-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redcaster
őstag
A múltheti set item után kiesett vaultból a BiS trinket MW monknak kíváncsi vagyok meddig lesz ilyen nagylelkű a játék
-
Redcaster
őstag
válasz András12345 #102847 üzenetére
És így megvan a 2/5ös Monk set item bonus -
Redcaster
őstag
Ennek nem kellett volna megvárni a heti resetet?
-
Redcaster
őstag
válasz ViharVadász #102721 üzenetére
Igen ezek heti küldetések, minden rendben van nálad
-
Redcaster
őstag
válasz ldave #102480 üzenetére
Én Legion óta játszok kisebb-nagyobb kihagyásokkal, mindig is a MW Monk volt a kedvenc... Imádtam vele játszani, viszont open worldben rá voltam kényszerítve a WW-re ami nem igazán jött be
Most váltottam sámánra, itt is M+ban healer lesz, viszont open worldben az elm sámán is nagyon tetszik, bízom benne hogy nem fogom megbánni a továbbiakban.#102483Peetey91
Akármelnyik előző sztorit, így a DF-et is végig tudod játszani. Chromineál kell kiválasztani, melyik kieget szeretnéd játszani -
Redcaster
őstag
Sziasztok!
TWW-vel újra elkezdtem a játékot, monkot mainelném. A világban WW, M+ instákban viszont MW-vel jétszanék. ElvUI-t használok 2 eltérő action bar beállítással. A kérdésem az lenne, hogy megoldható-e ElvUI-ban hogy 2 külön talenthez 2 külön hotkey beállítás legyen? -
Redcaster
őstag
Sziasztok!
3 év kihagyás után most visszacsábít Azeroth földje
Új karaktert indítanék, Alli oldalon. Melyik szerverre lehet érdemes menni? -
Redcaster
őstag
válasz MegalodonS #92748 üzenetére
Hát nekem a Shadowlands kieggel játszhatatlan lett a WoW... Belépek, egy ideig jó, aztán ha elkezdek NPC-kel beszélgetni hogy küldetést vegyek fel/adjak le, vagy elkezdek harcolni, a latency olyat ugrik 5-6 száz, sőt valamikor 1000 fölé is, hogy öröm nézni. Ezután bármit csinálok, interakcióba nem tudok lépni semmivel/senkivel, ability-ket nyomom, nem történik semmi, majd kb fél perc múlva megtörténik minden: megjelennek a pérbeszédablakok, elcastolódik az a 10 spell, vagy ha mindez harc közben történik, irány a spirit healer... És legtöbbször rendesen kilépni sem tudok, csak az Alt+F4 segít.
Addonok nélkül is ez a helyzet, Scan&Repair is volt, semmit nem talált. Telekom is volt megnézni hogy minden rendben van-e, mert napok óta a Netflixet sem tudtam elérni, azt megcsinálták, a WoW viszont még mindig szar. Egyelőre a Blizzard support válaszára várok, aztán ha az sem segít, feladom.
Csak azt sajnálom, hogy nem a legolcsóbb, hanem az eggyel drágább packot vettem meg... Lehet hogy kár volt[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz BoneDragon #92584 üzenetére
Persze, sok szerencse is kell hozzá, csak a kolléga úgy írta, mintha csak TW idején lenne rá lehetőség hogy essen.
-
Redcaster
őstag
Megcsináltam az eventen a küldetést, ami feloldja IC-ben a WQ-kat, de nincsenek. Tart már valaki ott, hogy feloldotta? Relog és addon kikapcsolás megvolt.
-
Redcaster
őstag
válasz Viktor77 #92281 üzenetére
Nem működik...
Próbáltam a valós időbe visszalépni, majd megint elindítani, de úgy sem jó.
Nekem már ott fura volt, hogy Chromie ugye beküld Grommash Hold-ba, de az épület ajtaja zárva volt, hát én átteleportálódtam rajta... Aztán mikor beszéltem a királlyal, elindultam kifelé, ajtó még mindig zárva, megint átteleportáltam rajta. Az ajtó azóta is zárva, de már se ki se be, playerek nincsenek, és a lift is despawnolt, nem jár
Lehet írok supportnak beragadt karakter miatt vagy nemtudom, de ilyennel még nem találkoztam. -
Redcaster
őstag
Chromie-nál kiválasztottam a MoP-os quest chaint, viszont a hajóra nem tudok feljutni, mert valahogyan beakadt a script, Orgrimmar teljesen üres, és a liftek sem járnak... Más járt már így? Mi lehet a megoldás? Relog megvolt.
-
Redcaster
őstag
No offense, de hogy az Istenbe lehet WoW-ot kontrollerrel játszani?
-
Redcaster
őstag
Új class tanulásánál Wowhead vagy Icy-Veins guide-ot ajánlotok?
-
Redcaster
őstag
10 óra van, simán be lehet lépni, egyelőre fut rendesen! Nálam 1-2 addon nem jó, de ez legyen a legkisebb baj
-
Redcaster
őstag
Razer Deathadder Elite egérrel nekem is ilyen problémám van, amint tudom, kipróbálom, köszi
-
Redcaster
őstag
Tankkal én ma jártam meg Freehold normalon. Ő paladin, én MW monk. Olyan alternatív útvonalakat talált, amivel őszerinte a mobok nagyját skippelni lehet, közben az insta felét magára húzta, és rohant előre, 3x szóltam rá hogy manáznom kéne, de nem foglalkozott vele. Az első bosst lenyomtuk valahogy, a 2. előtt meguntam, leültem inni, erre meghaltunk. Elhordott mindennek, majd kilépett. 2 perc múlva prot warrival olyan szépen végigmentünk a maradékon, hogy öröm volt nézni.
Soha nem fogom megérteni, hogy ezek az emberek hova sietnek
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Mindeközben Method Mythic uldir 8/8, world first
-
Redcaster
őstag
válasz Csokishurka #82980 üzenetére
-
Redcaster
őstag
(#82809) Lacee1986
Druid majd a zanda troll lesz, így az kiesik.
(#82810) DjDanee87
Ez jó hír, a paladinnal szemeztem még, akkor vele teszek egy próbát
Köszi a tanácsot
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Indítani szeretnék egy tankot a MW Monkom mellé, de mivel soha nem tankoltam még, így tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek melyik a legjobb egy tank-szűz embernek?
-
Redcaster
őstag
válasz Jack Oneill #82550 üzenetére
Láttam Te is mostanában tanultad ki a TSM-et. Kinek a guide-ját nézted/olvastad?
-
Redcaster
őstag
Húzok öcsémmel 1-1 karaktert, jelenleg Stormheimben vagyunk lvl102-n. Az az érdekes, hogy nekem vannak WQ-ek a mapon, amíg neki nincsenek, valamint neki az alap BfA nélküli verzió van, nekem viszont már megvan a kieg. Nekem van már 120-as karakterem, neki viszont ez az első. Lehet hogy ezek csak nekem elérhetőek addig, amíg neki nem lesz egy 120-as karaktere?
-
Redcaster
őstag
Artifact horgászbot megszerezhető még? Achievementet megtaláltam, de írja hogy 800as fishing kéne, ami ugye már csak 150-es talán. Akkor elég 150ig felvinni a Legion fishinget?
-
Redcaster
őstag
Arathor alli oldalon van a régi mainem több mint 300k-val, de átmentem Ragna hordára. Van valami módja átvinni azt a pénzt? Azt tudom, hogy valahogyan lehet(ett?) Alli Horda között pénzt átvinni AH-val, de ugyanez működik szerverek között is? Le tudná valaki írni a pontos menetét?
-
Redcaster
őstag
Merre van az a cucc, amivel le tudom bontani a nem használt páncélokat? És mi a neve?
-
Redcaster
őstag
válasz Jack Oneill #81762 üzenetére
Persze, mindegyik jobb mint az Artifact fegyver...
-
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
válasz Jack Oneill #81366 üzenetére
Mert 100-on kapod meg az utolsó talentpontot. Onnantól az Artifactodat fejleszted már a karakter helyett.
szerk.:
Na mindenki gyorsabb volt nálam[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz Jack Oneill #81281 üzenetére
Semmi ilyen jellegű problémám nincsen. Próbáld meg kikapcsolt addonokkal.
-
Redcaster
őstag
Akkor ezek szerint egyedül vagyok, mivel minden eddiginél jobban élvezem az elem sámlim szintezését...
-
Redcaster
őstag
Az event csak BfA megjelenéséig lesz elérhető, vagy azután is? Allis mount meglesz, de hordás karakterem nincs, azt még fel kell húznom.
-
Redcaster
őstag
Őőő... Indítottam, egy uj shaman karit, legyártottam volna neki a heirloomokat, de csak Armort adnak a plusz XP mellé, plusz statokat nem. Volt valamiféle változtatás a heirloomokkal kapcsolatban, ami az elmúlt fél évben - amíg nem játszottam - életbe lépett?
-
Redcaster
őstag
MW Monkot maineltem Legionben. BfA-ban milyen lesz sztetek?
-
Redcaster
őstag
1 hét múlva indulunk Argusra
-
Redcaster
őstag
Van valami infó arról hogy Broken Shore-on mikor lesznek elérhetők a WQ-ek?
-
Redcaster
őstag
Nos, nem hittem volna, hogy ilyet is fogok látni WoW-ban, de ma összekerültem az első bottal dungeon közben. Rögtön kettővel is, mindketten DK-k voltak, ugyanarról a szerverről, az egyik tank, a másik dps... Ment is a report mindkettejükre
-
Redcaster
őstag
A WQ-en szerzett itemek max 5 ilvl-t upgradelődhetnek?
-
Redcaster
őstag
Más is járt már úgy, hogy jelentkezett Mythic instára, és az istennek sem sikerült belépnie 1 grpóoupba sem?
842-es DPS DH-mal sokszor a 835-ös groupokba sem hívnak be az emberek, ami kicsit kiborító. Tudom-tudom, indítsak saját groupot, szoktam is ha nagyon nem sikerül bejutni sehova, de tényleg idegesítő, hogy 7-8 ilvl-el vagyok a kiírt határ fölött, és instant jön a decline
Lehet hogy csak bebeszélem magamnak, de lehet hogy a DH-k nehezebben kerülnek be ilyen groupokba? Pedig a dps-em megvan, amikor bekerülök, a megfelelő talentkiosztással volt már hogy 20-25 milkával többet sebeztem a többieknél, így ezzel nem szokott gond lenni
Egyszerűen nem értem
-
Redcaster
őstag
válasz BoneDragon #70949 üzenetére
Tényleg csúnya a játék
-
Redcaster
őstag
Döntésképtelen vagyok, szóval a Ti segítségeteket kérem:
Van elfekvőben egy 90-es boostom, és nemtudom hogy mire nyomjam el:
Monk vagy Shaman.
Mindekettővel healelnék, valamint Monkkal WW, Shamannal pedig Elem specet használnék.
Az a gond, hogy a MW Monk jön be a legjobban healerként, WoD-ban imádtam. Most is imádnám, de másik szerveren van egy lvl56-os, és nem érzem annyira jónak már, bár lehet csak bele kellene jönnöm. WW specről sok jót olvastam, azt mondják élvezetes az új mastery miatt.
A Resto Shamanról sok jót olvastam, az egyik legjobb healernek mondják jelenleg.
A későbbiekben casual guildben healelnék, és ezért lenne fontos, hogy értékes tagja legyek a raidnek.
A MW monk felé húz inkább a szívem, mert jobban élvezem, de nem szeretném vaktában elnyomni a boostot, ezért kérek tanácsot
-
Redcaster
őstag
MW Monkkal kinek ki a tapasztalata, illetve véleménye róla? Max heroic raideken healerkednék, mythicre még nem merészkednék healerként.
-
Redcaster
őstag
Értem, akkor benéztem a dolgot egy csöppet köszönöm mindenkinek a felvilágosítást
-
Redcaster
őstag
Kérdés:
Legion-ben lesz lehetőség profok húzására 0-ról Broken Isles-on?
-
Redcaster
őstag
Ha már a mountok farmolásáról van szó... Utálni fogtok
Tegnap Firelands-en kiesett a Pureblood Firehawk. Transmogot gyűjteni mentem, nos ezért megérte.
Ma elmentem ICC-be transmogot gyűjteni... Erre kiesett az Invincible...
A vicc, hogy hosszú kihagyás után tértem vissza, régebben priesttel próbálkoztam, Firelands-en kb 5x, ICC-ben talán 3x voltam. Aztán abbahagytam a játékot, felhúztam ezt a warriort, Ő még FL / ICC szűz volt, talán ez a szerencséje
-
Redcaster
őstag
válasz Viktor77 #69856 üzenetére
Druidot indítottam, tetszik a flexibilitása, healerként is jókat olvastam róla, cat form alapból bejön, mert a rugót is szeretem a stealth miatt, ranged DPS-t mostanában nem játszok, no meg a tank role-ba is bele szeretnék már régóta kóstolni
De idővel valószínűleg a sámánba és a priestbe is bele fogok kóstolni, paladin mint class nem jön be egyáltalán, tehát az felejtős
-
Redcaster
őstag
Tanácsot szeretnék kérni:
3 healer között nem tudok dönteni:
Resto sámán
Resto druid
Holy priestMelyik a legjobb/legélvezetesebb közülük?
-
Redcaster
őstag
DH-val hol lehet megtanulni a Pandarián repülést? Sehol nem találom Stormwindben
-
Redcaster
őstag
lvl85-ös a Warriorom, vele is lehet invázió ellen küzdeni, vagy mindenképpen lvl100-nak kell lennie?
-
Redcaster
őstag
3 gigát tölt a launcher... Csak nem az invázió készül?
-
Redcaster
őstag
Játszik valaki disc pappal? Az új disc-el milyen a healelés? Gondolkozok indítani egyet, csak gondoltam kikérdezem valaki olyannak a véleményét, aki játszik vele
-
Redcaster
őstag
Volt ma szerencsém egy ilyet lootolni Iron Docks-ban
LEGION HYPE!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete