Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #29898 üzenetére
Aham értem.
Igen 5 mp-ig kéne működjön a banish PVP-ben.
De 25-fősben (normal) ki lett osztva pl. nekem, hogy: neked semmi más dolgod nincs mint banish-elni a fát. Más nem nyúl hozzá, max valami aoe szinten, amiben benne állhat.
Én meg vadul nyomogatom a banish gombot. És alig alig megy fel rá. S ha rajta van akkor sincs mindig meg az 5mp. Ezért kérdeztem, hogy ha elvileg csak én foglalkozom a fával, akkor mi akadályozza meg, hogy banisheljem? Hit ratinggal nincs gond, bár nincs meg a hit cap teljesen (17 helyett 13 %, amiben nincsenek benne a raid buffok),de akkor is hogy csak 5 ből egyszer ha megy fel rá egy idő után. S venten megy megy a rinya, hogy miéééért nincs banisholva a tree? Hányszor kell kérni?!
De akkor majd ennek még jobban utánaolvasok majd. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor77 #29896 üzenetére
Az imp. concentration aurat+ Aura Masteryt nem is talentolod ki? (Gondolom a 2. buildeddel szoktal menni FCre). Divine Sacrifice túlélhető Hand of Prottal is? (Vagy a sebzéstípusok azok megmaradnak, és így is lehet, hogy belehalok)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Viktor77
titán
válasz Arnold2 #29897 üzenetére
Nem. Az ő totemjeik ugyanúgy hatnak mint a játékosoké.
Amúgy is csak 5mp-re tudnád (ha jól tudom, nem vagyok lock expert), ugyanúgy hat a banished, mintha pvp-znél. Ráadásul osztott diminishingen van, szóval másnak nem kéne hozzányúlnia, mert a 3. cc után immun lesz. Ráadásul heroic módban (nem tudom erről kérdeztél-e) kapnak egy-egy pvp trinketet, azaz egyszer(-egyszer) magától is ki tud jönni cc-ből.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Arnold2
őstag
-
Viktor77
titán
válasz CactuS #29895 üzenetére
Heal, sok. Főleg a szakító rugókat tartsd életben, ők a fight kulcsai. Ha van sámán ellenfélként és elnyomja a herot, nyomd el a Divine Sacrifice-t (bubival kombinálva, mert most ugye még halálos). Ezért ide mindenképp az 51/20/0 talentet ajánlom. Unstable Affliction-t ne szedd, mert gyakorlatilag oneshotol. A Beacon-t tartsd magadon, így a saját healedre nem kell figyelni, a Sacred Shield mehet egy rugóra.
Általános javaslatom még, hogy a hastedet próbáld meg 700 (676 a softcap, amikor is 1 sec-es lesz a FoL, a több haste már csak a HL-ot fogja gyorsítani mert 1 sec a GCD is) körülre tornászni.
Jaraxxus után sztem ez a második legkönnyebb fight az instában, így ha Beast megvolt, akkor ez is meglesz.Általános tipp:
Aki a sámánra figyel, az priorban szedje a totemjeit is.
Elsőnek a plate dps-eket kell kiszedni, ők okozzák a legnagyobb károkat a clothosok körében.
Shadow priestet, mage-et, huntert lehet utoljára hagyni.Ja, és tegnap megcsináltuk a The Traitor King öcsit 25-ösben (40 bogár kill fél percen belül Anubnál), server firstként, európai 61.-ként, és world 86.-ként. Meg a Resilience Will Fix It-et.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor77 #29888 üzenetére
Faction championre van valami általános tipped/Holy paladin tipped? Pl másik build, vagy must have talent vagy ilyesmi? Elég esélytelennek éreztem az első pár fightunkat 25Hardon
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
Hali mindenki..
Lenne egy nagyon kezdő kérdésem.. egyszerűen sehol se találtam meg hogy hogy sajátíthatom el a Judgement of Righteousness nevű spellt.. gondolom valami atomkézenfekvő a válasz de remélem tudtok segíteni.. wowhead nemnagyon dobott ki értelmeset ^^
Köszi[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Blizz
őstag
Huh...Cooking húzásra most nagyon jól jött ez az event. Simán felhúztam 0-ról egy óra alatt 300ra
No mistakes, just happy little accidents
-
Rizzo
aktív tag
Arathor horda oldalon keresek valakit, akivel recepteket cserélhetnék.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Viktor77
titán
válasz capafog23 #29871 üzenetére
Mi néztük 2 és 3 tankkal is. Tudtommal egyiknek sincs full block gearje, de ezen lehet változtatva lesz sürgősen. Én a 3 tankos megoldást jobbnak tartom, mert a két tankosnál ha az addtank csak egy rossz lépést tesz és valamelyik mob hátbakapja, azonnal halott. Viszont 2 tankkal veszett gyorsan tűnnek el az addok, több jut Anubba. Eddig 23% volt a legjobb try.
-
szilchi
őstag
válasz Viktor77 #29883 üzenetére
Köszönöm,ismét tanultam valamit Nem hittem volna,hogy ilyen is létezik.Értettem,"feláldozza magát.." a tooltipben,de nem hittem volna,hogy szó szerint értik
és még azt hittem,valamelyik mob über erős lett.Mondjuk Drakissath UBSR-ben megizzasztott...
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
-
szilchi
őstag
Történt ma valami érdekes velem.Boostoltam két figurát pár száz goldért (ők akarták) Scholomance-ban meg UBSR-ben.Több run volt.Egyik Scholo run alkalmával az egyik belefutott pár trash mobba.Nyomtam rá egy Divine Intervention-t.Erre az történ hogy one shottolva lettem pár 58-as elite mobtól 80-on .Hogy a túróba lehet,hogy 55-ös instába 58-as mobok oneshotolnak 37K HP-val?És persze full HP-n voltam.Vagy csak én nem értelmezem rendesen ezt a spellt és ez valami instant suicid spell paladinoknak akik unják az életüket és félnek a 3.3-as nerftől??
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Blizz
őstag
Darnassusba úszáson kívül el lehet jutni másképp?Mert hordás vagyok
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
Blizz
őstag
Valaki tudja hogy hány wild turkey-t kell megölnöm hogy megkapjam az ahcievementet?
Mert megöltem 35-öt egyszerre és semmi se történt.No mistakes, just happy little accidents
-
szilchi
őstag
Ollééé...a Wrathgate questline-ban végre kapott Thrall és Sylvanas hangot,amikor beszélünk velük Ogrimarban (alias Ganktown,ha jön Garrosh ).Eddig csak felirat volt.Sikerült még egy kicsit jobbá tenni ezt az amúgy is hangulatos questet
-
szilchi
őstag
Hmmm...a launcher írja,hogy rendelkezésre állnak a patch fileok,ha kilépek a WoW-ból,akkor elindul a letöltés.De eddig egyszer sem indult el a downloader
-
capafog23
őstag
válasz Cathfaern #29861 üzenetére
MM PVP:
Kb 1 hónappal ezelőttig survin arenaztam, aztán amikor elegem lett hogy az altatásnak kb semmi értelme sincs mert minden leszedi, átmentem mm-re, nekem is sokkal jobban bejön és arena társaim is azt mondják hogy sokkal jobb így a setup (2200+), csak hogy pár dolgot említsek, megmarad survi ágról a scatter, és a csapda rootolás, mm-en pedig ottvan a disarm, silencing shot ami nincs global cd-n, valamint dupla deterrence van ami 5v5-be nagyon jól jön amikor 2x kiváltanak rád.PvP-re ha mm vagy survi vagy rák pet=win, van rootolása és 1 perces cd-s crit immun amit társaidra is rá tudsz rakni.
-
capafog23
őstag
válasz kenwood #29853 üzenetére
HC25 első bosson protozzátok a tankokat, nálunk megvan hogy melyik tank hány debuffig tartja és akkor valaki megtartja 4 debuffig kap protot. (szerencsére nálunk már mindig lemegy 1-2.-ra)
Akik anub25hc-t vágják 2 vagy 3 tankkal mennek? és az addtankoknak megvan a full block gearje?
-
GabN73
addikt
WoW accot hol lehet hamar eladni? Küldeném hozzá a DVD-ket is
-
GoTReX
őstag
Nekem ezzel a Pet Talentel lenne egy kis gondom. http://www.wowhead.com/?spell=62762#comments . Rátettem,és kb semmi sem történt...Írták hogy bugos volt,de azthittem már helyrejött....Mindenesetre sehogy sem jönnek ki a százalékok...
XBOX ID: GoTReX #4839
-
szilchi
őstag
Ha már fel lett hozva a téma ,bekapcsolódnék én is mert jelenleg én is szintezek egy huntert.A végén írtad,hogy top gearrel mm a legjobb talent.Miért jobb,mint a survival?Eddig úgy gondoltam,MM inkább PvP talent,mintsem raid-re való.És hunternél mennyire kell a hit?Mert nézegettem a szerverünkön rohangáló huntereket armoryban,és többségük 200 vagy azalatti hitratingel vannak ellátva.Meg mennyi armor penetration ajánlott?Most épp nézek egy huntert,neki 305 ArP-ja van ami ad ~22% armor csökkentést.Ez jó vagy még ennél is több kell?Alacsonyabb szintü gearrel miért nem jó az MM?Szintezés közben láttam olyan huntert instába,aki dual speccel volt BM/Survival és surv. buildel rosszabb dps-t csinált,mint én BM-en.Pedig nálam magasabb szintű volt.
-
-
Cathfaern
nagyúr
-
Guargumi
tag
válasz slayer006 #29858 üzenetére
szintezés 76 ig BM, közben befogtam egy ilyen elit dinot, még 60 on, 2x megölt
survi talenten vagyok, farkassal, bár látom, hogy egyre többen marksman talenten vannak....gemezésben, gearben van eltérés a survival és a marksman között?
ti. hogy másra kell gyúrni.Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
Cathfaern
nagyúr
Marksman PVP:
Elvileg nem lenne rossz, gyakorlatilag Survival ágon sokkal több PVP-t segítő dolog van (plusz stamináról, illetve a staból jövő AP-ról nem is beszélve), így hunternek az éri meg legjobbanPetek:
Alapvetően 3 fajta pet van "tankolós" (tenacity), "dps" (ferocity) és "utility/pvp" (cunning). Ennek a három csoportnak eltérő statjai, és teljesen eltérő talentfája van, de a csoporton belül az egyes fajok nem különböznek. Ezen kívül mindegyikben találhatóak egzotikus petek (mint pl. az ungoro-s trexek), amiket csak akkor lehet befogni, ha BM ág legutolsó talentje ki van rakva. Petekről lista, illetve bővebb infó itt található. -
slayer006
addikt
-
GoTReX
őstag
válasz Guargumi #29854 üzenetére
Azt hiszem én is befogok egyet.Peteknél láttam hogy van 1-2 Talent különbség,de másban is eltérnek?Úgy értem pl:a medve több Armort kap,a macskák meg mondjuk AP-t? Én kezdetektől fogva ugyanazzal a macskával mentem ,ezért nem tudom hogy változik
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Viktor77 #29835 üzenetére
A Twineknel kevesebb a random factor,illetve kaszt fuggo is a dolog.
Vasarnap 10esben bementunk Anubig.Jaraxxuson sztem wipe sem volt,az sem okozott gondott,hogy a keves ranged miatt meg aoezo infernalokat is utni kellett a rugomnak.
Tegnap lementem magel es vert hugyoztam.Nem eleg,hogy egyszerre kell lelopnom rola a buffot es kivaltani a portalra,de meg ramkur egy legion flamet is,ami a jatek legkisebb stamijaval rendelkezo karijanak nem kicsit faj es ha olyan kedve van ,meg megkinal egy chainel is vagy ramnez a noci.
24K unbuffed mana azert nem keves,de csak a spellsteal 3k,pillanatok alatt kiszaradtam.Este Beast 25,csapo 14.
Remelem,viszunk egy disc priestet vagy egy prot palat,mert a 2 holy palank nem tudja megtartani a a warri-dudu parost,pedig mind a 4nek boven megvan a gearje.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
slayer006
addikt
Láttam egy pár huntert (elite) pettel, ezt hogyan csinálják?
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Viktor77
titán
válasz gabranek #29850 üzenetére
Nem, nem holy spell. Viszont holynak érdemes raknia, mert a spellpower 75%-át+500-at absorbol 6mp-enként (ráadásul prot ágon van erősítő talent). Értelemszerűen prot palának ez nem túl sok, de mégis valamennyi. Ami az érdekes még benne, hogy ha valakin van SS és nyomsz rá egy FoL-ot, akkor utána 12mp alatt HoT formájában (mp-enként tickel) pluszban megkapja a healelt mennyiséget. Ezért jó pl. ha retri is rakja magára, mert ha én ráhealelek akkor is megkapja a HoT-ot.
MOD: Bár amiket írtam 3.3-al elveszik ha nem holy vagy, mert az SS csak fél percenként proccol (szóval egyszer minden felrakásnál, és annyira nem olcsó, hogy megérje minden procc után felrakni)(holynak talentből levihető lesz az eredeti 6mp-re), és ha nincs meg az Infusion of Light talent (deep holy talent), akkor HoT-ot sem kapsz. Igazából retrinél volt gusztustalan mert ők megkapják az AP-jük 30%-át spellpowernek, és így az SS elég sokat felfog.
[ Szerkesztve ]
-
gabranek
senior tag
van egy Kurushimi nevű prot pala, aki szólózza az instákat. Én csak azt nem értem, hogy ha protection, akkor hogy tud használni pl. Sacred Shieldet? Hiszen az holy spell, nem?
Amúgy nagyon durván gyomja a srác[ Szerkesztve ]
田中れいな
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor77 #29835 üzenetére
Nem volt replishment a raidben, így azért el lehet. Mondjuk legtöbb fighton, főleg toc 10Hardon is olyan fél manával jövök ki vagy még feljebb.
-
Vigneau
félisten
válasz Arnold2 #29797 üzenetére
Ami engem illet, én is szoktam segíteni a másik oldal szülötteinek. Egyrészt a jellememből fakad, másrészt az éremnek két oldala van. Esetemben ez csupán annyit tesz, hogy mindkét oldalon van karakterem és vele együtt ismerőseim is.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Viktor77
titán
Érdekesség:
Egyetlen egy achija hiányzik.
MOD: kettő, bocsánat.
MOD2: tényleg egy, egyet még nem is tudott volna megcsinálni.
MOD3: és igazság szerint nem tudom melyik az az egy, mert ha belemegyek a pvp részbe, mind meg van neki.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz slayer006 #29840 üzenetére
Ezt mondtam nagyon easy felhúzni reveredig.Kiszámolod napi 1300repi megvan 9 nap alatt.Én mondjuk exaltedig húztam elsőnek frenzyt mivel öcsi meg kellett a mormota alakító majd exaltedig oraclest- is.És kb 7-ikre lett mount benne.Jaj most nézem igen bocs napi 1700 repu na úgy meg még könnyebb.Utána visszaállhatsz ha megvan mount.Amúgy én azt a csirkéset úgy csináltam, hogy fly form és szedegettem sorba na sok sikert
-
slayer006
addikt
-
Bencus88
nagyúr
válasz CactuS #29833 üzenetére
Mi palánknak 38K manája van, de kéri az innerem állandóan
slayer006:Oracle repu revered szintjén lehet kivenni egy tojást ami 7 nap után kikel.Vagy pet van benne vagy valami kaja vagy mount ami a legritkább.
Viktor77:revered
amúgy slayer nem nehéz váltasz és napi 1300 repu hamar megvan
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bencus88 #29822 üzenetére
Tegnap este nekünk is lement, annak ellenére, hogy kisebb managondok voltak (35k manával ez néha viccesen hangzik ), mivel a retri palánk most nem volt, így a végére a lockunknak kellett a talentjét buherálnia.
Érzésre amúgy ez egy sokkal könnyebb fight volt, mint a beastes, előre félek az ál-PvP résztől.
-
Bencus88
nagyúr
És igeeeeeen végre kikelt a tojásból egy zöld proto drake 4 mount még és megvan a 100-as öcsi
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!Hunternek most kaptam meg a Snake Trapet amit elég gyakran látok is BG-n PvP-ben.Viszont fogalmam sincs mennyi a sebzésük mert csak annyit ír hogy kígyókat idéz meg amik a legközelebb lévő ellenséget támadják,majd elpusztulnak.Gondolom itt inkább az lenne a lényeg hogy ütés alatt tartják az ellenséget ,és emiatt nem nagyon tud futni,vagy castolni.Akinek van Huntere elmondaná miért használják ennyien,és miért jobb PvP-ben,mint akár a Freezing Trap?
-
szilchi
őstag
válasz Peti78 #29825 üzenetére
Van rugóm de mégsem vagyok annyira pró ebben.De ami fontos.Ha combat,akkor hitcap majd agi-ap-crit.Mutilatenél azt írták nekem is,hogy 270 hit elég a mérgeknek.Aztán ugyan az a sorrend,mint combatnál.PvP-nél nem kell hit,többi meg a szokásos.Igaz valahol olvastam,hogy PvP-ben az armor penetration is sokat ér,főleg plates csávók ellen.De lehet pve-ben is van haszna.
-
szilchi
őstag
World server down...
-
Peti78
őstag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem arra vonatkozóan, hogy a rugónak különböző talenteken mire érdemes gyúrnia. crit, ap, stb
köszi
bbBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
gabranek
senior tag
-
Bencus88
nagyúr
25 hc totc 2-ik boss down
-
Arnold2
őstag
válasz szilchi #29819 üzenetére
Elvileg az Armory még mindig béta. Szóval lehet egyszerűen system szar.
Pedig minden karakter meg kellene, hogy mutasson, nem kell hogy guildben legyen. Itt egy példa: [link]
Egy esetről tudok, hogy mikor nem jeleníti meg, ha nem jelentkezett be az után, hogy bevezették ezt az egész achievment rendszert. Anno én off voltam a bevezetése + a WotLK live alatt és nem fértem hozzá az adatlapomhoz. Pl a fenti linken lehet látni, hogy nem az összes guildon kívüli profilt nyitja meg.De ebben az esetben, nem tudom mi lehet a probléma. Az én profilom könyvjelzőim között van. És van olyan, hogy nem jeleníti meg, mert csak.
Szóval nem marad más hátra, mint azt mondani, hogy még mindig nem teljesen kiforrott az Armory. -
GoTReX
őstag
Ajánlom figyelmetekbe a mai nappal induló Pilgrim's Bounty Eventet.Nem tűnik annyira hangulatosnak mint a Hallowen Event stb,de arra mindenképp alkalmasnak tűnik hogy felhúzd vele a Cooking szakmád,egy kis PvP-vel összehozva,mert a kisebb városok mellett lévő helyeket elég rendesen rohamozzák. (Kisebb karakterek felkészülhetnek hogy be lesz törve a koponyájuk ,legalábbis Skullcrasheren nagyon ez megy az Eventel)
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
válasz ígyvanferi #29818 üzenetére
Nem.Volt nekem is ilyen gondom az egyik saját karimmal,a sámánommal.Amíg nem volt guildben,addig nem látta armory.Mindegy,hogy hogy írtam be a nevét,kis és nagy betű,nem adta ki az enyémet.Csak 80-on,miután lett guildje.De nem tudom hogy ezt mi okozza
-
ígyvanferi
addikt
Én azt figyeltem meg, hogy csak a nyálelfek az igazán bátrak, és ölnek meg egy lövéssel, jól felszerelt 80-asként egy 5x-es szintezőt.
Olyan létezik, valaki nem engedi a wowarmory-nak, hogy mutassa a karakterét? Rákerestem a tisztelt hunter kollégára, hogy lássam, legalább TotC-ból öltözködik-e ehhez a mutatványhoz, de nem találtam. -
slayer006
addikt
Az Armor Vellum II -t hogyan kell felhasználni?
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
veterán
válasz Darth_Revan #29811 üzenetére
ezt én is megfigyeltem hogy login képernyőn rákezd jobban a vga-nak a hűtője, vicces
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
GoTReX
őstag
válasz Darth_Revan #29811 üzenetére
Sosem néztem,de csak nem lehet gond belőle
-
szilchi
őstag
Bár már lassan last year,de ma végre voltam Ulduarban .Elmentünk egészen antechamber 2. bossig,az lement 1 wipe után.Aztán pug lévén pár embernek mennie kellett...köztük nekem is ...és így abbafejeztük.De jó volt.Meg végre le tudom cserélni az anomalustól szerzett leather sapimat az XT álltal dobott-ra .Majd talán még lejutok párszor ide.De ahogy nézem jó hosszú raid,bár mindegyik bosson volt 1 wipe .Meg esett jópár tanker cucc,kár,hogy nem azzal mentem.
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Nem tudom észrevette-e más is, de a log-in képernyőn valami olyan durva grafikai effektek vannak, hogy a VGA jobban felmelegszik, mintha egész nap be lettem volna logolva Egész napi játék után max 71 fokos a VGA-m, de ~ fél órányi log-in képernyőn állás után 76 fok (COD6 alatt se megy fel ennyire)[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz szilchi #29805 üzenetére
Változó. Paladinnál jó a 4es setbonusz, viszont nálunk tülekedés van a közepes kivételéhez szükséges orbokra (i245). Én ezért használom a 245ös sapkát és vállast, illetve a toc25ből a 245ös Chestet.
-
szilchi
őstag
válasz Arnold2 #29806 üzenetére
Az jó,van két minerem meg egy JC-em is.Szal gemekből van utánpótlás.Még csak 230-as skillnél járok,azt is ah-ból húztam fel ~200 goldért .De elég gyorsan megy.Gyorsabban,mint az inscription.
-
Arnold2
őstag
válasz szilchi #29805 üzenetére
Nekem egész jól megy az alchemy.
Szépen minden nap transmutálok egyet és minimum 100g haszonnal adom el a gemeket. Van pár JC-s haver aki ingyen vág. Egy hét alatt felgyűlt 7-9 gemet megvágatom általában a két legdrágábban menő gemre és be az AHba. Nekünk a legtöbb gem 150g fölött van. Szóval ha az anyagár 50g körül van (piros gem + tűz eternal) akkor is 100g minimum a haszon, de a narancsoknál több. -
szilchi
őstag
Hmmm...tegnap este megcsináltam a questsorozatot Matthias Lehner-el .Igen jóóóóó......Mind story mind kapott pénz szempontjából.Most jöhet az Onslaught Grand Admiral
A 74-es hunteremnél eldobtam az Inscription-t (435-ös szinten ),mert valahogy abszolut nem tudtam vele pénzt csinálni.És felvettem helyette az Alchemyt,mert sztem az epic gem transmut-ba több pénz lehet.Talán jó döntés volt .Majd ha felhúztam alchemyt,megtudom.Van/volt egy rakás glyph-em,de egy hét alatt talán ha 2-t adtam el meg 1-et használtam el én.Még a darkmoon card-ok se mennek olyan jól,a matikat többért adtam el mint egy kész kártyát.
u.i:Icecrown tényleg kemény lesz,most olvastam a cikket.Hát nem semmi...Kéne valami normális guild,hogy bejussak oda.Meg egy kicsivel jobb gear .Bár ahogy közeledik Icecrown megnyitása és Arthas vége,nálam mintha véget érne egy fejezet a Warcaft világában,ami annak idején a Warcraft 3-al kezdődött el.Remélem ami utánna jön,az is ilyen jó és izgalmas lesz.
na még mindig nem vége .Az alap T9-es settből hogy rakjam össze a 4 darabot a setbónushoz?Megvan a chet/nadrág/vállas.Ma meglesz az emblem hogy megvegyem a kesztyűt,de az valamiért rosszabb statokból,mint a conquest badge-es kesztyű .Szal inkább gyűjtsek még 20 triumphot a sapkára?Mert az jobb,mint a mostani T8-as.Ja és paladinról van szó
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz GoTReX #29774 üzenetére
Dehogynem lesz... Wrathgate event, Battle for Undercity. Ott sokkal nagyobbakat is üthetsz. :t Gear: a Wrathban gyakorlatilag minden slotra válogathatsz a questrewardok közül, attól függően, neked mi a fontosabb a statok közül. Stamina mindenen van, de a többi stat eléggé változatos lehetőségekben kombinálható. Repu: annyiból könnyebb lesz a 3.3 után, hogy a sapka/válals enchantok BoA-itemekké változnak; de egy karival akkor is ki kell farmolni az exaltedet.
gabranek: egy jótanács: mindegy, mit hagysz ki, de 80-on fejezz be minden questet Northrenden (opcionálisan máshol is érdemes...). Irtózatos mennyiségű pénz jön be belőle, és természetesen rengeteg repu, amit nem kell grinddel összeszedni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mistyc0
csendes tag
Hát volt szerencsém kiprobálni az uj LFG keresöt ,jo ötletnek találom de szerintem lesz vele gond,és ezekszerint mivel voltam egy instában a bossok Triumphot dobnak ,és Frosent ,szoval bizonyos idövel hamarabb lehet meg a T9 mint a mostani rendszerrel.Én ennyit vettem észre,de gondolom van még néhány változtatás itt értem a "széjjelnézek még" dolgot.
-
veterán
válasz mistyc0 #29800 üzenetére
szia
igen a test realmek azért üzemelnek hogy a következő patcheket teszteljék. nem mennek azok állandóan
és ami test realmen van azt általában be is teszik. lehet hogy változtatnak rajta. ptr patch notes-ban vannak a változások.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest