Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz Tigerclaw #71380 üzenetére
Azota nekem is sikerult. Tegnap elott nem akart menni, tegnap kiprobaltam a quest leadas/jatek ujrainditas/quest felvetel kombot es vegre tudtam beszelni az NPC-vel.
Mas:
Ezek a world questek baromira bejonnek. Kulon plusz pont, hogy nem kell leadni oket, hanem rogton kapod a rewardot.
Suramarbol van hatra meg egy keves, kozben mar 814-es ilvl-nel tartok. Jovo hetre kene a 825 az LFR-hez.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
821 ota healelem mythicet, 828protwarrior volt a legkisebb tank amit healeltem, vele voltak gondok, de 830+nal mar nem igazan.
30-nal Cavalier, 60-nal en Auro of Mercy-t, 90-nel Judgement of Light
A tobbi mint a linken.Alapvetoen a tank melle terelem a dps-t, igy a holy prism meg light of dawn szepen tartja lightos idoszakban. DPS-t nem healelek 60% folott direktbe, csak ha olyan a boss, hogy spike-olhat millas dmg-t, de akkor is inkabb ratolok egy bubit ha para a helyzet. Altalaban ts-en szolok a tanknak ha lowhp-n van tobb dps is, hogy most absorbokat tolja, light of the martyrral meg felrantom a dps-eket (opcionalisan lebubizok ha nagy az aoe es sokat kell mozognom mert szetszorodtak). Igazabol, az elso olyan dmg osztasnal ahol mindenki lowra kerul szoktam full cd-t tolni, belertve az artifactot is.
A holy prism nagyon jo, ha van melee a tankon kivul, de mivel altalaba a tank mellett allok, igy nalam instant talent, es pont ezert a cavalier, hogy a dottal rohangalo mage-eket is elerjem. Light of the martyr miatt viszont ha tudod mikor orul meg a boss es van bubid, kb faceroll. Persze ez alol kivetel, ha a dps retard, multkor azsharaba a kukacnal konkretan elzartak magukat a poisonnal es istennek se tudtam atvergodni magam rajta, igy a tankkal ketten fejeztuk be.
Kivancsi leszek, hogy raidben hogy fog alakulni, tervek szerint a tankot fogom healelni.
-
.LnB
titán
válasz Lanash #71395 üzenetére
Nekem sincs bajom. Csak egy árva Holy palát akartam megkérdezni, hogy neki milyen buildje van. És ha azt használja mint az első amit linkeltem akkor az neki milyen "érzésre". Mert nekem a saját buildem "kényelmesebb" volt. Ennyi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Lanash #71393 üzenetére
Nem a mana a főbb kérdésem, hanem a build. Az oké, hogy néha néha meg kell állni. Meg az a dungeon amúgy is picit húzósabb a sok trash miatt nem? Én úgy vettem észre.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Whysperer
addikt
Ha ez segít bár tudom nem azért azon a ilvl-en nekem is le kell ülni inni a Shamannal Nincsen mana problémám ,de nem lehet észnélkül össze vissza spelleznem szóval .. hirtelenben is ki kell találnom mit tolok. pl a nem spammolhatoma chainhealemet orrvézésig,ha érted mire gondolok. Hiába húznék fel vele mindenkit 1xe, Pedig van vagy 8 féle healem. Viszont a Shaman esetében a Wowheades spec telejsen incompetes.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
.LnB
titán
válasz pckownz #71390 üzenetére
Jó én is, szóval kezdésnek jó lesz.
Milyen buildet használsz? Ilyet? [link]
A legtöbb guide-ban ez a build van. Tegnap kipróbáltam, és nem jött be. Egyrészt a mana-m elég hamar elfogy, holott az előző buildemmel most 838IL-lel már simán bírtam Mythic-et. Ez tegnap Darkheart Thicket-ben történt. Mondjuk ott a trash is elég húzós, de akkor is. :/ Eddig így nyomtam (kb) [link] Már alapból a két Bacon baromi jó dolog, egyet raktam a tankra, egyet egy meele-re és kis tulzással 3 emberre kellett csak figyelni. Prism-em nem volt. Igazából azért is próbáltam ki ezt az ajánlott buildet. De nem tudom, annyira nem voltam vele előrébb ahogy észrevettem. És igazából az bizonytalanít el, hogy most ha nem az ajánlott buildel tolom akkor hátrányban leszek? Jó lenne már valami erőfelmérő más pala tankokhoz viszonyítva egy raiden belül.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Van itt valaki aki Holy Pala és raider szinten tolja? Tegyefelakezét!
-
Arnold2
őstag
válasz freddirty #71386 üzenetére
Az utóbbiban tudok infót adni.
A JC tud prospectelni. Ami azt jelenit, hogy 5 bányászott fémet átnéz drágakő után kutatva. Ilyenkor a nyers fém ugye megsemmisül és kapsz valamilyen követ. Ebből a köböl lehet most a Legionban statokat adó gemeket készíteni, ami jelenleg igen szép áron megy az AH-ban. -
Whysperer
addikt
Igazatok volt. Tegnap voltam lent csóri 831-es Pala tankkal Mythic farmon és telejsen easy mód volt ki healelni.
Viszont vettem egy GTX 1060 Úristen 1080p-be meg 4k-ba is ultran siman jó! 4k ultran vagy min. 44+ FPS abszolult játszható csak olyan meszire ülöka tv-től ,hogy túl kicsi minden szóval vissza tettem FHD-ra ott meg úristen kategória 60-220 FPS között van a szaros OLD motor miatt,de telejsen burtálsi. egyedül az AA van leszedve,de kb semmit nem látok ebből.
85 ezer votl a WF2-es 6Gb-os 1060. Szóval ,ah valaki hasonló kártyában gondolkodik kifejezetetten ajánlani tudom. Ezt csak ezért írtam le.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
freddirty
senior tag
Sziasztok,
kb. 8 év után újra benéztem wowra mivel a battlenet accountomon valahogy megjelentek a kiegészítők (persze a legutolsót kivéve). Már régen is csak kazuárként pve soloban játszottam, ritkán néztem be instába. Ahogy látom sok minden változott, pl. régen elég jövedelmező volt egy lvl1 alttal bebútorozni egy aukcós házba és felszedegetni a disenchantolható dolgokat, elküldeni másik karinak és eladni a nyersanyagot. Nagyjából a lvl70-es repülő tudás+mount ebből lett meg annak idején ami azért nem kevés pénz volt. (mondjuk ott is hagytam abba a játékot lvl70-en)
Mostanában viszont azt látom, hogy bár az auctioneer pluginban lehet disenchant-ra keresni, találat már nincs sosem. Mi változott?
Láttam van vmi másik pénzkereseti módszer amivel a bányászott nyersanyagot lehet drágakővé alakítani majd megint valamivé JC tudással de nem nagyon sikerült megértenem. Ezt vki röviden ki tudja fejteni? Köszi!
ps: egy lvl73 karim van mining+enchant tudássalfred
-
[-HERO-]
senior tag
Balance druidnak hogyan lehet a dagatt csirke formot kikerulni?
Ha jol lattam van egy atlatszo skin szeruseg?!### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Tigerclaw
nagyúr
Mondjuk úgy hogy nagyon sokat számít hogy a tanknak és a dd-knek milyen gearje és milyen a skillje. Sajnos egyre több rohanós tankkal találkozok, aki azt hiszi, hogy mana csak a Suramaros questekhez kell, a healernek nem. Ma is volt egy HC Fenrir pull, ahol szó szerint 1-2% manával kezdtem healelni és még a mentő CD-k sem voltak meg. Túléltük nagy meglepetésemre. A másik fajta meg azt hiszi, hogy mivel van 4 millió HP-je, már behúzhat 2-3 packot is egyszerre.
Amúgy elég fura, hogy hasonló gearben az egyik tanknak majd 1 millióval több HP-ja van. Ok, az is csak egy stat, de mégis fura. Ahogy az is, hogy monk tankot talán még heroicban se nagyon láttam, de mythic-ben tuti nem. A legtöbb tank DH magasan.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Demizson92
aktív tag
Valaki akinek a main karija most holy pala vagy resto shaman, tudna velemenyt mondani eddig pvprol mennyire birja?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Lirion
addikt
Nem létezik ilyen, vmit félre néztél. Azok az artifactok, amik két slotot foglalnak is, egy tárgynak számítanak, így az ilvle is megegyzik a kettőnek. Gondolj arra, milyen hátrányba kerülnének a tankok, ahol a pajzs az artifact és a fegyver meg maradna 750-es szintű mythic raiden. Semmi dps-ük nem lenne, nem tudnának tankolni...
-
Janusz001
őstag
Ancient manát mire lehet elkölteni? Ma letoltam 2000 -rel a whitered armyt, de megint cappen vagyok, sok jön a nyúzásból, az a pár 50 amit el lehet költeni, meg nem sok. Ha meg nem lootolom, nincs nyúzás.
-
TheProb
veterán
Jól érzékelem, hogy az NPC Scan már csak a legion-ös területeken kezd el visítani ha rare van a közelben?
Régi zónákra nincs olyan addon ami valahogyan (hanggal vagy valami észrevehető grafikus jelzéssel) tudatdná velem, ha rare van a közelben?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
.LnB
titán
válasz Whysperer #71365 üzenetére
Pedig DH tankokba alig kell heal, azok jól elvannak úgy magukba is sokszor.
Guide-ot néztél a karidról, mit hogy kell csinálni?
Nekem abszolút nem megterhelő a mythic heal Palával.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Whysperer
addikt
válasz k.kristof #71364 üzenetére
Akkor már kérdés. Mért van az ,hogy bemegyek 832-vel mythicbe resto shamannal és van olyna ,hog ylent a teoemem és hiába toloma healet még critelős heallel is alig tudom tartani a TANk életét. akkorákat kap pár paladin meg Dh tank ,hogy csak úg ypislogok. és akkor még tartsam életben a sebbző dolgokból ki nem álló DPS-t. és a kedvencem mikro van egy DH tank mondjuk ugrom 100 meter és egy DPS DH aki meg az ellenkező irányba ugrik 100 meter. OMG .. THE BEST
-
-
Whysperer
addikt
válasz Arnold2 #71358 üzenetére
Resto shaman mace + shield. shieldem 752-es a SHieldem meg 832 --- De nem tudom ,hogy tudnám a MACE-t növelni a shield helyett!
-
Arnold2
őstag
válasz -FreaK- #71360 üzenetére
Nem. Ott is egy fegyvert kell fejleszteni és relicet bele pakolni. Mondom, szerintem ilvl számításban játszik közre.
Pl ha áttekerek Demo lock-ra és megnyitom az artifact fegyót, akkor nem a tőr nyílik meg, hanem az OH (ami maga az artifact). Oda pakolom az AP-t és a reliceket. A main hand daggerre semmi ráhatásom sincs. Gondolom így van a többi class-nál is. -
-FreaK-
veterán
válasz Arnold2 #71358 üzenetére
No de ha két külön fegyója van két külön item level-el, akkor az azt is jelenti, hogy két külön fegyvert kell fejlesszen a frost DK? Mert ugye az item level a berakott relic-ekkel nő.
szerk.: ja közben látom a wowhead-en, hogy a kettő közül csak az egyikben vannak a relic-ek, annak nő az item levelje, a másik meg gondolom marad mindig alapon.
(#71359) .LnB: Kecseg'!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Létezik olyan artifact bármelyik, ami két item-ből áll és lehet két különböző Itemlevel a kettő közt? freak kollégának most mondtam, hogy láttam olyat dungeon-ba, hogy az egyik srác két kezébe két különböző itemleveles artifact volt. De most már kételkedek magamba, lehet hülyeséget mondtam? Lehet az egyik artifact volt a másik meg nem? Van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Arnold2 #71355 üzenetére
Szerinted én? mikor első Myhic-em alatt rámtradel a srác és ad egy 850-es itemet? De mondom, minden run alatt megy az adok-kapok. Jó dolog valóban.
-
Arnold2
őstag
-
.LnB
titán
válasz Arnold2 #71353 üzenetére
Ez tiszta. És ilyen tekintetben szerencsés is vagyok, hétvége folyamán adtam/kaptam is lootokat. 850-es itemeket. Vannak jó arc játékosok random group-ban is. De ha nekem nem kell én is mindig átadom. Tegnap is volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Ami jó az "új" rendszerben, hogy ha akarsz, akkor tudsz másoknak segíteni menni, pl mert imba a DPSed, tudod mi merre stb. Lootot ugyan nem kapsz, hacsak nem az önzetlen segítség után járó karmikus piros pontot.
Nem tudom, hogy tudod e illetve hogy mindenkinek világos e a topicban: dungenben-raidben a bossból eső loot (personal/lootmaster) átadható amennyiben az azonos slotban nálad lévő item lvl-je megegyezik vagy nagyobb a kiesett loot ilvl-vel (ez alól raidben kivétel a bonus roll által eső cucc, mert az tiéd és csakis a tiéd).
És itt jön amit már írtam: mythic dungenben, ha már ölted az adott resetben a bosst, akkor biztosan nem kapsz lootot és a fenti rendszerrel sem kaphatsz mástól lootot.
Raidben nem tudom, hogy ez hogy működik még. -
-FreaK-
veterán
válasz Rison77 #71348 üzenetére
Nem nem.. Mivel a SteelSeries World of Warcraft Legendary MMO egérrel kell játszani, az meg szépen bevilágítja az egész szobát, így rögtön látod is a Mythic Dungeon naptáradat!
Igaz, színes nyomtató az kell, vagy a másik lehetőség, hogy a játékbeli gold-ért küldenek neked postán képet.
-
.LnB
titán
válasz Arnold2 #71349 üzenetére
Na ez a frankó! Így értem köszi. Akkor nagyjából jól rémlett ez nekem. Bár ez a Boss/hét/loot ez új. Régen mint ha be se engedett volna ha már voltál egy reseten belül.
(#71347) dareee Ezért nagy köszönet!
(#71351) vgyuri Ezt is köszi!
Na jól van fiúk köszi, képben vagyok most már.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
A mythic dungen és az összes aktuális raid (és még a régiek jelentős része) heti resetben van.
A napforduló szerda (valamikor hajnal-reggel tájt, nem emlékszem).
Ez azt jelenti, hogy akármennyiszer mehetsz egy mythic dungent, de lootra lehetőséged (ugye nem esik minden bossból fixen), csak egyszer lesz per boss per hét.
Sőt átadni sem lehet neked lootot.
Azt megnézni pedig az "o" gomb megnyomása után a jobb fölső sarokban lévő gomb (raid info) nevű megjelenő panelben tudod. Ami sárga betűvel van az az aktuális, a szürkén írtak ez esetben nem játszanak.(#71342) -FreaK-
[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
válasz -FreaK- #71342 üzenetére
Manapság kinek van már színes nyomtatója.. fekete filcet meg sötétben nem látni.. bár már tuti kapni sötétben világítót.
(#71341) .LnB :
Egy adott van, szerdán hajnalban, órára pontosan fejből már nem tudom, de írja azt is a naptár mikor jár le. Pontosan úgy van ,ahogy leírtad. -
IvI88
tag
Sziasztok!
Nincs egy hete hogy beszereztem a játékot (battle cheast) Tetszik a játék is haladok is vele, de egyedül kicsit unalmas. Van itt olyan aki csatlakozna hozzám? Délután 17:00-20:00 között szoktam fent lenni. Jelenleg Zangarmarsh-ban csinálom a küldetéseket. Fury warrior vagyok.üdv: Tomi
-
.LnB
titán
válasz Rison77 #71340 üzenetére
Ja akkor nem úgy van, hogy egy adott napon van reset? Szerdán, és akkor ha kedden letoltam egyet akkor csütörtökön megint nyomhatom, de utána a következő hét szerdáig nem? Nekem régről valami ilyesmi rémlett.
-
.LnB
titán
Hol tudom megnézni, hogy melyik Mythic-ben voltam már a reset alatt? Mert ugye nem lehet egy reseten belül kétszer letolni egy adott Mythic dungeont (HC-t lehet?). De hol jelzi ezt a game? Vagy jegyezzem meg? Reset meg szerdánként van vagy keddenként?
-
tPedro_
őstag
Van esetleg arra vakami trukk, hogy a bugos Not Their Last Stand kuldetest be lehessen fejezni Suramarban?
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz Rison77 #71336 üzenetére
Ottvan az emag oldalán, hogy az OCTV-eShop24 a forgalmazó akikről ezt lehet tudni:
Cégnév: Házimozi Stúdió Kft.
Székhely cím: 1139 Budapest, Váci út 85.Egyébként, jelenleg tényleg 22-24 euró között lehet megvenni a szokásos helyeken a GC-t...Weekly sale alkalmával szokott 20 alá bemenni kicsivel. -plusz pont ugye hogy a 60 nap alatt általában van időd megvárni amíg megint olcsó lesz -
Még így is jó deal, mert annyi mint a kulcsos site-ok, tehát megéri, de nem az a hűdenagyonjó akció. Erre hívtam fel a figyelmet Ha lehetne többet venni nagyon megérné[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Rison77
senior tag
-
Hunner
senior tag
válasz Rison77 #71334 üzenetére
Magyar forgalmazótól EU-s GC-t kapsz... Viszont emag accountonként csak 1db-ot vehetsz és 990 a szállítási díj, azaz 5980.- a tényleges ára, instantgamingen kinguinen és a társain pedig 20€ ellenében kapsz gamecardot, ami ugyanennyi... Szóval annyira nem jóárasított az.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Rison77
senior tag
Kicsit jóárosított gamecard. Bár nem vagyok meggyőzve, hogy tényleg eu verzió.
-
Csapoati
nagyúr
válasz rudeee #71332 üzenetére
Ha nem ódzkodsz a használttól, tök olcsón lehet váltani. Tavaly novemberben az alaplap + ivy i5 valami 46 ezer volt, a korábbi cuccokat meg el tudtam adni 17 ezerért. Ennyit simán megért a váltás.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
rudeee
senior tag
válasz -FreaK- #71312 üzenetére
Köszi hogy megosztottad a tapasztalatodat. Sajnos én is hasonlóra gyanakodtam, de mindig húzom a gépfejlesztést, mert elég nagy kiadás az i5-re ugrás és még csak nem is lehet tuningolni (hacsak nem költesz rá még többet - Z-s alaplap K-s proci...).
Egyenlőre megpróbálkozok a Xeonnal, abból kicsavarom amit lehet, aztán meglátom mennyire jól tudom beállítani a játék grafikáját.
Pofátlanul el van szállva az Intel az árakkal, és sajnos nincs olyan helyzetben az AMD hogy megszorongassa és ez a tendencia változzon. Talán majd a Zen hoz valami előremutatót - én bízom benne, mert a piacnak is ez tenne jót. -
echterion
nagyúr
válasz benceman00 #71328 üzenetére
Addig azért el kellett jutni, azt az időt is tedd hozzá. És addig azon "dolgoztál", hogy goldért vegyél játékidőt. Mivel nekem wod nagyrészt kimaradt, meg sokaknak rajtam kívül, ez az opció kiesett amúgy is. Ha ez lenne az álatlános, akkor nem 70k körül menne a token ára ah-ban.
(#71329) Gertrius: Nekem egy olyan spreader sem esett, igaz, csak egy órát töltöttem a próbálkozásokkal. Amúgy a többi cuccal én is hasonlóképpen csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz echterion #71327 üzenetére
Nem mondtam Én direktben, hogy farmolni, de amikor bóklászok a world questek közelében és kitörök pár felslate/leystone-t, az abból eső rare kavicsokat mind berakom az AH-ba, az ancient mana kristályokkal együtt, mivel abszolút nem érdekel, hogy esetleg a JC-m két hónappal később lesz meg, cserébe tele leszek golddal. Ugyanez volt a legion pre-eventtel a felbat pup / felspreader toy eladásokkal is. Amit el lehet adni azt eladok, bop gear meg majd úgyis esik instából, raidből.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
benceman00
tag
válasz echterion #71327 üzenetére
Én már több millió goldot össze farmoltam. Az azért nem 1-2 nap túlóra hanem havi fizetések.
Még mielőtt jönnének, hogy égésznap játszok. Nem, nem játszok egész nap. 3 nap alatt kb 2 orat farmoltam max, +90k gold.+ aki ért egy kicsit a wowos pénzügyekhez az az AH előtt állva is szépen meg tudja forgatni a pénzét.
[ Szerkesztve ]
Üdv, ASZPi
-
Healbacsi
őstag
válasz TheProb #71323 üzenetére
Oke. Akkor osszefoglalom.
Nem tud senki se kielegito valaszt adni a kerdeseidre. Honnan tudna barki is, hogy az adott realmen mi megy jol, hiszen azt se tudjuk melyik realmrol van szo. Azok a petek mennek jol, amelyeknek ritka a beszerzese, avagy nehany harchoz elengedhetetlenul szuksegesek. A wowhead.com-on tokeletesen megtalalsz mindent amire barmikor is szukseged lehet, csak keresni kell.
Tehat az uj realmen ha manualisan nem igazan szeretned nezegetni az ah kinalatat, akkor hasznalj ah addont.
Addont a curse.com-on talalszHa esetleg nem tudnad, hogy milyen spellt hasznalj a karaktereddel, akkor az icy-veins.com oldalt javaslom
Ezeken kivul kar mindenfele random oldalt keresni a neten.
Remelem kellokeppen kielegito valaszt kaptal... Tovabbi jo jatekot.
-
TheProb
veterán
válasz Healbacsi #71317 üzenetére
Én kötekedek? Te miről beszélsz?
Kioktatásodra meg a 2. alkalmaddal se vágyok, ahogy látom neked jön be ez a stílus (lévén, hogy az első alkalommal is te szóltál hozzá az írásomhoz, csak nemtom minek, mert értelme nem sok volt), nem nekem.
Ki akarta feltalálni a spanyol viaszt? Ezt se értem, annyi kérdeztem vannak-e pet-ek amiket sokan vesznek, lehet én vagyok a hülye, de ebben én nem látok semmi olyan ördögi terv kovácsolást, mint amit itt lefestesz...
A jövőben légyszíves ignorálj és ne írj választ, ha nem tudsz normálisan, normális stílusban reagálni. Veled ellentétben én senkit nem osztottam ki és nem kötöttem bele a másikba.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
nonsen5e
veterán
válasz CtiveR #71318 üzenetére
Beaktiválta, de van egy 1-2 napos átfutási idő, amíg eltüntet minden trialos feliratot az accountodról, de ha jól tudom akkor az XP lockot viszont instant oldja?
Esetleg írhatsz holnap reggel live chaten a supportnak, hogy piszkálják meg és aktiválják be rögtön a maradék funkciót.D4: hunPH, nonsense#2596
-
CtiveR
tag
Sziasztok!
Először is bocsi a zavarásért, de mivel teljesen új vagyok a wow-ban nem tudtam kihez fordulni. Pár napja elkezdtem egy barátommal a trial verziót és ma reggel értük el a 20-as szintet és ugy gondoltuk megvesszük a játékot. Én battle.net-en keresztül vettem meg 15 euróért a sima wow csomagot. Jött is az sms, hogy levonta a pénzt és egy email is jott hogy sikerült elvileg a rendelés.De hiába lépek be a játékba előjön a trialos ablak, hogy vegyem meg vagy probáljam ki...Szoval a kerdesem az lenne,hogy tudom aktivalni, hogy az eredeti legyen? Ja és még annyi, hogy a baratomnak is en vettem meg giftként es kb 2 oraja várja az emailt...ez mikor fog megkérkezni?Aláírás.
-
Healbacsi
őstag
válasz TheProb #71294 üzenetére
Amugy te alapjaraton kotekedsz mindenkivel, vagy csak stresszes a melo?
Mondtuk mar, hogy nincs igazan jo megoldas a cross realm gold atvitelre. Ne gondold, hogy hirtelen feltalalod a spanyolviaszt, mert hidd el, mar reg rajottek volna masok is.
Mire az uj realmen felhuzol 2-3 110-es karaktert, addigra lesz penzed havi dijra.
Csak azert, mert lehet tokent venni goldert, ne gondold, hogy ingyen adjak. A WOD-ban valoban konnyu volt goldot szerezni, de kellett hozza 4+ maxos karakter, hogy igazan megerje.
Mivel most kezdted a wowot, fektess be nemi munkat az elso 3-4 honapban, es majd utana ra fogsz magadtol jonni, hogy az adott realmen mivel lehet penzt keresni. (nem nagy titok: pet, mount, transmog itemek, profession termekek, gathering)
Szoval, nincs ilyen oldal amit szeretnel, nem is volt.
Jatssz vegre, es majd idovel lesz penzed.......
-
Lirion
addikt
válasz Cathfaern #71315 üzenetére
Max szinten a leggyorsabb módja a gearelődésnek a dungeonök farmolása, onnan esik order resource és artifact power is, plusz persze cuccok is (többek között legendaryk). Suramar reput kell húznia a raidernek a 2 mythic dungeon miatt. A wq pont a casualoknak való content és nem a raidereknek, de majd ha te is 110-es leszel, saját magad is megtapasztalod.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz G4RWIN #71313 üzenetére
A korlátozásokat a battle chest megvétele feloldja, szóval elég lett volna arra kivárni a 72 órát. De ha írsz supportnak, akkor általában aktiválják rögtön (ne kérdezd meg, hogy miért nem tudják ezt mindenképp azonnal). Legiont meg majd akkor tudod aktiválni, ha a battle chest aktív lett.
Lirion:
Ha valaki full casualba nyomul (max lfr), akkor persze kihagyhatóak. Ha viszont raidelsz guildben, akkor úgyis elvárás, hogy csináld őket, mert amúgy lemaradsz.[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz Cathfaern #71293 üzenetére
A wq-k gyakorlatilag teljes mértékben kihagyhatóak, a 2 suramaros dungeont leszámítva repu sem kell sehová a repülésen kívül, a legjobb cuccok meg mythic dungeonből esnek. Order resources és artifact power miatt érdemes elsősorban tolni azokat, de ilyesmit dungeonből is lehet gyűjteni, bár lassabban. Legendary is eshet a dungeon bossokból, nem csak az emissary questek teljesítése után kapott tatyóból. Nem létfontosságúak a wq-k, ha vki nagyon nem akarja azokat csinálni..
-
G4RWIN
tag
válasz G4RWIN #71284 üzenetére
Közben rájöttem, hogy ezzel a standard editon -nel vannak korlátozások: nem lehet ah -t használni, partyba invelni stb. ezért este gyors vettem egy legion eu cd kulcsot. Meg is próbáltam beregelni battle.net accountomhoz, viszont ott azt írja ki, hogy:
This account is already undergoing an upgrade. Please wait until the current upgrade is finished (up to 72 hours from the original request) before performing another upgrade.
Nem érkezett még be hozzájuk az alap csomag díja, ezért kell megvárnom ezt a 72 órát?
nem értem, hogy akkor minek nyomja mindenhol az ember képébe, hogy upgradeljem...[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz rudeee #71306 üzenetére
Az az egész architektúra nagyon elavult már. Én tavaly decemberben cseréltem gépet, egy C2D-ről Skylake i5-re. A C2D 4Ghz-en is sokkal lassabb volt mindenhol mint az i5 alapórajelen (3.4Ghz?), de annyira mindenhol, hogy még sima böngészés közben is ég és föld a különbség.
Játékok alatt meg még látványosabb volt a difi, pl. a szintén inkább CPU igényes CS:GO is játszhatatlan szintre kezdett lassulni az évek alatt a régi gépen, a skylake-en meg szárnyal.[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
válasz rudeee #71306 üzenetére
Nálam az r9 280 -as tökéletesen teszi a dolgát 1920*1200 -ben i7 3770k mellett, elég stabil 60fps. Néhány dolgot kellett csak eggyel visszavenni, valamint a látótávolságot én 7 -es en használom. Nekem az új catalyst driver is hozott javulást.
Tippre a cpu lehet a gyenge láncszemed. -
.LnB
titán
válasz Arnold2 #71307 üzenetére
Nekem tegnap lett meg a Nightfallen revered. Meg valószínűleg ma lesz meg Highmountain. De a többivel sem állok már vészesen rosszul. Megy ez de szép lassan. Meg aztán ennyi időm van rá.
Én a Nightfallen tokeneket váltottam ki eddig, mert azzal hamarabb meglettek a Suramar dungeon-ok. De igen, a Wardens az nagyon lassan gyűlik. Az az egy amivel én is alig haladtam.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz benceman00 #71308 üzenetére
Nekem a The Wardens kullogott a sor végén. Lehet, hogy csak azért, mert kevesebb Wardenses WQ-t csináltam. Tegnap a revered kapujában teljesítettem az összes aktív Wardens WQ-t és pont Kosumoth-tal adta be a reveredet.
Obliterumról nem tudni még semmit. Ami biztos, hogy az alkimisták által gyártható trinket 110 és 120 között dob, tehát trinketenként fixen egy obliterumot. (Vélemény: az alchemys trinketet nagyon nem éri meg kimaxolni, kivétel, ha a versa az adott classnak bis stat.)
Hogy mi lesz vele a jövőben, azt nem tudom, nem olvastam róla semmit. De tippre megemelik a craftolható itemek korlátját 5-ről 7-re és akkor mehet tovább az upgrade móka. -
Arnold2
őstag
válasz benceman00 #71301 üzenetére
Már benne van az achievment követelményben. Broken Isles Diplomat a neve, ha jól emlékszem.
De ez nem zárja ki, hogy az következő patchekben ne tegyenek bele újabb frakciókat, ahova szintén revered kéne.(Tipp: a Kirin-Toros Emissary küldisorozat végén több frakcióhoz kínál repu tokent. Én azt javaslom, hogy a The Wardens-hez váltsátok ki, talán az jön nekem a leglassabban).
(#71302) .LnB: Nekem már csak az hiányzik a Pathfinder I. achievmenthez. 9/11-en állok a küldikkel. A következő küldi az első raidbe küld. Szóval ott valószínűleg meglesz a 10/11.
Pont tegnap spekuláltuk, hogy a 11/11 a januárban érkező következő raidben lesz majd meg, a küldi címe és a raid holléte miatt.
Szóval a gyorsabb mount speed meglétét olyan februárra tenném, szerény véleményem szerint. Addig meg simán kirepuzza mindenki az all reveredet (már aki akar majd repülni).[ Szerkesztve ]
-
rudeee
senior tag
válasz Cathfaern #71297 üzenetére
Megnézem még egyszer a beállításokat külön-külön, hátha érezhetően javul valamelyiktől. Az addonokkal nincsen gond, mindegyiket kikapcsolva is azonos az fps.
Valóban nem mostani a gépem, de nem tudok most 100-120k-t költeni rá hogy egy i5-ös intelt vegyek lappal és ramokkal.
Procira tippelek én is hogy valamit nem bír, de furcsa hogy a terhelése mégsem indokolja ezt annyira.
Szereztem nemrég egy Xeon 775-öst (X3360) azt betolom a mostani Q8300 helyett hátha hoz valami javulást, plusz 3-400Mhz-et rápakolok még az órajelére.
Most amúgy 430-as FSB-n megy a proci a gyári 333 helyett, szóval megtoltam azért hogy jobb legyen. Próbálom kihozni a legtöbbet a rendszerből.
Köszönöm az ötleteiteket! -
Cathfaern
nagyúr
Mondjuk én raiden kívül nem lőném ki teljesen az árnyékokat, mert nagyon sokat adnak a táj hangulatához, ha legalább közepes szinten van (szóval a tereptárgyak kis vetnek árnyékokat).
-
Csapoati
nagyúr
válasz fordfairlane #71298 üzenetére
Vagy már maga az architektúra. Csak egy 8-9 éves proci... Sajnos egy pár éves i5 sem feltétlen elég neki.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
.LnB
titán
Az még talán nem is, mert WQ-ból meglesz az. Az Loremaster az már neccesebb a Nightfallen Lore elég izzasztós. és ahhoz kell ugye az exa Nightfallen repu. Szóval én azt mondom a legnehezebb (vagyis időigényesebb) része a Good Suramaritan achi.
Itt megy a wowhead.
[ Szerkesztve ]
-
benceman00
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest