Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz fordfairlane #72104 üzenetére
Itt van 4 build. Meg is van jelolve, hogy melyiket hova ajanljak, azaz mas szituacioban nema legoptimalisabb.
A single raid target build itt is ugyanaz mint az icy-veinsen, szoval akkor nem eliras, mar 2 helyen irjak ugyanazt.[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz fordfairlane #72099 üzenetére
Ott azt irjak, hogy a legtobb szituacioban illetve gyorsan elhalo targetek ellen jobb az a talent. A blood scentet durvabb aoe-s helyzetekre irja erosebbnek.
Sokszor adodik olyan alkalom, amikor fight kozben el kell mozdulni a targettol (vmit kikerulsz), at kell futni masik targethez a palya masik vegen, stb, akkor a catformban hasznalhato moonfire igen sokat segit abban, hogy ne essen ki a damage. A blood scent akkor kezd el hatasos lenni, amint felkerult vmi verzes a targetre, amig nincs rajta, addig hatastalan. Es nem feltetlen ad direkt sebzes novekedest. A 10% crit az jo dolog, de tenyleges szamokban nem tudni, hogy mekkora damage novekedes, mivel nem mindegy, hogy egy patchwek jellegu harcot nezek, vagy mondjuk egy Il'gynoth, ahol megallas nelkul rohangalni kell, es szinte lehetetlen minden targeten verzest fenntartani.
Egy sima hc, mythic instaban nem feltetlen ez a kovetendo build, de ott nem is kerik az emberen szamon, ott mindenki azt hasznal amit akar.
Amire meg Lokids gondolt a lvl75-os talent. Ott a savage roart hozza ki jobbnak, Lokids pedig a Soul of the Forrest-et erzi jobbnak.
Itt is a szituacio nagyreszeben irja jobbnak a savage roart, ami tisztan 25%-os damage novekedes, akar a fent emlitett moonfire-re is.Nehez dolog ez. Az icy-veins raid szituaciokra javasol buildeket, rotaciokat. Kis instakra nem feltetlen teljesulnek mindig.
-
Whysperer
addikt
válasz fordfairlane #71633 üzenetére
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz fordfairlane #71624 üzenetére
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Csapoati
nagyúr
válasz fordfairlane #71298 üzenetére
Vagy már maga az architektúra. Csak egy 8-9 éves proci... Sajnos egy pár éves i5 sem feltétlen elég neki.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz fordfairlane #71128 üzenetére
Jaedenaron pont fordítva, be vagyok fenyítve rendesen hordásként.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Lanash
senior tag
válasz fordfairlane #70726 üzenetére
Erre gondoltam csak telefonról vagy és így nem egyszerű linkelni.
-
pckownz
őstag
válasz fordfairlane #70726 üzenetére
Hogy mik vannak....
-
Csapoati
nagyúr
válasz fordfairlane #70510 üzenetére
Én meg azt hittem, hogy csak én vagyok béna egy halállal meg folytonos kajálással. Nem tudom számít-e az ilvl, nekem 706 volt a scenario idején.
-
Wolverine
félisten
válasz fordfairlane #29012 üzenetére
Jó kérdés. Ehhez össze kellene gyűjteni pár kolléga tapasztalatait itt különböző konfigokkal és beállításokkal... (mondjuk én inkább DDR3-ban gondolkodnék, de vagy 5 éve nem foglalkozom komolyan hardverekkel és nem is ismerem az előnyeiket és a hátrányaikat részletesen úgy, mint a legtöbb szaki itt a PH-n)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz fordfairlane #28998 üzenetére
Biztosan segítene. Nekem is cserélnem kellene a vén Bartont, mert most lesz 5 éves... de nincs pénzem semmilyen hardverre.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz fordfairlane #27119 üzenetére
Van rosszabb is: ilcsipenge
-
szilchi
őstag
válasz fordfairlane #26896 üzenetére
Nem tom,én a 3. altot húzom de bírom nagyon a questeket.Ízlések és pofonok persze.Lore szempontjából tényleg jók a Northrendiek,mégis szégyenszemre még mindig nem csináltam meg azt az Icecrown-os küldi sorozatot,aminek a végén Mal'ganis fog elöttünk állni.De majd palával bepótolom
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Wolverine
félisten
válasz fordfairlane #26665 üzenetére
Ott marad egy bazi nagy saronite erődítmény a tó közepén?
-
MODERÁTOR
válasz fordfairlane #26613 üzenetére
hát nem tudom. ha megnézed a Methodot akkor ott pl Xavezz aktiv raider fury warrior. felfoghatjuk úgy ,hogy a 300 - 500 dps különbség miatt a Fury warrior is egy support class lett de sztem még midnig jó csak gear kell hozzá. Sok ap és ARP esetén lehet egyszinten lenne 1 Arms warrioral.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
FefeeX
veterán
válasz fordfairlane #25841 üzenetére
Aza baj, hogy emellett óriási heal ereje is van, így 5v5ben túlontúl gázos. Nincs healer first taktik, mert lehetetlen leszedni, és közbe behal a palánk vagy a druidánk, vagy mindkettő. Más leszedni hárman is szinte az, mert csak úgy tolja magából a hilt... És olyan gyorsan tolja, hogy a mind freeze-el is mindig elkések...
-
decibel
aktív tag
válasz fordfairlane #25725 üzenetére
Egyedül instázásnál problémásabb a dolog, szintezésnél gyakorlatilag soha nem kell priesttel inni.
"you are a monkey poo-poo"
-
SzlobiG
félisten
válasz fordfairlane #25068 üzenetére
Ez valóban kevés 2K körül kéne kb azzal a gearral lennie vmit nem jól csinálsz.
-
Guargumi
tag
válasz fordfairlane #25068 üzenetére
nem normális, nem bántásképpen, de nagyon kevés, ez overall dps?
VH ban, az átlag olyan 2000 körüli overall, bosson, 2800-3200, persze ha a tank olyan, aki képes ezt megtartani
kb. egyforma a két karakter, ime az enyém
[Schwarc]Mindig az erősebb/jobb fegyver legyen main handben.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
Guargumi
tag
válasz fordfairlane #25057 üzenetére
khm, ezzel egy kicsit vitatkoznék
nagyon is elszállt a warrior dps, ha úgy használtad, hogy az omen egyfolytában jelzett, s volt rád szabad healer kapacitás, akár 10 fős, akár 25 fős raiden nagyon oda lehetett verni a mindenkinek.
Normálisan használva is nagyon imba volt, melee között az első, 3.1 ig a rugómnál is jobban szerepelt.
Ráadásul egyből lehetett 2 nagyon jó fegyvert szerezni, craft ill. hc HoL ból, ezekkel nem volt nehéz Naxx progressz elején ott lenni a toppon.ma visszatalentoltam fury ra, egyrészt nem ment valami jól armson, másrészt a raid buff miatt, elég komoly dps problémáink vannak
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
Wolverine
félisten
válasz fordfairlane #21878 üzenetére
A druida volt mindig is a szóló farmolás királya, még broken classként is szinte (mondjuk én nem PvP-zem, szóval az a része nem érdekel)
-
SzlobiG
félisten
válasz fordfairlane #21135 üzenetére
PVP szetten nem is kell. Azt mondjuk nem írtad, hogy PVP-zel oda Arms jobb mint fury. Pve-re viszont fury megfelelő hittel.
-
steveetm
őstag
válasz fordfairlane #21135 üzenetére
Nem igazán értem az összefüggést, és minek is lenne pvp seten hit rating?
Jóvan értek mindent mégis.Üdv.: steveetm
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz fordfairlane #21133 üzenetére
Furyhoz 360 elég kb. Arms PVE-re felejtő...tg sokkal több dmg.
-
SzlobiG
félisten
válasz fordfairlane #21131 üzenetére
Annyi azért nem kell, meg szvsz összeszehetetlen...rugónak szerintem olyan 500 környékén elég, de nem értek rugóhoz.
-
SzlobiG
félisten
válasz fordfairlane #21129 üzenetére
-
dilipok
veterán
válasz fordfairlane #9634 üzenetére
nem mellesleg, lockként sztem az 1ik legélvezetesebb dolog a seedeket dobálni és nézni ahogy pusztulnak imádom az olyan fightokat ;)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Bencus88
nagyúr
válasz fordfairlane #9607 üzenetére
Netherbane-t mi is kihagyjuk mivel 2 healerrel nehéz volna.Netherspire-t elsőre levertük.
-
fordfairlane
veterán
válasz fordfairlane #9609 üzenetére
Annyi előnyünk persze van, hogy a healerek és a dps-ek gyorsan lilába tudnak öltözni a gladi szett segítségével, csak a tankkal vannak problémák. A gyengébb tankot persze jól kompenzálják a jó healerek, de Nightbane-nél sajnos ez kevésnek bizonyult.
x gon' give it to ya
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz fordfairlane #9609 üzenetére
Eleinte nekünk is 3-4 napig tartott kitakarítani, amikor nagyon belejöttünk akkor lett kettő, úgyhogy hamarosan nektek is egydélutános funrun lesz
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Bencus88
nagyúr
válasz fordfairlane #9598 üzenetére
Épp ezaz, hogy ki tudja mikor jön ki Megveszem, de sztem semmi extra nem lesz főleg nem új back valamilyet meg venni kell
Nevar:Egy jó team és máris van egy este 20 darabod.Aztán eltellik egy hét mész pár hc-be megint van 20 Ha jól tudom egy kara 22-őt dob.A back-hez 60 darab kell.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz fordfairlane #9598 üzenetére
Hamarosan, szerintem max 1 hónap. Ahogy elnéztem kelleni fog masszívan a badge mindenkinek, iszonyatosan jó cuccok lesznek. Én még csak 70db körül járok és csak a healermace 150.
less qq more pewpew!
-
MODERÁTOR
válasz fordfairlane #9573 üzenetére
az egészet a makrora értettem. 1. kapj elö egy shieldet 2. válts defbe 3. told a skill -t ű6cast spellreflect. igen ki kell hozzá talentolni.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz fordfairlane #9571 üzenetére
kapj elö egy shieldet és told a skill -t makro kell + 1 talent a prot ágon ami stance váltáskor ad x rage -t.
-
MODERÁTOR
válasz fordfairlane #9562 üzenetére
pláne hogy reggel 4 stack adamantite kb 1 - 1.5 óra és 100g
-
-conrad-
addikt
válasz fordfairlane #9562 üzenetére
Vagy háromezret is...
-
Wolverine
félisten
válasz fordfairlane #9487 üzenetére
A WoWWiki cikkei a témában: Attack Table és kiemelten a Crushing Blow
-
-conrad-
addikt
válasz fordfairlane #9480 üzenetére
Ott a theorycraft abban amit linkeltem.
Mégegyszer..Más:
Nem is írtam, a papom is a Ragnára költözött, Ammanas néven.[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Hát a pala tank épp erre épít, a viszonylag kevesebb hp-ját ezzel pótolja, hogy mindeféle képességekkel meglegyen a 100% avoidance. Láttam már palát beszólózni akármit is, aminek nincs varázstámadása, gyakorlatilag meele ütéseket nem kap.
De mit is pofázok én itt,aki nem ért semmihez, beszéljen a theorycraft eggyel felettem[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Nevar
aktív tag
Shield block nevü skill.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
-conrad-
addikt
válasz fordfairlane #9475 üzenetére
Druida nem parry-zik és blockol, csak miss, dodge van.
Nekem ne higgyétek el, hogy kiesik a crushing, csak pletykákat hallottam, lehet a FS-es hírt, ami nem igaz.[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz fordfairlane #9472 üzenetére
Gondolom Shield blockra vagy mire gondol, szerencsére sosem volt warrim és nem is lesz. De akkor már a pala is kitudja védeni 100+% avoidanceval.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-conrad-
addikt
válasz fordfairlane #9472 üzenetére
Úgy, hogy a statjait ki lehet tolni annyira, hogy nem kap be crushingot. Nem?
Így..[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz fordfairlane #9340 üzenetére
Én általában simán lepasswordozom a huncsatit, ha hozzámkerül az admin, majd átdobom az owneri jogot valami lvl 5 arcnak. Utána mozizom
less qq more pewpew!
-
MODERÁTOR
válasz fordfairlane #9340 üzenetére
énmár észre sem veszem
-
H.O.D.
senior tag
válasz fordfairlane #9307 üzenetére
Egy nagyon beteg kérdés, röhögjetek nyugodtan: soloban meddig lehet jutni?
Where do you want to go today?
-
Wolverine
félisten
válasz fordfairlane #9303 üzenetére
Guildless vagyok, szintén közismerten
-
Wolverine
félisten
válasz fordfairlane #9300 üzenetére
Én en bloc az instance-októl kapok idegzsábát, meg a partyktól, ritka kivételekkel. (nem is vagyok exalted sehol sem, badge-em egy sincs.)
-
MODERÁTOR
válasz fordfairlane #9249 üzenetére
Ha Nightbane Karazhanban farm szinten megy akkor elvileg Gruul is sima ügy. (Gyakorlatilag Nightbane nehezebb mint Gruul)
-
Ptech
addikt
válasz fordfairlane #9023 üzenetére
cement = enchantment, duracell = elemental
-
fordfairlane
veterán
válasz fordfairlane #8796 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a sunder armor és a revenge is alapból 15 ragepont ...
revenge helyett devastate-t akartam írni.
x gon' give it to ya
-
-conrad-
addikt
válasz fordfairlane #8733 üzenetére
Így kellene lennie, de leatherworking alatt vannak jó receptek nekik. BS-ben van egy-két mail recept, de a zöme az plate.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest