Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Vegyetek/gyártsatok fighter chow kaját.1000% al növeli a harcon kivüli hp regent.Én most 110en is használom hunterrel herbázás közben, 5-10 másodperc alatt felgyógyulsz maxra
EA: It's in the crate!
-
powernap
tag
csak tankban lehet szintezni kb, egyrészt nem nagyon halsz meg, sőt egyáltalán. furyn rádmegy 2 mob azt mehet is a kaja 024 be
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
még1 gyors kérdés.
Maradok allin, warriort fogok boostolni. Fury-n vagy Armson érdemes menni vele? PVE + szintezés lenne vele elsősorban, gondolom PVP fegyver lesz. -
lakisoft
veterán
Miről beszéltek megkérdezhetem?
- Árad -
-
tPedro_
őstag
válasz Walter_White #71186 üzenetére
Nalam szinten. Reggel meg volt 2 hatra, azokat most csinalom, de uj nincs.
Este lesz vege a 2 mostaninak, meglatjuk utana mi lesz a helyzet. -
Tigerclaw
nagyúr
Nekem úgy tűnik, hogy a reset óta nem kapok manát. Még a manás táskában sincs...
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok. Lenne egy kis problémám, (lehet hogy a Legion Appal) lehetséges az hogy elfogynak az Class Hall Questek? Tehát senkit nem tudok küldeni sehova, bent malmoznak a Championok....tegnap este óta 1db küldetést nem ad... Már betettem azt a Championt is ami még 106-os, hogy hátha, ee semmi.. ilyenkor mi a teendő? -várjak?
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
-
-
Frozzy
őstag
Valamilyen hátrányt szenvedhetek-e ha DH lesz a main karim legion megvásárlása után ?
(gondolok itt olyanra, hogy sok klánnak nem kell DH stb.. mik a tapasztalataitok ?Illetve, hogyan érdemes boostolni ? olvastam, hogy valamit kell csinálni, hogy proff skilleket adjon. Hogy is vannak ezek ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
hemaka
nagyúr
A sajat frakcioban levok healelodeset mutato cuccot ki lehet valahogy kapcsolni? Elegge idegesito, nem ertem minek kellett alapbol bekapcsolni, foleg hogy nem is talalom hol a francba lehetne kikapcsolni.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
TheProb
veterán
A "gyári" floating combat text-tel most mi van? Alapból nem jelenik meg, beállításokban meg nem is látom már a menüpontját. Jelenleg MikScrollingBattleText-et használom, de a gyári, sárgán bevillanó jobban tetszene.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy a raid insták mikor nyílnak meg?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Skyhunter
őstag
válasz Arnold2 #71165 üzenetére
Igen, azért írtam a "Fathom Dweller"-t. Vízalattgyorsabbankúszómászóúszó polip.
Demon pet : Durotanba kellett menni, van egy barlang lvl8-9-es felllel fertőzött orkokkal. Ha lecsapod, kapsz egy debuffot. 5 stack után átváltoztál te és a petjeid demonná. Ekkor kellett használni azt az itemet, amivel lemásolod az aktuális petedet Hati-ra. Így a továbbiakban Hati demon maradt. Sajna hamar hotfixelték.
-
Csapoati
nagyúr
válasz wanted5 #71167 üzenetére
11 ezer az ára, a 30 napos játékidő meg 3500-4000 Ft. Én megértém, hogy nem jár hozzá. Az alapjáték más, ott a kipróbálás miatt is "kötelező" a 30 nap.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ldave
félisten
Nem tudom láttátok-e már, egy nagyon profi és hangulatos Burning Crusade rajongói videó: [link]
A Slime draws near! Command?
-
wanted5
őstag
válasz wanted5 #71163 üzenetére
megtaláltam, a linket a sima gametime-hoz, nincs igazából eldugva, csak a shop legalján van
a többieknek pedig köszönöm a gyors választ, azért szerintem kicsit sajnálatos, hogy legalább egy 30 napos játékidőt nem raknak bele egy 11-15 ezer forintos kiegészítőbe (egy új játékos véleménye)
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Arnold2
őstag
-
gabranek
senior tag
Azsunában volt tegnap egy trinket reward, de str-ként mutatta a mapon, gondoltam ha holy specen csinálom meg a questet (szenvedtem is vele rendesen) akkor intellecteset fogok kapni, de str lett a vége
#Tigerclaw: Ha fix a reward akkor értem és várok. Csak addig nem akarok lemenni instába, mert elég égő lenne, ha azért lenne wipe, mivel rossz trinketem van
[ Szerkesztve ]
田中れいな
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz gabranek #71155 üzenetére
Én úgy láttam, hogy a WQ-s item rewardok fixek, vagyis nem változnak a beállított loot specializációra. Ergo maradhatsz retrin, de ki kell várnod míg intes trinket jön sorra. Instában természetesen már működik a loot spec állítás, így ott vagy holy-n kell játszanod, vagy retrin, de holy-ra kell állítani a loot speccet.
Nekem a tankos trinketek nem tetszenek, mert amit láttam mind nulla staminás, sőt secondary statos és use-olos, elég kicsit absorbokkal. Sőt még a secondary stat sem mastery vagy versatility gyakran, ami védelmet adna.
-
.LnB
titán
válasz gabranek #71155 üzenetére
Pont tegnap volt egy fasza INT-es trinket WQ reward. Jól is jött a Holy Palámnak. Nézd meg jobban, neked nem elérhető még az a quest? (Nem emlékszem pontosan, h melyik volt)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gabranek
senior tag
Sziasztok!
A palám fegyverét felhúztam retrin 15-ös szintre és olvasgatva titeket, úgy döntöttem, hogy kipróbálom a heal ágat is (wotlk óta nem játszottam healerként). Tök jó, hogy végre nem kell egy másik geart is gyűjteni ehhez, viszont ahogy néztem a trinketek maradtak str-esek. Ezek szerint azt be kell szereznem inteset? Próbáltam úgy, hogy world quest rewardból essen, de hiába váltok specet holyra, ugyanúgy stres trinketet kapok a végén
Holy specen kellene megvárnom, hogy lejárjanak az aktuális wq-k és az újban már intes reward lesz?田中れいな
-
Skyhunter
őstag
-
.LnB
titán
válasz [-HERO-] #71151 üzenetére
Nyugi, lehet kicsit túlreagáltam. Ekkora gáz nincs azért. Tegnap este se volt semmi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
[-HERO-]
senior tag
En ragnan hordaban jatszok, de abszolut nem erzem azt hogy oriasi kulombseg lenne alli horda kozott.
Mindenhol latok allist es nem is keveset.Ha nagyon nem hagyunk bekeb LNb akkor ha van valami ismeros realm hoppolj vele, ha nincs akkor group finderben keress realm hoppot.
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Brenor #71146 üzenetére
Gyakorlatilag az egész Broken Island a Well of Eternity körüli vidékből áll. Amikor a "kút" szétrobbantotta az eredeti Kalimdort, akkor ez a tó melletti rész együtt maradt, vagyis ez az eredeti Azsahara egy része. Suramar city lakosai is erősen kötődtek a kút mágiájához, de a vezetőjük anno a Légió és Sargeras ellen volt, vagy legalábbis távol maradtak. A kút robbanása előtt a mágikus pajzzsal vették körbe a várost, ami megvédte. Szóval ők nem süllyedtek el a királynővel és bandájával együtt. Most viszont a Légió támadása miatt kényszerből, vagy valamilyen számításból ugyanaz a vezető aki anno ellenezte Sargerassal a kapcsolatot, most behódolt nekik...legalábbis a vezető, meg a nemesség egy része. Hogy miért azt nem tudom. Talán kiderül. Persze lehet hogy csak még több mágiára vágytak és a nightwell már nem volt elég. Gyakorlatilag a Highborne-ok különféle módon pótolták a kút energiáit. Eldre'thalas-ban egy nagy démont használtak, Quel'thalasba elvittek az eredeti kút "vizéből", Suramar City-ben meg létrehozták a night well-t. Hogy hogyan hozták létre, azt elvileg megtudjuk a kiegészítő alatt. Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
k.kristof
őstag
válasz laceszgamer #71127 üzenetére
Pár hozzászólással fentebb írták le, hogy nem.
-
malacka87
őstag
Most már 40k-t kell gyűjtenem egy artifact fejlesztéshez. Simán kell hozzá egy hét. Holnap rank 3 ap. Kicsit többet ad majd. Revered közepe nightfallen. Legendary még mindig nem esett.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Brenor
aktív tag
Pontosan kik ezek a nightborneok és miért állnak szövetségben a legionnel? Suramarnal járok, de még nem hallottam róluk. Eszméletlenül szép a városuk.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálam a bodyguard championok okoznak néha keverést a horda felé. Taran Zhu aoe stun-t nyom random...de szó szerint totál random. Semmit se harcol, nem is látom aztán előjön és bumm aoe stun és eltűnik...gyakran nem is combatban tolja, csak mikor ellovagolok valami, valaki mellett. Szerinted mit gondol a hordás, mikor kap egy hosszú stunt? A Monkey King hasznosabb, mert ha fejlesztem a gearjét használható tank petnek...persze kontroll nélkül. Na az meg maga előtt egy cone-ba aoe kővé változtat mindenkit, de vagy 6-8 másodpercre. Legtöbbször a rare-t és a hordásokat is...gyakorlatilag nyom nekik egy pause gombot, de volt már hogy úgy esett a rare kimaradt, a hordások meg wipe-oltak. A következő pullt azzal kezdték hogy megöltek.
-
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Valaki rendelkezik már esetleg skinningel a rank3-as stonehide leatherrel? A mai nap kiesett a quest indító item, több száz mobot skinningeltem rank2-vel, a nerf után, 2-3 leather vegyesen. Megcsináltam a rank3-at, és nem változott semmi.. ugyanúgy 2-3 leather vegyesen, még ha azt mondanám hogy 30 skinning után több a 3-as, de nem. -
.LnB
titán
válasz zola09 #71137 üzenetére
Mert te így gondolod.. A 10+ évből lehúztam azért párat Ragnán és baromira nem volt ilyen a helyzet. De egyébként mindegy kicsit több a repair cost és ennyi. Csak felvetettem, hogy ez megoldás lehetne.
Cactus tudtam, csak elfelejtettem meg annyi minden változott mióta én aktív voltam, hogy akár ez is változtatott. De most hogy írtátok már emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Pedig elég régen leírtam, hogy mit jelent a PvE/PvP/RP-PVP. (Anyám, ez se ma volt).
Disable PvP csak PvE realmen működik, ha jól tudom, mert ott választható, hogy akarsz-e kötekedni vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
fordfairlane
veterán
De egyébként amikor a karimra kattintok és Disable-re állítom a pvp-t az mit befolyásol? (régen nem pont erre volt az jó?)
PvP szerveren szerintem csak az első két-három legalacsonyabb kezdőterületeken és a baráti nagyvárosokban működik ez a beállítás. Egyébként anno és is azért választottam PvP realmet, mert hogy a PvE túl egyhangú, de az utóbbi napok során elgondolkodtam, hogy átmegyek a PvE Arathorra, és indítok egy Demon Huntert, annyira nem tudtam haladni a questekkel.
x gon' give it to ya
-
TBT
addikt
Hát most nagyon szomorú lettem...
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
.LnB
titán
válasz k.kristof #71124 üzenetére
Pedig én tudok egy megoldást, ami pofon egyszerű lenne és működne is problémamentesen. A karakter választó menübe jobb klikkel (vagy akár hogy máshogy) karakterre ki lehetne választani, hogy only PVE player legyen, vagy mehet a PVP is. Mindegyik karakterre külön. És kint a menübe, hogy ingame ebből ne legyenek problémák. Szerintem tökéletes megoldás lenne, mert így Ragna Alli-s oldalról elég horror.
(Tudom nem írt senki ilyet, de) Az meg nem megoldás, hogy "Miért menték akkor PVP-s szerverre?" Mikor kezdtem azt se tudtam mit jelent ez.
Hordába meg én tuti nem megyek át, taszít az egész ocsmányságos világuk.De egyébként amikor a karimra kattintok és Disable-re állítom a pvp-t az mit befolyásol? (régen nem pont erre volt az jó?)
-
grHawk
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem az előfizetés, illetve játék idő vétellel kapcsolatban.
Akármilyen módon próbálnék vásárolni egy hónap játék időt, mindig abba botlok, hogy csak feliratkozni lehet. Töltöttem 13 eurót az accountomra, gondolván, hogy majd, ha eljön az idő veszek a shopból egy 30 naposat. Ez a lehetőség még sem kínálkozik fel, folyamatosan a feliratkozásra irányít... Már a tököm teli van, valaki tud megoldást, vagy tisztázná nekem, hogy miért nem tudok a shopra töltött pénzel fizetni? -
törölt tag
válasz -conrad- #71113 üzenetére
Járható (és legális) út az account bound tárgyak küldése. Mondjuk guild vendornál veszel repu növelő tabardot, és elküldöd az altodnak. A megoldás hátránya az, hogy elég sokat buksz rajta (vétel/eladás különbözete).
-
Csapoati
nagyúr
válasz fordfairlane #71128 üzenetére
Jaedenaron pont fordítva, be vagyok fenyítve rendesen hordásként.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
fordfairlane
veterán
Nemcsak Ragna ilyen, most Bloodscalpon is hasonló arányokat látni. Beloggolok Highmountainba, 10-15 hordás szaladgál, allis sehol. Néha felbukkan egyegy allis mutatóba.
Tegnap szerencsém volt, egyszer se ütöttek le, pár nappal ezelőtt, kora esti időszakban kábé 5 percenként haltam.x gon' give it to ya
-
laceszgamer
addikt
Keystone ok holnaptól esnek már?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
.LnB
titán
válasz k.kristof #71124 üzenetére
Nem tudom, most jó guildben vagyok, velük lehetne értelmesen raidelni ha kész leszek addigra. De ez a túlnyomó hordás áradat elég kellemetlen. A realm transfer meg fizetős még mindig mi?
-
k.kristof
őstag
Nincs. Ha nem akarsz ilyet, menj PVE szerverre. Azok sem kiegyenlítettek, de nem csap agyon random Pistike a világban, hacsak nem tévedsz olyan helyre. Azsunában például északnyugaton van egy rész, ahol bárki üthet bárkit, agyon is csapott háromszor egy allis prot pala, én meg sem tudtam karcolni.
-
Healbacsi
őstag
Sajat itemet nem lehet megvenni, sose lehetett.
Lnb: Nincs. Annal inkabb se, mert a ragna hordasok kozel 50%-a fizetett azert (transfer, faction change), hogy hordaban jatszhassanak. Amint nem wq-elnek mar annyit az emberek, sokkal kisebb lesz a nyomas. Nem mondom, hogy nem lesznek atrocitasok, de elvileg amint beindul a pug raideles es a raid finder, kevesebb unatkozo jatekos lesz.
Azert se lenne jo ha lelepnetek ti is, mert noha en meg nem jatszok (nehany honap csuszassal kapcsolok be), de mire visszaterek, nem marad allis jatekos.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Van bármi esély vagy megoldás arra, hogy a Blizz kiegyenlítése valahogy a Ragna szervert a két frakció között? Mert ez így kurvára nem vicces már. 5 meg 8 hordás támad be minden wq alatt.
Én meg tegnap is, jött egy hordás kiskari, egy rarera mentünk rá. Szerencsetlenen a hand of justice akkorát csattant hogy 10% hpja maradt. Meg is állt azt hitte megölöm de nem én meg figyeltsm is hogy ne nyomjak aoe dmgt. Erre ők ütnek vágnak ahol érnek csoportosan... értem en hogy pvp szerver, de na..
[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
Fogsz egy baratot, akiben megbizol, betesz neked egy 1 copperes itemet mondjuk 200k-ert ah-ba, te meg megveszed. O egy ora mulva kiveszi a penzt a postaladabol es odaadja. Igy buksz ugyan 5%-ot, de a petes moka megfelelo osszeg folott nem igazan mukodik (tul sok ido kell hozza).
En segitettem mar igy egy sracnak ragnan, de akkor o kockaztatott azzal, hogy megbizott bennem. Mondjuk nem volt nagy tetel, olyan 20k korul volt.
-
k.kristof
őstag
válasz whitezo88 #71114 üzenetére
A WoD-ot felvezető 6.0-s patch óta nincs olyan, hogy allis AH, hordás AH, neutral AH, tanuljuk már meg. Minden AH közös, ha látsz egy itemet SW-ben, azt simán lehet, hogy egy hordás rakta be Undercityben. Az egyetlen korlátozás ami maradt, hogy saját magadtól nem vásárolhatsz, tehát továbbra is kell egy közvetítő, aki megveszi a berakott itemed.
-
Lanash
senior tag
1.
Régen Booty Bayben volt frakció független AH. Oda elmész az új hordás kariddal beraksz egy bőr (vagy akár mit) x aranyért, szintén oda mész az allis kariddal és megveszed. Ez régen működött, meg kell nézni most megy-e. Ez csak akkor opció ha ugyan azon a szerveren van mind a két karid.2.
Ha 1-es szintről rántod fel 100-ra akkor a szakmákat neked kell felhúzni elölről. -
-conrad-
addikt
Van arra lehetőség, hogy alli-horda között küldjek át pénzt stb?
Mert nekem egy üres slotom van (töröltem egy karaktert) ragnán, és minden karakterem allis, ha viszont csinálok horda oldalon egy karaktert akkor jó lenne ellátni némi cuccal is.Másik kérdés, hogy nem lesz semmi segítsége a többi karitól, értem itt a profession felhúzásához szükséges anyagokat. Amennyiben csinálok egy 100as karaktert akkor van valami lehetőség, hogy 1-375 vagy 1-500 között felhúzzam a profot nagyra, vagy 110es karival repkedjek kezdőterületeken és keressem a copper ore-t?
-
zola09
aktív tag
válasz Cathfaern #71105 üzenetére
HFCben toronymagasan a Not Sure If Trolling volt az elso a magyar mezonyben, de ok sem toljak napi 10 oraban a progresst, asszem world 250 korul vegeztek. A Retro Nation lehet majd erdekes, egeszen elborult oraszamban fognak raidelni a wowprogress oldaluk szerint, ha osszeszedik magukat akarmi kisulhet belole.
-
Tigerclaw
nagyúr
Továbbra is kvázi levegőnek nézi az utolsó két magot (0-1% terhelés) és ez nem azon múlik, hogy az Intel vagy az AMD jobb. Egyszerűen AMD esetén direkt így írták meg az algoritmust. Nem az első és nem is az utolsó, hogy az Intel vezeti a szoftverfejlesztők kezét.
Most amin gondolkozok, az az, hogy hogy ha nem tudom rávenni a wow-ot, hogy használjon ki minden magot, akkor hogy tudom rávenni a windows-t, hogy csak azon a két magon fusson. Tehát az OS-hez kötődő processzek csak azon a két magon futnának.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz lakisoft #71071 üzenetére
Én is sajna a Ragnán rekedtem ally-sként. Szintezéskor meglepően kevés ganker volt, de most már egyre gyakoribb és sajnos az AP-s world questek miatt kikerülhetetlen. Annyit tudok ellene tenni, hogy healerként játszok, hogy legalább az 1v1, 2v1 szituációkban legyen esélyem. Persze a stunlock ellen nincs orvosság. PvP-ben igazán kezelhetnék ezt igazságosan, mert az nem "pvp", ha olyan mintha a gép előtt sem ülnél. Pl. 40 vagy 30% alatt immuná válna a target minden "loss control"-os cc-re és szakításra, hogy legalább matematikai esélye legyen.
-
.LnB
titán
ELv ui-ban be lehet állítani, hogy a quest lista görgethető legyen vagy valami ilyesmi? Tegnap egyik wordquest use-olós itemmel volt megoldható, és mivel már nem fért ki a quest ez nekem nehezen esett le (tudom, chat ablakban írja, hogy kaptam itemet a quest kezdetén, de soká vettem csak észre).
Szóval az a problémám, hogy sok questnél nem fér ki mind a képernyőre.
-
zola09
aktív tag
válasz lakisoft #71100 üzenetére
Method raidereinek nagyresze letrehozta a Serenity-t, TN-en. Sco-ek pedig olvadtak a Rapid Eye Movementtel, Method neven nyomjak tovabb a Tarren Millen. Magyarok kozul gondolom a fragile-ra gondolsz, ok meg szorodtak, java resze ragnan jatszik kulonbozo helyeken, de volt aki abbahagyta.
-
pckownz
őstag
válasz lakisoft #71100 üzenetére
September 20–The Emerald Nightmare Raid dungeon opens on Normal and Heroic difficulties.
Mythic Keystones will begin dropping which will allow increased challenge and rewards from Mythic dungeons.September 27–Mythic difficulty for the Emerald Nightmare Raid dungeon opens.
The first wing of Raid Finder difficulty for Emerald Nightmare opens.October 11–Raid Finder Wing 2 of Emerald Nightmare opens.
October 25–Raid Finder Wing 3 of Emerald Nightmare opens.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest