesebbet. Csak éppen nem lesz túl sok játékos a mostani "régi" contentre, mert mindenki rohan megvenni a kieget.
30 naposat battle.net-en lehet venni 13 euróért.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
asuspc96
őstag
Helló!
Azt hallottam, hogy 30 napos gametime-ot csak neten lehet venni, ez igaz ?
Ha igen akkor ki hol veszi ?A kérdés ugyan költői, de én mégis szeretném tudni a választ, hogy mi lesz akkor ha valaki nem veszi meg a kövi kieget, csak játékidőt vesz ?
Ugye nem kap új cuccokat, meg nem fejlődik aztán ennyi nem ?[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
válasz Whysperer #70033 üzenetére
A hivatalos rendszerkövetelmény nem elég?
-
k.kristof
őstag
válasz Arnold2 #70029 üzenetére
Az elején az artifact calculator, talent calculator, pvp talent calculator miért mutat a WowDB-re, személyes preferencia, vagy valamiben jobb, mint a Wowhead?
Mobile authenticator: már nem generál számsort, a Battle.net kliens/játék egy kérést küld, az alkalmazásban kell jóváhagyni (One-Button Authenticator).
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Újra elkezdtem eredetizni, ha lehetséges, akkor szeretnék bekerülni a topik összefoglalóba, valamint ugyanitt guildet keresek, Legion-ben szeretnék PvE orientált guildbe tartozni, raidekre járni, stb. Magyar guild előnyben!
Realm: Arathor
Frakció: Alliance
Main karakter: LlwynogÜdv!
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Szolgálati közlemény!
A napokban frissítem kis topicunk Összefoglalóját.
A Topicgazda topicban láthatjátok, hogy per pill hol tartok: [link]
Vasárnap este / hétfő délelőtt szeretném élesíteni.Ha lenne bármi javaslatotok, az összefoglaló végén karakter változtatásotok, ötletetek azt szívesen fogadom.
Esetleg a Artifact Calculator - Talent Calculator - PvP Talent Calculator hármas maradjon meg így ahogy van, hasznát veszítek? Vagy kerüljön oda más hasznos(abb) link (Max 3-at terveznék oda, nem szánnám link gyűjteménynek a hajtás előtti részt)? -
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki olyan feluletet, ahol erdemes recruit a friendet hirdetni? Nehany honapja vettem egy Battlechestet, mert ugy volt, hogy egy ismerosom elkezd jatszani, es egyutt szintezunk karaktert, de nem jott ossze, es a nyakamon maradt. Ugy gondoltam meghirdetem valahol, ingyen odaadom a kulcsot is, csak huzzunk fel legalabb egy karaktert a boosttal. Viszont nem talalok olyan forumot ahol friss posztok lennenek ilyen temakorben.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
k.kristof
őstag
Nocsak, visszavittem Khadgar könyvét Dalaranba, és a kesztyű 710-re proccolt, epic lett
-
Norbeey90
tag
Sziasztok!
Jelenleg nálatok megy a játék?
úgy értem tudom,hogy a mai nap karbantartás van, csak "furán" nem tölt be a launcher sem ezért kérdezem,hogy vajon nálam van a bibi vagy a battlenettel?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Bandi8bácsi #69974 üzenetére
Nem PvP realmen horda oldalon kizárólag az Arathoron van magyar népesség. Mondjuk a népesség erős túlzás, de még mindig az a legnagyobb PvE realmes magyar hordás közösség.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz echterion #70014 üzenetére
Nem a vendortól kapod vissza, hanem item restorationt kell nyomatni - már ha kell az a kesztyű. Mert annyiban jó csak, hogy ilyen 60 ezres arcane blastokat tol a démonokba, relatíve sűrűn.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz echterion #70009 üzenetére
Vedd vissza, ticketet se kell már nyitni (illetve onnan érhető el a dolog, de magadnak intézheted).
k.kristof: Pont az invázióhoz jó a kesztyű.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz echterion #70009 üzenetére
Csapoati kommentjéből azt szűröm le, hogy megint az a reward. Azt hiszem én is eladtam egyébként, a tegnapi questet meg még nem csináltam meg. Majd ma.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
echterion
nagyúr
Csináltam az inváziós questeket, és kaptam egy 700-as kesztyűt, amit eladtam. Nem kellett volna?
-
.LnB
titán
válasz Ry0K3N #70006 üzenetére
Én múltkor arra repültem csak el mount-tal. És egyszer csak "kiesett alólam a mount" eredmény, zuhanás majd halál. Csak pislogtam, hogy mivan.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
adamgreen
senior tag
Raid menetrendek !
-
J o e
tag
válasz Redcaster #69978 üzenetére
Gratula mindkettőhöz, lehet a játék így jutalmazott amiért visszatértél Mondjuk én a helyedben ma egy lottót még feladnék, mert ugye 3 a magyar igazság
Tegnap én is kipróbáltam ezt a Stage 1-2 utána resetes fejlődést és tényleg elképesztő gyors. Crossroadsnál ráadásul lehet trükközni, úgy vagy kint az invázióban hogy végig rested lehetsz, max annyira kell kimozdulni az innkeeper mellől, amíg megütöd egyszer a démonokat
-
Ry0K3N
senior tag
Hahaha, tegnap volt hogy eltűnt dalaran és aki a questet csinálta és odateleportált kapott egy ingyen szabadesést xD
https://www.reddit.com/r/wow/comments/4z6wp2/psa_dont_teleport_to_dalaran/
Már javították.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Csapoati
nagyúr
Heh, megint 700-as ilvl-ű lett a Demon ölő kesztyű.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...