Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
nem nagy dolog talán de realm 4.nek ment le nekünk aq20, ha nem wipeolunk endbosson 1x, meg 1-2 pack jobban megy akkor talán 3. is lehetett volna [link]
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
válasz Razzul #90838 üzenetére
pont nem a Classic a casual, annak ellenére hogy egy normális raidben jelenleg 1 nap a raid, BWL+MC. De az insták sokkal, sokkal hosszabbak, és nem faceroll, wipeoltam nem kevésszer 60as 5 fősben, mert világtalanok az emberek. Maga a harcok persze technikailag egyszerűbbek általában, raidben is. Naxxban se nagy örgöngősség, inkább gearcheck van az alapokon túl. Thaddiusnal pl annyi hogy tudd melyik a bal meg jobb kezed.
-
whitezo88
nagyúr
válasz BoneDragon #90741 üzenetére
mai napig nekem is az a kedvenc "részem". Lehet az is benne van hogy BCkor kezdtem el anno a játékot, de retailon is mindig útba ejtem Outlandet.
Ezért várós majd Classicban is ja jön BC, mert C+ biztos nem lesz. Mostani guildemben sok olyan van aki akkor volt aktív és együtt játszottunk, és van pár ember, aki azt mondta lehet visszajön ha lesz BC. (Alienhun is ilyen úgy tudom, bár vagy 10 éve teljesen offolja a játékot, de Sleepwalker is belengette, akinek ismerős a név) -
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
válasz kkdesign #90557 üzenetére
Döbbenet mennyi sötét van, ez azért van mert egyedül játszanak, vakon felhúzzák a karit, és egyszerűen nincs fogalmuk mi hogy megy. Tavaly vagy előtte nekem is volt olyan TW élményem hogy az első teremben 3x wipeoltunk mert ment a balf.szkodás. Aztán húztam is onnan.
-
whitezo88
nagyúr
válasz bypass|HUN #90472 üzenetére
nem tudom retailon hogy van, de Classicban bőszen osztogatják ezért a tempbanokat szerencsére. Elég szégyenteljes. Nem is hiányzik.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Ghoosty #90406 üzenetére
Sok éve a Wow retail Diablo3 jellegű lett technikailag (félisten erejű karakter, itemizáció, M+ stb) solo szinten. Hacsak nincs guilded személytelen az egész, lfg chat nélkül pörög, még M+ is gyakran pugban. De a soloba sok energiát tettek. Nekem a valódi MMO élmény hiányzik belőle, azért Classicozok.
-
whitezo88
nagyúr
nem tudom ki Classicozik, de ez megmelengette a szívem (60-65g/db)
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Krisztianby #90181 üzenetére
Jobb fent van egy NPC aki visszateszi a régi mapot ha beszélsz vele.
-
whitezo88
nagyúr
Haldoklik a wow, hogy 1 hete senki se írt ide?
Én ma megajándékoztam magam egy n00b díjjal: Classicon, olyan 4 hónap 60 szinti után vettem észre, hogy valamiért nem tanultam meg a Siphon Life rankjait, és rank1-el futkorásztam idáig raiden mondjuk úgyse használom, de na. 17 vs 50 a különbség.
-
whitezo88
nagyúr
Na így február végére, 0 raidet kihagyva, csak kiesett Garrból a Binding, miután Geddon 2t id dobott már
már minden guildbe volt 2... -
whitezo88
nagyúr
Nem lepne meg ha szándékosan nerfelnék, én is emlékszem még tavalyról hogy pár igen nehéz volt, SH például. SP-ben is volt mikor - mondjuk a pug világtalansága is közrejátszott - hogy első 2 trashpackon 3 db wipe volt. Aztán léptem is inkább. A nagy rákboss is kb mindig ledarálta az aktuális tankot enrage alatt.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Egyik karimnál kiürült a questlog, úgy veszi a játék hogy nincs felvéve egy sem, de a karakternél meg úgy jelzi hogy fel van véve. WTF mappa törölve, questes addon kikapcsolva és úgyse... találkozott már valaki ezzel? Másik karakteren meg jó...
-
whitezo88
nagyúr
Tegnap elég fáradtan nem ment le Nefa (4%), de ma elsőre, 35 emberrel meglett, fejet sikerült is elvinni a Chromaggus dagger mellé. Valóban nem nagy fight, érdekes mód Firemaw volt talán a "legnehezebb" de inkább unalmasan hosszú. Lashlayer is inkább a supproom miatt mert volt 1 ninjapull is tegnap...
-
whitezo88
nagyúr
a képen az ott vagy 200 ember legalább szellemben, kicsit megállt a játék. #nochanges
[link] -
whitezo88
nagyúr
válasz [-HERO-] #89869 üzenetére
Korábban se tetszett ez a D3-féle itemlottó, szerintem hatalmas tévút ez az évek óta tartó Titanforged-Corrupted-Kutyafüle. Nem kiszámítható... Régebben annyi volt hogy ismert %-al dobta a cuccot, de ha eleget jártál le érte, úgyis meglett, raidben is a DKP/Council miatt...
-
whitezo88
nagyúr
válasz Hansomester #89864 üzenetére
Necrosis, igen azt, de be lehet állítani.
-
whitezo88
nagyúr
OG-s látkép így raid előtt [link]
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
válasz DjDanee87 #89632 üzenetére
Vanilla PVP 14 éve is csak arról szólt ki mennyit seggelte a BG-t, szokszor acc sharinggel. Mivel ennyien játsszák és így teljesen mindegy mennyi honorod van, ha a másiknak több aki többet joinolt, és így előrébb van. BGn nem a killek száma számít, a honor nagy része fix.
WPVPnél sokkal kevesebb ember szórakozott ember hogy ment TM-SShoz, azért volt 1 hét alatt is sok rank lépés, mert kb 90%-a egyáltalán nem ölt senkit.mióta Classic van, be se logoltam BFA-ra, nem hoz lázba a solo játék ott, itt van MMO is nem csak RPG. Ez a Diablo3 féle itemizáció hidegen hagy. Meg több az értelmes ember még pugban is, és olyanokkal játszom egy guildben akikkel még 10+ éve, sokak köztük azóta nem is nagyon játszottak.
Most mondjuk leült kicsit, MC-Onyt már kifarmolta minden rendes guild, off gearbe megy a loot nagy része már. Majd jön BWL kb talán 2 hónap, akkor megint lesz pörgés.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Vanillában ennyit ér az AVzás hogy mindenki tolja most: 86k honor, 620 kill heti teljesítmény ért 1 db rankot, 1-ről 2-re. Zseniális.
-
whitezo88
nagyúr
Classicba is most jott meg az av, de mar a rushos verzio. Ertsd: vagy 10p alatt az ally nyer mert gyorsabban ott van es berusholja, vagy ha eppen megallitjak oket akkor nyer a horda. Boss idezes, kuldizgetes nincs. Meg honor farmolas kozepen se.
-
whitezo88
nagyúr
na, decemberre megvan az első
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Nekem egész nap ment az instant belog és lag sincs. Bár ez Classic.
-
whitezo88
nagyúr
válasz bypass|HUN #89289 üzenetére
mikor írtad bent voltam, kiléptem de most nem enged be.
-
whitezo88
nagyúr
Classic: van valami lista, melyik classnak (specnek) mi a prio statoknál? crit, hit, dmg ilyenek.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Eugene Roe #89016 üzenetére
Minden nap uj szervilizmus: tegnap volt post hogy elkezdte tobb ember felvenni a freehongkong battletaget. Mara mar violationnak minosul a nev es nem engedi.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Kis mák két felvonásban [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz ViharVadász #88911 üzenetére
Nalunk van egy tag aki a 2. 60asat geareli.
-
whitezo88
nagyúr
Hopp 2. Rag killen kiesett nekünk a szem.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
na lecsaptuk Ragnát, ma 1hitre korábbi 3% meg 10% után. [link]
-
whitezo88
nagyúr
Kis érdekesség Golemaggról: Full-t ír de 0 a sor most este 7kor. Így mondható hogy a sorprobléma megszűnt.
illetve Badlands chat
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz grizlisandor #88763 üzenetére
annyira telített sok prof, hogy nem is éri meg 1-2 kivétellel. Én tailor vagyok de olcsóbb volt pár G-ért venni Dreamweave cuccokat, mint magam lecraftolni... amúgy 40-45ös szintűek és csak a preraid bis jobb kékben ezeknél 60as instákból. A tailor vendort Everlookban meg 8an campelik a limitált receptek miatt, amik 50g (bag) ahn...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz grizlisandor #88747 üzenetére
En az epic mountosokat irigylem. Bar van aki azt mondja hogy nem koltott se skillre se szakmara, illetve pl mininggel szedte ki a penzt. Nekem 300g van most.
Ja és BFA-val ellentétben a 1-60 szintezés is hatalmas élmény, egy út. Lehet persze dungeon spammelni, ami jó xp meg pénz, csak totál unalmas...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
[link]
9d 17h 33m -
whitezo88
nagyúr
első Epic BoE drop ráadásul instában rollal
[link] -
whitezo88
nagyúr
Jó volt a buli [link]
-
whitezo88
nagyúr
Aki még aggódik a sorokért: Golemaggon most 17 után belépve kevesebb mint 10p.
-
whitezo88
nagyúr
most, fél10kor csak 45p a sor. Egyre jobb lesz ez.
-
whitezo88
nagyúr
válasz grizlisandor #88546 üzenetére
azt ne mondd, hogy nem tudtad hogy a mail nem instant.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Ereshkigal #88467 üzenetére
Nekem szinte csak jó tapasztalataim vannak. Vagy 40+on nincsenek pistikék meg idióták annyira.
-
whitezo88
nagyúr
Mitől lehet, hogy be van kapcsolva az enemy nameplate, de mindig lekapcsolja az összeset combat után. Combatban meg fel. Hogy lehet megcsinálni hogy úgy maradjon? (Classic am)
-
whitezo88
nagyúr
Milyen üdítő változás ez a szöveg a “welcome hero of the universe” után (kommentet lopva) [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz grizlisandor #88271 üzenetére
Egyre jobb. meg beindult már a transfer.
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
Am az sem igaz h bugokat javítottak, pl questekre vonatkozót, annyira vanillalike. Pl mikor megcsináltam a Silithid ölős q-t 1K needlesben, nem törölte ki a Q indító itemet, manuálisan kell. Érdekes ez is. Azaz nem
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tigerclaw #88178 üzenetére
Isten ments! Ez egy szinten lenne a HC instákkal, raidekkel, Mythicezéssel, aztán legyen LFG, LRF, mert miért ne. Ez Classic, nem újabb kieg. Akinek ilyenek kellenek, maradjon BFAn, aztán ha lesz timewalk event lehet menni úgy, mert már volt olyan úgyis MC-s. Azért Classic mert csak pár, játéktechnikát, menetet nem befolyásoló dolgon változtattak mint pl grafikai tweak, exploitok és bugok javítása, bnet integráció és ilyenek. Flex raid meg hasonlók tönkrevágnák, mivel totál belenyúlnának az egész rendszerbe... és akkor adtunk az egésznek egy pofont. Fúj. 40 fő meg opció amúgyis.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Nerfeltek (fixeltek) a raides SM spam utani xp-t. Most mobilon nem talalom a linket meg a magyarazatot de kiskapu/nem intended dolog miatt raidben tobb xp jart mint sima csapatban. Ez mar nem csokkenti a sok xp farmolot de kicsit valtoztat a dolgokon.
-
whitezo88
nagyúr
válasz BoneDragon #88108 üzenetére
ha lejön az rossz eléggé, mert visszaüt a castban és idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz BoneDragon #88105 üzenetére
én és akkor valamit rosszul csinálsz, sima liba. VW tank, aztán dotolsz meg wandozol és ennyi. +2-3 leveles mobok is sima ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest