Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Skyhunter #70897 üzenetére
Tehát te magad is írod, hogy lenne mást csinálnod WoW-ban, erre beugrasz egy olyan dologra ami max vanity dolgot ad, és miután látod hogy iszonyat tömeg rámozdult ezért szívás van csak az egésszel és szenvedés, akkor is folytatod és csak azért is tolod, majd jössz a fórumra és elmondod hogy mennyire fekete pont ez neked.
Szerintem nem a Blizzarddal van a gond -
Skyhunter
őstag
válasz Cathfaern #70885 üzenetére
Félreértitek....nekem nagyon tetszik az, hogy végre van mit és hogyan csinálni. Ott van pl az Engis uccsó előtti quest. Meg kellett látogatni jó pár helyet hozzá : Outland-Area 52, Northrend-K1, Ratchet, Gadgetzan, Tanarisban egy elsüllyedt gnóm szervíz (meg is fulladtam 1xer, mert rossz házikóba akartam beúszni elsőre ) és ez jó igen jópofa, kedvemre való volt. (elő is került a bankból a dalaranos gyűrű, a BT teleportos neck, a gnóm toyokból elő kellett venni a gadgetzan teleportert, stb)
Legyen hosszú egy quest, legyen egy tárgyon CD. DE ne legyen 50 perces cd, nem lehet előre kijelölni, közben meg 6000-en várakoznak egy helyen, pvp.... Így semmi értelme. Feleslegesen baxom el rá az időt. Még alt+tab + npcscan és valami netes barangolás és/vagy zenehallgatás sem játszik, mert tuti lemaradsz. Nagyon odatették magukat a Blizzardos fiúk, de ez az első és igen nagy fekete pont nálam. Mi a jóistent gondoltak, most nagy a kezdeti lelkesedés, a hype, mindenki játszani akar. Mi a poén abban, hogy 1 óráig vársz, és közben kifolyik a szemed, vagy az ujjaid begörcsölnek a folyamatos kattintgatásban. Ezt benézték, nem kicsit, nagyon.
A történetben maga a boss lóf@sz, szót sem érdemel...
Én is benéztem, mert kikerült tegnap az MMO-Championra, ezért kezdte el minden hülye (én is) rávetni magát.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Hehe, szintet léptem a Legion app által Reggel elindítottam két XP-s küldetést, most belépve az app-ba és kinyitva a ládákat 105-ról 106-ra lépett a karakterem
A Slime draws near! Command?
-
-
salaam
senior tag
Valamennyi idő után változnak. A launch környékén kikerült spreadsheet is azt mondja, hogy gear-resource-ap mentén érdemes csinálni ezeket.
Én 3 naponta csinálom meg a hármat és néha ránézek, hogy profession questet tudjak csinálni.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Kérdés: A World Questek automatikusan változnak (generálódnak)? Vagy csak akkor lesz új ha megcsinálok egyet. Mondjuk van egy ami goldot ad, azzal nem fárasztanám magam. Akkor lesz csak új, más reward-dal ha megcsinálom, vagy egy idő után változik majd magától?
FB stream megy valakinek? (ezt kérdeztem előbb de nem válaszolt senki) Nekem nem ment és nem tudom, hogy nálam van e a baj.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Janusz001
őstag
Légió előtt én is kénytelen voltam legyalulni a WoW -ot, a fene tudja miért, de 70gb re hízott a könyvtár, a netet olvasgatva sem tudtam rájönni miket kellene még törölnöm, gyors nettel leszalad hamar az a 40gb.
-
-
powernap
tag
ti betudtok lépni a battlenetbe? nekem megint napok óta csak offline megy ez a retek, és kurva ideegsítő már, hogy állandóan be kell irogatni a jelszavam. nem tudom nálam van e ahiba, de már megpróbáltam mindent, battlenetet is többször uninstalláltam, de semmi
-
Arnold2
őstag
válasz Nyugis #70883 üzenetére
Nem értünk egyet!
Nem fogom magasztalni a Legiont, de én eddig egy azaz 1 bugba botlottam bele és elhiheted, eddig a percig többet játszottam összesítve a Legionnal, mint nem.
Sima indulás, semmi torlódás és még a pénteki csúcs is kibírható volt. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan jönnek ki a hotfix-ek. Régi motoros vagyok én is és tudnám bőven puffogtatni a régi jól megszokott frázisokat (nincs kész, haldoklik a wow, mondjon le), de most szerintem igen odatették magukat a srácok és amire ésszerű korlátok mellett fel lehetett készülni arra fel is készültek.Skyhunter: Tudom sovány vigasz, de a mount és a pet még nagyon sokáig a játékban marad. Ha nem sürgős, akkor szerintem tedd félre a dolgot, míg lemegy a hype. A bossnak nem sokkal több HP-ja van mint egy mythic dungen bossnak és ahogy láttam igazából csont egyszerű a harc. Összeszedsz majd magad mellé egy full partyt és arcon csapjátok. Nem éri meg az ősz hajszálakat szerintem, de nem akarok tovább beleszólni
-
Nyugis
senior tag
válasz Skyhunter #70881 üzenetére
Szia
Persze szuper az új kieg csak hát szokás szerint még nincs kész.
Alapvető bug-ok rossz helyre mutato Q és még sokan mások.
Nekem az a tapasztalatom hogy ez az első nagyobb "peccsel" Talán változik.
Ha szerencsénk van akkor jó esetben a felére lesz orvosság.
Roszzabb esetben... nos abba bele se gondoljunk. -
Lanash
senior tag
Arathor/Horda oldalon van olyan guild ahova befér egy casual resto druid? Sajnos raidelni nem fogok tudni idén, mert 4 hónapos a gyerek, viszont minden mást szívesen csinálnék egy jó csapatban.
-
Skyhunter
őstag
válasz Skyhunter #70873 üzenetére
Nos, ma délután/este hatodik orbig jutottam el. Itt vanak feltorlódva a playerek. Szerver hopping sem segít, mindenütt nagyon sokan várnak rá, pvp-zés, kattintható toyok millió darab lerakva, hogy még jobban basszunk ki egymással. +50 perces CD a gömbön. Nem poén. Hatalmas öngól Blizz részéről, sajnálnám, ha a következő napokban ne lenne valami változás...
Eddig csak szuperlatívuszokban tudok/tudtam beszélni a kiegről, de most felbaszták az agyam....mire jó ez? Még a Dalás-Underbellys harc is értelmesebb mint ez. Mégis mi a fenét gondoltak, ennyi lelkes playerrel? A pár "szerencsés" (akik biztos megkapták az infót erről, hogy miként, mert erre a questláncra és annak sorrendiségére senki az életben nem jönne rá, pláne hogy nincs is valójában quest, csak beszélgetni kell meg gömböket vadászni, + gyakorlatilag még azt sem tudod, hogy neked sikerült-e elsőnek kattintani, vagy sem, ha nem, hiába járod végig a többit és kempelsz órákon át, a végén kiderül, hogy xart se ért 1 rááldozott napod), szal a pár szerencsés meg hiába tette tele a ytubot oktató vidóval, ha azok kikerülése után már 1 órával boldog-boldogtalan ezt akarná megszerezni....(az összes ilyen "how to.." videón, egy, azaz 1 másik player sincs a gömböknél...mert még senki nem tudott róla, baccák meg.)
Sírás vége, de tényleg bassza meg a Blizz. Poénnak sem jó. Over.
-
adamgreen
senior tag
Megkaptuk a stream opciot a battle.net kliensbe.
-
Brenor
aktív tag
És nem tudom abandonolni se.
-
Brenor
aktív tag
Valakinek van ötlete hogy lehet megcsinálni a destro lock artifical questet? Nem tudom felvenni a staffot a tomb of sargerasnál.
-
Redcaster
őstag
Döntésképtelen vagyok, szóval a Ti segítségeteket kérem:
Van elfekvőben egy 90-es boostom, és nemtudom hogy mire nyomjam el:
Monk vagy Shaman.
Mindekettővel healelnék, valamint Monkkal WW, Shamannal pedig Elem specet használnék.
Az a gond, hogy a MW Monk jön be a legjobban healerként, WoD-ban imádtam. Most is imádnám, de másik szerveren van egy lvl56-os, és nem érzem annyira jónak már, bár lehet csak bele kellene jönnöm. WW specről sok jót olvastam, azt mondják élvezetes az új mastery miatt.
A Resto Shamanról sok jót olvastam, az egyik legjobb healernek mondják jelenleg.
A későbbiekben casual guildben healelnék, és ezért lenne fontos, hogy értékes tagja legyek a raidnek.
A MW monk felé húz inkább a szívem, mert jobban élvezem, de nem szeretném vaktában elnyomni a boostot, ezért kérek tanácsot
-
Skyhunter
őstag
Nem közvetlenól a "titkos" boss dropja a polip mount. Végig kell csinálni egy questline sorozatot, és akkor jelenik meg egy rare WQ, aminek a rewardja a mount. Sajnos a Blizz fail igaz, a második tárgy amit fel kell venni egy orb, CD van rajta, mondanom sem kell minden szerveren nagy sorbanállás van érte....
Video a qlineról.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz k.kristof #70870 üzenetére
Withered Army Training WQ-hoz egy kis tapasztalati tipp:
Nekem megvan már a 2000-es cap.
-Ha teheted és nem gyűjtesz másra célszerű a maximális létszámmal elindulni,
-előnyben részesülnek azok a castok akik távol tudják tartani maguktól (ebben az esetben a Withered Army-tól, a továbbiakban bohócok)az ellenséget. Ilyenek a petes castok pl. én lock-ként max cast range-ből beküldöm a lufit, megvárom hogy felvegye, majd burst dmg (erősebb addoknál),
-szakítani, szakítani, szakítani! Bár sokan vannak a bohócok és útközben is tudsz szerezni, de bőven fognak potyogni (főleg a 25 millás "boss"-nál). Ezért amit tudsz, de főleg az AOE képességeket mindenképp szakítsd (ha tudod, akkor tartsd távol a bohócoktól pl. egy pettel, de a legjobb az is-is),
-maradj közel a bohóc bagázshoz, mivel szeretnek elfutni tőled. Ha elindul a scenárió akkor kapsz egy extra action buttont. Alap állásban (kék "zászlóvivő" icon) melletted vannak és követnek, átbillentve (piros icon) pedig 75%-kal több dmb-vel dobálják a célpontot és szóródnak is. Fighton kívül mindig a követős icon legyen bekattintva. Fontos hogy az extra action gomb egy "billenő kapcsoló" tehát vagy +75% dmg vagy követés,
-amennyiben lehet, Te kapd a pofonokat, ne a bohócok.
-lehet őket gyógyítani és kell is (úgy tudom, nem próbáltam). Amennyiben olyan cast vagy aki képes gyógyítani, akkor hajrá. Ők is igénylik a szeretetet,
-megközelíthetőség szerint 3 részre osztható a scenárió: az alap, majd a két kulcsos rész. Én csak az alapot takarítottam ki, lassú part vizet mos elven rámegyek arra, hogy erősebbek legyenek a bohócaim mielőtt berúgom a két kulcsos ajtót,
-3 láda típus van a scenában: alap, közepes, nagy. Az alapot te magad is kinyithatod egyedül, ebben általában némi Ancient Mana van meg gold. A közepesben (5 bohóc kell hogy felvigye, akik el is tűnnek és már nem rendelkezel velük) és a nagy ládában (10 bohóc bírja el) olyan tárgyak vannak amik permanensen buffolják a jövőbeni esetekben a bohócokat (pl, varázslóvá tesz egy bohócot, ami jóval erősebbet lő, berserkerré tesz egy bohócot, kisebb eséllyel futnak el tőled stb).
-"Lassan járj tovább érsz" legyen az a mottó amit mantraként mondogatsz magadban az egész scena alatt (a "b+ ez meg honnan jött be" mellett). Nem időre megy a dolog, így bőven ráérsz akár egyesével is behúzni a mobokat,
-célszerű szép lassan kipucolni a helyet és utána, ha már úgy érzed, hogy nincs tovább a maradékokkal felküldeni a ládákat. Nem fog elsőre sikerülni, de egy ~600-as pontszám és 2db 5-ös és 1 10+es láda felküldése nagyon jónak számít!Tl;dr: védd a bohócokat, lassan ésszel megfontoltan haladj, tartsd távol illetve szakítsd az ellenfeleket, tartsd mindig magad mellett a bohócokat, ha nem támadnak (gyak: maradj mindig a közelükben).
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, remélem segített. Az idő előrehaladtával egyre erősebbek lesznek a bohócaid így egyre könnyebben és gyorsabban végzel a scenával, de ez nem ma lesz és nem is a következő hónapban. Türelem.
u.i: bár úgy sem olvasod J, de köszi a tippeket és tanácsokat, amiket most meg tudtam osztani a topic lakóival is !
[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
válasz Janusz001 #70869 üzenetére
Lesz majd időnként küldi, hogy etesd meg Shal'Aranban a három NPC-t, azon kívül a Withered Army Training WQ-hez kell. A capet tudod emelni, nézd meg a Comprehensive Suramar Guide-ot, én most járok 1400-nál, 2000 a max.
Ezen felül a Teleportation Network helyreállítására, a Leyline oszlopok javítására meg egyéb cuccok aktiválására tudod használni, ahogy épp beléjük futsz.
[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
Ancient manát hol lehet beváltani? Az a 300 as cap nagyon kevés az elején.
-
Brenor
aktív tag
Miért van az mikor városba érek mondjuk dalaranba elég lassan tölt be a karakterem? Ezt lehet valamivel orvosolni?
-
.LnB
titán
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Néztem, de ez nem mostani hír. Vagyis youtube-on már van egy hónapos videó is róla. Vagy ez valami új?
Meg aztán az egyik videó alapján kapott a csávó 3 goldot a killért. Szerintem ez tovább fog még vezetni. Lesz ennek folytatása.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Olvastátok, hogy megidéztek valami titkos boss-t? Kosumoth néven fut. A Slime draws near! Command?
-
hemaka
nagyúr
válasz lakisoft #70849 üzenetére
Lehet user error, de akkor is fura, hogy nincsenek questek, pontosabban par questet meg tudtam csinalni, de utana nem adott egyet sem sehol, amig a retkes terkephez vissza nem mentem es nem inditottam el azt a quest linet.
Csak gondolta a tokom, hogy ez mar igy mukodik.
Persze lehet, hogy en is elhajitottam valamit, ami kellett volna, de regen akkor is siman lehetett questelgetni mindenfele story line nelkul.
Szepen is neztunk volna ki, ha Far Watch Postnal ahol az allisok allandoan megolik a questet indito mobot, nem lehetett volna tovabb menni, mert a story line bizony fontos... Mindegy, megoldodott vegul is ez a lenyeg.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Arnold2
őstag
válasz hemaka #70848 üzenetére
Itt az egyes quest elemekre rá tudsz kattintani és meg tudod nézni, hogy mik a követelményei.
Ha megnyitod a mapot és rámész Azsuna-ra, akkor a jobb oldalon mutatja neked, hogy X/5, ahol az X az elvégzett story questek száma. És azt is látod, hogy mi hiányzik még. Amik után a fenti linken utána tudsz nézni. -
lakisoft
veterán
válasz hemaka #70848 üzenetére
Valami biztosan kimaradt. Hogy hol és mi azt nehéz lenne megmondani. Nekem volt olyan hogy egy q-t adó itemet kiraktam a bankba letöröltem a küldit és utána nem tudtam tovább menni emiatt és nem kaptam további küldiket. Ne vedd rossz néven, de olyan nincs hogy egy terület bugos és csak nálad. Ezt biztos hogy user error. .
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
-
.LnB
titán
válasz hemaka #70845 üzenetére
Akkor is adnia kellene questet ha nem a tábláról indulsz. Én se úgy kezdtem meg minden területet, volt ahova csak úgy odamentem. Aztán lehet Azsuna pont nem ad, csak ha a tábláról indulsz. Nem tudom.
-
hemaka
nagyúr
válasz powernap #70844 üzenetére
Bmeg, akkor az lesz a baj nalam is, mert regi motoros wowoskent nem szoktam hozza a gyagyas quest indito terkephez, csak oda dzsaltam a teruletre, csinaltam mig volt, aztan mentem tovabb. Megyek meglesem azt a terkepet, eszembe nem jutott volna, mert nincs elinditva, azert nem ad questet, blizz plz.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
powernap
tag
válasz hemaka #70840 üzenetére
az Order Hall-ból kezdted meg a zónában a questelést? nekem pont Azsunába volt annó, hogy 5/2 volt a story lineból meg, mégse volt egy darab quest se a térképen. Aztán rájöttem h annó csak dalaranból odarepültem és úgy kezdtem questelni,d e amint visszamentem az order hallba és kiválaszottam a térképről, máris megnyílt egy csomó minden, lehet ez a bibi.
-
.LnB
titán
válasz hemaka #70840 üzenetére
Ez kellene, nem az.
Az csak annyi, hogy minden területet felfedeztél.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Ha erre az acsira gondoltatok, ezt megkaptam, tehat kellett volna talalkozzak questekkel, de semmi. Felraktam egy addont, ami mutatja az osszes q-t a mapokon, de egyiknel sincs tenylegesen questem. Pedig a world questezeshez nem lenne rossz, de mar kezdem elengedni...
-
.LnB
titán
válasz hemaka #70836 üzenetére
Az nagyon kevés. Tuti megkaptad a teljes acsit? Nem csak az villant fel, hogy az acsiból teljesítettél egy (pár) storyline-t? Akkor is feldobja, de attől még nincs kész. Fura ott valami.
-
Lanash
senior tag
válasz hemaka #70836 üzenetére
Érdekes, hogy csak Neutral és nem is sok. Ez még lehet, hogy segíthet itt megtalálod melyik questek adnak reput és mennyit.
(#70835) .LnB
Nem, a felfedezés nem ad. Csak én a felfedezés alatt találtam olyan questeket amikhez egyéb módon nem jutottam volna.
pl.: Stagtamer Maliana <Flight Master> -hoz mentem és jött egy csóka aki adott 2 questet. -
.LnB
titán
válasz hemaka #70832 üzenetére
Ha megvan az acsi akkor a repunak is meg kellene lennie (szerintem). Én is "csak" acsira csináltam meg Azsuna-t mert az tetszett a legkevésbé. És nem problémázott a repu miatt. Nightfallen kellett nekem. Az megvan?
[ Szerkesztve ]
-
Lanash
senior tag
válasz hemaka #70829 üzenetére
Explore Azsuna Achi megvan már? Ha nincs akkor csináld meg, mert lehet nem voltál olyan területen ahhol még van quest.
Illetve itt egy wowhead link hátha segít.
Itt meg ha bekapcsolod a quest ikont akkor megmutatja hol vannak questek a zónában.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Help, nincs azsunaban egyaltalan questem. Az hianyzik pedig mar csak a world questhez, de barhova mentem nincs quest.
-
TBT
addikt
Sylvanas!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Zedz
addikt
Köszi a választ.
-
Zedz
addikt
A második artifact fegyverem hol tudom elkezdeni kiküldizni?
-
tPedro_
őstag
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Továbbra se érdekel senkit RAF-os gametime? Szerintem az aktuális WoW token ár -5ezer gold korrekt lenne egy hónapért...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Frozzy
őstag
Druidot mikortól lehet "heal formba" rakni ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Arnold2
őstag
válasz -FreaK- #70807 üzenetére
Saját tapasztalat, hogy 12-13-as szintig viszonylag könnyű felhozni a fegyvert és úgy már ér is valamit.
Ha most arms vagy de tudod, hogy 110-ként Fury szeretnél lenni, akkor amikor el akarod költeni az AP-t tedd be a Fury vegyvert majd töltsd bele az AP-t. Mert amit most ill eddig félretettél nem fog többet érni később, hanem pont ugyan ennyit.
De szerintem ne hanyagold el az Arms fegyót sem. Ha ven pár értelmes talent az elején nyugodtan töltsd bele abba is. Nem fogsz hátrányba kerülni emiatt szerintem (már persze ha nem vagy HC raider mert akkor minden pont számít ). -
Csapoati
nagyúr
De más fajta relicek kellenek armsra és furyra. Vagy na izé, ha armson fejlődik, akkor a kapott relicek nem lesznek jók a fury fegyverhez.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
.LnB
titán
válasz Lajtorja #70806 üzenetére
Jeeee
(#70807) -FreaK-
Ha átváltod a spec-et akkor változik a relic is. Arra ad amilyen spec-en éppen vagy.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Arnold2 #70780 üzenetére
Most még csak 103-as vagyok, Arms warriként kezdtem, de azt mondod nyugodtan tegyem be a Fury fegyót mikor elköltöm az AP-t, hogy arrra menjen? Persze Fury szeretnék majd lenni a végén.
Ami még a gond ezzel, hogy ahogy észre vettem a relic-ek (?) csak ahhoz a spec.-hez esnek ami épp aktív, legalább is ami eddig esett 3-4, az mind arms-os volt.
-
ciao
senior tag
válasz Csapoati #70799 üzenetére
az hogy gyógyítani szeretek, nem bagolyként lézerezni. Egy tetszik a gombóc artúrban amikor a full moon leveszi a mob fél HP-ját, a többi szarakodás nem hiányzik. Nem érzem hogy haladok, 5 fősben sokkal jobb a játék. paladinon kívül az összes healer kasztal van 100-asom, a (monk 60-ról boostolt) és mindegyik az XP-je legalább 2/3-át instában szerezte. a küldizés nekem unalmas, egyedül talán a WotLK-ben volt jó a küldizés amikor sok volt a vehicle.
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
powernap
tag
mert anno amikor teljesen külön gear kellett egy healernek és egy dpsnek az aztán tényleg egyszerűbb volt nem? simán meg lehet csinálni a 810 et HC hoz, én is healer vagyok.. world questeket néha érdemes figyelni, az előbb beadott egy olyat hogy az egyik instába kellett megölni az utolsó bosst (normalon is elfogadja) és egy 840 es epic chestet adott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest