Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
válasz Cathfaern #70885 üzenetére
Félreértitek....nekem nagyon tetszik az, hogy végre van mit és hogyan csinálni. Ott van pl az Engis uccsó előtti quest. Meg kellett látogatni jó pár helyet hozzá : Outland-Area 52, Northrend-K1, Ratchet, Gadgetzan, Tanarisban egy elsüllyedt gnóm szervíz (meg is fulladtam 1xer, mert rossz házikóba akartam beúszni elsőre ) és ez jó igen jópofa, kedvemre való volt. (elő is került a bankból a dalaranos gyűrű, a BT teleportos neck, a gnóm toyokból elő kellett venni a gadgetzan teleportert, stb)
Legyen hosszú egy quest, legyen egy tárgyon CD. DE ne legyen 50 perces cd, nem lehet előre kijelölni, közben meg 6000-en várakoznak egy helyen, pvp.... Így semmi értelme. Feleslegesen baxom el rá az időt. Még alt+tab + npcscan és valami netes barangolás és/vagy zenehallgatás sem játszik, mert tuti lemaradsz. Nagyon odatették magukat a Blizzardos fiúk, de ez az első és igen nagy fekete pont nálam. Mi a jóistent gondoltak, most nagy a kezdeti lelkesedés, a hype, mindenki játszani akar. Mi a poén abban, hogy 1 óráig vársz, és közben kifolyik a szemed, vagy az ujjaid begörcsölnek a folyamatos kattintgatásban. Ezt benézték, nem kicsit, nagyon.
A történetben maga a boss lóf@sz, szót sem érdemel...
Én is benéztem, mert kikerült tegnap az MMO-Championra, ezért kezdte el minden hülye (én is) rávetni magát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest