Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz gabranek #71155 üzenetére
Én úgy láttam, hogy a WQ-s item rewardok fixek, vagyis nem változnak a beállított loot specializációra. Ergo maradhatsz retrin, de ki kell várnod míg intes trinket jön sorra. Instában természetesen már működik a loot spec állítás, így ott vagy holy-n kell játszanod, vagy retrin, de holy-ra kell állítani a loot speccet.
Nekem a tankos trinketek nem tetszenek, mert amit láttam mind nulla staminás, sőt secondary statos és use-olos, elég kicsit absorbokkal. Sőt még a secondary stat sem mastery vagy versatility gyakran, ami védelmet adna.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
.LnB
titán
válasz gabranek #71155 üzenetére
Pont tegnap volt egy fasza INT-es trinket WQ reward. Jól is jött a Holy Palámnak. Nézd meg jobban, neked nem elérhető még az a quest? (Nem emlékszem pontosan, h melyik volt)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest